₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » مراسم خواستگاری
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مراسم خواستگاری

658 بازدید، 23 پست، نویسنده: پری سا

• پری سا

آداب مراسم خواستگاری

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن :4: :4: :4: :4:

خواستگاری به ۲ صورت وجود دارد، یکی خواستگاری که قبل از آن خانواده دختر و پسر نسبت به همدیگر، هیچ‌شناختی ندارند و دومی خانواده دختر و پسر که از قبل با هم فامیل بوده و همدیگر را می‌شناسند که بیشتر به صورت اول که خانواده‌ها هیچ‌شناختی نسبت به همدیگر ندارد، می‌پردازیم که چه نکاتی را باید انجام دهند.

۱- زمان خواستگاری از قبل تعیین شود
    خانواده پسر باید قبل از حضور در خانه دختر، زمان و ساعت خواستگاری را با خانواده دختر هماهنگ کنند. تا خانواده دختر بتوانند شرایط خواستگاری و خانه را برای حضور خواستگاران مهیا کنند؛ ولی اگر بدون هماهنگی وارد خانه دختر شوند، شاید خانواده دختر و وضعیت خانه به طوری باشد که پذیرش مهمان‌ها کمی به تاخیر بیانجامد و باعث سوء تفاهم و حس بی‌احترامی به خانواده پسر دست بدهد که اصلا خوشایند نیست.

۲- معمولاخواستگاری در بعد از ظهر و یا شب باشد

زمان خواستگاری بعد از ظهر و یا ساعات اولیه شب باشد؛ زیرا در این موقع از روز معمولا تمام عضو خانواده و افراد تاثیرگذار دختر و پسر در خانه حضور داشته و می‌توانند در خواستگاری شرکت کنند.

۳- افراد زیادی همراه پسر به خواستگاری نروند
    بیشتر باید سعی کنند که والدین پسر شرکت کنند و تعداد آن‌ها کم و انگشت شمار باشد. مراسم خواستگاری نباید زیاد شلوغ باشد؛ زیرا بیشتر وقت، صرف حاشیه می‌شود و شلوغی و همهمه باعث بی‌احترامی به خانواده‌ها می‌شود.

۴- یک نفر بزرگ‌تر، دانا و دارای قدرت بیان صحبت کند
    اگرتمام مسوولیت را به بزرگتری که تحصیل کرده و دارای قدرت بیان است، بدهند، معمولا حرف‌ها منسجم‌تر خواهد بود و مقصود آن رسا‌تر است؛ ولی اگر چند نفر با هم صحبت کنند، کسی متوجه حرف آن‌ها نمی‌شود. لازم است خواستگاری برای بار اول رسمی و سنگین اجرا شود و شوخی کردن بپرهیزند.

۵- میزبان برای پذیرایی از میوه‌ها و شیرینی‌های ساده استفاده کند
    خانواده دختر سعی کنند که از میوه‌های آبدار مانند انار و پرتقال و یا شیرینی‌های بزرگ خامه‌ای و یا ترد و شکننده برای پذیرایی استفاده نکنند. زیرا اگر در این مراسم بسیار رسمی است و اگر شیرینی به زمین و یا آب میوه بر روی لباس بریزد باعث تمسخر افراد می‌شود.

۶- خانواده دختر و پسر، واقعیت‌ها را عنوان کنند
    بهتر است در مورد دختر و یا پسر هرچیزی که وجود دارد، به طور واقعی عنوان شود. مقدار تحصیل، سن، بیماری و... در مراسم خواستگاری مطرح شود؛ زیرا بعد‌ها خانواده‌ها به خاطر مخفی‌کاری و یا دروغ همدیگر را سرزنش می‌کنند.

۷- سعی کنند در مراسم خواستگاری خاطرات خوشی بجا بگذارند
    خانواده‌ها سعی کنند که در هنگام خداحافظی و ترک کردن مجلس خاطرات خوبی بجا بگذارند و با روی خوش و روبوسی خداحافظی کرده تا پل‌های پشت سر خود را خراب نکنند، حتی اگر جواب خانواده دختر منفی باشد؛ چون امکان دارد این خواستگاری بار‌ها ادامه داشته باشد و خاطرات بد بجای بماند.

۸- دختر و پسر از لباس‌های راحت استفاده کنند
    امکان دارد پسر به خاطر اینکه بسیار رسمی باشد، از کربات استفاده کند و به دلیل اینکه به کربات عادت نداشته، احساس ناراحتی و کلافگی می‌کند و به مراسم مسلط نیست و یا لباس دختر مطابق با فرهنگ ایرانی و اسلامی بلند، پوشیده و راحت باشد تا بتوانند به راحتی حرکت کند، زیرا لباس تنگ و سخت در هنگام چای آوردن موجب آزار او می‌شود. باید توجه داشت مردان ایرانی لباس‌های پوشیده را بیشتر می‌پسندند.

۹- نوع آرایش دختر ملایم و ساده باشد
    آرایش دختر باید بسیار ساده و متناسب با چهره شاخص فرهنگی و مذهبی باشد و نباید زیاد زننده و غلیظ باشد؛ زیرا باعث قضاوت بد خانواده پسر می‌شود و سوء تفاهم پیش می‌آید و خانواده پسر چنین برداشتی از دختر دارند که می‌خواهد خودش را تحمیل کند.

۱۰- پسر چند شاخه گل به همراه داشته باشد
    معمولا دختر‌ها به گل علاقه خاصی دارند و باعث خوشحالی آن‌ها می‌شود. پسر باید گلهای زیبا با رنگ‌های شاد تهیه کند وهنگام ورود به خانه آن را به میزبان بدهد.

۱۱- میزبان ، پذیرایی را از بزرگتر‌ها شروع کند
    بهتر است دختر و یا خانواده او در مراسم خواستگاری با تعارف کردن چای به سمت بزرگ‌تر، احترامشان را نسبت به بزرگ‌تر ابراز کرده و باعث جلب رضایت بزرگتر‌ها می‌شوند.

• mati

نقل قول: پری سا
    ۱۰- پسر چند شاخه گل به همراه داشته باشد

287

• mz56mz

از ما كه گذشته عمو جان 407

• دلشاد

۸- دختر و پسر از لباس‌های راحت استفاده کنند

فکر کنم داخل حموم باشه خیلی بهتر همدیگرو حس میکنند :41:

• هاچو هاچو

۱- زمان خواستگاری از قبل تعیین شود

په نه په بریم در خونه دختره بگیم داشتیم از اینجا رد میشدیم گفتیم ما که داریم این مسیر رو میریم دختر شما رو هم بگیریم :4:
    ۳- افراد زیادی همراه پسر به خواستگاری نروند

به نظر من فقط دوست دخترتو ببری با خودت کافییه :4:
    زیرا لباس تنگ و سخت در هنگام چای آوردن موجب آزار او می‌شود.

و آزار داماد :4: :18:
    باید توجه داشت مردان ایرانی لباس‌های پوشیده را بیشتر می‌پسندند.

اگر نظر مرد ایرانی مهمه که اصلا هیچی نپوشه.... :4:
    در هنگام خداحافظی و ترک کردن مجلس خاطرات خوبی بجا بگذارند و با روی خوش و روبوسی خداحافظی کرده

دختر و پسر هم با هم روبوسی کنن،که یک وقت دلخوری پیش نیاد :4:

• KuRoSh

برای همش میشد جواب پ ن پ داد :4:

• ماهی

مسخره ترین کار دنیاست :4:

• ژنرال

نکات خوبی بود.

هرچند که به درد من نخواهد خورد :4:

• بهونه

برا من زود هنوز:100:

• پری سا

mati,
    282
    نقل قول: mz56mz
    از ما كه گذشته عمو جان

عمو انشالله خواستگاری بچه هاتون 282
    دلشاد,
    نقل قول: دلشاد
    فکر کنم داخل حموم باشه خیلی بهتر همدیگرو حس میکنند

282
    هاچو هاچو,
    :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23:
    خیلی بامزه بود 282
    نقل قول: کوروش فسقلی
    برای همش میشد جواب پ ن پ داد

جواب میدادی :56: 282
    نقل قول: ماهی
    مسخره ترین کار دنیاست

اره والا 282
    نقل قول: ژنرال
    نکات خوبی بود.

هرچند که به درد من نخواهد خورد

میبنیم اقا محسن :4:
    282
    نقل قول: بهونه
    برا من زود هنوز

انشالله نوبت شما هم میشه 282

• نخبه

نمایش یا پنهان متنمن که از مراسم خواستگاری کلی خاطره دارم.. یکیش این بود که موقعی که چائی رو گرفتم جلوی ارش بچه پرو نیس خیلی شیطونه دستش رو زد رو دست من بعد هم هی ابروهاشو مینداخت بالا منم که میترسیدم بابام ببینه سریع رد شدم از کنارش و بهش اخم کردم که پرو مثل بچه ادم بشین مهمونی دور همی نیومدی اینجا مراسم خواستگاریه.. بماند که واسه چائی اوردن هم یه بار خواهرم ریخت گفت ببر بعد یهو پشیمون شدم گفتم نمیتونم بعد سری دوم خواهر ارش اومد گفت ارش میگه د بیار اون چای شهرزاد رو:23: خلاصه کلی داستان داشتیم ما که همش باحال و به یاد ماندنی بود :8:

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    چائی رو گرفتم جلوی ارش بچه پرو نیس خیلی شیطونه دستش رو زد رو دست من بعد هم هی ابروهاشو مینداخت بالا منم که میترسیدم بابام ببینه سریع رد شدم از کنارش و بهش اخم کردم که پرو مثل بچه ادم بشین مهمونی دور همی نیومدی اینجا مراسم خواستگاریه

وای از دست :83:

پریسا جون مبارکه خبریه :4:

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    وای از دست :83:

:9: من که گفتم ارش از من بدتره تا فرصت گیر میاره مسخره بازی در میاره :4:

• The one

هاچو هاچو,
    :23:
    مرسي پريسا جان :8: جالبه منم كلي خاطره دارم اخه اينجا جوونهاي زيادي هستن كه تنهان منم نقش خواهر نيكوكار رو براشون ايفا مي كردم ولي خداييش اعمال شاقه بود برام همش يه طرف اينكه جلوي خندمو بگيرم يه طرف!! :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    برام همش يه طرف اينكه جلوي خندمو بگيرم يه طرف!! :23:

:23: خدا میدونه چند تا خواستگاری بهم زدی :23:

• نخبه

نقل قول: The one
    طرف اينكه جلوي خندمو بگيرم يه طرف!! :23:

وای عوضش من فقط حرص خوردم بس که به ارش اخم کردم که ادا در نیار بابام خوشش نمیاد یهو منو نمیده بهت حالت جا میاد.. کلی پدرم در اومد که بابامو راضی کردم که با ارش علوسی کنم که بیچارش کنم:4:

• The one

هاچو هاچو,
    :23:
    خيليها رو خوشبخت كردم :24:
    نمایش یا پنهان متنيه سري رو هم بدبخت :4:
    دو سه بارم نقش اون بچه هه كه با شير فرهاد و ليلون ميومد رو بازي كردم خيلي خوب بود كلي رستوران مجلل و كافي شاب خوف كشف كردم خوشبحالم شد ... حيف الان مجردم نميشه مثل سابق كاسبي كرد دوران خوبي بود يادش به خير :23:

نخبه,
    اخي نازي :11:

• gilas

میزبان برای پذیرایی از میوه‌ها و شیرینی‌های ساده استفاده کند

شیرینی ناپلئونی میگیری تا اومد داماد بخوره ازش حرف میکشی یک حااااااااالی میده :74:

در هنگام چای آوردن موجب آزار او می‌شود.

حالا کی خواست چای بیاره :22:
    من که از این کارا نکردم و نمیکنم :53:

• محسن صائب

یادش بخیر با چه ذوق و شوقی فقط یکبار رفتیم خواستگاری
    کلی امید داشتم مثل فیلم عروس خانم بیاید برامون چایی بیاره و کلی تمرین کردیم که توی اون لحظه چطوری نگاه کنیم که ابرو ریزی نشه :83:
    رفتیم ولی وقتی برادر خانم با سینی چایی امد کل رویا ها بهم ریخت
    :4:
    .
    روز وصل دوستداران یاد باد *** یاد باد آن روزگاران یاد باد

• maryamlondon1

من که گفتم ارش از من بدتره تا فرصت گیر میاره مسخره بازی در میاره

وای عوضش من فقط حرص خوردم بس که به ارش اخم کردم که ادا در نیار بابام خوشش نمیاد یهو منو نمیده بهت حالت جا میاد.. کلی پدرم در اومد که بابامو راضی کردم که با ارش علوسی کنم که بیچارش کنم

بیچاره ارش :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: