ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ali41
And how beautiful these three important things in life perspective
Do not rely on three things never
به سه چیز هرگز تکیه نکن
Pride
غرور
Lie
دروغ
Love
عشق
Gallop is human with pride
انسان با غرور می تازد
Be lost with telling lies
با دروغ می بازد
And dies with love
و با عشق می میرد
gilas
هاچو هاچو
The one
چهار ديواري اختياري ، يعني اختيار داريد ! به يكي از 4 تيفال تكيه كنيد
KuRoSh
خوب به من
اختیار یدونه دیوار هم ندار چه برسه به چهار تا دیوار
دلشاد
mati
بهونه
mojde
soheyla
سلام و سپاس
خیلی زیبا بود
1 - مغرورم (یه زن باید مغرور باشه )
2 - کم دروغ میگم ( ولی دروغی میگم که خودم باورم میشه. خوب گاهی لازمه که انسان دروغ بگه
3 - عاشقم و مطمئنم که عاشق می میرم
حالا هرکی دوست نداره میتونیم باهاش مذاکره کنیم
ali41
1- آدم مغرور یه ویژگیه مهمتر داره که خودش نمیدونه------> خود کم بینی و حقارت
2- آدم دروغگو یه چیزو فراموش کرده -------> استاد خود فریبی شده
3- منظور از مردن با عشق ------> درد و بیحاصلیه
بیایید فروتن باشیم تا بزرگ بشیم، صداقت پیشه کنیم تا واقع بین باشیم و بجای عشق دوست بداریم که پله ای بالاتر از عشقه و زندگی میده.
(عشق یعنی پایان یک آغاز و دوست داشتن یعنی آغازی بی پایان) ---> اینو از خودم گفتم حالا شاید نصفشو جایی خوندم که یادم نیست
soheyla
سلام
شما فرمودید :
"اصول اخلاقی مشروط نیستند .
فکر نمیکنید با پاسخی که به نظر من دادید :
2- آدم دروغگو یه چیزو فراموش کرده -------> استاد خود فریبی شده
3- منظور از مردن با عشق ------> درد و بیحاصلیه
همه مسائل زندگی و مشروط در عقاید خودتون دونستید و بس . دوتا نظر کاملاً متفاوت برای یه کامنت ؟؟؟
1 - "اصول اخلاقی مشروط نیستند .
2 - مشروط دونستن اصول اخلاقی تو نظرات خودتتون .
بگذریم .
ما ترک زبان هستیم و عقاید خاصی تو زندگیامون داریم . شکر خدا با پیروی از این عقاید زندگی پاک و بی دغدغه ای داریم . کمتر به همدیگه خیانت میکنیم و سعی میکنیم با همه خوب باشیم . اعتقاد داریم شکستن غرور بدتر از شکستن کمر یک انسان هست . ما غرورمون جزء برای کسی که ارزشش و داشته باشه نمیشکنیم .
ما اعتقاد داریم : یه خانم با غرور به اوج می رسه . و با حفظ غرورش تو اوج میمونه . خانمهای خیابونی و به قول معروف مشکل دار مطمئناً اولین اشتباهی که کردن غرورشون و شکستن و بعد تو این منجلاب افتادن . یه زن مغرور هیچ وقت روح ، جسم ،عقایدش و شخصیتش و به بهائی ناچیز نمیفروشه .
ما اعتقاد داریم : هر شخصیکه از دروغگوئی و دروغکوها ناله و شکایت میکنه خودش بزرگترین دروغگوهاست .
ما اعتقاد داریم : انسان عاشق به دنیا میاد و عاشق میمیره درغیر اینصورت انسان نیستیم . عشق به وجود پروردگار ودر درجه ی پائینتر عشق زمینی و دلیل اصلی آفرینش انسان میدونیم . به خاطر همین موضوع همسرانمون و می پرستیم و اونا هم مارو می پرستن . شکر خدا با این دیدگاه مشکلاتی که تو جوامع دیگه وجود دارن ، تو جامعه ی ما کمرنگتر و کم جونتر هست .
اصول و عقاید هیچ وقت باعث نمیشن که عقب بمونیم . عامل اصلی این مشکلات که حالا گریبانگیر جوامع ماست و براحتی تونسته انسانیت و به زانو دربیاره ، نادیه گرفتن این اصول و عقاید هست .
اگه هم نظر نیستیم نشاندهنده ی این نیست که منظور همدیگه رو متوجه نشدیم . فکر میکنم به راحتی بتونم همچین مطالب عادی و تکراری و درک کنم ولی نمیتونم با هر مطلبی که میخونم یا اینکه میشنوم هم نظر باشم .
