₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: آهنگ مسحور كننده كارتون قديمي قاصدك رو يادتون هست؟!!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: آهنگ مسحور كننده كارتون قديمي قاصدك رو يادتون هست؟!!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: آهنگ مسحور كننده كارتون قديمي قاصدك رو يادتون هست؟!!! ::

1848 بازدید، 29 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

نقل قول: Aramesh
    من متأسفانه ندیدم ولی موزیکش حس خوبی میده ..
    ممنون مازیار جان
    کوروشم کارتون خیلی دوست داره کانالهای مورد علاقه اش کارتون و MTV صبحها که از خواب بیدار میشه لم میده رو مبل کنار من کارتون میبینه باید سرچ کنم ببینیم کارتونشو

كارتون خيلي زيبايي بود، يه پشه كوچيك كه روو يه قاصدك سوار ميشد و باد اونو با خودش به هر جايي ميبرد و ماجراها براش پيش ميومد، اون موقع من فكر كنم چهار يا پنج سالم بود! ولي اين كارتون به طرز جالبي يادم مونده، به خصوص موزيكش كه خيلي منحصر به فرد بود :65:

واي يه لحظه مجسم كردم كوروش كوشمولو روو مبل لم داده و داره برنامه مورد علاقشو نگاه ميكنه! خيلي بامزه هست، از طرف من ببوسش :8:
    نقل قول: gilas
    چرا بابا تا الان 2-3 ورژن مختلف نصب کردم تا این کار کرده

پس شايد مال من كامل نباشه يا مشكل داره! :37:
    نقل قول: gilas
    من که کیس ندارم :100:

عوضش هسته داري! :4:

• Galexy

مرسی آهنگش باحال بود سیو کردمش :3:
    ولی یادم نیست زیاد این کارتون رو!!! احتمالاً قرصای آلزایمرم رو باید بخورم :100:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    آخه بايد حتماً 30 سالتون باشه وگرنه يادتون نمياد!

یعنی حتما 30 سال باشه خوب 30 سال پیش من 13 سالم بود وهمه کارتون را دیدم .وعکسهای انها را جمع میکردم :4: ..تازه با برادرم هم بزن بزن میکردم .شخصیت زورو خودم باشم چادرم بهش نمی دادم اون هم صندلی به من نمیداد وکتک کاری میکردم 804 خانواده دکتر ارنست خیلی دوست داشتم :1: کارتون کوزت بیچاره :2: رفتم دوجلد کتاب بینوایان ویکتور هوگو از دوستم قرض گرفتم ( البته دوستم زن همسایمون بود ولی خیلی دوستم داشت ) . تا زودتر ماجرای کوزت بیچاره را بخوانم :2:
    خاله مريم

عمو مازی :111: :92:

• Life Dream

نقل قول: Galexy
    مرسی آهنگش باحال بود سیو کردمش
    ولی یادم نیست زیاد این کارتون رو!!! احتمالاً قرصای آلزایمرم رو باید بخورم

خوب حتماً نگاه نميكردي! ولي خيلي قشنگ بود :65:
    نقل قول: maryamlondon1
    یعنی حتما 30 سال باشه خوب 30 سال پیش من 13 سالم بود وهمه کارتون را دیدم .وعکسهای انها را جمع میکردم ..تازه با برادرم هم بزن بزن میکردم .شخصیت زورو خودم باشم چادرم بهش نمی دادم اون هم صندلی به من نمیداد وکتک کاری میکردم خانواده دکتر ارنست خیلی دوست داشتم کارتون کوزت بیچاره رفتم دوجلد کتاب بینوایان ویکتور هوگو از دوستم قرض گرفتم ( البته دوستم زن همسایمون بود ولی خیلی دوستم داشت ) . تا زودتر ماجرای کوزت بیچاره را بخوانم

چه ماجرها داشتي وقتي نوجوان بودي! از همون اولم شلوغ و پر انرژي :6: من اين كتابايي رو كه گفتي نخونده بودم، ولي وقتي اول ابتدايي بودم، كتابهاي نظريه انشتين، فيزيك كوانتوم، رياضيات پيشرفته، جبر و ديفرانسيل و آچار و پيچگوشتي رو ميخوندم :42:

• Life Dream

نقل قول: ژنرال
    من یادم نیس :37:

خوب حتماً خيلي كوشمولو بودي :10: شايدم ديدي يادت نمياد، شايدم اصلاً نديدي! :66: ولي در كل برنامه خاطره انگيزي بود :65:

• maryamlondon1

چه ماجرها داشتي وقتي نوجوان بودي! از همون اولم شلوغ و پر انرژي من اين كتابايي رو كه گفتي نخونده بودم، ولي وقتي اول ابتدايي بودم، كتابهاي نظريه انشتين، فيزيك كوانتوم، رياضيات پيشرفته، جبر و ديفرانسيل و آچار و پيچگوشتي رو ميخوندم

خوب من هم وقتی 7 ماهه بودم با اچار وبیچگوشتی دوچرخه ام تعمیر میکردم یک رادیو کوچلو داشتم همیشه بازش میکردم وباپیچ گوشتی موجش عوض میکردم 804 نظریه انشتاین سر شمارهام پیاده کردم :10:

• Holtek

وب من هم وقتی 7 ماهه بودم با اچار وبیچگوشتی دوچرخه ام تعمیر میکردم ی

:89:

• Life Dream

خوب من هم وقتی 7 ماهه بودم با اچار وبیچگوشتی دوچرخه ام تعمیر میکردم یک رادیو کوچلو داشتم همیشه بازش میکردم وباپیچ گوشتی موجش عوض میکردم نظریه انشتاین سر شمارهام پیاده کردم

يه لحظه مجسم كردم خيلي بانمك بودي! :83: :11:
    نقل قول: Dr.GSM
    :89:

منم موافقم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: