ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سكوت تقديم به دوست تازه واردم ali41
ali41
maryamlondon1
جدی چه عرض کنم من یکی غیبت شمارا کردم .شما پیش از حد جدی وخشن
پس دوستان قدیمی هستی ..ای بابا
نخبه
20 سال پیش که خاله مژده 15 سالش بود اصلا تو هتل چی کار میکرد این خاله مژده
mojde
نخبه
شيرين جان فرصتي نشد كه علي تو ليست قرار بگيره نسبتا زود هم ديگه رو گم كرديم به هر حال ديدن دوستاي قديمي هميشه وجد آوره و من خيلي خوشحالم كه به جمع بوفيا پيوسته
در ضمن علي جان مدالتم مبارك انشالله مدير شدنت
soheyla
سلام و سپاس
خیلی قشنگ بود
برای همه چیز قانون هست الا عشق ...
برام خیلی جالبه که یه آقا اینطوری درمورد جنس خودش صحبت کنه
درمورد یه زن هم همینطوره . وقتی مطمئن باشه مردی عاشقشه خیلی شرایط براش عوض میشه ...
متنتون درمورد عشق و دوست داشتن و همینطور عاشق شدن آقایون خیلی زیبا بود .
نخبه
اون که بله.. انگار منم باید برم به فیس بوکم سر بزنم برو بکس لیست قدیمی رو کشف کنم بیارم اینجا دور هم باشیم
gilas
ali41
درمورد یه زن هم همینطوره . وقتی مطمئن باشه مردی عاشقشه خیلی شرایط براش عوض میشه ...
متنتون درمورد عشق و دوست داشتن و همینطور عاشق شدن آقایون خیلی زیبا بود
از لطف شما ممنونم متنی که نوشتم مال شریعتی بود من مال این حرفا نیستم ولی کاملا بهش اعتقاد دارم.من از زن جماعت اونقدر بدی دیدم که شاید بهتر میبود که آنتی فمینیزم بشم ولی .........
ولی حقیقت هرگز عجیب نیست، حقیقت همیشه عجیب تر از تخیل یا واقعیته.
متاسفانه این واقعیتی تلخه در تضاد با حقیقت.جز حقیقت چیزی را جستجو نمیکنم، هر جا با حقیقت مصادف بشم پیروی آنرا بر خود امری ضروری میدانم.حقیقت سنگینه و عده ای معدود حاضرند آنرا تحمل کنن.
منم در گذشته مستثنی نبودم و امروز سعی میکنم نباشم حتی اگه لازم باشه درد میکشم (اخه من با درد عجینم) و آینده هم که چون نیومده پس وجود نداره.
در مورد خانمها هم من قضاوت نمیکنم چون سالهاست از این موجودیت پیچیده فاصله دارم.
میدونی اغلب مردم نیمی از عمرشون رو صرف تلف کردن نیمی دیگر میکنن و من دیگه نمیخوام جزو اونا باشم.درک حقیقت یعنی زندگی کن و اجازه بده دیگران هم زندگی کنند و ننگ بر آنکه سود و جاه خود را در ویرانی دیگران جستجو کنه حتی ناخواسته، احمقانه و بر سر ناآگاهی.
زیاد حرف زدم و امیدورام پایبند به حرفام باشم.
"تقصیر ما نیست که روی حرحفهایمان نمی مانیم،ما بر روی زمینی زندگی می کنیم که ، روزی دو بار خودش را دور می زند….(علی شریعتی)"
Holtek
مبارك علي اقا
mojde
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→