انسانها همانگونه كه باور داشته باشند می توانند بیندیشند و می توان گفت که این باورهای آدمی است كه در هر لحظه به او القا میكند كه چگونه بیندیشد.انسانها هر آنچه را كه باور دارند خلق میكنند.باورهای شما دستاوردهای شما را در زندگی میسازند.زیرا باورها تعیین كننده كیفیت اندیشه ها، اندیشه ها عامل اولیه اقدامها و اقدامها عامل اصلی دستاوردها هستند.اگر انسانها بتوانند با اشتیاق فراوان به علم، ثروت، سلامت، آرامش و معنویت فکر کنند قطعا عالم، ثروتمند، سلامت، آرام و با دنیایی از معنویت زندگی خواهند کرد و در دنیا و آخرت سعادتمند خواهند شد.
بصورت خاص : اگه دین را نتیجه یک باور بدانیم آیا دین خود را خرج دنیای دیگران میکنیم؟ امیرالمومنین به ابوذر گفت: تو هرگز دینت را خرج دنیای دیگران نکردی. نکته : هدفم دین خاصی مثل اسلام نیست که کسی بخواد بگه اسلام فقاهتی و صورتگرا بیشتر جذمی و تقلیدی است (منطبق بر نظر دکتر سروش) و باور دینی با این فرمت دچار اشکال است. چه بدبختند کسانی که برای دنیا، دین (باور) خود را خرج دنیای دیگران میکنند و بدبخت تر کسانی که برای دنیای دیگران دین خود را خرج آنان میکنند.
اگر انسانها بتوانند با اشتیاق فراوان به علم، ثروت، سلامت، آرامش و معنویت فکر کنند قطعا عالم، ثروتمند، سلامت، آرام و با دنیایی از معنویت زندگی خواهند کرد و در دنیا و آخرت سعادتمند خواهند شد.
متأسفانه امروزه به این موضوع فکر میکنیم که به هر قیمتی شده بهتر و بالاتر از دیگری باشیم . معنویات و فراموش میکنیم چون سود مالی برامون ندارن و دستاوردهامون در این رابطه بجای اینکه مارو به عرش برسونه به فرش میرسونه . 90 درصد مواقع خودم اینطوری هستم ...
نقل قول: ali41
چه بدبختند کسانی که برای دنیا، دین (باور) خود را خرج دنیای دیگران میکنند و بدبخت تر کسانی که برای دنیای دیگران دین خود را خرج آنان میکنند.
در مورد جمله ی بالا باید بگم چند بار خوندمش تا تونستم یه معنای کلی و دقیق ازش برداشت کنم . فکر کنم من جزء این دسته نباشم . البته امیدوارم که نباشم . با اینکه از لحاظ دینی صفرم ولی باورهامو میپرستم و بهشون بهاء میدم و اجازه نمیدم هر مسئله ای به ذهنم القاء بشه . مخصوصاً مسائل دنیوی . ترکها یه ضرب المثل دارن که فارسیش اینطوری میشه . مرگ و قبول داریم ولی برگشتن از باورهامون و هرگز .
باورها يك سري تفكرات هستند، كه به زندگي معنا مي بخشند. و راهنماي ما در تنگنا ها و مشكلات مي شوند. باورها ادراك ما از هستي را مي سازند.
باور و اعتقاد شما فرمانده مغز شماست. و زماني كه فكر مي كنيد چيزي درست است، باور شما به مغز فرمان مي دهد به دنبال حقايقي باشد كه از اعتقادات شما پشتيباني كند.
اين بدان معناست كه اگر شما باور داشته باشيد كه در زندگي موفق هستيد اينگونه خواهد بود. اگر شادي، رفاه و سلامتي را باور داشته باشيد نيمي از اين رقابت را برده ايد. و در اين هنگام مغز شما بدنبال حقايقي مي گردد كه از اعتقادات شما پشتيباني كند.
به عبارت ديگر باور و اعتقاد يكي از قوي ترين نيروهايي است كه مي توانيد از آن براي رسيدن به برتري استفاده كنيد.
بي ترديد افرادي را كه بوسيله باور خود توانمند شده اند و از موانع بزرگ گذشته اند ديده ايد. علت موفقيت آنها باور عميقي است كه داشته اند. باورتان مي تواند به شما كمك كند به منابع عميقي كه در درون شما وجود دارد دست پيدا كنيد. و در نهايت به هدف مطلوب برسيد.
افرادي كه يك سره بر خلاف باورهاشون زندگي و رفتار ميكنن خيلي زود به پوچي ميرسن و هرگز نميتونن تا ابد به اين تظاهر ادامه بدن
را من تفاوت این دوتا رو نمی فهمم؟ اولی می گه دین خود را خرج دنیای دیگران منیم دومی م یگه : برای دنیای دیگران دین خود را خرج آنها کنیم
اولی میگه برای دنیای خودت دینت رو خرج دنیای دیگران میکنی-----> مثلا برای رسیدن به مقام یا پول دومی میگه برای دنیای دیگران دینت را خرج دنیای دیگران میکنی -----> حتی به لحاظ دنیوی هم هیچ نمیخواهی...... مثل چاپلوسان دنیا
باور و اعتقاد شما فرمانده مغز شماست. و زماني كه فكر مي كنيد چيزي درست است، باور شما به مغز فرمان مي دهد به دنبال حقايقي باشد كه از اعتقادات شما پشتيباني كند.
من یه چیز اضافه کنم در مورد حقایق ---> این باورهای هر شخص است که شخصیت او را شکل می دهد. آن ها نادیدنی و لمس نشدنی اند و بیش تر به صورت ناخودآگاه عمل می کنند. در بسیاری از موارد، باورها با حقایق، مشابه و یکسان تلقی و تصور می شوند درحالی که حقایق، پدیده هایی هستند که اتفاق افتاده اند اما باورها، انواعی از تعمیم ها درباره ی مسائلی است که اتفاق خواهند افتاد. درحقیقت، باورها اصولی هدایت کننده هستند.حقایق در تغییرند و واقیعات ثابت...
با احترام به نظرات دوستان، به نظرم برعكسش خطرناكتره! يعني گاهي كساني دنياي ديگران رو خرج دين و باورشون مي كنند مثل تروريستها مثل انسانهاي معتقد به تقيه كه دروغگوهاي قهاري ميشن و به خودشون اجازه ي فريب ديگران به اسم دين يا باور رو ميدن! به نظر من باوري كه نتونه براي خودم و همنوعانم پيشرفتي ايجاد كنه ، مثل يك پس انداز بانكي ميمونه كه انباشته ميشه ولي بهره اش ناچيزه!! مطمئنا از نظر معنوي فوايدي داره اما اعتقادي كه به بهبود جامعه كمك نكنه، باور به زندگي نيست ، در جا زدنه!! باز هم به نظرم هر قانوني اعم از باور يا غيره ، اگه حتي به جنبنده اي ضرر بزنه و يا حقش رو ضايع كنه و با اين حال ازش جلوگيري نشه و سعي در ترميمش نكنيم، نه تنها قداستش رو به مرور زمان از دست ميده بلكه باعث ايجاد شك در مقدسات ديگه ميشه. به خاطر همينه كه يك بي دين غربي فقط بي دينه ولي يك بي دين شرقي متنفره!! ممنون
تکنولوژی فکر نوشته دکتر علیرضا آزمندیان یاد این کتاب افتادم و همینطور فیلم راز
علی جان مرسی از لطفت. من این کتاب رو نخوندم ولی فیلم رازو دیدم. ولی بیشتر متنو از هر جایی هم که خونده باشم ، یادم نیست، خود جفت و جور کردم ....... بحث دین و باور در تکنولوژی فکر جایی داره مگه؟
ali41
بصورت خاص : اگه دین را نتیجه یک باور بدانیم آیا دین خود را خرج دنیای دیگران میکنیم؟
امیرالمومنین به ابوذر گفت: تو هرگز دینت را خرج دنیای دیگران نکردی.
نکته : هدفم دین خاصی مثل اسلام نیست که کسی بخواد بگه اسلام فقاهتی و صورتگرا بیشتر جذمی و تقلیدی است (منطبق بر نظر دکتر سروش) و باور دینی با این فرمت دچار اشکال است.
چه بدبختند کسانی که برای دنیا، دین (باور) خود را خرج دنیای دیگران میکنند و بدبخت تر کسانی که برای دنیای دیگران دین خود را خرج آنان میکنند.
star night
ممنون دوست عزیز
soheyla
سلام و سپاس
متأسفانه امروزه به این موضوع فکر میکنیم که به هر قیمتی شده بهتر و بالاتر از دیگری باشیم . معنویات و فراموش میکنیم چون سود مالی برامون ندارن و دستاوردهامون در این رابطه بجای اینکه مارو به عرش برسونه به فرش میرسونه . 90 درصد مواقع خودم اینطوری هستم ...
در مورد جمله ی بالا باید بگم چند بار خوندمش تا تونستم یه معنای کلی و دقیق ازش برداشت کنم . فکر کنم من جزء این دسته نباشم . البته امیدوارم که نباشم .
با اینکه از لحاظ دینی صفرم ولی باورهامو میپرستم و بهشون بهاء میدم و اجازه نمیدم هر مسئله ای به ذهنم القاء بشه . مخصوصاً مسائل دنیوی .
ترکها یه ضرب المثل دارن که فارسیش اینطوری میشه . مرگ و قبول داریم ولی برگشتن از باورهامون و هرگز .
تاپیکتون پر مفهوم و مفید بود
aac198000
بسیار زیبا و پر مفهوم بود
سپاس
carlos
متاسفانه چند بار اين كارو كردم
بدبختي اينجاس كه با آگاهي كامل هم اين كارو كردم
mojde
اين بدان معناست كه اگر شما باور داشته باشيد كه در زندگي موفق هستيد اينگونه خواهد بود. اگر شادي، رفاه و سلامتي را باور داشته باشيد نيمي از اين رقابت را برده ايد. و در اين هنگام مغز شما بدنبال حقايقي مي گردد كه از اعتقادات شما پشتيباني كند.
به عبارت ديگر باور و اعتقاد يكي از قوي ترين نيروهايي است كه مي توانيد از آن براي رسيدن به برتري استفاده كنيد.
بي ترديد افرادي را كه بوسيله باور خود توانمند شده اند و از موانع بزرگ گذشته اند ديده ايد. علت موفقيت آنها باور عميقي است كه داشته اند. باورتان مي تواند به شما كمك كند به منابع عميقي كه در درون شما وجود دارد دست پيدا كنيد. و در نهايت به هدف مطلوب برسيد.
افرادي كه يك سره بر خلاف باورهاشون زندگي و رفتار ميكنن خيلي زود به پوچي ميرسن و هرگز نميتونن تا ابد به اين تظاهر ادامه بدن
دلشاد
gilas
ماهی
چرا من تفاوت این دوتا رو نمی فهمم؟
اولی می گه دین خود را خرج دنیای دیگران منیم
دومی م یگه : برای دنیای دیگران دین خود را خرج آنها کنیم
ali41
اولی می گه دین خود را خرج دنیای دیگران منیم
دومی م یگه : برای دنیای دیگران دین خود را خرج آنها کنیم
اولی میگه برای دنیای خودت دینت رو خرج دنیای دیگران میکنی-----> مثلا برای رسیدن به مقام یا پول
دومی میگه برای دنیای دیگران دینت را خرج دنیای دیگران میکنی -----> حتی به لحاظ دنیوی هم هیچ نمیخواهی...... مثل چاپلوسان دنیا
ali41
من یه چیز اضافه کنم در مورد حقایق ---> این باورهای هر شخص است که شخصیت او را شکل می دهد. آن ها نادیدنی و لمس نشدنی اند و بیش تر به صورت ناخودآگاه عمل می کنند. در بسیاری از موارد، باورها با حقایق، مشابه و یکسان تلقی و تصور می شوند درحالی که حقایق، پدیده هایی هستند که اتفاق افتاده اند اما باورها، انواعی از تعمیم ها درباره ی مسائلی است که اتفاق خواهند افتاد. درحقیقت، باورها اصولی هدایت کننده هستند.حقایق در تغییرند و واقیعات ثابت...
maryamlondon1
malakeh
The one
The one
به نظر من باوري كه نتونه براي خودم و همنوعانم پيشرفتي ايجاد كنه ، مثل يك پس انداز بانكي ميمونه كه انباشته ميشه ولي بهره اش ناچيزه!!
مطمئنا از نظر معنوي فوايدي داره اما اعتقادي كه به بهبود جامعه كمك نكنه، باور به زندگي نيست ، در جا زدنه!!
باز هم به نظرم هر قانوني اعم از باور يا غيره ، اگه حتي به جنبنده اي ضرر بزنه و يا حقش رو ضايع كنه و با اين حال ازش جلوگيري نشه و سعي در ترميمش نكنيم،
نه تنها قداستش رو به مرور زمان از دست ميده بلكه باعث ايجاد شك در مقدسات ديگه ميشه.
به خاطر همينه كه يك بي دين غربي فقط بي دينه ولي يك بي دين شرقي متنفره!!
ممنون
boof divoone
یاد این کتاب افتادم و همینطور فیلم راز
مرسی علی جان
ali41
یاد این کتاب افتادم و همینطور فیلم راز
علی جان مرسی از لطفت.
من این کتاب رو نخوندم ولی فیلم رازو دیدم.
ولی بیشتر متنو از هر جایی هم که خونده باشم ، یادم نیست، خود جفت و جور کردم ....... بحث دین و باور در تکنولوژی فکر جایی داره مگه؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→