دوستان سلام قبلا مازيار يه بخشي گذاشته بود براي راهنماي خريد ، ولي ظاهرا تو اپديت جديد سايت حذف شده ، بهر حال.. مي خوام يه نوت بوك بگيرم مدل HP ProBook 4530s مي خواستم ببينم از بچه ها كسي HP استفاده كرده ، يا توصيه خاصي اگه كسي داشته باشه بگه .
اينم يكسري از مشخصاتش :
▧ تصویر در دسترس نیست
مشخصات فني
پردازنده: Core i5-2410M حافظه: 4 گيگابايت از نوع DDR3 نمايشگر: 15,6 اينچ با نور پشتي LED و تفكيكپذيري 768×1366 درگاهها: 4 درگاه USB 2.0، يك درگاه HDMI، يك درگاه VGA، يك درگاه RJ-45
لپتاپ 4530s HP ProBook محصول دیگری از سری بیزینسی ProoBook این شرکت میباشد که در ردهی کاربری مشاغل کوچک قرار میگیرد. لپتاپهای بیزینسی اصولا دارای ویژگیهای خاصی هستند که آنها را برای استفاده کردن در محیطهای شغلی متناسب میسازد. از جملهی این ویژگیها میتوان به بدنهی پر دوام، قدرت سختافزاری بالا، ویژگیهای امنیتی پیشرفته و نمایشگر با سطح غیر براق اشاره کرد. در ضمن معمولا در ساخت آنها از خصوصیات تجملی و تزئینی هم استفاده نمیشود و ظاهر جدیتری دارند. 4530s نیز چنین نوتبوکی میباشد که از نمایشگر 15.6 اینچی مات و بدنهی آلومینیومی بسیار مستحکم خشدار بهره میبرد.
:گاهی اوقات فروش لپ تاپ ، البته بصورت اقساطی داریم قبلا مارک دل خریدار زیادی داشت ولی این روز ها مشتری ها مخصوصا جونها بیشتر دنبال همینی که شما نوشتی و ایسر هستند[/b]
من عاشقه mcbook ام ولی چون افیس روش اجرا نمیشه بدردم نمیخوره راستی چه قدر کامپیوتر اینا بعده گرونی دلار و تحریم گرون شده
آر ه از شانس منه لامصب قيمتش عين طلا ميمونه ، هر ر.ز گرون ميشه
نقل قول: هاچو هاچو
راستی من یک سوال دارم ازت در مورد لپ تاپ.میخوام یکدونه بخرم ولی نمیدونم پولشو از کجا بیارم؟
به پست شماره سه ، خط يا سطر اول مراجعه نمائيد
نقل قول: بهونه
چقدر میخوای پول بدی برا لپ تاپ؟
حدود يه تومن
نقل قول: maryamlondon1
تو ایران قیمتش چنده ؟؟؟
هر روز داره قيمتش ميره بالا ، فعلا اخرين قيمتش يك و صد
نقل قول: gilas
من کلا با سونی موافقم به خاطر داشتن گارانتی و ظاهر و مشخصات فنی بهتر میونه خوبی با HP البته از نوع لپ تاپش ندارم
سوني ، اون قديماش نمونده ، سوني هاي جديد درسته شيك هستن ولي از نظر استحكام ضعيف ترينند و قيمتش هم بالاست . بنظرم اگه آدم بخواد پول زياد بده بهترين گزينه اپل هست.
نقل قول: The one
ظاهرا تیتر تاپیکت از افعال معکوس بید.. چون فکر کردم میخوای راهنمایی کنی
خب مي تونم هم راهنمايي كنم ، يكسري اطلاعات در اين مورد دارم ولي يكسري اطلاعات رو بيشتر يوزرها دارن تا مثلا فروشنده ها يا تعميركارا مثلا يكي ميگفت كه HP ها فنشون هميشه روشن مي مونه كه.......
مبارک باشه رضا جان هر وقت خریدی شیرینیش فراموش نشه من به قول حاج محسن از همون قدیمیا هستم که دل دارم، انصافا همراه و همدمه خوبی برام بوده تو این 5 سال
اطلاعاتی در مورد اچ پی اونم از نوع پروبوک ندارم! وزنش بالای 2.5 هست نه؟ هاردش بالای 600 گیگه دیگه؟ لپ تاپ های جدی معمولاً i7 هستند و usb3 رو ساپورت میکنن! راستی برای چه کاری میخوای؟ یعنی میخوای ازش ران بگیری با نه کارهای روزمره رو انجام بدی!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مبارک باشه رضا جان هر وقت خریدی شیرینیش فراموش نشه
مرسي امين جان ، ولي حيف كه تو محرم و صفر نميشه شيريني داد
نقل قول: بچه مثبت
من به قول حاج محسن از همون قدیمیا هستم که دل دارم، انصافا همراه و همدمه خوبی برام بوده تو این 5 سال
اره دل مدل هاي قديميش خوب بود ولي جديدا زياد تعريفي ندارن ، يكم هم بيش از حد بي ريختن ، من قديما يه توشيباي اصل داشتم كه ديگه قابل استفاده نيست .
اطلاعاتی در مورد اچ پی اونم از نوع پروبوک ندارم! وزنش بالای 2.5 هست نه؟ هاردش بالای 600 گیگه دیگه؟ لپ تاپ های جدی معمولاً i7 هستند و usb3 رو ساپورت میکنن!
اين پنج هسته ايه ، البته همه نرم افزار ها نميتونن از همه هسته ها استفاده كنن ، اكثرا از همنون تك هسته استفاده مي كنن . هارد 650 و رم 4 و يو اس بي 3 هم نداره ولي فول پورته كه به كار من زياد مياد .
راستی برای چه کاری میخوای؟ یعنی میخوای ازش ران بگیری با نه کارهای روزمره رو انجام بدی!
Holtek
قبلا مازيار يه بخشي گذاشته بود براي راهنماي خريد ، ولي ظاهرا تو اپديت جديد سايت حذف شده ، بهر حال..
مي خوام يه نوت بوك بگيرم مدل HP ProBook 4530s مي خواستم ببينم از بچه ها كسي HP استفاده كرده ، يا توصيه خاصي اگه كسي داشته باشه بگه .
اينم يكسري از مشخصاتش :
▧ تصویر در دسترس نیست
مشخصات فني
پردازنده: Core i5-2410M
حافظه: 4 گيگابايت از نوع DDR3
نمايشگر: 15,6 اينچ با نور پشتي LED و تفكيكپذيري 768×1366
درگاهها: 4 درگاه USB 2.0، يك درگاه HDMI، يك درگاه VGA، يك درگاه RJ-45
لپتاپ 4530s HP ProBook محصول دیگری از سری بیزینسی ProoBook این شرکت میباشد که در ردهی کاربری مشاغل کوچک قرار میگیرد. لپتاپهای بیزینسی اصولا دارای ویژگیهای خاصی هستند که آنها را برای استفاده کردن در محیطهای شغلی متناسب میسازد. از جملهی این ویژگیها میتوان به بدنهی پر دوام، قدرت سختافزاری بالا، ویژگیهای امنیتی پیشرفته و نمایشگر با سطح غیر براق اشاره کرد. در ضمن معمولا در ساخت آنها از خصوصیات تجملی و تزئینی هم استفاده نمیشود و ظاهر جدیتری دارند. 4530s نیز چنین نوتبوکی میباشد که از نمایشگر 15.6 اینچی مات و بدنهی آلومینیومی بسیار مستحکم خشدار بهره میبرد.
arash52
محسن صائب
قبلا مارک دل خریدار زیادی داشت
ولی این روز ها مشتری ها مخصوصا جونها بیشتر دنبال همینی که شما نوشتی و ایسر هستند[/b]
ماهی
فکر کنم مازیاد اطلاعاتش خوب باشه...من که چیزی نمی دونم
نمایش یا پنهان متن
مبارکا باشهHoltek
حاجي !!!!!!!!! ما هم جونيم ديگه
خب يكسري اطلاعات جمع كردم ، اين نسبت به قيمتش مناسبه ، گفتم ببينم از بچه ها اگه از اين برند استفاده كردن مزايا و معايبشو بگن
هنوز كه نخريدم
محسن صائب
معمولا خانمها هیچ وقت پیر نمیشن ، ما مردها زودی از دست خانمها فرتوت میشیم
دلشاد
bijjan
راستی چه قدر کامپیوتر اینا بعده گرونی دلار و تحریم گرون شده
هاچو هاچو
راستی من یک سوال دارم ازت در مورد لپ تاپ.میخوام یکدونه بخرم ولی نمیدونم پولشو از کجا بیارم؟
بهونه
maryamlondon1
gilas
به خاطر داشتن گارانتی و ظاهر و مشخصات فنی بهتر
میونه خوبی با HP البته از نوع لپ تاپش ندارم
The one
ظاهرا تیتر تاپیکت از افعال معکوس بید.. چون فکر کردم میخوای راهنمایی کنی
Holtek
راستی چه قدر کامپیوتر اینا بعده گرونی دلار و تحریم گرون شده
آر ه از شانس منه لامصب قيمتش عين طلا ميمونه ، هر ر.ز گرون ميشه
به پست شماره سه ، خط يا سطر اول مراجعه نمائيد
حدود يه تومن
هر روز داره قيمتش ميره بالا ، فعلا اخرين قيمتش يك و صد
به خاطر داشتن گارانتی و ظاهر و مشخصات فنی بهتر
میونه خوبی با HP البته از نوع لپ تاپش ندارم
سوني ، اون قديماش نمونده ، سوني هاي جديد درسته شيك هستن ولي از نظر استحكام ضعيف ترينند و قيمتش هم بالاست .
بنظرم اگه آدم بخواد پول زياد بده بهترين گزينه اپل هست.
خب مي تونم هم راهنمايي كنم ، يكسري اطلاعات در اين مورد دارم
ولي يكسري اطلاعات رو بيشتر يوزرها دارن تا مثلا فروشنده ها يا تعميركارا مثلا يكي ميگفت كه HP ها فنشون هميشه روشن مي مونه كه.......
بچه مثبت
من به قول حاج محسن از همون قدیمیا هستم که دل دارم، انصافا همراه و همدمه خوبی برام بوده تو این 5 سال
اطلاعاتی در مورد اچ پی اونم از نوع پروبوک ندارم! وزنش بالای 2.5 هست نه؟ هاردش بالای 600 گیگه دیگه؟ لپ تاپ های جدی معمولاً i7 هستند و usb3 رو ساپورت میکنن!
راستی برای چه کاری میخوای؟ یعنی میخوای ازش ران بگیری با نه کارهای روزمره رو انجام بدی!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
مرسي امين جان ، ولي حيف كه تو محرم و صفر نميشه شيريني داد
اره دل مدل هاي قديميش خوب بود ولي جديدا زياد تعريفي ندارن ، يكم هم بيش از حد بي ريختن ، من قديما يه توشيباي اصل داشتم كه ديگه قابل استفاده نيست .
اين پنج هسته ايه ، البته همه نرم افزار ها نميتونن از همه هسته ها استفاده كنن ، اكثرا از همنون تك هسته استفاده مي كنن . هارد 650 و رم 4 و يو اس بي 3 هم نداره ولي فول پورته كه به كار من زياد مياد .
بيشتر برا نرم افزارهاي الكترونيكي ميخوام ، كه ران خورش برنامه matlabe .
ماهی
چرا دروغ می گی..تو که دروغگو نبودی
Holtek
درغگو نگفتم كه !!!!!!!!!
نمایش یا پنهان متن
اونوقت وب كم ميگرفتم بهتر نبود كه 20 تومنهsare69
Holtek
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→