₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » بچه ها واقعا جالبه ... اینو بخونید
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » بچه ها واقعا جالبه ... اینو بخونید

بدون عکس

بچه ها واقعا جالبه ... اینو بخونید

696 بازدید، 20 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

سلام دوستان
    راستش نمی دونم در مورد این مطلب چی بگم ... این مطلب درسته و واقعا عجیبه چون چک کردم ... 334

تصویر در دسترس نیست

عبور از درگاه در، زوال حافظه می‌آورد!!!ا

به گفته گابریل رادوانسکی، استاد روانشناسی دانشگاه نوتردام، عبور از میان یک درگاه مانند یک «مرز رویداد» در ذهن عمل می‌کند که بخش‌های یک فعالیت را از هم جدا کرده و آنها را ذخیره می‌کند.

به گزارش ایسنا، طبق این پژوهش که در فصلنامه "روانشناسي تجربي"* منتشر شده، یادآوری تصمیمات و خاطراتی که در یک اتاق دیگر گرفته یا حفظ شده به دلیل قسمت‌بندی شدن آنها سخت است.

در سه آزمایش که در محیط‌های مجازی و واقعی بر روی داوطلبان که همه شاگردان رادوانسکی بودند، انجام شد، شرکت‌کنندگان در حال عبور از اتاق‌های مختلف و هنگام خروج از درگاه به انجام تکالیف مرتبط با حافظه پرداختند.

رادوانسکی دریافت که این افراد زمانی که از میان درها عبور می‌کردند بیشتر از هنگامی که درون اتاق حرکت می‌کردند، مبتلا به فراموشی مسائل می‌شدند.

در این حالت، درگاه در یا مرز رویداد از قابلیت فرد برای یادآوری افکار و تصمیمات اتخاذ شده در یک اتاق دیگر جلوگیری می‌کند.

* Experimental Psychology
    منبع :‌ همشهری آنلاین

• بهونه

به نظرم هم جالبه هم درسته 403 وقتی تو اتاقی میخوای کاری انجام بدی میری بیرون میای یادت میره 443

• bijjan

محبوب جون منم چک کردم :3:

• Kishe Mehr

الان نصف شبه من درست حالیم نشد چی داره میگه.. ولی اونی که متوجه شدم، قسمتیش مربوط میشه به یه مطلب علمی دیگه.. توی رشته ی ما مطلبی هست با عنوان قواعد همنشینی... مثلا حتما براتون اتفاق افتاده که وقتی با دو تا از دوستان دانشگاهیتون خیلی صمیمی هستید و معمولا با هم هستید وقتی که یکی از اونها رو می بینید یاد اون یکی هم می افتید! به دوستتون میگید که فلانی رو ندیدی؟ اما چیزی که مربوط به این تحقیق هم میشه اینه که مثلا وقتی ما توی اتاق چیزی رو میخونیم با چیزایی که اطرافمون هستن هم اون درس رو قاطی کردیم.
    برای اینکه ذهتون وازتر بشه اینو بگم که ، مثلا اگر اشیائی که توی اتاق هست ( مثل میز، نیمکت، پی سی، پارتیشن و... ) رو ببرید جای دیگه و اونجا بذارید باز همون چیزایی که خوندید یادتون میاد!! مثلا اگر از هزارتا در و دروازه و... هم رد بشید ولی اون اشیاء رو ببینید باز چیزایی که خوندید یادتون میاد! این جناب پروفسور هم خیلی زحمت کشیده!
    در واقع این برمیگرده به ذهن بشر ، یعنی یکی از قابلیت های ذهن بشر اینه :9:

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    مثلا حتما براتون اتفاق افتاده که وقتی با دو تا از دوستان دانشگاهیتون خیلی صمیمی هستید و معمولا با هم هستید وقتی که یکی از اونها رو می بینید یاد اون یکی هم می افتید! به دوستتون میگید که فلانی رو ندیدی؟ اما چیزی که مربوط به این تحقیق هم میشه اینه که مثلا وقتی ما توی اتاق چیزی رو میخونیم با چیزایی که اطرافمون هستن هم اون درس رو قاطی کردیم.

راستش گمونم آره با این نظرت یه کم بهتر باز شد ... خیلی جالبه که حتی تحت تاثیر اتاق هم هستیم ... البته نمی دونم شاید چون هر ساختمانی می تونه طوری طراحی بشه که انرژی زیادی داشته باشه و برعکس (که از توضیح کاملش این بحث خارجه) ... که با انرژی خودمون و ساختمان و عبور از درگاه و ورود به محوطه ای دیگه که انرژی دیگه ای در خودش داره تداخلی پیش میاد که باعث فراموشی مقداری از افکار میشه چون تاثیر به سزایی میذاره
    یه مثال می زنم بهتر منظورم رو بفهمید ( که فقط یه فرضیه است البته موارد مربوط به انرژی ساختمان درسته ) هر ساختمان رو یه منبع انرژیه در کل در نظر بگیرید و هر اتاق ساختمان هم خودشون یه منبع انرژی هستند که درون کل قرار دارند . بدن شما هم باز یه واحد انرژیه ... در حال یادگیری شما در حال تبادل انرژی هستید که با خروج از یه واحد انرژی ( یه اتاق ) به یه واحد انرژی دیگه (یه اتاق دیگه ) تحت تاثیر انرژی جدید قرار می گیرید در طی برخورد با انرژی جدید مقداری از انرژی ها خارج میشه و شما به جای اون انرژی جدید ( ورود به اتاق و محوطه جدید) رو می گیرید و جایگزین می کنید ...

ببخشید کمی پیچیده گفتم راستش بیشتر نمی تونستم ساده ترش کنم :9:

• Holtek

تست ميكنم نتيجه شو ميگم 403

• محسن صائب

محبوبه جان نوشته شما و
    توضیحات اقا مجتبی جالب بود
    و یک سوال
    چقدر مهمه که ادم به این موارد اهمیت بده؟

• maryamlondon1

نقل قول: Mahboob
    در سه آزمایش که در محیط‌های مجازی و واقعی بر روی داوطلبان که همه شاگردان رادوانسکی بودند، انجام شد، شرکت‌کنندگان در حال عبور از اتاق‌های مختلف و هنگام خروج از درگاه به انجام تکالیف مرتبط با حافظه پرداختند.

:7: یعنی چه

• malakeh

هر ساختمانی می تونه طوری طراحی بشه که انرژی زیادی داشته باشه و برعکس (که از توضیح کاملش این بحث خارجه) ...

من شنيدم اگه زير يه سقف كه بلنده مطالعه كنيم مطالب از خاطرمون نميره.درسته؟ :7:

• gilas

نتایج پژوهش جدید دانشگاه نوتردام نشان می‌دهد که عبور از میان درگاه، منجر به زوال حافظه می‌شود.

خوب من از پنجره میرمو میام :23: :23:

• baron jon

مرسي محبوب جان :46:
    خيلي پيش اومده

• Mahboob

نقل قول: محسن صائب
    چقدر مهمه که ادم به این موارد اهمیت بده؟

خب بستگی به شخص داره ... این طور مطالب حتی درکشون هم مشکله به همین خاطر خیلی ها اهمیت نمیدن

نقل قول: malakeh
    من شنيدم اگه زير يه سقف كه بلنده مطالعه كنيم مطالب از خاطرمون نميره.درسته؟

فکر می کنم درست باشه ... در زمینه انرژی ساختمان در مورد ساختمان بلند نخوندم اما ارتفاع سقف بلند باشه آره ممکنه

• Mahboob

نقل قول: gilas
    خوب من از پنجره میرمو میام

گیلاس جان دلبندم شما راحت باش اصلا بریم تاب بازی 312 312

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: