سلام دوستان راستش نمی دونم در مورد این مطلب چی بگم ... این مطلب درسته و واقعا عجیبه چون چک کردم ...
▧ تصویر در دسترس نیست
عبور از درگاه در، زوال حافظه میآورد!!!ا
_______________________________ نتایج پژوهش جدید دانشگاه نوتردام نشان میدهد که عبور از میان درگاه، منجر به زوال حافظه میشود.
به گفته گابریل رادوانسکی، استاد روانشناسی دانشگاه نوتردام، عبور از میان یک درگاه مانند یک «مرز رویداد» در ذهن عمل میکند که بخشهای یک فعالیت را از هم جدا کرده و آنها را ذخیره میکند.
به گزارش ایسنا، طبق این پژوهش که در فصلنامه "روانشناسي تجربي"* منتشر شده، یادآوری تصمیمات و خاطراتی که در یک اتاق دیگر گرفته یا حفظ شده به دلیل قسمتبندی شدن آنها سخت است.
در سه آزمایش که در محیطهای مجازی و واقعی بر روی داوطلبان که همه شاگردان رادوانسکی بودند، انجام شد، شرکتکنندگان در حال عبور از اتاقهای مختلف و هنگام خروج از درگاه به انجام تکالیف مرتبط با حافظه پرداختند.
رادوانسکی دریافت که این افراد زمانی که از میان درها عبور میکردند بیشتر از هنگامی که درون اتاق حرکت میکردند، مبتلا به فراموشی مسائل میشدند.
در این حالت، درگاه در یا مرز رویداد از قابلیت فرد برای یادآوری افکار و تصمیمات اتخاذ شده در یک اتاق دیگر جلوگیری میکند.
الان نصف شبه من درست حالیم نشد چی داره میگه.. ولی اونی که متوجه شدم، قسمتیش مربوط میشه به یه مطلب علمی دیگه.. توی رشته ی ما مطلبی هست با عنوان قواعد همنشینی... مثلا حتما براتون اتفاق افتاده که وقتی با دو تا از دوستان دانشگاهیتون خیلی صمیمی هستید و معمولا با هم هستید وقتی که یکی از اونها رو می بینید یاد اون یکی هم می افتید! به دوستتون میگید که فلانی رو ندیدی؟ اما چیزی که مربوط به این تحقیق هم میشه اینه که مثلا وقتی ما توی اتاق چیزی رو میخونیم با چیزایی که اطرافمون هستن هم اون درس رو قاطی کردیم. برای اینکه ذهتون وازتر بشه اینو بگم که ، مثلا اگر اشیائی که توی اتاق هست ( مثل میز، نیمکت، پی سی، پارتیشن و... ) رو ببرید جای دیگه و اونجا بذارید باز همون چیزایی که خوندید یادتون میاد!! مثلا اگر از هزارتا در و دروازه و... هم رد بشید ولی اون اشیاء رو ببینید باز چیزایی که خوندید یادتون میاد! این جناب پروفسور هم خیلی زحمت کشیده! در واقع این برمیگرده به ذهن بشر ، یعنی یکی از قابلیت های ذهن بشر اینه
مثلا حتما براتون اتفاق افتاده که وقتی با دو تا از دوستان دانشگاهیتون خیلی صمیمی هستید و معمولا با هم هستید وقتی که یکی از اونها رو می بینید یاد اون یکی هم می افتید! به دوستتون میگید که فلانی رو ندیدی؟ اما چیزی که مربوط به این تحقیق هم میشه اینه که مثلا وقتی ما توی اتاق چیزی رو میخونیم با چیزایی که اطرافمون هستن هم اون درس رو قاطی کردیم.
راستش گمونم آره با این نظرت یه کم بهتر باز شد ... خیلی جالبه که حتی تحت تاثیر اتاق هم هستیم ... البته نمی دونم شاید چون هر ساختمانی می تونه طوری طراحی بشه که انرژی زیادی داشته باشه و برعکس (که از توضیح کاملش این بحث خارجه) ... که با انرژی خودمون و ساختمان و عبور از درگاه و ورود به محوطه ای دیگه که انرژی دیگه ای در خودش داره تداخلی پیش میاد که باعث فراموشی مقداری از افکار میشه چون تاثیر به سزایی میذاره یه مثال می زنم بهتر منظورم رو بفهمید ( که فقط یه فرضیه است البته موارد مربوط به انرژی ساختمان درسته ) هر ساختمان رو یه منبع انرژیه در کل در نظر بگیرید و هر اتاق ساختمان هم خودشون یه منبع انرژی هستند که درون کل قرار دارند . بدن شما هم باز یه واحد انرژیه ... در حال یادگیری شما در حال تبادل انرژی هستید که با خروج از یه واحد انرژی ( یه اتاق ) به یه واحد انرژی دیگه (یه اتاق دیگه ) تحت تاثیر انرژی جدید قرار می گیرید در طی برخورد با انرژی جدید مقداری از انرژی ها خارج میشه و شما به جای اون انرژی جدید ( ورود به اتاق و محوطه جدید) رو می گیرید و جایگزین می کنید ...
در سه آزمایش که در محیطهای مجازی و واقعی بر روی داوطلبان که همه شاگردان رادوانسکی بودند، انجام شد، شرکتکنندگان در حال عبور از اتاقهای مختلف و هنگام خروج از درگاه به انجام تکالیف مرتبط با حافظه پرداختند.
Mahboob
راستش نمی دونم در مورد این مطلب چی بگم ... این مطلب درسته و واقعا عجیبه چون چک کردم ...
عبور از درگاه در، زوال حافظه میآورد!!!ا
رادوانسکی دریافت که این افراد زمانی که از میان درها عبور میکردند بیشتر از هنگامی که درون اتاق حرکت میکردند، مبتلا به فراموشی مسائل میشدند.
در این حالت، درگاه در یا مرز رویداد از قابلیت فرد برای یادآوری افکار و تصمیمات اتخاذ شده در یک اتاق دیگر جلوگیری میکند.
* Experimental Psychology
منبع : همشهری آنلاین
بهونه
دلشاد
bijjan
قلندر
Kishe Mehr
برای اینکه ذهتون وازتر بشه اینو بگم که ، مثلا اگر اشیائی که توی اتاق هست ( مثل میز، نیمکت، پی سی، پارتیشن و... ) رو ببرید جای دیگه و اونجا بذارید باز همون چیزایی که خوندید یادتون میاد!! مثلا اگر از هزارتا در و دروازه و... هم رد بشید ولی اون اشیاء رو ببینید باز چیزایی که خوندید یادتون میاد! این جناب پروفسور هم خیلی زحمت کشیده!
در واقع این برمیگرده به ذهن بشر ، یعنی یکی از قابلیت های ذهن بشر اینه
star night
نخبه
Mahboob
راستش گمونم آره با این نظرت یه کم بهتر باز شد ... خیلی جالبه که حتی تحت تاثیر اتاق هم هستیم ... البته نمی دونم شاید چون هر ساختمانی می تونه طوری طراحی بشه که انرژی زیادی داشته باشه و برعکس (که از توضیح کاملش این بحث خارجه) ... که با انرژی خودمون و ساختمان و عبور از درگاه و ورود به محوطه ای دیگه که انرژی دیگه ای در خودش داره تداخلی پیش میاد که باعث فراموشی مقداری از افکار میشه چون تاثیر به سزایی میذاره
یه مثال می زنم بهتر منظورم رو بفهمید ( که فقط یه فرضیه است البته موارد مربوط به انرژی ساختمان درسته ) هر ساختمان رو یه منبع انرژیه در کل در نظر بگیرید و هر اتاق ساختمان هم خودشون یه منبع انرژی هستند که درون کل قرار دارند . بدن شما هم باز یه واحد انرژیه ... در حال یادگیری شما در حال تبادل انرژی هستید که با خروج از یه واحد انرژی ( یه اتاق ) به یه واحد انرژی دیگه (یه اتاق دیگه ) تحت تاثیر انرژی جدید قرار می گیرید در طی برخورد با انرژی جدید مقداری از انرژی ها خارج میشه و شما به جای اون انرژی جدید ( ورود به اتاق و محوطه جدید) رو می گیرید و جایگزین می کنید ...
ببخشید کمی پیچیده گفتم راستش بیشتر نمی تونستم ساده ترش کنم
Holtek
محسن صائب
توضیحات اقا مجتبی جالب بود
و یک سوال
چقدر مهمه که ادم به این موارد اهمیت بده؟
ماهی
maryamlondon1
malakeh
من شنيدم اگه زير يه سقف كه بلنده مطالعه كنيم مطالب از خاطرمون نميره.درسته؟
ژنرال
gilas
خوب من از پنجره میرمو میام
baron jon
خيلي پيش اومده
Galexy
Mahboob
خب بستگی به شخص داره ... این طور مطالب حتی درکشون هم مشکله به همین خاطر خیلی ها اهمیت نمیدن
فکر می کنم درست باشه ... در زمینه انرژی ساختمان در مورد ساختمان بلند نخوندم اما ارتفاع سقف بلند باشه آره ممکنه
Mahboob
گیلاس جان دلبندم شما راحت باش اصلا بریم تاب بازی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→