₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » بيا بگو ببينم دوست داشتي جاي كي باشي ..
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » بيا بگو ببينم دوست داشتي جاي كي باشي ..
1 2

بدون عکس

بيا بگو ببينم دوست داشتي جاي كي باشي ..

759 بازدید، 32 پست، نویسنده: Holtek

• Holtek

سلام :84:
    دوست داشتيد جاي كي باشيد ؟ و اگه جاش بوديد چيكار ميكرديد؟ :7:
    مثلا ممكنه يكي دوست داشته باشه جاي رئيس جمهور يا يه فوتباليست معروف مثل مسي و ....... باشه ، شما دوست داريد جاي كي باشيد ؟

• حورا

مرسی آقای دکتر
    من واقعا دوست ندارم جای کسی باشم از خدا خیلی هم ممنونم که منو اینگونه آفرید :48:

:5:

• aac198000

نقل قول: Dr.GSM
    دوست داشتيد جاي كي باشيد ؟ و اگه جاش بوديد چيكار ميكرديد؟

جالبه این تیتر یک برنامه رادیویی امروز بود :4:

• ماهی

403 403 403 403
    خب منم هر چی فکر می کنم خودمو خیلی دوس دارم :4:
    فقط یه وقتایی که کارام استرسی میشه...خیلی دوس دازم جای ابدارچیمون برم تو محیط گرم آشپزخونه چایی دم کنم.. :23: خیلی وقتا می گم خوش به حالش اصلا لازم نیست توی کارش یه ذره هم فکر کنه :1:

• arash52

تنها چیزی که الان به ذهنم رسید آلکس فرگوسن بود :4:

ولی در کل دوست دارم خودم موفق باشم :34:

البته یه زمانی که شعر قشنگی رو میخونم دوست دارم جای شاعر اون شعر باشم یعنی اون شعر رو دوست داشتم من سروده باشم (مردم تا این جمله رو گفتم) :46:

• نخبه

بيا بگو ببينم دوست داشتي جاي كي باشي .

گاهی وقتا که دلم میخاد مثلا شکل کسه دیگه ای باشم یا جای کسه دیگه ای باشم یهو بعدش پشیمون میشم میگم نه جای خودم بهتره شاید خیلیا دوست دارن جای من باشن پس بهتره جای خودمو سفت بچسبم وهمونجا پیشرفت کنم :35:

• carlos

مخلص دكي :46:
    بيا بگو ببينم دوست داشتي جاي كي باشي ..

جاي كس خاصي كه نه ولي از همون بچگي دوس داشتم جراحي قلب انجام بدم . اما نشد و نشد كه برم رشته تجربي ،چون رياضيات و زبانم قوي بود بهم گفتن بايد بري رشته رياضي. . ، بعدشم رفتم رياضي فيزيك بعدشم افتادم تو بازار كار ..
    هنوزم دوس دارم جراحي قلب انجام بدم ،خلاصه اگه كسي ميخواد قلبشو به من بسپره خيالش تخت باشه ( فاتحه قلبشو ميخونم :4:)

• soheyla

Dr.GSM,

سلام و سپاس :46: .
    دوست دارم جای خیلیا باشم :7: .
    دوست دارم جای حضرت زینب (س) بودم . تا عمق مصیبتی که بهش وارد شد و درک میکردم . تا صبر و بزرگواریشون و درک میکردم . میدونم که حالا حتی لیاقت به زبان آوردن اسمشون و ندارم چه رسد به درک زندگی و عقاید والاشون . من تحمل ندارم یکی به برادرم سیلی بزنه . فکر میکنم اگه کسی این کارو با خانواده ی من انجام میداد درجا کل دین و مذهب و ... منکر می شدم . عجب عرضه و شرفی داشته این شیر زن .
    دوست دارم بجای مادرم بودم تا میتونستم درک کنم چطوری از جوونیش گذشت وبدون پدرم با یه حقوق ناچیز کارمندی مارو بزرگ کرد و هممون دانشگاه فرستاد خوشبختمون کرد .تا با درکش بتونم بهتر ازش سپاسگزای کنم و قدرش و بدونم .
    دوست دارم به جای اشخاصی بودم که تو سرمای زمستون و گرمای تابستون جلو آفتاب و برف و یخ کار میکنن تا جلو خانواده هاشون سربلند باشن ، باشم . تا قدر زندگی راحتی و که داریم و بدونم و شکر گذار واقی باشم .
    دوست دارم به جای مریضایی بودم که دکتر جوابشون کرده و چند قدمی به خط پایان راه دارن باشم . تا اینجوری پوچی این زندگی و بهتر احساس میکردم و بهش دل نمیبستم و روحم و به بهای ناچیزی نمیفروختم .

ولی متأسفانه جای هیچ کدوم نیستم . من سهیلام . یه آدم سرخوش که هیچی از درد نمیدونه ...

• دلشاد

من الن دوست داشتم الان جای رئس بانک ملی بودم که در کانادا با 3هزار میلیارد چکارا میکنه :65:

• star night

خب راستش
    منم جای خودمو بیشتر دوس دارم 286 286 286 286

• محسن صائب

نقل قول: ماهی
    فقط یه وقتایی که کارام استرسی میشه...خیلی دوس دازم جای ابدارچیمون برم تو محیط گرم آشپزخونه چایی دم کنم..

:78:
    نقل قول: نخبه
    گاهی وقتا که دلم میخاد مثلا شکل کسه دیگه ای باشم یا جای کسه دیگه ای باشم یهو بعدش پشیمون میشم میگم نه جای خودم بهتره

:78:
    نقل قول: soheyla
    دوست دارم جای حضرت زینب (س) بودم . تا عمق مصیبتی که بهش وارد شد و درک میکردم . تا صبر و بزرگواریشون و درک میکردم . میدونم که حالا حتی لیاقت به زبان آوردن اسمشون و ندارم چه رسد به درک زندگی و عقاید والاشون . من تحمل ندارم یکی به برادرم سیلی بزنه . فکر میکنم اگه کسی این کارو با خانواده ی من انجام میداد درجا کل دین و مذهب و ... منکر می شدم . عجب عرضه و شرفی داشته این شیر زن .
    دوست دارم بجای مادرم بودم تا میتونستم درک کنم چطوری از جوونیش گذشت وبدون پدرم با یه حقوق ناچیز کارمندی مارو بزرگ کرد و هممون دانشگاه فرستاد خوشبختمون کرد .تا با درکش بتونم بهتر ازش سپاسگزای کنم و قدرش و بدونم .
    دوست دارم به جای اشخاصی بودم که تو سرمای زمستون و گرمای تابستون جلو آفتاب و برف و یخ کار میکنن تا جلو خانواده هاشون سربلند باشن ، باشم . تا قدر زندگی راحتی و که داریم و بدونم و شکر گذار واقی باشم .
    دوست دارم به جای مریضایی بودم که دکتر جوابشون کرده و چند قدمی به خط پایان راه دارن باشم . تا اینجوری پوچی این زندگی و بهتر احساس میکردم و بهش دل نمیبستم و روحم و به بهای ناچیزی نمیفروختم .

خیلی عالی نوشتی
    منهم مشابه شما دوست دارم بعضی وقتها میتونستم جای رفتگر ، بنا، کارگر ساده، کشاورز..... باشم اینجوری خیلی خوب میتونستم قدر موقعیتی که الان دارم رو متوجه بشوم و همچنین قدر زحماتی که این عزیزان میکشند رو بیشتر بدونم

• Aramesh

اونوقت کی جای من باشه؟!.. 389
    ولی اگه قول بدی که خودم باشم دوست دارم رئیس جمهور ایران باشم تا یه حال اســـــــــــاسـی بدم به ایرانم :44: ..

نمایش یا پنهان متندوباره میسازمت وطن..
    اگر چه با خشت جان خويش
    ستون به سقف تو مي زنم،
    اگر چه با استخوان خويش
    :8:

• Holtek

نقل قول: حورا
    مرسی آقای دکتر
    من واقعا دوست ندارم جای کسی باشم از خدا خیلی هم ممنونم که منو اینگونه آفرید :48:

هم مرسي ، هم آفرين :1:
    نقل قول: aac198000
    جالبه این تیتر یک برنامه رادیویی امروز بود :4:

شب داشتم بهش فكر ميكردم :37:
    نقل قول: ماهی
    خب منم هر چی فکر می کنم خودمو خیلی دوس دارم :4:
    فقط یه وقتایی که کارام استرسی میشه...خیلی دوس دازم جای ابدارچیمون برم تو محیط گرم آشپزخونه چایی دم کنم.. :23: خیلی وقتا می گم خوش به حالش اصلا لازم نیست توی کارش یه ذره هم فکر کنه :1:

امان از دست اين ابدارچي شما كه من هرچي ميكشم از دست اونه :83:
    نقل قول: arash52
    تنها چیزی که الان به ذهنم رسید آلکس فرگوسن بود :4:
    ولی در کل دوست دارم خودم موفق باشم :34:
    البته یه زمانی که شعر قشنگی رو میخونم دوست دارم جای شاعر اون شعر باشم یعنی اون شعر رو دوست داشتم من سروده باشم (مردم تا این جمله رو گفتم) :46:

مرسي ،واقعا تكان دهنده بود :4:
    گاهی وقتا که دلم میخاد مثلا شکل کسه دیگه ای باشم یا جای کسه دیگه ای باشم یهو بعدش پشیمون میشم میگم نه جای خودم بهتره شاید خیلیا دوست دارن جای من باشن پس بهتره جای خودمو سفت بچسبم وهمونجا پیشرفت کنم :35:

خوبه نگفتي ميخوام جاي ني نيم باشم :1:
    نقل قول: carlos
    جاي كس خاصي كه نه ولي از همون بچگي دوس داشتم جراحي قلب انجام بدم . اما نشد و نشد كه برم رشته تجربي ،چون رياضيات و زبانم قوي بود بهم گفتن بايد بري رشته رياضي. . ، بعدشم رفتم رياضي فيزيك بعدشم افتادم تو بازار كار ..
    هنوزم دوس دارم جراحي قلب انجام بدم ،خلاصه اگه كسي ميخواد قلبشو به من بسپره خيالش تخت باشه ( فاتحه قلبشو ميخونم :4:)

علي جون ما بيشتر :11:
    داداش بيا اين قلب ما ، بزن لت و پارش كن :1:

ولی متأسفانه جای هیچ کدوم نیستم . من سهیلام . یه آدم سرخوش که هیچی از درد نمیدونه ...

مرسي سهيلا ، خيلي عالي بود :46:
    نقل قول: دلشاد
    من الن دوست داشتم الان جای رئس بانک ملی بودم که در کانادا با 3هزار میلیارد چکارا میکنه :65:

:65:
    نقل قول: star night
    خب راستش
    منم جای خودمو بیشتر دوس دارم 286 286 286 286

اره خوب ، زحمت كشيدي گرمش كردي :3:
    نقل قول: محسن صائب
    منهم مشابه شما دوست دارم بعضی وقتها میتونستم جای رفتگر ، بنا، کارگر ساده، کشاورز..... باشم اینجوری خیلی خوب میتونستم قدر موقعیتی که الان دارم رو متوجه بشوم و همچنین قدر زحماتی که این عزیزان میکشند رو بیشتر بدونم

انشالله به آرزوت برسي حاجي :3:
    نقل قول: Aramesh
    اونوقت کی جای من باشه؟!.. 389
    ولی اگه قول بدی که خودم باشم دوست دارم رئیس جمهور ایران باشم تا یه حال اســـــــــــاسـی بدم به ایرانم :44: ..

گفته باشم اونوقت رئيس جمهورم مياد جاي شماها :1:
    عالي بود ارامش :46:

• ali41

خیلیا دوست دارن جای من باشن

آره مخصوصا با اون لپات که خیلی نازن :23:

• ali41

ولی متأسفانه جای هیچ کدوم نیستم . من سهیلام . یه آدم سرخوش که هیچی از درد نمیدونه

این بهترین جمله تو بود
    خدا ما رو واسه جای همدیگه بودن خلق نکرده
    خلقت انسان منحصر بفرده (unique ) و هدف خلقت هم همینه
    بهتره خودت باشی هر چی که هست
    آدمای روشن بین لزومی نداره درد بکشن بعدشم ناراحت نباش واسه درد کشیدن هیچ وقت دیر نیست.
    هر چند در دل درد لذتی به عمق عشق وجود داره ولی امیدوارم درد نکشی، آخه ..... (حرف زیاده)
    خوده واقیعت باش و بدنبال خودت بگرد .

• gilas

عمرا جامو با کسی عوض کنم :4:

ولی نه خود خودم از همه بهتره :65: 824

• هاچو هاچو

واقعا دوست دارم خودم باشم،چون خدا منو همین جور که هستم دوست داره.... :9:
    نمایش یا پنهان متن

:8: من که میترسم..... طاقت یک ثانیه شو هم ندارم :68:

نمایش یا پنهان متنفوق العاده بود پستت سهیلا :72:

• پری سا

من دوست ندارم جای کسی باشم خود خودم خیلی خوبه اما دوست دارم تو کارم پیشرفت بیشتری داشته باشم

• baron jon

منم دوست ندارم جاي كسي باشم ، همين كه هستم باشم و براي جامعه ام فرد مفيد و خوبي باشم .
    مرسي :46:

• محسن صائب

انشالله به آرزوت برسي حاجي

:83:
    باشه یکی طلب ما :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: