₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @تفاوت علائم اعتیاد به موادمخدر سنتی و صنعتی@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @تفاوت علائم اعتیاد به موادمخدر سنتی و صنعتی@

بدون عکس

@تفاوت علائم اعتیاد به موادمخدر سنتی و صنعتی@

1022 بازدید، 19 پست، نویسنده: arash52

• arash52

سلامت نیوز: تفاوت های دو نوع مواد اعتیادآور یعنی مواد مخدر سنتی و محرک صنعتی و دلایل گرایش بیشتر جوانان به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی، به ویژه «شیشه» قابل توجه و جالب است.

مواد مخدر سنتی مثل تریاک، هروئین و سایر فرآورده های طبیعی، معمولا دارای آثار و عوارض جسمانی زودرس و مشخصی هستند. به طور مثال فرد مصرف کننده به سرعت تکیده و لاغر می شود. لب های سیاه و رنگ پوست تیره، خمیدگی قامت و چهره پژمرده، از دیگر علائم بارز و ظاهری معتادین به مواد مخدر است.

اما مصرف کنندگان «شیشه»، به جز تغییر در اندازه و ابعاد مردمک چشم، زخم های احتمالی در گوشه های کناری زبان و مقدار کمی لاغری نشانه های جسمی مشخصی ندارند. پرحرفی، پرفعالیتی و پس از آن یاس و افسردگی، جزئی از تغییرات رفتاری مصرف کنندگان است. بروز توهم و اختلالات شناختی و در نتیجه احتمال انجام رفتارهای پرخطر، از عوارض قطعی مصرف شیشه است که در درازمدت نمایان می شود.

مصرف مواد مخدر سنتی نیاز به محل و وسائل خاصی دارد، در حالی که مواد صنعتی «شیشه» را می توان در هر محلی و با یک وسیله ساده و قابل حمل و مخفی کردن در جیب مصرف کرد.

مواد مخدر سنتی دارای بوی مخصوص و قابل تشخیص هستند، در حالی که مواد محرک صنعتی غالبا دارای بو نبوده و اطرافیان قادر به تشخیص نیستند.

و از همه بدتر و مهم تر اینکه مواد مخدر سنتی دارای علائم «خماری» یا محرومیت از مواد هستند؛ به این معنی که معتاد پس از گذشت 4 تا 12 ساعت از آخرین مصرف دچار علائم ناخوشایندی مثل آب ریزش از چشم و بینی، بی قراری، دردهای عضلانی، مشکلات گوارشی به صورت دل پیچه و اسهال و در نهایت تشنج خواهد شد اما ... «به این نکته توجه کنید» اما در مورد مصرف شیشه معمولا مدت های طولانی و حتی تا یک ماه پس از آخرین مصرف، علائم محرومیت از مواد یا «خماری» بروز می کند. به همین دلیل خانواده ها و اطرافیان به ندرت می توانند اعتیاد عزیزانشان به «شیشه» را تشخیص دهند و در صورت شک کردن به دلیل عدم آگاهی از نحوه خماری در شیشه، تصور می کنند که فرد مورد نظر معتاد نیست چراکه دچار علائم خماری نشده است.

• maryamlondon1

لعنت به مواد وسازنده وفروشنده مواد .. :14: لعنت به مافیای مواد از اولهم تا اخرهم :4:

• mz56mz

خداوند تمام عزيزان رو از اين مواد حفظ كنه :48:

• boof divoone

نقل قول: mz56mz
    خداوند تمام عزيزان رو از اين مواد حفظ كنه

خدا که الان 2 سال و 8 ماهه بیست و هشت روزه بنده رو رها کرده و حفظ نموده :1:
    تولد 3 سالگیم چند ماهه دیگه هاستش :80:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• دلشاد

نقل قول: arash52
    مصرف مواد مخدر سنتی نیاز به محل و وسائل خاصی دارد، در حالی که مواد صنعتی «شیشه» را می توان در هر محلی و با یک وسیله ساده و قابل حمل و مخفی کردن در جیب مصرف کرد.

ای بابا داش
    تصویر در دسترس نیست

• ماهی

arash52,
    نظری ندارم... :66:

• ali41

مواد مخدر با توجه به علائم تقریبا به 4 گروه تقسيم بندي مشن:
    1- STIMULANT (محركها): افزايش انرژي، هوشياري ذهني و فـعالـيـت جـسـمــاني، كاهش خستگي، سركوب گرسنگي، افزايش ضربان قبل و فشار خون. مثال: كـوكـائــين و كافئين و شیشه.
    2- DEPRESSION (سركوبگرها): كاهـش انــرژي، هـوشيـاري ذهـنـي، ضـربـان قـلـب، فعاليت جسماني و سرعت تنفس، كاهش سرعت عكس العمل،خواب آور و القاء حالت رويا. مثال: الكل ، مرفين و هروئين و کرک.
    3- HALLUCINOGENS (توهم زاها): تغـيـيـر و اخـتـلال در خـلق و خـو، ادراك و حــواس بينايي، شنوايي و احساسات، القاء حالت رويا. مثال: ماري جوآنا و ال اس دي و تا حدی شیشه.
    4- NARCOTICS (مخدرها): القاء بي حسي، كرختي،رخوت و خواب شديد.

• The one

یعنی معتادای صنعتی الفباشون درسته؟ :4:

• Holtek

خيلي تكان دهنده بود :2:

• soheyla

arash52,

سلام و سپاس :46: .
    مواد چه سنتی و چه غیر سنتی درکل یه زهرماره :30: .

نقل قول: boof divoone
    خدا که الان 2 سال و 8 ماهه بیست و هشت روزه بنده رو رها کرده و حفظ نموده :1:
    تولد 3 سالگیم چند ماهه دیگه هستش :80:

آفرین به شما :39: . امیدوارم جشن 100 سالگیتون :48: . من چند باری تو این جلسات بودم . خیلی قشنگن . خیلی خیلی بهم خوش گذشت :8: .

• sare69

khoda lanateshon kone k hamina baes shodan javona motad shan 242

• arash52

نقل قول: soheyla
    من چند باری تو این جلسات بودم . خیلی قشنگن . خیلی خیلی بهم خوش گذشت

:13:

• boof divoone

من چند باری تو این جلسات بودم . خیلی قشنگن . خیلی خیلی بهم خوش گذشت

آرش جون تعجب نداره توی جلسات ما آدمهای سالم و غیر معتاد زیاد میان چون اصول ما راه درست زندگی کردن رو نشون میده و
    از دید ما ادمها اکثرشون معتاد گونه زندگی میکنن و فقط تعدادی از اونها مواد مصرف میکنن الباقی ادمها هزاران اعتیاد دیگه دارن و فقط مواد مصرف نمیکنن :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• maryamlondon1

من چند باری تو این جلسات بودم . خیلی قشنگن . خیلی خیلی بهم خوش گذشت .

:13: .

• maryamlondon1

من چند باری تو این جلسات بودم . خیلی قشنگن . خیلی خیلی بهم خوش گذشت .

:13: .

نقل قول: boof divoone
    آرش جون تعجب نداره توی جلسات ما آدمهای سالم و غیر معتاد زیاد میان چون اصول ما راه درست زندگی کردن رو نشون میده و
    از دید ما ادمها اکثرشون معتاد گونه زندگی میکنن و فقط تعدادی از اونها مواد مصرف میکنن الباقی ادمها هزاران اعتیاد دیگه دارن و فقط مواد مصرف نمیکنن

چه جالب :65:

• arash52

boof divoone,

اوکی :72:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: