₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » آيفون و گلكسي در آتش گرفتن هم با هم رقابت مي كنند!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » آيفون و گلكسي در آتش گرفتن هم با هم رقابت مي كنند!

بدون عکس

آيفون و گلكسي در آتش گرفتن هم با هم رقابت مي كنند!

459 بازدید، 7 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

طي هفته گذشته آتش گرفتن دو گوشي آيفون نگراني ها در مورد ايمني گوشي هاي اپل را به طور چشمگيري افزايش داده است.

به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، پس از آنكه جمعه هفته گذشته يك دستگاه گوشي آيفون 4 در پرواز خطوط هوايي استراليا خود به خود مشتعل شد، يك آيفون 4 ديگر در برزيل هنگام شارژ شدن دچار حادثه مشابهي شد و صاحبش را در خواب غافلگير كرد.

خوشبختانه در اين دو حادثه به هيچكس صدمه نديده است اما اين دو ماجرا از نقص احتمالي در آيفون 4 اپل حكايت دارد كه مي تواند با ايجاد آتش سوزي فاجعه اي به همراه داشته باشد.

پس از آتش گرفتن دو آيفون، در سومين حادثه طي چند روز گذشته يك گوشيSkyrocket Galaxy S II نيز در جيب صاحبش شروع به سوختن كرد تا اپل و آیفون در این رقابت تنها نباشند!

• دلشاد

مرسی بیژن جان گوشی من نوکیاست :4:

• star night

245
    گوشی منم نوکیاس

• پرهام

من گالکسی اس 2دارم خیلی هم خوب وعالیه "قسمت بالای پشتش خیلی داغ میشه خصوصا وقتی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم ولی فکر نکنم آتیش گرفتنی باشه :37: قبلا اپل داشتم ولی سامسونگ و آندروید یه چیز دیگه ست فقط گوشیم وقتی عوض خواهم کرد که گالکسی اس 3 بیاد :85:

• Holtek

نقل قول: sepehrirani
    من گالکسی اس 2دارم خیلی هم خوب وعالیه "قسمت بالای پشتش خیلی داغ میشه خصوصا وقتی از اینترنت وایرلس استفاده میکنم ولی فکر نکنم آتیش گرفتنی باشه :37: قبلا اپل داشتم ولی سامسونگ و آندروید یه چیز دیگه ست فقط گوشیم وقتی عوض خواهم کرد که گالکسی اس 3 بیاد :85:

معمولا باطري گوشي ها اتيش ميگرن يا منفجر ميشن .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: