₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » کشف زندگی در دریای مرده!ا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » کشف زندگی در دریای مرده!ا

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کشف زندگی در دریای مرده!ا

481 بازدید، 14 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

دریای مرده یا بحرالمیت، عمیق ترین نقطه کره زمین است. آب این دریاچه که در مرز اردن و اسرائيل و کرانه باختری رود اردن واقع شده، به حدی غلیظ و اشباع شده است که انسان روی آن شناور می ماند.

به گزارش سایت یورونیوز در تاریخ 24 نوامبر 2011 (3 آذر)، یک گروه از دانشمندان آلمانی در بستر دریاچه بحرالمیت جریان های آب تازه کشف کرده اند.

اموج دایره شکل متحدالمرکز روی سطح آب، از چندین دهه پیش باعث حدس و گمان هایی درباره وجود چنین جریاناتی شده بود. اما تنها غواصی در عمق 30 متری می توانست چنین چیزی را به یقین تبدیل کند.

فناوری امروزی از جمله دوربین های زیر آبی و تهیه نمونه های آب تازه از کف دریاچه نشان دهنده وجود میکرو ارگانیزم هایی است که تا به حال دیده نشده اند.

یک زیست شناس دانشگاه برمن* از موسسه میکروبیولوژی دریایی مکس پلانک می گوید: خیلی هیجان انگیز است، باید به عمق بروی. ولی دریای مرده اشباع شده است. روی آب می نشینی و فرو نمی روی. به همین دلیل وزنه های زیادی با خودمان داشتیم تا بالاخره غوطه ور بشویم و به عمق فرو برویم. بعد این نقاط رنگی یا سفید را دیدیم. به عنوان یک زیست شناس می دانیم که اینها باکتری هستند. اینها اشکالی از زندگی و حیات هستند که قبلا دیده نشده اند. ما اولین گروهی هستیم که نمونه حیات را کشف کردیم.

بعد از کشف حیات در عمق این دریاچه نمکی و اشباع شده از املاح، حالا این تیم در پی آن است که چطور در این شرایط این میکروارگانیزم ها رشد می کنند.

کشف لایه ها و لکه های بزرگی باکتری در بستر دریاچه به سالهای 1930 میلادی بر می گردد. ولی اشباع بودن این دریاچه نمک، غواصی در آن را تقریبا غیر ممکن و یا خطرناک کرده بود. این تیم به زودی نتایج اولیه تحقیقات علمی گسترده خود را منتشر می کند. با این حال این پروژه هنوز در مراحل ابتدایی است.

* University of Bremen

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

ممنون از خبر علمیت :3:
    نمایش یا پنهان متنحیف جا واسه قهقرا نداشت :44:

• Mahboob

نقل قول: هاچو هاچو
    حیف جا واسه قهقرا نداشت

نمایش یا پنهان متنتقلب :عکسش جا داره ها :4:

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Mahboob
    تقلب :عکسش جا داره ها :4:

ممنون از تقلبت :93:

تو عکس اونی که از دور داره میاد احتمالا کوسه که نیست ؟ 452
    نمایش یا پنهان متنخوب وارد قهقرا شدم؟ :93:

• mz56mz

ممنون عموى خعلى اطلاعات جالب بود :39:

• Mahboob

تو عکس اونی که از دور داره میاد احتمالا کوسه که نیست ؟

نههههههههههه اون گشت فرشادهههههههه اومده بگه این چه ریختیه خودتو جمع کن آقا :4:

نمایش یا پنهان متن
    خوب وارد قهقرا شدم؟

خیلی خوب نبودی ! در کلاسای فشرده قهقرا سیتی ثبت نام کن تست هم بزن درست میشه :4:

• دلشاد

مرسی محبوبه عزیز جالب بود

• بهونه

چه جالب نشنیده بودم :46:

• ژنرال

نقل قول: Mahboob
    این دریاچه که در مرز اردن و اسرائيل و کرانه باختری رود اردن واقع شده

من اصلا نمیدونستم اینجا دریاچه هست 453

• gilas

چه باحال همچینی رو آب میمونی 301

یه حالی میده :93:
    هیچکی هم نمیتونه سرتو زیر آب بکونه :4: