ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: آهنگ مسحور كننده كارتون قديمي قاصدك رو يادتون هست؟!!! ::
Life Dream
ممنون مازیار جان
کوروشم کارتون خیلی دوست داره کانالهای مورد علاقه اش کارتون و MTV صبحها که از خواب بیدار میشه لم میده رو مبل کنار من کارتون میبینه باید سرچ کنم ببینیم کارتونشو
كارتون خيلي زيبايي بود، يه پشه كوچيك كه روو يه قاصدك سوار ميشد و باد اونو با خودش به هر جايي ميبرد و ماجراها براش پيش ميومد، اون موقع من فكر كنم چهار يا پنج سالم بود! ولي اين كارتون به طرز جالبي يادم مونده، به خصوص موزيكش كه خيلي منحصر به فرد بود
واي يه لحظه مجسم كردم كوروش كوشمولو روو مبل لم داده و داره برنامه مورد علاقشو نگاه ميكنه! خيلي بامزه هست، از طرف من ببوسش
پس شايد مال من كامل نباشه يا مشكل داره!
عوضش هسته داري!
Galexy
ولی یادم نیست زیاد این کارتون رو!!! احتمالاً قرصای آلزایمرم رو باید بخورم
maryamlondon1
یعنی حتما 30 سال باشه خوب 30 سال پیش من 13 سالم بود وهمه کارتون را دیدم .وعکسهای انها را جمع میکردم
عمو مازی
Life Dream
ولی یادم نیست زیاد این کارتون رو!!! احتمالاً قرصای آلزایمرم رو باید بخورم
خوب حتماً نگاه نميكردي! ولي خيلي قشنگ بود
چه ماجرها داشتي وقتي نوجوان بودي! از همون اولم شلوغ و پر انرژي
ژنرال
Life Dream
خوب حتماً خيلي كوشمولو بودي
maryamlondon1
خوب من هم وقتی 7 ماهه بودم با اچار وبیچگوشتی دوچرخه ام تعمیر میکردم یک رادیو کوچلو داشتم همیشه بازش میکردم وباپیچ گوشتی موجش عوض میکردم
Holtek
Life Dream
يه لحظه مجسم كردم خيلي بانمك بودي!
منم موافقم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→