با سلام بر همه لطفا چند ثانیه به عکس پایین دقت کنید و بعد از آن چند دقیقه چشمهاتونو ببندید و مثل یک تماشاچی با چشمهای بسته نظاره کنید که چه احساس و چه اتفاقاتی برایتان میافتد(حداقل ده دقیقه) -بعد از آن خوشحال می شوم بنویسید که چه احساسی یا چه اتفاقاتی را در آن زمان چشم بستن تجربه کردید - خوهشا هر چی دیدید یا احساس کردید همان را بنویسید - (اگر هم هیچ احساسی نداشتید بازهم بنویسید) بعدا برایتان توضیح میدهم که این ازمایش چیست.
احساس كردم كه توو يه جاي قشنگم، همراه كسي كه دوسش دارم، و از همه غمهاي دنيا رها هستم، احساس كردم كه همه زيباييهاي دنيا مال منه! البته همراه اين تصوير اين موزيكم داشتم گوش ميكردم كه شايد به خاطر تركيب همين موزيك بود كه منو اينطوري رمانتيك كرد موزيك رو بالا برات ميزارم
نتیجه اینکه زندگی با تام خوبی و بدی که داره میگذره
دوستان مثل اینکه من بد توضیح دادم اصلا منظور برداشتتان از تصویر نیست قرار است بعد از دیدن تصویر و بستن چشمهاتون (که اصلا ربطی به تصویر ندارد)شما در یک اتصالی قرار بگیرید و یک احساساتی بهتان دست بده منظور آن حالات است
دوستان مثل اینکه من بد توضیح دادم اصلا منظور برداشتتان از تصویر نیست قرار است بعد از دیدن تصویر و بستن چشمهاتون (که اصلا ربطی به تصویر ندارد)شما در یک اتصالی قرار بگیرید و یک احساساتی بهتان دست بده منظور آن حالات است
ashkanmb
لطفا چند ثانیه به عکس پایین دقت کنید و بعد از آن چند دقیقه چشمهاتونو ببندید و مثل یک تماشاچی با چشمهای بسته نظاره کنید که چه احساس و چه اتفاقاتی برایتان میافتد(حداقل ده دقیقه) -بعد از آن خوشحال می شوم بنویسید که چه احساسی یا چه اتفاقاتی را در آن زمان چشم بستن تجربه کردید - خوهشا هر چی دیدید یا احساس کردید همان را بنویسید - (اگر هم هیچ احساسی نداشتید بازهم بنویسید) بعدا برایتان توضیح میدهم که این ازمایش چیست.
Life Dream
البته همراه اين تصوير اين موزيكم داشتم گوش ميكردم كه شايد به خاطر تركيب همين موزيك بود كه منو اينطوري رمانتيك كرد
موزيك رو بالا برات ميزارم
Galexy
قایق آب گرفته شده احساس خوبی نداره و منظره ی غروب!
کلاً حالت دلگیریه
ashkanmb
موزيك رو بالا برات ميزارم
سلام و تشکر - لطفا موزیک را بردار - چون این آزمایش باید بدون موزیک و هر چی دیگه ای باشد و منظره هم فقط یک بهانه است ممنون
Life Dream
احتمال دادم روو تست تاثير بزاره براي همين منتظر موندم ببينم ميخوايي بمونه يا برش دارم! خوب موزيك رو برداشتم، بي صبرانه منتظريم ببينيم جواب تستها چي ميشه!
ashkanmb
ممنون
دلشاد
ashkanmb
Life Dream
خوب من چيكار كنم، چشمامو كه ميبندم اون احساس مياد ديگه!
gilas
الان فقط حس گشنگی دارم
بزار برم شام بخورم بیام ببینم چی به چیه
Holtek
malakeh
چه معني اي داره؟
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→