ازتون سپاسگزارم که وقت گذاشتید ونظراتمو خوندید
محسن صائب
برام جالبه نوشته های شما در چند تاپیکی که از خودتون گذاشتید شناخت شما رو مقداری سخت میکنه
مثلا
در همین موردی که با سهیلا خانم به بحث نشستید تفاسیر شما برایم جالب بود
اینکه یک ادم مغرور فردی خود کم بین و حقیر هست و
ادم دروغ گو استاد خود فریبی شده
و مهمترین تفسیر شما در مورد نهی عشق و مساوی دونستن اون با درد و بی حاصلی هست
منو بفکر فرو برد
که واقعا این تفاسیر با چه ادله ای توسط شما عزیز ارائه شده
ایا نظر شخصی شما هست و بقولی جهان بینی شما بر این اساس شکل گرفته
ویا
شما بر اساس منابع اسلامی و شیعی این تفاسیر رو عنوان میفرمایید
شاید هم بفرمایید بر اساس نظرات بزرگان غربی بوده
.خیلی دوست دارم توضیحی البته فارسی
ممنون
ماهی
و با عشق می میرد
انسان در هر حال می میره پس بهتره با عشق باشه
فقط باید زیادم جو زده نشیم اصولا
ali41
یه خانوم با غرور به اوج نمیرسه با عزت نفس و عفت به اوج میرسه . مشکل من با شما در الفاظه انگار.غرور یعنی خود بزرگ بینی و یه نقص در مقابل یه کمبود یعنی چون خودشو کم میبینه میخواد خودشو بزرگ جلوه بده.خواهش میکنم دقت کنید من منظورم فخر فروشی و کوچک شمردن دیگرانه. اون چیزی که بهش میگید غرور در واقع حفظ حریم و نجابته یا مثلا عفت.
من به شما جسارت نکردم مفهوم دروغ رو گفتم. این جمله شما کمی عجیبه ولی اگه از من ناراحت شدید من معذرت میخوام.
خدا رو شکر و از خدا میخوام زندگیتون پایدار تر باشه.ولی من نظرم در مورد عشق با شما فرق داره.
آیا هیتلر هم عاشق مرد؟ !
بحث عشق ، روح ، وجدان و ضمیر انسان ، تکامل و خدا بسیار مفصل و پیچیدست. در یک جمله انسان عاشق بدنیا نمیاد ، پاک بدنیا میاد ، عاشق از دنیا نمیره ، میتونه عاشق از دنیا بره . عشق به معنایی فقط به خدا ختم میشه و به معنایی که من قبول ندارم به انسانها نسبت به یکدیگر مربوط میشه.من اگه گفتم عشق فنا میکنه عشق مجازی و غیر حقیقی است یعنی هر عشقی بجز عشق خدا .اگر هم عاشق همسرت هستی من نظرم اینه که این عرف شده و واقعا عشق نیست.
آیا حاضری اگر همسرت سارق شد، آدم کشت ، معتاد شد و ... بازم عاشقش باشی؟
عاشق در عشق فنا میشه بدون قید و شرط.اگه مصداق عشق را واسه آدما بشه مثال زد، یاران حسین بن علی(ع) بودند که با پاره پاره شدن تاوان عشقو به مولای خود پرداختند.(اینا استثناء عالمند)
کاملا باهات موافقم و تک تک سلولهای بدنم شهادت میدن که شما درست میگید.
باور--->ایمان--->اعتقاد---->اعتماد---->اطمینان----->اتصال .............. من به این میگم روند تکامل ...... شاید به عشق الهی منجر بشه که سخته با این وابستگیها که ما داریم.
ممنونم از بزرگواری شما و منو ببخشید که کمی صریح بودم و یا حرفامو خوب منتقل نکردم ........ هر چیزی که انسان فکر میکنه درسته، درسته
با افکار من کار نداشته باشید من صرفا نظرمو دادم.
ali41
ایا نظر شخصی شما هست و بقولی جهان بینی شما بر این اساس شکل گرفته
ویا شما بر اساس منابع اسلامی و شیعی این تفاسیر رو عنوان میفرمایید
شاید هم بفرمایید بر اساس نظرات بزرگان غربی بوده
.خیلی دوست دارم توضیحی البته فارسی
ممنون
محسن عزیز من فارسی مینویسم و کلمات انگلیسی رو از دیکشنری در میارم یا عینا از جایی کات و پیست کردم.منم زبانم افتضه!!!!don't worry
اینا نظر منه و یه بخشی هم چیزایی است که خوندم. مثلا بحثهای عرفان نظری و عملی که صدرالمتالهین ، شیخ سبزواری یا ابن سینا مطرح کردن و اینم بگم من با فلسفه این آقایون مشکل دارم از مشاء ابن سینا بگیر تا اشراق شیخ و یا فلسفه نوین اسلامی ملاصدرا.
در مورد موضوع عشق و عقل و یا سنخیت عقل و عشق و ارتباط این مفاهیم با انسان و خدا کمی مفصله و جاش اینجا نیست.
من نظرم در مورد عشق مجازی اگه پل به سمت عشق حقیقی باشه همانطور که مطهری در اصول فلسفه و روش رئالیسم میگه کاملا یکی است و لی در غیر این صورت، عشق زمینی رو قبول ندارم.من میگم این اسمش عشق و صرفا عادات و دلبستگیهاست که با نسیمی از بین میره . تو دلتنگیها از دست معشوق زمینی کاری بر نمیاد چون یکی از علل دلتنگیها جدایی از اون معشوق زمینیه ولی تنها خدا و خدا و خدا و در مواردی اولیاء خدا میتونن خلاء ما رو پر کنن و بس.-------------> نظر منه میتونی بگی بیخوده و به نظر همه احترام میزارم.
ali41
من خودم هم در بسیاری موارد از کلمه عشق به اشتباه استفاده میکنم جون تو ما بد جا افتاده.
چیزی که در ارتباطات ما لازمه محبت و دوست داشتنه که از یک نظر از عشق بهتره (چون بری ما قابل تحمل و مفهومه) و از جهتی بد تره جون محبت فنا شدن در یار نیست در امتداد یار بودنه و مراتبش پایین تر. جیزی که شریعتی مطرح میکنه تفهیم پیچیدگیه عشق و سهولت محبته (برای عشق مجازی) --------------> عاشق میمیره برای معشوق و محب زنده میمونه برای محبوب
mojde
اما نظر من در مورد غرور :غرور شايد دو شق داره يكا نخوت و خود بيني و كبره كه از ديد من هيچ جا خريداري نداره و انسان با اين صفت هيچ وقت به جايي نميرسه شايد چند صباحي به واسطه پول و مقام و ...خريدارش باشن اما در اولين فرصت آدم مغرور رو از عرش به پايين ميكشن .اما غروري هست براي حفظ خويشتن ِ خويش كه نبودش آدمو ذليل ميكنه و باعث ميشه كه آدما جايگاه هاي واقعي خودشونو گم كنن .من اعتقاد دارم آفرينش هيچ خصلت و غريزه اي بي هدف نبوده و اين انسانه كه نميدونه چطور غرايز و خصلت ها رو مهار كنه و جايگاه آدما در نزد پروردگار و خلق از همين جاست كه مشخص ميشه نبايد اين خصلت ها رو مثل شيطان در سجده كردن انسان كه غرورش باعث هبوطش شد با غرور مبارزي در هنگام بر گردوندن خاك غصب شده وطنش يكي دونست
دروغ هميشه باعث ميشه كه از انسانيتمون فاصله بگيريم با هر دروغ و فريب قدمي به سمت تنزل اخلاقيات و كرامت انسانيمون بر ميداريم (اصلا ادعا ندارم كه دروغ نميگم و حرف علي رو كاملا تاييد ميكنم كه من صداقت مشروط دارم) فقط اعتقادم رو راجع به كاري قبيحي ميگم كه متاسفانه خودم هم انجامش ميدم
عشق:
در مورد عشق نظراتمون خيلي فرق ميكنه چون برداشتمون از احساساتمون فرق داره البته من عشق رو بيشتر در عشق به فرزند مجسم ديدم عشق بي اما و اگر و بي قيد و شرطي كه هميشه جاريه و هيچ منفعتي درش نيست .چشم پوشي هاي دائمي از خطا و راضي بودن به رضايت اون و فراموشي و محو شدن خواسته هاي خودت در خواسته هاي اون شايد بتونيم روزي از طريق عشق مجازي به عشق حقيقي برسيم اما هيچ تضميني نيست كه همه انسانها به اون مرتبه برسن . من فكر ميكنم ما آدما بيشتر همديگه رو دوست داريم البته مراتب اين دوست داشتن با هم فرق ميكنه اما به ندرت عاشق ميشيم و به همين دليل عاشق هاي واقعي غالبا افسانه ميشن
دستم درد گرفت
ali41
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→