دیلی میل : «میخائیل سلِنیت» به همسایه اش «تونی پیرز» از پشت سر شلیک کرد و ادعا نمود وی در خیالش به همسر او تجاوز کرده است. میخائیل سلنیت به پلیس گفت او همسایه اش تونی پیرز، اهل سنترویلای یوتا را در دفاع از خود به گلوله بسته است. پلیس می گوید آقای پیرز از پشت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و چندین عضو بدن او شامل اندام های کنار قلبش صدمه دیده اند. طحال وی بیرون آورده شده و حالا در بخش مراقبت های ویژه با مرگ دسته و پنجه نرم می کند. ستوان «پائول چایلد» از اداره پلیس سنترویلا می گوید آنها سلینت ۵۳ ساله را به جرم ارتکاب به قتل و حمل غیرمجاز اسلحه بازداشت کرده اند. آقای سلینت که در زندان داویس کانتری به سر می برد ادعا کرده در دفاع از خود به پیرز شلیک کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
وی می گوید از طریق خواندن فکر همسایه اش فهمیده که وی قصد دارد او و همسرش را به قتل برساند. بازرس پلیس گفت: «سلینت همچنین ادعا کرده پیرز در فکرش چندین بار به همسر او تجاوز کرده است» وی افزود سلینت طی چند سال اخیر تهمت های مشابه بسیاری زده که عدم صحت آنها ثابت شده است. آقای چایلد ادامه داد: «هیچ مدرکی دال بر صحت توهمات آقای سلینت وجود ندارد» آقای پیرز در باغچه ی خانه اش کار می کرده، که سلینت به او شلیک می کند، یک گلوله به پا و دیگری به کمر وی می خورد. سلینت بدون امکان ضمانت در زندان دویس کانتری به سر می برد.
KuRoSh
میخائیل سلنیت به پلیس گفت او همسایه اش تونی پیرز، اهل سنترویلای یوتا را در دفاع از خود به گلوله بسته است.
پلیس می گوید آقای پیرز از پشت سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و چندین عضو بدن او شامل اندام های کنار قلبش صدمه دیده اند. طحال وی بیرون آورده شده و حالا در بخش مراقبت های ویژه با مرگ دسته و پنجه نرم می کند.
ستوان «پائول چایلد» از اداره پلیس سنترویلا می گوید آنها سلینت ۵۳ ساله را به جرم ارتکاب به قتل و حمل غیرمجاز اسلحه بازداشت کرده اند.
آقای سلینت که در زندان داویس کانتری به سر می برد ادعا کرده در دفاع از خود به پیرز شلیک کرده است.
وی می گوید از طریق خواندن فکر همسایه اش فهمیده که وی قصد دارد او و همسرش را به قتل برساند.
بازرس پلیس گفت: «سلینت همچنین ادعا کرده پیرز در فکرش چندین بار به همسر او تجاوز کرده است»
وی افزود سلینت طی چند سال اخیر تهمت های مشابه بسیاری زده که عدم صحت آنها ثابت شده است. آقای چایلد ادامه داد: «هیچ مدرکی دال بر صحت توهمات آقای سلینت وجود ندارد»
آقای پیرز در باغچه ی خانه اش کار می کرده، که سلینت به او شلیک می کند، یک گلوله به پا و دیگری به کمر وی می خورد.
سلینت بدون امکان ضمانت در زندان دویس کانتری به سر می برد.
دلشاد
الهام
KuRoSh
بهروز جان سربازی از من فرار نکنه من ازش فرار نمی کنم
شما که راست میگی بیا بکش ولی یه چیزی ازت کش رفتم
الهام
ميدونم آمارم نبوده
KuRoSh
اتفاقا همون بوده
الهام
چطوريشو كه خودت ميدوني كلك
gilas
ماهی
آدم تو فکر و خیالشم آسایش نداره ها
hadi04
اين كيه توي تاپيكت نشسته داره تخمه ميشكونه؟
levrone
یعنی اگه ثابت بشه همچین توهمی داشته تبرئه میشه؟ نوبره والله!
بهونه
maryamlondon1
هادی توهم نبود من داشتم تخم میشکوندم
KuRoSh
آره خوب معلومه که می دنم کلک
آره واقعان اون جا هم دست از سرمون بر نمیدارن لامصب ها
چه جالب توهم به واقعیت پیوسته
ژنرال
maryamlondon1
hadi04
واقعا؟ ایول امیدوارم کردی مامان مریم فکر کردم توهم زدم خوبه شلیک نکردم
KuRoSh