₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » سكوت تقديم به دوست تازه واردم ali41
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » سكوت تقديم به دوست تازه واردم ali41

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

سكوت تقديم به دوست تازه واردم ali41

488 بازدید، 30 پست، نویسنده: mojde

• ali41

بلاخره یه مدال گرفتم :108:

• maryamlondon1

نقل قول: ali41
    من تو دنیای خودم کمی جدیم ولی شماها ماشاء الله جوونیدو پر انرژی و ما رو هم به وجد میارید. مرسی

جدی چه عرض کنم من یکی غیبت شمارا کردم .شما پیش از حد جدی وخشن :68:
    آره 20 سال پیش باهاش تو یه هتل اشنا شدم و بعد از مدتی گمش کردم و چند ماه پیش تو فیس بوک پیداش کردم

پس دوستان قدیمی هستی ..ای بابا :4:

• نخبه

آره 20 سال پیش باهاش تو یه هتل اشنا شدم و بعد از مدتی گمش کردم و چند ماه پیش تو فیس بوک پیداش کردم

20 سال پیش که خاله مژده 15 سالش بود اصلا تو هتل چی کار میکرد این خاله مژده :25: خاله مژده شیطونی :94: :83: نکنه جزو اون 4 نفر بود که تو صندلی داغ گفتین:23:

• mojde

حالا ما رندش كرديم حدود 20 سال فكر كنم دقيقش 18 سال و نيم باشه :23: خدايي خوشم مياد تا ته و توي يه چيزي رو در نيارين ول كن نيستين :22: حالا الان خيالتون راحت شد ؟
    نخبه
    شيرين جان فرصتي نشد كه علي تو ليست قرار بگيره نسبتا زود هم ديگه رو گم كرديم به هر حال ديدن دوستاي قديمي هميشه وجد آوره و من خيلي خوشحالم كه به جمع بوفيا پيوسته

در ضمن علي جان مدالتم مبارك انشالله مدير شدنت :3:

• soheyla

mojde,

سلام و سپاس :46: .

نقل قول: mojde
    دروغتر از کتابهایی که وانمود می کنند برای عشق قوانینی کشف کرده اند وجود ندارد!

خیلی قشنگ بود :8: .
    برای همه چیز قانون هست الا عشق ...

مرد ها در چار چوب عشق٬ به وسعت غیر قابل انکاری نا مردند!

برام خیلی جالبه که یه آقا اینطوری درمورد جنس خودش صحبت کنه :1: .
    درمورد یه زن هم همینطوره . وقتی مطمئن باشه مردی عاشقشه خیلی شرایط براش عوض میشه ...
    متنتون درمورد عشق و دوست داشتن و همینطور عاشق شدن آقایون خیلی زیبا بود .

• نخبه

شيرين جان فرصتي نشد كه علي تو ليست قرار بگيره نسبتا زود هم ديگه رو گم كرديم

:20: اخه چرا فرصت نشد..

به هر حال ديدن دوستاي قديمي هميشه وجد آوره و من خيلي خوشحالم كه به جمع بوفيا پيوسته

اون که بله.. انگار منم باید برم به فیس بوکم سر بزنم برو بکس لیست قدیمی رو کشف کنم بیارم اینجا دور هم باشیم:23:

• gilas

خدا این فیسبوک رو از ما نگیره :4:

• ali41

برام خیلی جالبه که یه آقا اینطوری درمورد جنس خودش صحبت کنه :1: .
    درمورد یه زن هم همینطوره . وقتی مطمئن باشه مردی عاشقشه خیلی شرایط براش عوض میشه ...
    متنتون درمورد عشق و دوست داشتن و همینطور عاشق شدن آقایون خیلی زیبا بود

از لطف شما ممنونم متنی که نوشتم مال شریعتی بود من مال این حرفا نیستم ولی کاملا بهش اعتقاد دارم.من از زن جماعت اونقدر بدی دیدم که شاید بهتر میبود که آنتی فمینیزم بشم ولی .........
    ولی حقیقت هرگز عجیب نیست، حقیقت همیشه عجیب تر از تخیل یا واقعیته.
    متاسفانه این واقعیتی تلخه در تضاد با حقیقت.جز حقیقت چیزی را جستجو نمیکنم، هر جا با حقیقت مصادف بشم پیروی آنرا بر خود امری ضروری میدانم.حقیقت سنگینه و عده ای معدود حاضرند آنرا تحمل کنن.
    منم در گذشته مستثنی نبودم و امروز سعی میکنم نباشم حتی اگه لازم باشه درد میکشم (اخه من با درد عجینم) و آینده هم که چون نیومده پس وجود نداره.
    در مورد خانمها هم من قضاوت نمیکنم چون سالهاست از این موجودیت پیچیده فاصله دارم.
    میدونی اغلب مردم نیمی از عمرشون رو صرف تلف کردن نیمی دیگر میکنن و من دیگه نمیخوام جزو اونا باشم.درک حقیقت یعنی زندگی کن و اجازه بده دیگران هم زندگی کنند و ننگ بر آنکه سود و جاه خود را در ویرانی دیگران جستجو کنه حتی ناخواسته، احمقانه و بر سر ناآگاهی.
    زیاد حرف زدم و امیدورام پایبند به حرفام باشم.
    "تقصیر ما نیست که روی حرحفهایمان نمی مانیم،ما بر روی زمینی زندگی می کنیم که ، روزی دو بار خودش را دور می زند….(علی شریعتی)"

• Holtek

سكوت تقديم به دوست تازه واردم ali41

مبارك علي اقا :46:

• mojde

اغلب مردم نیمی از عمرشون رو صرف تلف کردن نیمی دیگر میکنن و من دیگه نمیخوام جزو اونا باشم.درک حقیقت یعنی زندگی کن و اجازه بده دیگران هم زندگی کنند و ننگ بر آنکه سود و جاه خود را در ویرانی دیگران جستجو کنه حتی ناخواسته، احمقانه و بر سر ناآگاهی.

:39:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: