ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اين دانشمندا چه غلطي ميکنن...
koorosh kabir
تو اتاق لمیدم دوستم رفته دستشویی میگم بلوتوستو روشن کن منم خالی کنم خودمو میگه اون برا ساله ۲۰۲۰
پس این دانشمندا چه غلطی میکنن سریع تر دیگه.
یه مگس رو مانیتور لب تاب نشسته هر کاری میکنم با نشانگر موس بپره نمیپره....پس این دانشمندا دارن چه غلطی می کنن!؟
نمیشه وقتی حال ندارم پاشم به گوشیم بگم خودش پاشه بیاد؟
پس این دانشمندا چه غلطی میکنن؟؟؟
این دانشمندا دارن چه غلطی میکنن؟
چرا نباید دستشویی رفتن وسط فیس بوک و خواب با یه کلیک از بین نره واقعا چرا معظلی شده این
جهت یادآوری...خطاب به دانشمندا:
تا وقتی نمیشه از اینترنت لازانیا رو دانلود کردُ خورد با من از تکنولوژی حرف نزنید!
حالا کاری به کلاسای هشت صب ندارما، ولی دانشمندی که ساعت هشت شب واسه
دانشجو کلاس میذاره اُسکـــُـل نیست؟
یعنی میشه یه روز بیاد من انقد شنگول باشم که مث این گوسفندِ حس اسب بودن بهم دست بده...به کمک این دانشمندا!:)))
باهاس یه انتی نامرد ساخته شه واسه ادما! عین انتی ویروس! که ادمای نامرد نتونن وارد زندگیش بشن ...این دانشمندا چه غلطی میکنن پس ؟
پنج هزار و هشتصد و هفتاد و نه تا کتاب نخونده لیست کردم. هنوز دستگاهی برای فرستادن اینا تو مغز به صورت آنی بوجود نیومده! پس این دانشمندا دارن چه غلطی می کنن؟
دیدین آدم خواب میبینه " جیش" داره بعد از خواب که میپره میبینه واقعا جیش داره !!! چی می شد وقتی خواب میبینی مایه داری ، خونه داری ، زندگی داری ، آدم خفنی هستی از خواب هم که می پری اینا رو داشته باشی !!!! پس این دانشمندا دارن دقیقا چه غلطی میکنن ؟
آب دستشوييهاي دانشگاه از آبسردکناش خنکتره....چه غلطی میکنن این دانشمندا نمیدونم!
نمیشه یه موبایل بسازن که صبح جمعه جای اینکه ادمو بیدار کنه خودش بره حلیم بگیره؟پس این دانشمندا دارن چه غلطی میکنن؟
آقا چرا من هرچی میخورم میخوابم هی چاق میشم؟پس این دانشمندا دارن چه غلطی میکنن؟
آقا نمیشه متنی که میخوایم بنویسیمو تصور کنیم بعد یهوو بیاد رو صفحه فیس بوک
پای دانشمندا چه غلطی می کنن آخه ؟!!!!!!!
اگه آدم بخواد طوری سر کلاس بخوابه که استاد نفهمه چی کار باید کنه؟ مثلا چشا باز باشه خودم خواب ، پس این دانشمندا چه غلطی می کنن آخه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نخبه
ولشون کن شما خون خودتو کثیف نکن اونا هم درست میشن
maryamlondon1
اره والله شیرین راست میگه خونت کثیف میشه
The one
star night
arash52
ژنرال
ماهی
نازدونه
دلشاد
soheyla
سلام و سپاس
خیلی جالب بود
کاش همه ی مواردی که ذکر شد امکان پذیر بودن .
mz56mz
gilas
بهونه
chenzo
چرا ي عينك ريموت دار نمي سازن اينا آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Kishe Mehr
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→