ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
امروز بر اثر اتفاقي كه پنجشنبه شب برام افتاد خيلي كسلم . راستش مثل يك آدم متمدن تو اتوبان داشتم مسير مستقيم ميرفتم كه تو آينه ديدم يه ماشين با سرعت از لاين وسط داره به سمتم مياد تا بره تو خروجي سمت راست من كاري نميتونستم بكنم چون اگر توقف ميكردم ماشين پشت سرم با من برخورد ميكرد خلاصه سعي كردم كمي تو خردجي منحرف بشم تا كمتر آسيب ببينم ولي به هر حال تصادف اجتناب ناپذير بود و اين اتفاق افتاد خيلي از دست راننده عصباني شدم كه با بي توجهي و تخطي از قانون شبمونو خراب كرد. و از اون بدتر اينكه داشتم پدر و مادرم و دخترم رو ميبردم تاتر تا يه شب خوب برامون بشه كه ....
فكر ميكنين بعد از اين اتفاق چي شد؟
آقا اومدن از ماشين پايين و كلي عذر خواهي كردن؟
نه دوست عزيز آقا با عصبانيت پياده شدن كه خانوم چرا حواستون نيست من راهنما زده بودم
گفتم اولا كه نزده بودين بعدم شما داريد با اون سرعت ميايد من تنها كاري كه ميتونستم بكنم اين بود كه توقف ميكردم كه تو اين بارون و با سرعتي كه ماشين پشت سريم داشت الان ماشينم كتاب شده بود چون جنابعالي ناگهان تصميم گرفتين بريد تو خروجي
ايشون جواب دادم خانوم من هشتاد ميليون پول ماشي دادم اينايي كه ميگين ماشين منو درست نميكنه و طوري به سمت من هجوم آورد كه اگه چند سال پيش بود ميزدم زير گريه
اما بهش گفتم آقاي عزيز مثل اينكه چون دارم باهاتون آروم حرف ميزنم فكر كردن من مقصرم
گفت بله مقصريد ماشين 80 ميليوني صفر منو ببين
منم عصباني شدم گفتم 80 ميليون دادي كه دادي نداري نخر عزيز من چيزي كه راحت ميشه تو اين دوره و زمونه خريد ماشينه اما من ماشينمو در حدي ميخرم كه آتيشم بگيره بگم آخ همين
بعدشم شما نگاه كن نوك سمت چپ ماشينت خورده به منتها اليه سمت راست مشيم من اين يعن يشما مقصري ولوم صداتم بيار پايين كه اگه روتو زياد كني انقدر ميايستم تا افسر بياد و بيمتو ميگيرم
آقا فرمودن بررررررررررررررررو خانوم اينجا بود كه پدرم عصباني اومد به سمتشو گفت نديد بديد يك جمله ديگه حرف مفت بزني سالم نميرسي خونه
راستش به خاطر پدرم سعي كردم زودتر راه بيافتيم اما خيلي ناراحت شدم. سعي كردم اون شب ديگه بهش فكر نكنم اما ديروز هر وقت يادم ميافتاد حالم بد ميشد
حالا به نظر شما ريشه اين برخوردها چيه؟ آيا ما ضعف فرهنگ داريم يا اين برميگرده به تربيت خانوادگي يا دلايل ديگه ؟
به نظرتون توي اين مواقع بايد چيكار كرد؟
البته تصادف يک رويداد استرسزا است اما رويدادهاي استرسزا براي همه افراد به يک اندازه استرسزا نيستند و به تناسب تواناييها و وضعيت رواني اجتماعي و زيستي افراد، استرسهاي متفاوتي ايجاد ميکنند. اگر چه شدت تصادف در ميزان استرسزايي نقش دارد ولي يک تصادف با شدت واحد براي همه افراد به يک اندازه استرس ايجاد نميکند.
فردي که با خودروي خود مسافربري ميکند و يا يک کارگر و کارمند با درآمد کم، بيترديد استرس بيشتري را در مواجهه با تصادف تجربه ميکند تا يک فرد داراي درآمد بالا. فردي که خودروي او نو است، نسبت به فردي که خودروي او نو نيست و يا چند تصادف داشته است استرس بيشتري تجربه ميکند. فردي که در موقع تصادف استرس يا استرسهاي زياد يا کم ديگري را تجربه مينمايد، به دليل تجمعي بودن استرسها، استرس بيشتري را تجربه ميکند. فردي که مشغلههاي کاري مخلتف دارد، نسبت به فردي که اوقات بيکاري دارد و فرصت پيگيري مسايل پليس، بيمهاي و تعميرگاهي را دارد، بيشتر استرس پيدا ميکند. فارغ از هزينهها، تصادف در برنامهريزي روزمره فرد هم اختلال ايجاد ميکند و اين نيز يک عامل استرسزاست.
عصبانيت و پرخاشگري کلامي و فيزيکي واکنشي است که گاهي متعاقب استرسها بروز ميکند و خب، فرد پس از تصادف احساس مثبت و خوشايندي را تجربه نمينمايد، بنابراين در طبيعي بودن نسبي اين واکنشها ترديدي نيست ولي بهتر است روش مواجهه با استرس و کنترل آن و مديريت بر صحنه استرسزا در پيش گرفته شود؛ چون همه ما ميدانيم چنين رفتارهايي فايدهاي ندارد و بعضي اوقات باعث بدتر شدن عوارض منفي تصادف ميگردد.
در جامعه ما که يک جامعه روبه توسعه است، عموما مردم سطح استرس بالايي را تجربه ميکنند و اصل تجمعي بودن استرسها در صحنه تصادف باعث تشديد استرس و واکنشهاي پس آيند آن ميشود. از سوي ديگر، غالب مردم در چند سال اخير صاحب خودرو شدهاند و هنوز به مسايل اجتنابناپذيرخودرو از جمله تصادف عادت نکردهاند.گاهي هزينههاي خودرو بيش از درآمد آنهاست و آنها به سختي دخل و خرج خود را تنظيم مينمايند. بنابراين تصادف، تعادل اقتصادي آنها را تا حدي به هم ميزند. حتي در مواردي که هزينههاي خسارت کاملا توسط بيمه پرداخت شود، کاهش ساعت کار آن کارگر يا کاسب و يا مسافربر تعادل اقتصادي او را به هم ميزند و يا کاهش قيمت خودرو متعاقب تصادف نيز در ضربه اقتصادي موثر است. استرسهاي اقتصادي در جامعه ما به خصوص تهران قابل توجه است. بر اساس اين جنبهها واکنشهاي غيرمنطقي و تندتر از حد معمول براي مردم ما قابل توجيه است ولي بيشک، اين واکنشها تدريجا مرتفع خواهد شد؛ به طوري که در سالهاي کنوني نسبت به سالهاي قبل بهتر شده است.
بهتر است به منشأ رفتار عصبي و پرخاشگرايانهافراد توجه کنيم؛ مثلا اينکه تصادف براي او استرسزاي بزرگي است و شايد لطمه اقتصادي شديدي به او بزند يا تصور کند که فرضا ما قصد آسيب زدن به او را داشتهايم؛ نه اينکه ما هم از برخورد او دچار استرس و احساس تحقير و تهديد شويم و مثل او رفتار عصبي نشان دهيم. پس از چنين رويکردي به رفتار او، بهتر است عذرخواهي نماييم و او را دعوت به آرامش کرده و مقصر بودن خود را اعلام کنيم تا از شدت ناراحتي بکاهيم. بيترديد، پايين بودن سطح اکسيژن در هواي تهران، ترافيک، گرماي زياد در تابستان و امثالهم نيز ايجاد استرس جسماني ميکند و در تشديد اين واکنشها نقش دارد. در اين مواقع، خوردن آب و آب به سر و صورت زدن نيز موثر است. اما اگر ما مقصر نباشيم مثل تجربه من تحمل اين رفتار خيلي سخت ميشه
لطفا نظراتتونو برام بنويسين
ممنون
بهونه
خوب ببین این عصبانیت عادی چرا بعضی ها کلا عصبانی هستند و زود قاطی میکنن بعضی ها بیماری دارن مثل دیابت که موجب عصبانیتشون میشه بعضی ها هم دور میگیرن که اگه هم مقصربودن طرف بیخیال بشه بره بهترین حرکت در این جور موارد حرف پلیس در میون آوردن یه کلام حرف اضافی هم آدم نباید بزنه تا پلیس بیاد نظرشو بده همین
mojde
ديدم اگه صبر كنم پليس بياد پدرم حسابي حرص ميخوره به تاتر هم نميرسيم اين بود كه عليرغم ميل باطنيم نموندم يه درس حسابي به ايشون بدم
بهونه
اول اینکه قیافتون خشن نکنید من میترسم
نمایش یا پنهان متن
دوم اینکه پس بهترین کارو کردید موقیت ایستادن نبوده
soheyla
سلام و سپاس
صد در صد با این طرز فکر و رفتار موافقم .
نمیشه مردم جامعه رو به یک یا چند دسته تقسیم کنیم و رفتارشون و از قبل پیش بینی کنیم . هرشخصی میتونه با هرنوع شخیتی رفتارهای مختلفی از خودش بروز بده .
نمیشه با حرف زدن و برخورد خاصی همه رو راضی نگه داشت .تا خودش نخواد نمیشه شخصی و متجه اشتباهش کرد .
وقتی کسی اشتباه میکنه و زبون درازی هم میکنه میشه گفت : آدم بی شخصیتی بوده .
از روز اولیکه ماشین خریدم همسرم بهم گفت : اگه تصادف کردی ، بخدا قسم اگه بفهمم از ماشین پیاده شدی و با کسی درگیری لفظی پیدا کردی همون جا ماشین و همچین داغون میکنم که هیچ وقت نتونی سوارش بشی . فقط به پلیس زنگ بزن و تو ماشین منتظر پلیس و من باش .
بیشتر مردم و نمیشه متوجه اشتباهاتشون کرد مخصوصاً تو کشور ما و شرایط اخلاقی که حاکم برجامعه است .
ماهی
به نظرتون توي اين مواقع بايد چيكار كرد؟
دلیلش اینه که حجابتو رعایت نکردی
تربیت خانوادگی از هر چیزی مهمتره به نظرم...من باشم ساکت وای میستم تا پلیس بیاد..چون معلوم نیست از دهنش چی در بیاد.این روزا که مردم واقعا عجیب غریب شدن...اونروز داشتم تو خیابون می رفتم یه خانومی داشت دنده عقب می گرفت.چون یه آقایی خیلی بد پیچید جلوش و گیر کرده بود نمی تونست رد شه.یه موتوری هم اومده بود از پشت و با صدای بلند میگفت : خانوم نیا عقب که می خورم تو...ونت....بی شعور نفهم!
gilas
پس برای همین بود با ما نیامودین
ما هم پنجشنبه صبحی تصادف کردیم خسارتم زیاد شد جلو پنجره و احتمال 50-60% هم کاپوت باید عوض بشه
خیابون پشتی معلم داشتیم میاومدیم یه آدم با فرهنگ با شعور از سمت راست ما پیچید که بردیدگی رو دور بزنه بابا جونی هم هر چی ترمز کرد نشد دیگه زد بهش اون زیاد خسارت ندید
ولی چون خوده آقاه مقصر بود و زیاد هم خسارت ندیده بود و ما هم عجله داشتیم قبول کرد و رفت من نتونستم پیاده بشم چون در باز میکردم یکی دیگه میزد
بابا جونیم خیلی خونسرد باهاش حرف و زد و رفتیم
این بود انشای من
و امااااااااااااااا
به قول بابا جونم مردم همه اعصاب قشنگ شدن ( البته این اصطلاح منه ها اعصاب قشنگ
دیگه مثل قبل نیستن تو چهره همشون میشه استرس و نگرانی رو دید خوب حق دارن دیگه با این وضع جامعه و گرونی و هزار مشکل دیگه
درسته فرهنگ و تربیت خیلی تو این مواقع مهم هستش ولی خیلیا با اتفاق افتادن یه همچین مسائلی یهو منفجر میشن
تمام خستگی و ناراحتی روزمره رو اینجوری تخلیه میکنن
برای همین نمیشه گفت همش به فرهنگ و تربیت ربط داره
آهااای مردک ..... سر خاله من داد میزنی
تااازشم مگه نمیبینی خانواده باهاشه شُهُود نداری وقتی یکی با خانواده است رعایت ادبت باید بیشتر باشه
حورا
نظر پدر منم همینه وهمیشه به مامانم تاکید میکنن پیاده نمیشی حتی شیشه هم بالا باشه ضمن اینکه بشدت تمام میگن اگه تو خیابون کسی مزاحمتون شدبا ماشین از خجالتش در بیایید فدای سرتون
دلشاد
از شوخی گذشته خوشحالم بخیر گذشته و چیزیت نشده تو را خدا موقع رانندگی مواظب باشید مخصوصا تو این روزها واقعا جاده ها لغزندست
mojde
جزيره عشق
gilas
آهان پس به رده سنی ما نمیخورد
ما رده سنی الف و ب میریم فقط
arash52
ثانیا متاسفانه تازه به دوران رسیده زیادشده و متاسفانه ماها فکر می کنیم هرکی ماشین بهتر سوارشه و لباس گرونتر بپوشه آدمتره ولی اینطوری هم نیست .
ثالثا رانندگی تو این شهر هرت اعصاب قوی میخواد ولی از من به تو نصیحت :
همه جا حقت رو بگیر الا تو رانندگی
ژنرال
من کلاً تو موقعیت هایی که طرف مقابلم خیلی عصبانیه، سعی میکنم در حد امکان، آروم برخورد کنم.. ولی خوب متاسفانه بعضی ها وقتی نرمش و آرامش آدم رو میبینن، فکر میکنن چه خبره و بدتر دور برمیدارن.
اینه که بعضی جاها نباید کوتاه اومد.
تمام خستگی و ناراحتی روزمره رو اینجوری تخلیه میکنن
برای همین نمیشه گفت همش به فرهنگ و تربیت ربط داره
نمایش یا پنهان متن
تصادف کردی؟
پس خواب من حکمتی داشته
gilas
اااااااااا خوب مگه تکراری چه اشکال داره این داداش فضایی نگاه چسبناکت
تکراری فقط تاپیک بده زشت عیبه
ali41
Mahboob
الهی بمیرم خداروشکر سالمی
و راستش نمی دونم چی بگم ...
این برخوردا خیلی سنگینه مخصوصا واسه ما خانوما ... والله پسرا که با دعوا بزرگ میشن اما ما با صدای بلند هم دلمون هری میریزه
من میگم یه دوره کونگ فو بگذرون از این موقعیت ها پیش اومد بزن لت و پارش کن بعد پلیسم اگه اومد بگو : زده به ماشینم نظر بد هم داره مردیکه خجالت نمی کشه میگه خانوم پلیس چرا خودم ماشینتو درست می کنم
بچه مثبت
خدارو شکر که به خیر گذشت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
یعنی بپا با فرمون دعوات نشه که ایر بگ میزنه تو دهنت
راستی چون نمیتونم بازم مثبت بدم مجبورم اینجا بگم مبارکه بابت امتحان اینو از رو مثبتهای بچه ها فهمیدم
مژی جون خدا رو شکر که حالت خوبه.
راستش ما اینجام فقط شماره ماشین و اسم شرکت بیمه رو می گیریم و بای بای..
یه بارم رفته بودم اداره ی مالیات خیلی هم از دستشون اعصابم خورد بود.. به هرحال .. ماشین یکی از دوستان رو هم قرض گرفته بودم.. خلاصه تا کارم تموم شد دیدم چند تا کارمند بیرون منتظرمن گفتم یا خدا بیرونم با ادم کار دارن اینها .. یهو برگشتن گفتن یه یارو زده بود به ماشینت ما هم از پشت پنجره دعواش کردیم شمارشم گرفتیم بفرما.. گفتم بابا شما دیگه کی هستید فرشته به اینا میگن!!!
البته اون بنده خدا فقط یه خط کوچولو چند میلی متری انداخته بود .. خودمم به خاطر کارهای اداریم اونقدر کلافه بودم که به دوستم چیزی نگفتم اونم نفهمید منم دیگه دنبالشو نگرفتم..بیچاره دوستم
mojde
نقل قول: arash52
همه جا حقت رو بگیر الا تو رانندگی
یکی این جمله فلسفی آقا جون رو برای من تفسیر کنه
آره والا منم خيلي مشتاقم بدونم
baron jon
خدا رو شكر كه سلامتين
فرهنگ راننگي بعضي ها پايينه فكر مي كنند چون مثلا ماشين هاي گرون قيمت سوار ميشن از همه سرترن در صورتي كه اصلا ربط نداره ..
اميدوارم ديگه از اين اتفاقا نيوفته
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→