مردي در کنار جاده، دکه اي درست کرد و در آن ساندويچ مي فروخت. چون گوشش سنگين بود، راديو نداشت، چشمش هم ضعيف بود، بنابراين روزنامه هم نمي خواند.
▧ تصویر در دسترس نیست
او تابلويي بالاي سر خود گذاشته بود و محاسن ساندويچ هاي خود را شرح داده بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
خودش هم کنار دکه اش مي ايستاد و مردم را به خريدن ساندويچ تشويق مي کردو مردم هم مي خريدند.
▧ تصویر در دسترس نیست
کارش بالا گرفت لذا او ابزار کارش را زيادتر کرد.وقتي پسرش از مدرسه نزد او آمد .... به کمک او پرداخت.
▧ تصویر در دسترس نیست
سپس کم کم وضع عوض شد.
▧ تصویر در دسترس نیست
پسرش گفت: پدر جان، مگر به اخبار راديو گوش نداده اي؟ اگر وضع پولي کشور به همين منوال ادامه پيدا کند کار همه خراب خواهد شد و شايد يک کسادي عمومي به وجود مي آيد.بايد خودت را براي اين کسادي آماده کني.
▧ تصویر در دسترس نیست
پدر با خود فکر کرد هر چه باشد پسرش به مدرسه رفته به اخبار راديو گوش ميدهد و روزنامه هم مي خواند پس حتماً آنچه مي گويد صحيح است.
▧ تصویر در دسترس نیست
بنابراين کمتر از گذشته نان و گوشت سفارش داده و تابلوي خود را هم پايين آورد و ديگر در کنار دکه خود نمي ايستاد و مردم را به خريد ساندويچ دعوت نمي کرد.
فروش او ناگهان شديداً کاهش يافت.او سپس رو به فرزند خود کرد و گفت: پسرجان حق با توست.کسادي عمومي شروع شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنتوني رابينز می گوید :
▧ تصویر در دسترس نیست
انديشه هاي خود را شکل ببخشيد در غير اينصورت ديگران انديشه هاي شما را شکل مي دهند. خواسته هاي خود را عملي سازيد وگرنه ديگران براي شما برنامه ريزي مي کنند
انديشه هاي خود را شکل ببخشيد در غير اينصورت ديگران انديشه هاي شما را شکل مي دهند. خواسته هاي خود را عملي سازيد وگرنه ديگران براي شما برنامه ريزي مي کنند
جمله ی زیبائی بود . نه تنها به اندیشه های خودم شکل میدم و خواسته های خودم و عملی میکنم بلکه اندیشه ها و خواسته های همسرم و هم کنترل میکنم تا نکنه یه موقع تو نوع اندیشه و خواسته هامون تفاهممون و از دست بدیم .
ماهی
او تابلويي بالاي سر خود گذاشته بود و محاسن ساندويچ هاي خود را شرح داده بود.
فروش او ناگهان شديداً کاهش يافت.او سپس رو به فرزند خود کرد و گفت: پسرجان حق با توست.کسادي عمومي شروع شده است.
garfild
عالی بود
دلشاد
soheyla
سلام و سپاس
جمله ی زیبائی بود
نه تنها به اندیشه های خودم شکل میدم و خواسته های خودم و عملی میکنم بلکه اندیشه ها و خواسته های همسرم و هم کنترل میکنم تا نکنه یه موقع تو نوع اندیشه و خواسته هامون تفاهممون و از دست بدیم
gilas
EVANESCENCE
sib
mati
محسن صائب
از فردا میرم بیرون مغازه تبلغ اجناسم رو میکنم
فقط ماهی جان ننوشتی
اگه هوا سرد و برف بارونی بود چکار کنم
carlos
mojde
بهونه
ماهی