این سوال ذهن منو مشغول کرده ،هیچ جوری هم ول کنم نیست ،کارتون سفرهای میتی کمان رو که یادتون هست ،یعنی واقعا من نمیدونم این داداش کایکو چرا دستمال قدرتش رو توی جیب خودش نمیذاشت ،همش میداد این رئیس بدبخت واسش حملش کنه واسه همینه که ما از بچگی یاد گرفتیم بار زندگی رو رو دوش بزرگترا بندازیم ...
همش میداد این رئیس بدبخت واسش حملش کنه واسه همینه که ما از بچگی یاد گرفتیم بار زندگی رو رو دوش بزرگترا بندازیم
ممنون کوروش جان! من از یک زاویه دیگه به قضیه نگاه میکنم! به نظرم داش کایکو فقط زمانی که رئیس اراده میکرد میتونست بازو بند رو ببنده! یعنی بار زندگیش بر دوش رئیس نبود بلکه اختیار قدرتش دست رئیس بود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظر من چون اين وجود رييس بزرگ بود كه به اون دستمال اعتبار ميبخشيد و اگر اون نبود اين دستماله هيچ ارزشي نداشت بنابراين بايد دشمنا ميديدن كه اعتبار اين دستمال از كجاست اين بود نظر من
koorosh kabir
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
نمایش یا پنهان متن
ولي خدائيش زمبه خيلي خنگ بوددلشاد
میدونید چه کسی در برابر شماست رئیس بزرگ میتی کمان
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
ماهی
به نظرم امین درست گفت
حالا یه سوال دیگه....چرا همیشه روزای قتل یا وفات این کارتون رو هی تکرار می کرد؟ چه ربطی به عزاداری داشت؟
Holtek
اين كه از سوال كوروش سخت تر بود
mojde
ماهی
به خدا همیشه برام سوال بود
ژنرال
یادش بخیر اُنادسو!
جمعه ها صبح . . . میتی کومان و سریال پسرعموها . . .
sib
ali41
Life Dream
star night
می تونس از قدرتش استفاده کنه
mishaka
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→