با سلام خدمت دوستان عزیز از آنجائی که دیدم بعضی حالت ها تو لیست حالت های قبلی سایت وجود ندارد و برای جذاب تر شدن سایت با کسب اجازه از علیرضا جان تصمیم بر آن گرفتم که سری جدید این حالت هارو طراحی کنم .
شما دوستان عزیز هم در این تاپیک میتونید به بیشتر و متنوع تر شدن این حالت ها کمک کنید !
فقط توجه داشته باشید که مورد درخواستی و پیشنهادی باید جنبه عمومی داشته باشد تا در صورت تأیید مدیر سایت در لیست حالت ها قرار گیرد
ممنون مجید جان سالروز عضویت عدم دسترسی به اینترنت یا اینترنت ندارم چند روز نیستم یا ... التماس دعا تسلیت... تبریک...
نمایش یا پنهان متنراستی اگر ممکنه سپاسگزار اصلاح شود. ذ --> ز ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چند روز پیش به خاطر کمک به یکی از کارگرهام یه کتک مفصل خوردم حالت کتک خورده رو هم بزار حالت رو به موت حالت دارم عروس میشم == دارم داماد میشم == دارم بابا میشم == دارم مامان میشم(این یکی رو شیرین جون بهش نیاز داره) حالت قزبیت(یعنی تاریخ گذشته و قدیمی) حالت کمبود محبت دیگه چیزی به ذهنم نمیاد راستی حالت دیوانگی هم واسه خودم میخوام
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
gilas, levrone, دلشاد, sib, بچه مثبت, Dr.GSM, ژنرال, Life Dream, boof divoone, ▧ تصویر در دسترس نیست خیلی ممنون از نظرات گرمتون . * برخی از موارد درخواستی و پیشنهادی در پیش نمایش حالت ها (تصویر بالای تاپیک ) اضافه شد و بقیه موارد هم اضافه خواهد شد . ** فقط من فردا و پس فردا رو نیستم ، ایشالا این 2روز بگذره همشو تکمیل میکنم و به مدیرجون ارسال میکنم تا زحمتشو بکشه *** اکثر حالت ها انیمیشن هستند که در حالت نهائی مشاهده خواهید کرد
بازم عرض ارادت خاص دارم خدمت همه دوستان گلی که تو این تاپیک شرکت کردند من سری اول حالت ها رو به صورت نهائی واسه مشاهده ی شما عزیزان در این بخش قرار میدم و همینارو به علیرضا جان هم ارسال میکنم تا خودش تصمیم بگیره به لیست اضافه بشه یا تغییرات داده بشه .
* فقط بعضی از درخواست ها که اجرا نشد،یا جنبه ی شخصی داشت یا قبلا تو آرشیو همانند آن درخواست وجود داشت
بوف بوفی : ▧ تصویر در دسترس نیست
صفحه ی شخصیم به روز شد : ▧ تصویر در دسترس نیست
متخصص PHP : ▧ تصویر در دسترس نیست
سالروز تولدم : ▧ تصویر در دسترس نیست
عیدتون مبارک : ▧ تصویر در دسترس نیست
در جستجوی دوستی : ▧ تصویر در دسترس نیست
شکست عشقی : ▧ تصویر در دسترس نیست
چند روز نیستم : ▧ تصویر در دسترس نیست
استاد اخلاق : ▧ تصویر در دسترس نیست
لطفا پیام نده : ▧ تصویر در دسترس نیست
دانشجو : ▧ تصویر در دسترس نیست
التماس دعا : ▧ تصویر در دسترس نیست
اینترنت ندارم : ▧ تصویر در دسترس نیست
سالروز عضویت : ▧ تصویر در دسترس نیست
اخمو : ▧ تصویر در دسترس نیست
مصمم : ▧ تصویر در دسترس نیست
تبریک : ▧ تصویر در دسترس نیست
تسلیت : ▧ تصویر در دسترس نیست
و اینم تصحیح موردی که امین خان گفت: ▧ تصویر در دسترس نیست
MAJID ART
از آنجائی که دیدم بعضی حالت ها تو لیست حالت های قبلی سایت وجود ندارد و برای جذاب تر شدن سایت با کسب اجازه از علیرضا جان تصمیم بر آن گرفتم که سری جدید این حالت هارو طراحی کنم .
شما دوستان عزیز هم در این تاپیک میتونید به بیشتر و متنوع تر شدن این حالت ها کمک کنید !
فقط توجه داشته باشید که مورد درخواستی و پیشنهادی باید جنبه عمومی داشته باشد تا در صورت تأیید مدیر سایت در لیست حالت ها قرار گیرد
gilas
یه حالت گیلاسی مخصوص خودم نداری
levrone
حالت استاد اخلاق!
البته اگه زحمتی نیست.
دلشاد
sib
بچه مثبت
سالروز عضویت
عدم دسترسی به اینترنت یا اینترنت ندارم
چند روز نیستم یا ...
التماس دعا
تسلیت...
تبریک...
نمایش یا پنهان متن
راستی اگر ممکنه سپاسگزار اصلاح شود. ذ --> ز▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
ژنرال
دوتا پیشنهاد داشتم که تو پیشنهادات امین بود.
دلپیچه دارم هم میتونه به حالات قبلی اضافه بشه
کاملاً هم جنبه عمومی داره !
Life Dream
boof divoone
حالت کتک خورده رو هم بزار
حالت رو به موت
حالت دارم عروس میشم
== دارم داماد میشم
== دارم بابا میشم
== دارم مامان میشم(این یکی رو شیرین جون بهش نیاز داره)
حالت قزبیت(یعنی تاریخ گذشته و قدیمی)
حالت کمبود محبت
دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
راستی حالت دیوانگی هم واسه خودم میخوام
MAJID ART
levrone,
دلشاد,
sib,
بچه مثبت,
Dr.GSM,
ژنرال,
Life Dream,
boof divoone,
▧ تصویر در دسترس نیست
خیلی ممنون از نظرات گرمتون .
* برخی از موارد درخواستی و پیشنهادی در پیش نمایش حالت ها (تصویر بالای تاپیک ) اضافه شد و بقیه موارد هم اضافه خواهد شد .
** فقط من فردا و پس فردا رو نیستم ، ایشالا این 2روز بگذره همشو تکمیل میکنم و به مدیرجون ارسال میکنم تا زحمتشو بکشه
*** اکثر حالت ها انیمیشن هستند که در حالت نهائی مشاهده خواهید کرد
mz56mz
محسن صائب
.
هنوز نتونستم یک حالت رو بگذارم
اینهمه حالت جدید امده
حورا
علیرضا
ممنون مجید جان از ابتکارت. و دوستان عزیز که پیشنهادهای جالب دادن
البته سعی کنید تعداد آیکونهای جدید محدود و برگزیده باشن و حالت شخصی پیدا نکنن.. مرسی
levrone
دستت درد نکنه داداشی.
ماهی
یه حالت بات قهرم هم میشه اضافه شه؟
maryamlondon1
KuRoSh
خیلی قشنگه
MAJID ART
من سری اول حالت ها رو به صورت نهائی واسه مشاهده ی شما عزیزان در این بخش قرار میدم و همینارو به علیرضا جان هم ارسال میکنم تا خودش تصمیم بگیره به لیست اضافه بشه یا تغییرات داده بشه .
بوف بوفی : ▧ تصویر در دسترس نیست
صفحه ی شخصیم به روز شد : ▧ تصویر در دسترس نیست
متخصص PHP : ▧ تصویر در دسترس نیست
سالروز تولدم : ▧ تصویر در دسترس نیست
عیدتون مبارک : ▧ تصویر در دسترس نیست
در جستجوی دوستی : ▧ تصویر در دسترس نیست
شکست عشقی : ▧ تصویر در دسترس نیست
چند روز نیستم : ▧ تصویر در دسترس نیست
استاد اخلاق : ▧ تصویر در دسترس نیست
لطفا پیام نده : ▧ تصویر در دسترس نیست
دانشجو : ▧ تصویر در دسترس نیست
التماس دعا : ▧ تصویر در دسترس نیست