یه چند وقتی میشه که افکار دوران کودکی داره انگولکم میکنه و ولمم نمیکنه،ما (یعنی من و تقریبا همه هم سنّهای من) یه مشکلی تو دوران خردسالی،نوجوانی و جوانی داشتیم اونم این بوده که...
جدی چرا این توپ پلاستیکیها رو یه کم کلفتتر نمیساختن که ما مجبور نباشیم لایهشون کنیم؟
به جون خودم ما دهه شصتیها کلا آدمهای باحال و لارژی بودیم خوب کلفت تر میساختن گرون تر میفروختن ما که خلاصه از جونمون میگذشتیم از فوتبالمون نمیگزشتیم میخریدیم دیگه...
آخی یادش بخیر حاج رجبی همسایه بی.... ما تا توپ میافتاد توی خونه اش چنددقیقه بعد توپ پنچر شده رو پرت میکرد بیرون در جواب سوالت هم باید بگم قالب دستگاهای تولید پلاستیک رو یه تراشکار معمولی میسازه زخیم کاردنش اصلا کاری نداره ولی به قول مازیار فقط برای فروش بیشتر بود راستی یادش بخیر من پلاستیک سر خودکار بیک رو با چسب دوقلو میکردم توی سوراخ توپ تا پنچریش رو بگیرم
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
اون قدیما زمانی که شیش هفت سالم بیشتر نبود یادمه یه همسایه شمالی داشتیم آقا اینا خیلی راحت بودن(دامن کوتاه، تاپ، استریجو این حرفا ). مام که تو کف! یه توپ پلاستیکی داشتم همش به هوای اینکه زنه یا دخترشو دید بزنم توپمو مینداختم تو حیاطشون! از لحظه ای که زنگ درشونو میزدم تا لحظه ای که درو باز میکردن قند تو دلم آب میشد که الان چی میخوام ببینم! آدم بی جنبه چی بوده! کاش میشد برگردم به اون دوران نمایش یا پنهان متن
در جواب سوالت کوروش جان، خب اینکارو میکردن تا اسکلایی مثل من برن سه چهارتا توپ بخرن! دو تا واسه لایه کردن یکی دیگشم پِرتش! ناشُد نبود که موقع لایه کردن یه توپو خراب نکنم! اگه دنبال همون توپ فوتبال رفته بودیم تا حالا واسه خودمون یه چیزی شده بودیم ...
یادش به خیر در ضمن دولایه کردن توپ اون موقعها تخصصی بود و کار هرکسی نبود چقدر مسابقه گل کوچیک میدادیم و چقدر ... آخی : تیم عقاب آماده مسابقه است ! تیم شاهین آماده مسابقه است ! تیم شهید ... آماده مسابقه است و ...
یادمه یه همسایه شمالی داشتیم آقا اینا خیلی راحت بودن(دامن کوتاه، تاپ، استریجو این حرفا ). مام که تو کف! یه توپ پلاستیکی داشتم همش به هوای اینکه زنه یا دخترشو دید بزنم توپمو مینداختم تو حیاطشون!
آقای بهروز آقا! شمالی گفتیو عشق یادم اومد! نبینم شمالیهارو دید بزنیا من این حرکت بهروز رو قویاً محکوم میکنم
نقل قول: levrone
اگه دنبال همون توپ فوتبال رفته بودیم تا حالا واسه خودمون یه چیزی شده بودیم ...
آره والا اگه دنبال توپ رفته بودی الان سر از شمال درآورده بودی
من توپ دونه ای 5 تومن رو یادم میاد! یادش بخیر چه دورانی بود! این همسایه ها از دست ما آسایش نداشتن! خدا رحمت کنه یکیشون هرزگاهی با داس میدویید دنبالمون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من هیچ خاطره ی توپی ندارم..خاطره های من خیلی رنگ و وارنگ تر از این حرفاست آخی یادش به خیر....من همیشه معلم میشدم و نمره می دام.. راستی یه سوال چرا بچه های امروز زیاد دنبال توپ نیسن؟پسر من که اصلا اهل توپ نیست
koorosh kabir
جدی چرا این توپ پلاستیکیها رو یه کم کلفتتر نمیساختن که ما مجبور نباشیم لایهشون کنیم؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
koorosh kabir
به جون خودم ما دهه شصتیها کلا آدمهای باحال و لارژی بودیم خوب کلفت تر میساختن گرون تر میفروختن ما که خلاصه از جونمون میگذشتیم از فوتبالمون نمیگزشتیم میخریدیم دیگه...
bijjan
boof divoone
تا توپ میافتاد توی خونه اش چنددقیقه بعد توپ پنچر شده رو پرت میکرد بیرون
در جواب سوالت هم باید بگم قالب دستگاهای تولید پلاستیک رو یه تراشکار معمولی میسازه زخیم کاردنش اصلا کاری نداره ولی به قول مازیار فقط برای فروش بیشتر بود
راستی یادش بخیر من پلاستیک سر خودکار بیک رو با چسب دوقلو میکردم توی سوراخ توپ تا پنچریش رو بگیرم
دلشاد
levrone
آدم بی جنبه چی بوده!
کاش میشد برگردم به اون دوران
نمایش یا پنهان متن
در جواب سوالت کوروش جان، خب اینکارو میکردن تا اسکلایی مثل من برن سه چهارتا توپ بخرن! دو تا واسه لایه کردن یکی دیگشم پِرتش! ناشُد نبود که موقع لایه کردن یه توپو خراب نکنم!
اگه دنبال همون توپ فوتبال رفته بودیم تا حالا واسه خودمون یه چیزی شده بودیم ...
Holtek
arash52
یادش به خیر
در ضمن دولایه کردن توپ اون موقعها تخصصی بود و کار هرکسی نبود
چقدر مسابقه گل کوچیک میدادیم و چقدر ... آخی : تیم عقاب آماده مسابقه است ! تیم شاهین آماده مسابقه است ! تیم شهید ... آماده مسابقه است و ...
بچه مثبت
من این حرکت بهروز رو قویاً محکوم میکنم
من توپ دونه ای 5 تومن رو یادم میاد! یادش بخیر چه دورانی بود! این همسایه ها از دست ما آسایش نداشتن! خدا رحمت کنه یکیشون هرزگاهی با داس میدویید دنبالمون
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
راستی یه سوال چرا بچه های امروز زیاد دنبال توپ نیسن؟پسر من که اصلا اهل توپ نیست
Holtek
راستی یه سوال چرا بچه های امروز زیاد دنبال توپ نیسن؟پسر من که اصلا اهل توپ نیست
شما يه لطفي كن اون لپ تاپ لنوو رو ازش بگير ببين چيجوري ميره دنبال توپ
ژنرال
با داس
ماهی
راستش توپ که می آد سمتش فرار می کنه
نمایش یا پنهان متن
بیشتر بازی هایی رو دوست داره که دستش توش کار کنه مثل تنیسHoltek
آي باهوش ، هنوز يادت مونده
مثلا ما رفته بوديم با معلم ورزشش دعوا كنيم كه چرا اينو تو فوتبال بازي نميده .........
ماهی
اولاش می ترسیدم می گفتم چرااینقدر ترسوئه؟ بعدش فهمیدم استعدادش توی دستشه
gilas
نون توش داشته دیگه
SaMaN TaJ
یادش بخیر....با بچه ها پول جم میکردیم،میخریدیم
مخلوط کن
حالا راضي شدي؟!
نخبه
جواب سوالتم همون بود که بقیه گفتن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→