₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » استفاده از خون اهدایی اهالی عسلویه ممنوع است
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » استفاده از خون اهدایی اهالی عسلویه ممنوع است

بدون عکس

استفاده از خون اهدایی اهالی عسلویه ممنوع است

658 بازدید، 19 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

مردم عسلویه می‌گویند اجازه اهدای خون ندارند. مسئولان انتقال خون علت را بیماری بومی مالاریا در منطقه اعلام کرده‌اند هرچند این بیماری سالهاست که ریشه‌کن شده. کارشناسان اما می‌گویند آلودگی هوای منطقه وارد خون اهالی شده است.

«هفته گذشته در شهر مشهد قصد اهدای خون داشتم ولی بعد از آنکه متوجه شدند از اهالی منطقه عسلویه هستم با این استدلال که خون شما قابلیت استفاده ندارد از من خونگیری نکردند».

این نقل قولی از یکی از ساکنان منطقه عسلویه است که در گفت و گو با سایت قانون بیان شده است. مسئول مرکزانتقال خون بوشهر در گفت و گو با "تهران امروز" عدم دریافت خون از ساکنین این منطقه را به علت وجود بیماری مالاریا دانست. البته این بیماری سالهاست که ریشه‌کن شده است.

شهردار عسلویه فروردین ماه امسال اعلام کرد که وضعیت آلودگی هوا در این شهر، بسیار نگران‌کننده است و از مسئولان وزارت نفت خواست تا تدبیری برای رفع آلاینده‌های زیست محیطی این منطقه بیندیشند.

امام جمعه عسلویه نیز همان زمان در گفت و گو با مسئولان این منطقه گفت که مردم عسلویه برای نفس کشیدن هم دچار مشکل هستند و خواستار رفع مشکلات زیست محیطی این منطقه شد.

ذرات معلق گوگرد، اوره، آمونیاک و مواد هیدروکربنی از جمله آلاینده‌های خطرناکی هستند که در هوای عسلویه وجود دارند.

مدیرکل اداره محیط زیست منطقه عسلویه به خبرگزاری فارس گفته: «تنها چند دقیقه تردد در سطح شهر برای هر تازه‌واردی کافی است تا گوگرد را به خوبی استشمام کند؛ ضمن اینکه دی اکسید گوگرد و دی اکسید نیتروژن نیز در منطقه بسیار شدید است».

خبرگزاری فارس در گزارشی که سال گذشته از آلودگی‌های زیست محیطی این منطقه منتشر کرد نوشت: «بوی ناشی از انتشار نفت و گاز لرزه بر انداممان می‌اندازد. در این میان فعالیت مجتمع‌های پتروشیمی که دستگاه‌های تصفیه فاضلاب ندارند یا اینکه سیستم‌هایشان فعالیت نمی‌کند و نقص فنی دارند نیز مزید بر علت شده است. این مجتمع‌ها به گفته مسئولان محیط زیست، آلودگی‌های خود را بی‌هیچ دغدغه‌ای در آب‌های نیلگون دریای خلیج فارس تخلیه‌می‌کنند».

البته تابستان امسال، مدیرکل محیط زیست استان بوشهر از نصب ایستگا‌ه‌های پایش دریایی در عسلویه خبر داد.

به گزارش‌سایت قانون، اکنون آلودگی‌ها در عسلویه به حدی رسیده‌که کارمندان و کارکنان عسلویه وقریه نخل‌تقی و توابع آنها، حق آلودگی دریافت‌می‌کنند. البته بعد از انتشار این گزارش، جوابیه‌ای از سوی شهرداری عسلویه در این سایت منتشر شده که هرگونه پرداخت حق آلودگی را تکذیب کرده است.

شهرداری عسلویه در این جوابیه با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی در آذر ماه سال ۱۳۸۹ پرداخت حق آلودگی به ساکنان این منطقه را تصویب کرد نوشته است: «متاسفانه علیرغم آلودگی شدید اعلام‎شده توسط آن رسانه محترم، مردم محروم منطقه از دریافت یک درصد عوارض آلایندگی که حق مسلم ساکنین این منطقه می‌باشد و مقام رهبری نیز در سفر اخیر به عسلویه به آن تاکید کردند، محروم هستند».

کارشناسان محیط زیست همچنین نگران بارش باران‌های اسیدی در منطقه عسلویه هستند.

• دلشاد

نقل قول: maryamlondon1
    بیماری بومی مالاریا

هفته گذشته در شهر مشهد قصد اهدای خون داشتم ولی بعد از آنکه متوجه شدند از اهالی منطقه عسلویه هستم با این استدلال که خون شما قابلیت استفاده ندارد از من خونگیری نکردند

شهرداری عسلویه در این جوابیه با تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی در آذر ماه سال ۱۳۸۹ پرداخت حق آلودگی به ساکنان این منطقه را تصویب کرد نوشته است: «متاسفانه علیرغم آلودگی شدید اعلام‎شده توسط آن رسانه محترم، مردم محروم منطقه از دریافت یک درصد عوارض آلایندگی که حق مسلم ساکنین این منطقه می‌باشد و مقام رهبری نیز در سفر اخیر به عسلویه به آن تاکید کردند، محروم هستند».
    کارشناسان محیط زیست همچنین نگران بارش باران‌های اسیدی در منطقه عسلویه هستند

برای من ثابت شده واقعا ایران از نظر بهداشت و درمان خیلی ضعیف است :2:

• bijjan

واقعا" جایه تاسفه مکانی که رو صدها میلیارد دلار نفت خوابیده و تمام درامد های جاری کشورو تامین میکنه از فقیرترین و الوده ترین مناطقه

• maryamlondon1

نقل قول: دلشاد
    برای من ثابت شده واقعا ایران از نظر بهداشت و درمان خیلی ضعیف است

:2:
    نقل قول: bijjan
    واقعا" جایه تاسفه مکانی که رو صدها میلیارد دلار نفت خوابیده و تمام درامد های جاری کشورو تامین میکنه از فقیرترین و الوده ترین مناطقه

چه بگم .والله :2:

• bijjan

نقل قول: دلشاد
    برای من ثابت شده واقعا ایران از نظر بهداشت و درمان خیلی ضعیف است

اره دلشاد جون واسه همه چیزو همه جور سمینار و اختلاصی پول هست ولی نه واسه سلامتی مردم ایران

• Holtek

یعنی آرسام هم نمی تونه خون بده :2:

• نخبه

نقل قول: Dr.GSM
    یعنی آرسام هم نمی تونه خون بده

ارسام خونش کجا بود :23:

• aac198000

maryamlondon1,
    هر روز یک خبر متاثر کننده جدید از این دیار بی همتا :2:

• ماهی

آره..خواهرم که توی بیمارستانه یه چیزایی می گه راجع به عسلویه و حتی بوشهر.. :2:

• maryamlondon1

نقل قول: aac198000
    هر روز یک خبر متاثر کننده جدید از این دیار بی همتا

من که این خبرا میخونم خیلی متاثر میشم :2:

• maryamlondon1

:44: sib,
    :2: malakeh,
    نقل قول: gilas
    آرسام :17: :2:

:44: :17: baron jon -->
    نقل قول: :44: :17: baron jon

من هم :2: :17: :44:

• hadi04

نقل قول: Dr.GSM
    یعنی آرسام هم نمی تونه خون بده :2:

كاش فقط مشكل اهدا خون بود دكتر :17:
    نقل قول: gilas
    آرسام :17: :2:

جونم :65: :4:
    والا چيزي براي گفتن ندارم اين روزها اصلا حالم خوب نيست منتظر خوب شدن هم نيستم منطقه داره اوضاعش بحراني ميشه هوا كه سرد ميشه وضعيت آلودگي هوا واقعا خطرناك ميشه مردم اينجا يه مدتي وقت داشتن براي اينكه اينجا رو تخليه كنن ولي بعضي ها كه مثل بقيه از اينجا كوچ نكردن به دلايل مختلف متاسفانه الان دچار مشكل شدنبعضي ها به خاطر شغلشون كه صيادي و دريانوردي بود نتونستن اينجا رو رها كنن و بعضي ها هم به خا طر اينكه خونه رو به شركت نفت گرونتر بفروشن اون فرصت فروش خونه رو از دست دادن و اينجا موندگار شدن
    آزار دهنده ترين بخش زندگي اينجا اينه كه يكي بهت بگه ايول عسلويه كار ميكني؟ نونتون تو روغنه ها :2:

• hadi04

نقل قول: نخبه
    ارسام خونش کجا بود :23:

تو باغچه :4: آها منظورت خون بود؟ خون ندارم كه والا :10:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: