₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ازدواج اينترنتي، شش ماه بيشتر دوام نياورد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ازدواج اينترنتي، شش ماه بيشتر دوام نياورد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ازدواج اينترنتي، شش ماه بيشتر دوام نياورد

324 بازدید، 12 پست، نویسنده: mojde

• mojde

زني در دادگاه گفت: آشنا شدن با همسرم از طريق اينترنت ضربه‌ي سختي را به من وارد كرد و بعد از گذشت شش ماه متوجه شدم كه انتخابم اشتباه بوده است.
    به گزارش ايسنا، زوجي در دادگاه خانواده حضور يافتند و درخواست طلاق توافقي خود را به قاضي دادگاه ارايه كردند.
    زن خطاب به قاضي گفت: سال 89 از طريق اينترنت با همسرم آشنا شدم و متاسفانه اين آشنايي به مدت شش ماه به طول انجاميد و بعد از گذشت اين مدت به اين نتيجه رسيديم كه به عقد يكديگر درآييم؛ در صورتي كه اين تصميم اشتباه اكنون باعث آبروريزي براي من و خانواده‌ام شده است.

وي ادامه داد: بعد از گذشت مدت زمان آشنايي‌مان خانواده‌ي همسرم به خواسته‌ي پسرشان به خواستگاري من آمدند و به سرعت مراسم عقد انجام شد. بعد از گذشت دو ماه از مراسم عقد، همسرم از من خواست كه 10 ميليون تومان براي تهيه منزل مشترك به او قرض بدهم تا بتواند منزلي را تهيه كند. من نيز به دليل اين‌كه شاغل هستم، توانستم اين مبلغ را به همسرم بدهم.
    دختر جوان كه 28 سال سن داشت بيان كرد: بعد از اين‌كه آن مبلغ را به همسرم دادم درخواست‌هاي بعدي او براي پول قرض گرفتن بيشتر شد و هر بار بهانه‌هاي مختلفي براي اين موضوع داشت. من هم به دليل اين‌كه هدفم براي اين مبلغ‌ها آسايش در زندگي مشترك آينده بود، مخالفتي نمي‌كردم تا جايي كه همسرم از اين وضعيت سوءاستفاده كرد.

وي خاطرنشان كرد: همسرم ديگر به سر كار نمي‌رفت و زماني كه دليل اين رفتارش را مي‌پرسيدم پاسخ مي‌داد حوصله ندارم و ترجيح مي‌دهم در منزل بمانم و متاسفانه در رابطه با اين مشكل خانواده‌ي همسرم به شدت از او حمايت كردند و مشكلات جدي زندگي ما شروع شد.

اين دختر جوان مدعي شد: خانواده‌ي همسرم با دخالت‌هاي خود به خوبي توانستند زندگي ما را نابود كنند و در اين مدت كه من و همسرم هنوز زندگي مشترك خود را آغاز نكرده‌ايم از لحاظ روحي آسيب‌هاي بسياري را به من وارد كردند و به من هيچ‌ گاه آنها را نخواهم بخشيد و اكنون خواهان طلاق و مهريه خود هستم، زيرا انتخاب من از ابتدا اشتباه بوده است.

در ادامه، شوهر اين زن گفت: من بعد از گذشت مدتي از آشنايي‌مان حاضر به ادامه‌ي اين ارتباط نبودم اما اصرارهاي همسرم باعث شد راضي به اين ازدواج شوم و اكنون نيز خواهان جدايي از او هستم و مهريه او را پرداخت خواهم كرد.

به گزارش ايسنا، قاضي دادگاه بعد از شنيدن اظهارات طرفين، حكم توافقي طلاق را صادر كرد

شما چي شما نظرتون راجع به ازدواج اينترنتي چيه؟

• arash52

نقل قول: mojde
    خانواده‌ي همسرم با دخالت‌هاي خود به خوبي توانستند زندگي ما را نابود كنند

من میشناسمشون : Google Bot and Msn Bot :4:

تحقیقات قبل از ازدواج خیلی مهمه حسن
    حالا چه اینترنتی باشه آشنایی و چه حضوری باشه و چه غیره :46:

• mojde

arash52,
    دارم ميرم تحقيق 351

• gilas

mojde,
    الان تصویر در دسترس نیست حس خوندنم نمیاد :9:
    اماااااااااااااااااا
    نقل قول: arash52
    تحقیقات قبل از ازدواج خیلی مهمه حسن
    حالا چه اینترنتی باشه آشنایی و چه حضوری باشه و چه غیره

آقا جون آرش راست وگویه
    همه جا آدم خوب و بد وجود داره
    آدمی که بد باشه تو آشنایی غیر اینترنتی هم همچین خوشمل گول مالیت میکنه که نفهمی وقتی میفهمی که با سر رفتی تو دیفال :4:
    اما آدم خوب با آشنایی اینترنتی و به قول آقا جون آرش 100% تحقیقات هیییییییییچ مجلی نداره :4:

• دلشاد

نقل قول: mojde
    ازدواج اينترنتي، شش ماه بيشتر دوام نياورد

خوب ازدواج موقت که میگن اینه راستی سایتشم هست برم ثبت نام کنم هوا سرده شاید با دو سه نفر باشه گرمم بشه 351

• bijjan

منم زن میخوام :4:

• ماهی

نقل قول: gilas
    اما آدم خوب با آشنایی اینترنتی و به قول آقا جون آرش 100% تحقیقات هیییییییییچ مجلی نداره :4:

خیلی چیزا هستن که با تحقیق نمیشه بهشون دست پیدا کرد... :2: هر جوری شده از دست مامان باباتون فرار کنید یه چند ماهی باهاش زندگی کنید :4:

• نخبه

من که کلا با ازدواج اینترنتی مخالفم.. دلایلم رو ترجیح میدم نگم ولی صد در صد مخالفم با ازدواج اینترنتی چه با تحقیق چه بی تحقیق زندگی نیست که زیاد دوام بیاره

• maryamlondon1

من کلا مخالفم برا یکی از پسرام اتفاق افتاد . وقبلا بهش هشدار دادم ولی قبول نکرد اخرش هم سرش بی کلاه ماند ولی خدارا شکر پول فدای سرش ..

• The one

والا به نظر من نميشه نظر كلي داد.. ممكنه همون يارو كه فاميلمونه و همه هم تاييدش ميكنن چت باز ترين قرن باشه!! بعضي ادمها رو تازه بعد از زندگي مشترك ميشه شناخت بعضيهام كه ساده ترن بعد از دو مكالمه!!
    ولي چيزي كه هست اينه كه اعتياد به اينترنت با تشكيل خانواده زياد همخوني نداره و شايد همين مشكل ايجاد كنه ولي مثلا اگه مشخصات خاصي براي شريك اينده مد نظرمون باشه وتونستيم اين خصوصياتو توي دنياي مجازي پيدا كنيم خوبه به شرطيكه به اعتياد اينترنتي منجر نشه و فورا اون رابطه رو به محيط حقيقي انتقال بديم كه برامون تبديل به يه بازي نشه! در مورد تحقيق هم به نظرم خوبه به شرطيكه مصاحبه با اهالي بي خيال محلشون رو با تحقيق اشتباه نگيريم !! :23:

• malakeh

نقل قول: ماهی
    هر جوری شده از دست مامان باباتون فرار کنید یه چند ماهی باهاش زندگی کنید :4:

286 286 286

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: