ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@چرا و چگونه خانومها مقدم شدند ؟@
arash52
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
May this be a lesson to all men!
Golden rule : Ladies First
▧ تصویر در دسترس نیست
The one
ماهی
ولی چه حالی کرده اون خانومه
نخبه
Holtek
چرا من هيچي نمي بينم ؟
ياد يه جك افتادم كه يه تهراني و يه اصفهاني و يه همشهري من ميرن پيك نيك و تنشه شون ميشه و اب نداشتن ميرن ميرسن به يه ابشار ولي پشت آبشار يه صداي ترسناكي مي اومده كه خلاصه داستنانش طولانيه .. .. بعدا برات ميفرستم
كوسه هه چي شد؟
ماهی
کوسه هه بیچاره دندون تیز کرده بود برا یه تیکه گوشت نرم و لطیف ولی نشد....برعکس شد..حالش گرفته شد
Holtek
بيچاره كوسه ها
mojde
malakeh
bijjan
arash52
یعنی خودت رو میندازی تو دهن کوسه ؟
مادرزن اونقدرا هم بد نیست ها !
هاچو هاچو
دلشاد
boof divoone
البته با عرض پوزش از خانمها
بهونه
ماهی
فعلا که آقائه پیش مرگ شده.....
از نیت خوب آقایونه که هر کاری می کنن به نفع خانوما تموم میشه
gilas
arash52
یهو نگو هول میکنه
gilas
نترس بلتم چطوری بهش بگم
soheyla
سلام و سپاس
به تصویر که رسیدم شوکه شدم . چقدر خوب ساختنش . عین واقعیت میمونه
خوب اشکالی نداره . این مسئله غریزی بوده که قبل از خودشون خانمهارو بفرستن چون اگه آقایون جلوتر میرفتن (به خاطر زهری که تو وجودشون هست )نسل همه ی حیوانات منقرض میشد و بشر هم به مرور زمان از گشنگی هلاک میشد
بازهم عیبی نداره چون خانمها با مقابله با حیوانات وحشی نسل به نسل قوی تر شدن و یاد گرفتن چطوری استخونای آقایون محترم و نرم کنن . داشتم داشتم حساب نیست ، دارم دارم حسابه . گذشته ها زرنگی کردید که حالا داره به نابودیتون منجر میشه ...
عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→