₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » «« یکی از راههایی اغفال کردن »»
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » «« یکی از راههایی اغفال کردن »»

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

«« یکی از راههایی اغفال کردن »»

602 بازدید، 23 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• ژنرال

نقل قول: Kishe Mehr
    هدف اصلی زننده تاپیک این بیده بود که بیان دارند که خرافات حتی در افراد تحصیل کرده هم موجود می باشد 286

با تجربه ای که من توی زندگی داشتم... از نظر من میزان دانایی و خرد انسانها، ارتباطی معناداری با تحصیلات رسمی نداره.

تحصیلات رسمی تا یه پایه ای ذهن انسان رو باز میکنه.. اما از یه جایی به بعد اگر اون شخص واقعاً دانا و خردورز نباشه، اتفاقا تحصیلاتش یه حجاب بزرگتری براش میشه!

من کم ندیدم ادمهایی رو که تحصیلات خوبی دارن اما عقل زندگی و تدبیر امور روزانه شون اندازه یه ادم مثلا دیپلمه هم نیست.

از یه بزرگی پرسیدن، دانایی چیه؟
    گفت دانایی اون چیزیه که وقتی تمام دانش و معلومات شمارو ازتون گرفتن، باقی میمونه!

البته منظورم پائین آوردن ارزش تحصیلات نیست ها.
    قطعاض کسی که تحصیلات عالی داره ، در حد خودش ارزشمنده.

• Kishe Mehr

ژنرال,
    از یک آدم تحصیل کرده ی باسواد، انتظار بیشتری نسبت به یک آدم تحصیل نکرده ی باسواد، هست.

• Holtek

مرسي اقا سعيد خيلي آموزنده بود :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: