₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جلوگیری از فرود اشتباه هواپیما درجاده قدیم کرج در ثانیه های آخر
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جلوگیری از فرود اشتباه هواپیما درجاده قدیم کرج در ثانیه های آخر

بدون عکس

جلوگیری از فرود اشتباه هواپیما درجاده قدیم کرج در ثانیه های آخر

494 بازدید، 18 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

قانون : گزارش های مردمی از دیدن یک فروند هواپیمای بوئینگ 747 طی هفته گذشته در نزدیک خانه هایشان باعث شد تا

ماجرا را از فرودگاه مهرآباد جویا شویم و از وجود یک اتفاق خطرناک در حوزه هوانوردی پرس و جو کنیم. خبرنگار قانون پس از

آگاهی از این ماجرا طی تماس با کنترلرهای برج مراقبت فرودگاه مهرآباد متوجه شد که این هواپیما در مسیر بازگشت از

مدینه به تهران با حدود 500 مسافر تا ارتفاع نزدیک به ساختمان ها پایین آمده و به علت خطای خلبان باعث وحشت مردم و

ساکنان اطراف فرودگاه شده است.

بر اساس این گزارش،هواپیمای بوینگ 747 با حدود 500 مسافر در شب 29 آبان 90 حدود ساعت 12 شب به علت اشتباه

گرفتن خیابان های اطراف فرودگاه نزدیک بوده است در اتوبان های اطراف فرودگاه مهر آباد فرود بیاید که خوشبختانه در ثانیه

های آخر با هوشیاری کنترلر برج مراقبت این ماجرا ختم به خیر شد.

بر اساس این گزارش ،پیگیری های قانون مشخص کرد که مهندس ابوالفضل طالبی کنترلر برج مراقبت فرودگاه مهرآباد در شب

یاد شده بوده است که مسئولیت کنترل این هواپیما برای فرود در باند 29 چپ فرودگاه را برعهده داشته است.

طالبی با تایید این خبر در گفت و گو باخبرنگار قانون ماجرا را اینگونه تشریح کرد:زمانی که به هواپیمای یاد شده مجوز فرود در

باند 29 چپ فرودگاه را دادم هواپیما نزدیک 6 کیلومتری فرودگاه بود اما بد از گذشت اندک زمانی با توجه به دید نا مناسب آن

شب متوجه انحراف حدود 4 کیلومتری هواپیما شدم و جهت اطمینان از خلبان موقعیت را پرسیدم.

وی ادامه داد:زمانی که متوجه شدم خلبان به اشتباه در محلی غیر از فرودگاه در حال فرود آمدن است و در در موقعیتی

نزدیک به جاده قدیم کرج و مناطق مسکونی است و به سمت باند نمی آید با رعایت اصل آرامش برای خلبان مانع فرود

شدم و مجوز فرود را ابطال کردم.

وی افزود:یک معجزه رخ داد که خلبان توانست هواپیمای بوئینگ پهن پیکری چون 747 را با حدود 500 مسافر و بار انبوه حجاج

در برگشت کنترل کند و مانع فاجعه ای بزرگ شود.

طالبی در خصوص دلیل این اشتباه هم به خبرنگار ما گفت:خلبان به اشتباه خیابان های اطراف فرودگاه را با باند اشتباه

گرفته است و اگر چند ثانیه دیرتر مانع فرود هواپیما شده بودیم فاجعه ای وحشتناک رخ می داد.

وی در خصوص واکنش خلبان به این اشتباه و گفت و گوی وی پس از فرود نیز توضیح داد:شخصا با خلبان صحبت می‌کردم اما

با توجه به این که در آن زمان، 12 هواپیمای دیگر هم در حال فرود و عملیات داشتیم صحبت خاصی انجام ندادیم اما پس از

این اتفاق موضوع گزارش شد و در این رابطه 2 کمیته تشکیل شده است .

وی افزود :متاسفانه شنیده ام که خلبان این اتفاق را انکار کرده است و این در حالی است که حتی برخی از همسایگان

نزدیک به فرودگاه با دیدن هواپیما در 100 متری ساختمان هایشان با تماس با فرودگاه و وصل تلفن ها به برج در این خصوص

هراس خود را گزارش دادند.

گفتنی است شاهدان عینی از حیابان های اطراف فرودگاه و حتی در منطقه های مسکونی هواپیما را به وضوح تا نزدیک

زمین دیده اند و حتی شیشه برخی از منازل در منطقه بازار آهن نیز لرزیده است.

• نخبه

هر دم از این باغ بری میرسد :32:
    کلا بی صاحبه.. :30:

• bijjan

نه بابا خلبانش مثل رانندهها اهل زهرماری بوده :4:
    شایدم به خاطر نبودن قطعات دیده بالا بمون همه میترکن

• بهونه

شاید هواپیما نبوده لامبورگینی بوده آخه صداش زیاد شیشه ها میرزه :23:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم مرسی مامی مریم :46:

• maryamlondon1

500 مسافر داشت ..ملت بیچاره :2:

• gilas

بازم خدا رو شکر اتفاقی نیافتاده :48:

• sib

وااااااای :13:

• Galexy

تصویر در دسترس نیست

:48: خوبه مثل عکس بالا اینجوری نشدن و اتفاقی نیفتاده :40:

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    طالبی با تایید این خبر

وقتی یه خوراکی کنترلر میشه همینه دیگه ... خوب شد نخوردنش.. :23:
    مرسی مریمی :11:

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    وقتی یه خوراکی کنترلر میشه همینه دیگه ... خوب شد نخوردنش..

وای از دست :23: یک چشمم گریون :20: یک چشمم خندون :23: داشتم محاضره احمد الوائلی خدا رحمتش کنه گوش میکردم :2:

• maryamlondon1

نقل قول: Galexy
    خوبه مثل عکس بالا اینجوری نشدن و اتفاقی نیفتاده

محمد این امضام .داشتم عوضش میکردم دیدم شیرین مثبت داده روم نشد :9:

• Galexy

محمد این امضام .داشتم عوضش میکردم دیدم شیرین مثبت داده روم نشد :9:

245 آخه من جواب تاپیکاتون رو با عکس میدم، دیدم دستم خالیه گفتم اینجوری عرض ادب کنم 245

• maryamlondon1

نقل قول: Galexy
    آخه من جواب تاپیکاتون رو با عکس میدم، دیدم دستم خالیه گفتم اینجوری عرض ادب کنم

وای چه لب خند ملیحی 245

• ژنرال

ای بابا این دیگه نوبرش بود. . . :38:

• Holtek

ديروز عصر تو راديو خبرو شنيدم ، خود كنترلره داشت توضيح ميداد كه 5 ثانيه براي تصميم گيري وقت داشته و خيلي خدا كمكش كرده كه تو اين زمان كم زبونش بند نياومده و خلبان هم بموقع ارتفاعشو زياد كرده :1:

• sare69

malom nist havasesh koja bode bazam khoda rahm hkarde

• soheyla

maryamlondon1,
    سلام و سپاس :46: .
    بر اساس این گزارش،هواپیمای بوینگ 747 با حدود 500 مسافر در شب 29 آبان 90 حدود ساعت 12 شب به علت اشتباه گرفتن خیابان های اطراف فرودگاه نزدیک بوده است در اتوبان های اطراف فرودگاه مهر آباد فرود بیاید که خوشبختانه در ثانیه

والا چی بگم ،احتمالاً مست بوده ... 247

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: