یادش بخیر اون روزها ، یکی از بچه ها فیلم که میدید فرداش میامد خیلی دقیق اونو برای بچه ها تعریف میکرد ، کلی کیف میکردیم تعریف کردن فیلم های بروسلی که خودش دنیایی بود ، تعریف کننده حرکات اونوهم نشون میاد خدا کنه منظورم رو فهمیده باشی
حاج محسن ، بقول شاعر : شنيدن كي بود مانند ديدن اتفاقا يه فيلم تبليغاتي بروسلي هم دارم كه با نانچكو ، پينگ پونگ بازي ميكنه ، فكر كنم برا تبليغات n96 زده بود ، قسمت شد اونم ميذارم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من عاشق گوشی Motorola هستم فقط و فقط گوشی های Motorola رو قبول دارم
از نظر استحكام حرف نداره ، ولي خيلي بد تعميره و قطعاتش كم گير مياد
نقل قول: carlos
گوشی فقط سونی اریکسون , نه موتورالله
به به علي اقاي خودمون خدمت سربازي كه بودم ، يه پسره بود اين مخش تعطيل بود ولي نمي دونم چرا معافش نميكردن ، به فرمانده پادگان ميگفت : كجا بودي ، اينجا بودي
Holtek
ماهی
محسن صائب
یکی از بچه ها فیلم که میدید فرداش میامد خیلی دقیق اونو برای بچه ها تعریف میکرد ، کلی کیف میکردیم
تعریف کردن فیلم های بروسلی که خودش دنیایی بود ، تعریف کننده حرکات اونوهم نشون میاد
خدا کنه منظورم رو فهمیده باشی
دلشاد
Holtek
حاج محسن ، بقول شاعر : شنيدن كي بود مانند ديدن
اتفاقا يه فيلم تبليغاتي بروسلي هم دارم كه با نانچكو ، پينگ پونگ بازي ميكنه ، فكر كنم برا تبليغات n96 زده بود ، قسمت شد اونم ميذارم
نخبه
baron jon
mz56mz
Holtek
اره !!!!!!!!!!!
يه 6600 جواد داشتم باهاش ميخ ميكوبيدم
تو مو بيني ومن پيچش مو
نخبه
یعنی تو کیک مو بود که اونجوری زدن داغونش کردن
Holtek
mz56mz,
آره همون كه گفتي
mojde
gilas
من عاشق گوشی Motorola هستم
carlos
حورا
ولی جدی جالب بود مرسی
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
آقا کارلوس نمی آید وقتی می آید با جملات نغض می آید
carlos
شاید این جمعه هم بیایم
قول نمیدم ، ببینیم چی میشه
gilas
شما باز اومدی گیر دادی به موبایل من
تو که نمیدونی این موتورالا چقدر خوبه
Holtek
نمایش یا پنهان متن
از نظر استحكام حرف نداره ، ولي خيلي بد تعميره و قطعاتش كم گير مياد
به به علي اقاي خودمون
خدمت سربازي كه بودم ، يه پسره بود اين مخش تعطيل بود ولي نمي دونم چرا معافش نميكردن ، به فرمانده پادگان ميگفت : كجا بودي ، اينجا بودي
يعني 1100
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→