₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » احساسی هستید یا منطقی؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

احساسی هستید یا منطقی؟

682 بازدید، 34 پست، نویسنده: ali41

• ali41

با یک آزمایش ساده می توانید تشخیص دهید که احساسی هستید یا منطقی؟

این آزمایش ساده به اینگونه است دستانتان را در حالیکه انگشتان از هم فاصله دارند بلافاصله و بدون هیچ فکری در هم گره کنید.

اگر انگشت شست چپ روی انگشت شست راست قرار گرفت شما فرد احساسی هستید و اگر بر عكس

انگشت شست راست روی انگشت شست دست چپ قرار گرفت شما فردی منطقی هستید.

اگر کمی دقت کنید در خواهید یافت که شما تنها یک حالت انگشتان را می توانید براحتی داشته باشید و

اگر بخواهید حالت عکس آنرا با انگشتان اجرا کنید قدری مشکل خواهد بود و حالتی که براحتی برای شما

مقدور می باشد گویا نوع شخصیت شماست.....

خب... حالا که فهمیدی جزو کدوم دسته ای میتونید در ادامه خصوصیات هر دسته رو بخونی ...

انسان ها به دو دسته تقسیم می شوند:

الف) افراد احساسی ب) افراد منطقی

افراد احساسی افرادی هستند که بر پایه احساسات و عواطف خود ، تصمیمات مختلف زندگی شان را می گیرند.

افراد منطقی افرادی هستند که براساس عقل و منطق و استدلال خود تصمیم گیری می کنند.

افراد احساسی نیمکره راست مغزشان فعال تر است در صورتی که افراد منطقی نیم کره چپ مغزشان فعال

تر است. افراد احساسی دارای خصوصیاتی همچون خلاقیت، احساسی بودن، کلی نگر بودن، بلند پروازی و

رؤیایی بودن و دل رحم بودن و ... می باشند و نیز افراد منطقی خصوصیاتی همچون: نظم، منطقی بودن،

پرداختن به جزئیات، واقع گرا بودن تحلیل و استنتاج را دارا می باشند. افراد منطقی یا احساسی هر کدام به

نوبه خود عالی هستند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد در واقع این دو گروه مکمل یکدیگر در روابط اجتماعی سالم هستند

نمایش یا پنهان متننوشته هات کمی مرتب کردم .به بخش روبط جتماعی انتقال دادم ما مان مریم

• ماهی

مثل اینکه منطقی بودم..باورم نمیشه :7:

• maryamlondon1

به جمع ما حوش امدی .. :6:

• دلشاد

مرسی دوست عزیز جالب بود

• ژنرال

نقل قول: ali41
    احساسی هستید یا منطقی؟

:66:

• ali41

مرسی از لطف شما :1:

• soheyla

ali41,

سلام و سپاس :46: .
    من احساسی هستم :8: .
    درمورد احساسی یا منطقی بودن یکی از خصوصیات جا افتاده بود که با اجازتون من مینویسمش :3: .
    افراد احساسی در آینده و وقتی که پیر میشن ، بخاطر موقعیتهای مالی که از دستشون دادن حسرت میخورن ،
    ولی افراد منطقی در آینده و وقتی که پیر میشن ، به خاطر موقعیتهای احساسی و قشنگی که از دستشون دادن حسرت میخورن .

• mojde

باورت ميشه شديد منطقي بودم 100 بار امتحان كردم اما بد جوري منطقي بودم :56:

• gilas

میگما مطمئنی برعکس نیست ؟؟ :4:
    آخه ظاهرا آدم که نه گیلاس :5: احساسی هستم اما این تست میگه منطقی میباشیم :25:

• بهونه

منم منطقی هستم:100:

• ali41

خداییش خالی نبندید :28:
    من که شست راستمو میزارم روی چپیه انگار دست چپو راست اصلا جور نیست.
    حالا اگه احساسی هستید اگه بگی کسی نمیگه شما عاقل نیستین

• mojde

مژده راست بگو!!!!

علي راست ميگم به خدا حالا از صداقت مشروط كه بگذريم به جان خودم دروغ نميگم :4:

• gilas

ali41,
    خالیم کجا بود مگه باهات تعارف دارم میگم تست چپکیه دیگه :4:
    یه عمره همه میگن احساسی هستی الان شدیم منطقی :23: :23:

• حورا

انگار منم منطقی هستم
    از بس تکرار کردم چپ و راستمو گم کردم :56:

• ali41

مژده صداقت چه مشروط باشه چه غیر مشروط تو تاپیک "سکوتی که شما تقدیم فرمودید" جواب دادم خدمتتون

• gilas

اگه جواب این تست این باشه که تو میگی، جواب نمیده پس لطف بفرمایید حذفش کنید مدیر جونم

این یکی اهل شوخی و این حرفا نیستا :4:
    خاله جونم بیا توجیحش کن :23:

• The one

فكر مي كنم بيشتر به راست دست و چپ دست بودن ربط داره تا احساس و منطق!! الان بيشتر مطمئن شدم راست دستم تا منطقي :4:

• maryamlondon1

نقل قول: gilas
    توجیحش

گیلاسی جونم من دارم میرم تو جیهش کنم :4:
    علی جون شما تازه وارد ی انجا بچه ها همه دوست وصمیمی هستن ..از شوخی اونا نراحت نشو قصد نراحتی شما را ندارن نظر شون نوشتن :6:

• KuRoSh

من که وضعیتم برابره چیکار کنم :2:
    شصت راستم با چپم برخورد کرد :1:
    یعنی هر دوتارو دارم :77:

• ali41

maryamlondon1,
    نه من ناراحت نشدم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: