ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
در هفته چند بار مسکن استامينوفن مصرف می کنید؟
ali41
دکتر ویلیام لی كارشناس بهداشتی مرکز بیماریهای کبدی در دانشگاه تگزاس در این باره خاطرنشان كرد: مردم در بیشتر كشورها به راحتی به انواع مختلف داروهای استامینوفن به عنوان داروی او تی سی (بدون نیاز به نسخه) برای خوابیدن، رفع درد و یا سرماخوردگی دسترسی دارند بدون آنکه بدانند مصرف بیرویه این دارو میتواند خطرناك و مضر باشد.
خبرگزاری یونایتد پرس دراین باره گزارش داد: به گفته دكتر لی، مصرف بیرویه استامینوفن میتواند مشکلات کبدی جدی ایجاد کرده و حتی به مرگ منتهی شود. به گفته متخصصان، نحوه صحیح مصرف این دارو به این ترتیب است كه بزرگسالان نباید بیش از چهار هزار میلیگرم از این دارو را در طول روز مصرف کنند و برای افراد مبتلا به مشکلات کبدی این مقدار به دو تا سه هزار میلیگرم کاهش مییابد.
حورا
بهونه
ماهی
وای روم سیاه برم اسفنددودو کنم.الان دوباره خودمو چشم م یکنم
-----------------
بهونه:برا منم دود کن
mojde
star night
خوش اومدی
مفید بود علی عزیز
soheyla
سلام و سپاس
مصرف استامینوفن برای بیمارای دیابتی و کسائیکه مشکل فشار خون دارن خیلی ضرر داره .
طی سال فکر کنم چهل تائی مصرف میکنم . البته کدئین دارش و . آخه سردردم و فقط استامینوفن کدئین دار خوب میکنه
دلشاد
gilas
هیچی
پری سا
ژنرال
KuRoSh
زیاد اهل دارو نیستم سعی می کنم به طور طبیعی خوب بشم تا با دارو
نخبه
Holtek
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→