₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » توپ پلاستیکی و یه چرای دیگه ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » توپ پلاستیکی و یه چرای دیگه ...

بدون عکس

توپ پلاستیکی و یه چرای دیگه ...

1027 بازدید، 20 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

یه چند وقتی‌ میشه که افکار دوران کودکی داره انگولکم میکنه و ولمم نمیکنه،ما (یعنی‌ من و تقریبا همه هم سنّ‌های من) یه مشکلی‌ تو دوران خردسالی،نوجوانی و جوانی‌ داشتیم اونم این بوده که...

جدی چرا این توپ پلاستیکی‌ها رو یه کم کلفت‌تر نمی‌ساختن که ما مجبور نباشیم لایه‌شون کنیم؟

تصویر در دسترس نیست

• Life Dream

به خاطر اينكه مجبور بشيم پول دوتا توپ رو بديم!! :4:

• koorosh kabir

نقل قول: Life Dream
    به خاطر اينكه مجبور بشيم پول دوتا توپ رو بديم!! :4:

به جون خودم ما دهه شصتی‌ها کلا آدم‌های باحال و لارژی بودیم خوب کلفت تر میساختن گرون تر میفروختن ما که خلاصه از جونمون میگذشتیم از فوتبالمون نمیگزشتیم میخریدیم دیگه...

• bijjan

اخی یادش بخیر دونه 10 تومن میخریدیم iran 245

• boof divoone

آخی یادش بخیر حاج رجبی همسایه بی.... ما
    تا توپ میافتاد توی خونه اش چنددقیقه بعد توپ پنچر شده رو پرت میکرد بیرون :1:
    در جواب سوالت هم باید بگم قالب دستگاهای تولید پلاستیک رو یه تراشکار معمولی میسازه زخیم کاردنش اصلا کاری نداره ولی به قول مازیار فقط برای فروش بیشتر بود
    راستی یادش بخیر من پلاستیک سر خودکار بیک رو با چسب دوقلو میکردم توی سوراخ توپ تا پنچریش رو بگیرم :83:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• دلشاد

ای یادش بخیر 415 415 415

• levrone

اون قدیما زمانی که شیش هفت سالم بیشتر نبود یادمه یه همسایه شمالی داشتیم آقا اینا خیلی راحت بودن(دامن کوتاه، تاپ، استریجو این حرفا :4: ). مام که تو کف! یه توپ پلاستیکی داشتم همش به هوای اینکه زنه یا دخترشو دید بزنم توپمو مینداختم تو حیاطشون! از لحظه ای که زنگ درشونو میزدم تا لحظه ای که درو باز میکردن قند تو دلم آب میشد که الان چی میخوام ببینم!
    آدم بی جنبه چی بوده!
    کاش میشد برگردم به اون دوران :65:
    نمایش یا پنهان متن :4:

در جواب سوالت کوروش جان، خب اینکارو میکردن تا اسکلایی مثل من برن سه چهارتا توپ بخرن! دو تا واسه لایه کردن یکی دیگشم پِرتش! ناشُد نبود که موقع لایه کردن یه توپو خراب نکنم!
    اگه دنبال همون توپ فوتبال رفته بودیم تا حالا واسه خودمون یه چیزی شده بودیم ...

• arash52

:65:

یادش به خیر
    در ضمن دولایه کردن توپ اون موقعها تخصصی بود و کار هرکسی نبود
    چقدر مسابقه گل کوچیک میدادیم و چقدر ... آخی : تیم عقاب آماده مسابقه است ! تیم شاهین آماده مسابقه است ! تیم شهید ... آماده مسابقه است و ...:46:

• بچه مثبت

نقل قول: levrone
    یادمه یه همسایه شمالی داشتیم آقا اینا خیلی راحت بودن(دامن کوتاه، تاپ، استریجو این حرفا :4: ). مام که تو کف! یه توپ پلاستیکی داشتم همش به هوای اینکه زنه یا دخترشو دید بزنم توپمو مینداختم تو حیاطشون!
    آقای بهروز آقا! شمالی گفتیو عشق یادم اومد! نبینم شمالیهارو دید بزنیا 781
    من این حرکت بهروز رو قویاً محکوم میکنم :4:

نقل قول: levrone
    اگه دنبال همون توپ فوتبال رفته بودیم تا حالا واسه خودمون یه چیزی شده بودیم ...
    آره والا اگه دنبال توپ رفته بودی الان سر از شمال درآورده بودی :4:

من توپ دونه ای 5 تومن رو یادم میاد! یادش بخیر چه دورانی بود! این همسایه ها از دست ما آسایش نداشتن! خدا رحمت کنه یکیشون هرزگاهی با داس میدویید دنبالمون 351

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

من هیچ خاطره ی توپی ندارم..خاطره های من خیلی رنگ و وارنگ تر از این حرفاست :83: آخی یادش به خیر....من همیشه معلم میشدم و نمره می دام.. :65:
    راستی یه سوال چرا بچه های امروز زیاد دنبال توپ نیسن؟پسر من که اصلا اهل توپ نیست :99:

• Holtek

نقل قول: ماهی

راستی یه سوال چرا بچه های امروز زیاد دنبال توپ نیسن؟پسر من که اصلا اهل توپ نیست :99:

شما يه لطفي كن اون لپ تاپ لنوو رو ازش بگير ببين چيجوري ميره دنبال توپ :10:

• ژنرال

levrone,
    :83:

نقل قول: بچه مثبت
    یادش بخیر چه دورانی بود! این همسایه ها از دست ما آسایش نداشتن! خدا رحمت کنه یکیشون هرزگاهی با داس میدویید دنبالمون 351

با داس 453

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    شما يه لطفي كن اون لپ تاپ لنوو رو ازش بگير ببين چيجوري ميره دنبال توپ :10:

راستش توپ که می آد سمتش فرار می کنه :23:
    نمایش یا پنهان متنبیشتر بازی هایی رو دوست داره که دستش توش کار کنه مثل تنیس :1: البته شنا هم دوس داره

• Holtek

نقل قول: ماهی
    راستش توپ که می آد سمتش فرار می کنه :23:

آي باهوش ، هنوز يادت مونده :23:
    مثلا ما رفته بوديم با معلم ورزشش دعوا كنيم كه چرا اينو تو فوتبال بازي نميده ......... :23:

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    مثلا ما رفته بوديم با معلم ورزشش دعوا كنيم كه چرا اينو تو فوتبال بازي نميده ......... :23:

:9:
    اولاش می ترسیدم می گفتم چرااینقدر ترسوئه؟ بعدش فهمیدم استعدادش توی دستشه :5:

• gilas

خوب همون که عمو یوفوی گفت :4:
    نون توش داشته دیگه :4:

• SaMaN TaJ

خدایی هنوز لذت گل کوچیک به توپ پلاستیکیشه......... :2:
    یادش بخیر....با بچه ها پول جم میکردیم،میخریدیم :2:

• مخلوط کن

اكه توبت سوراخ نميشد و مجبور نميشدي ٢ لايش كني كه الان خاطره نداشتي تو اون غربت وسرما بشيني بهش فك كني بعد تابيك بزني بعدشم خاطره اينهمه ملت رو زنده كني.. تازه منم بيام تو تابيكت و بكم كه من خاطره هام مربوط به عروسك ميشه نه توب !!!
    حالا راضي شدي؟!:4: 

• نخبه

اوه اوه منم چند باری گل گوچیک بازی کردم :4: اما تخصص اصلیم تو بازی هفت سنگ بود :83:
    جواب سوالتم همون بود که بقیه گفتن :24:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: