کریم باقری و همسرش با حضور در یک گالری نقاشی از این آثار هنری دیدن کردند.کریم باقری که این روزها با حضورش در تمرینات پرسپولیس باری دیگر آرامش را به این تیم برگردانده است ، در روزهای بازنشستگی ، حسابی مرد خانواده شده و اخیرا با همسرش به گالری نقاشی، یکی از نقاشان معروف رفته تا اثر هنری این هنرمند را ببیند
اصلا نقاشی های جالبی نبود! واقعا هم افتضاحه! تابلوها روی 3پایه با اون زاویه ی بد! و سیمهای برق برای روشنایی تابلوها!!! چه دکوراسیون افتضاحی!!! فکر کنم پردیس ملت هم باشه! جالبه خبر، اما یکمی گنگه! یه گالری نقاشی از یه نقاشه! کی؟ کجا؟ خبر نصفه علی آقا؟ اونم شما که کلی خبر از همه جا دارین!!!
aac198000
کریم باقری و همسرش با حضور در یک گالری نقاشی از این آثار هنری دیدن کردند.کریم باقری که این روزها با حضورش در تمرینات پرسپولیس باری دیگر آرامش را به این تیم برگردانده است ، در روزهای بازنشستگی ، حسابی مرد خانواده شده و اخیرا با همسرش به گالری نقاشی، یکی از نقاشان معروف رفته تا اثر هنری این هنرمند را ببیند
Holtek
مرسي كوروش ، كريمو خيلي دوست دارم
arash52
ماهی
نخبه
ژنرال
حالا آثار کدوم نقاشه؟
ساناز کجایی بیا توضیح بده
کمتر فوتبالیستی تا به حال با همسرش در مجامع عمومی دیده شده.
عجب جمله ی رسمی ای گفتم !
دلشاد
هفته گذشته دایی با خانوادش رفته بودن برج میلاد واس کنسرت بهش فش دادن
garfild
mojde
aac198000
gilas
aac198000
بهونه
baron jon
KuRoSh
در عکس آخری حسابی در فکر فرو رفته بند خدا معلوم نیست چقدر بابت تابلو پرداخت کرده که انقدر در فکره
نازدونه
Galexy
واقعا هم افتضاحه! تابلوها روی 3پایه با اون زاویه ی بد! و سیمهای برق برای روشنایی تابلوها!!! چه دکوراسیون افتضاحی!!!
فکر کنم پردیس ملت هم باشه!
جالبه خبر، اما یکمی گنگه! یه گالری نقاشی از یه نقاشه! کی؟ کجا؟ خبر نصفه علی آقا؟ اونم شما که کلی خبر از همه جا دارین!!!
ali41
مرسی کوروش جان
از خنده دارم میمیرم
الهام
الهام
چرا فحش دادن؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→