₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @چرا و چگونه خانومها مقدم شدند ؟@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @چرا و چگونه خانومها مقدم شدند ؟@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@چرا و چگونه خانومها مقدم شدند ؟@

523 بازدید، 20 پست، نویسنده: arash52

• arash52

ميدوني از كي باب شد كه" اول خانم ها" يا"خانم ها مقدم هستند". اين موضوع از عصر غار نشيني انسان باب شد. چطوري؟ اينطوري كه انسان غار نشين هر وقت مي خواست برود تو غار اول خانم ها را مي فرستاد كه اگر حيوان درنده اي آنجا بود اول آنها را بخورد و يا وقتي ميخواست از غار خارج شود اول خانم ها را مي فرستاد كه اگر باز حيوان درنده كمين كرده باشد اول خانم ها را بخورد خلاصه اين موضوع از آن موقع تا به حال باب شد . در هر صورت اين آقا(در فيلم) موضوع را رعايت نكرد و اين بلا سرش اومد ؛ که حقشه :4:
    .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

May this be a lesson to all men!
    Golden rule : Ladies First

تصویر در دسترس نیست

• The one

ولی کوسه هه خوشگل بود معلومه ماده بوده شووره اونو اول فرستاده بالا روزیشم زود رسید پس بازم لیدیز فرست :23:

• ماهی

897
    ولی چه حالی کرده اون خانومه :83:

• نخبه

چقده خوشمل قورتش میده :4:

• Holtek

نقل قول: arash52
    چرا و چگونه خانومها مقدم شدند ؟

چرا من هيچي نمي بينم ؟ :7:
    انسان غار نشين هر وقت مي خواست برود تو غار اول خانم ها را مي فرستاد كه اگر حيوان درنده اي آنجا بود اول آنها را بخورد

ياد يه جك افتادم كه يه تهراني و يه اصفهاني و يه همشهري من ميرن پيك نيك و تنشه شون ميشه و اب نداشتن ميرن ميرسن به يه ابشار ولي پشت آبشار يه صداي ترسناكي مي اومده كه خلاصه داستنانش طولانيه .. .. بعدا برات ميفرستم :4:
    نقل قول: ماهی
    ولی چه حالی کرده اون خانومه :83:

كوسه هه چي شد؟ :93:

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    كوسه هه چي شد؟ :93:

کوسه هه بیچاره دندون تیز کرده بود برا یه تیکه گوشت نرم و لطیف ولی نشد....برعکس شد..حالش گرفته شد :23:

• Holtek

نقل قول: ماهی
    کوسه هه بیچاره دندون تیز کرده بود برا یه تیکه گوشت نرم و لطیف ولی نشد....برعکس شد..حالش گرفته شد :23:

بيچاره كوسه ها :2:

• mojde

آرش 52 بيا دم در كارت دارم چند وقته .... 315

• malakeh

نقل قول: The one
    معلومه ماده بوده شووره اونو اول فرستاده بالا روزیشم زود رسید پس بازم لیدیز فرست :23:

:23: :23:

• bijjan

چه ایده توپی منم اگه زن بگیرماز شرمادرزنم اینجوری خلاص میشم ا 245 245

• arash52

نقل قول: bijjan
    چه ایده توپی منم اگه زن بگیرماز شرمادرزنم اینجوری خلاص میشم ا

یعنی خودت رو میندازی تو دهن کوسه ؟
    مادرزن اونقدرا هم بد نیست ها !:4:

• boof divoone

اسم تاپیک رو میزاشتی چرا و چگونه خانمها پیش مرگ میشون بیتر به تاپیک میومد :4:
    البته با عرض پوزش از خانمها :56:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• بهونه

چقدر باحال بود مخصوصا نوشتت :23: خانوم ها رفع بلا آقایون بودن :23:

• ماهی

نقل قول: boof divoone
    اسم تاپیک رو میزاشتی چرا و چگونه خانمها پیش مرگ میشون بیتر به تاپیک میومد :4:

فعلا که آقائه پیش مرگ شده..... :56:
    از نیت خوب آقایونه که هر کاری می کنن به نفع خانوما تموم میشه :83:

• arash52

نقل قول: gilas
    میگم بهش

یهو نگو هول میکنه :4:

• gilas

یهو نگو هول میکنه

نترس بلتم چطوری بهش بگم :4:

• soheyla

arash52,

سلام و سپاس :46: .
    به تصویر که رسیدم شوکه شدم . چقدر خوب ساختنش . عین واقعیت میمونه :68: .

اينطوري كه انسان غار نشين هر وقت مي خواست برود تو غار اول خانم ها را مي فرستاد كه اگر حيوان درنده اي آنجا بود اول آنها را بخورد و يا وقتي ميخواست از غار خارج شود اول خانم ها را مي فرستاد كه اگر باز حيوان درنده كمين كرده باشد اول خانم ها را بخورد

خوب اشکالی نداره . این مسئله غریزی بوده که قبل از خودشون خانمهارو بفرستن چون اگه آقایون جلوتر میرفتن (به خاطر زهری که تو وجودشون هست )نسل همه ی حیوانات منقرض میشد و بشر هم به مرور زمان از گشنگی هلاک میشد 286.
    بازهم عیبی نداره چون خانمها با مقابله با حیوانات وحشی نسل به نسل قوی تر شدن و یاد گرفتن چطوری استخونای آقایون محترم و نرم کنن . داشتم داشتم حساب نیست ، دارم دارم حسابه . گذشته ها زرنگی کردید که حالا داره به نابودیتون منجر میشه ... :83:
    عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد :4: .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: