ایول خیلی حرکت قشنگی بود، جاسوس رو باید زمینگیر کرد
موافق ام . جاسوس رو باید از بین برد
نقل قول: ali41
منم احساس غرور بهم دست داد
نقل قول: ali41
اینکه متخصصین ایرانی چه در داخل کشور و چه در MIT حرف اولو میزنن باعث غروره ............. خدا کنه طرحی که به مجلس رفته برای جلوگیری از خروج نخبه ها (با تامین آنها) به نتیجه برسه تا از هر 10 متخصص تاپ کشور 9 تاش از usa سر در نیارن!!!!
ان شالله
نقل قول: aliiiiiii
salam dadash hoseyn dadash man ye kam dir omadam vali jonet salamat hazeram biya berim jang
سلام داداش علی گل سلامت باشی به قول England ها : let's go to war
نبايد زياد به اين جيزا دلخوش بود ، خطرات جدي ابران رو تهديد ميكنه ، الانم ديكه اون زمان نيست كه دشمن از رو برو بياد و يكي بره رو مين ، اون يكي اسير بكيره ، ما هم بشت جبهه تن ماهي بفرستيم !! اينبار معنيش كن فيكن هست !حالا اين برادرا بيان با هوابيما عكس يادكاري بكيرن !! ما هم صلوات ميفرستيم
همیشه ایران ها نشون دادن که بهترین هستند حسین حان یک سوال زمانی که یک هواپیما کنترل از راه دور هک میشه و موج رادیوی اون لو میره پس این امکان وجود داره که از ترس گرفتار شدن دیگر هواپیما ها موج رادیویی رو تغییر بدن و دوباره هواپیما ها شون رو برنامه ریزی کنند درسته اگر درست باشه تا یک مدت خبری از این هواپیما ها نخواهد بود
مرسي حاجي جان، اول كه شنديم برام جالب بود، راستش براي يه لحظه احساس غرور كردم، نه به خاطر سقوط اين هواپيما! بلكه به خاطر نوع سقوطش كه با كنترل كردن كامپيوتر هواپيما تونستن كركش كنن، در واقع كرك شده نه هك، چون هواپيما رو به دست آوردن و شركت دچار خسارت شده! خوب اين واقعاً يه جنگ الكترونيك پرقدرت بوده
حاجی بابت تاپیک خیلی مرسی دستشون هم درد نکنه که تونستن حال امریکایی ها رو بگیرن... جالب اینجاست که صدای مسئولان امریکایی هم در نمیاد اما واسه من چند تا سوال مطرح بود تا ذهنم بیشتر باز بشه که میخواستم جای مناسبی ازتون بپرسم که خدا رو شکر دیدم اینجا تاپیک گذاشتید و گفتم چه جایی بهتر از اینجا...
نقل قول: hosseinhn82
موقع فرود فقط چرخ هاش و یه قسمت بسیار کوچیک از بال صدمه دید
1. خب اگه از داخل ایران تونستند کنترلش رو به دست بگیرند پس چرا سالم فرود نیامده؟
2. ایا این امکان وجود داره که امریکا بعنوان دام از این هواپیما بخواد استفاده بکنه؟ مثلا بعید نیست که بخواد با این روش به اظلاعات سری مراکز نظامی دست پیدا بکنه؟ حتما میدونید که گفته شده این هواپیما میتونه از روی بو کشیدن پی به این ببره که ایا ایران از سلاح های اتمی و... استفاده میکنه یا نه؟
3. ایا متخصصان عزیز ایرانی می تونند از این هواپیما به اندازه ی کافی اطلاعات جمع کنند؟
الحق منم حیلی کیف کردم ، یادش یخیر خدمت که بودم یه درس داشتیم بنام جنگال ( جنگ های الکترونیکی ) ، خیلی حال میکردم با این درس.
عصر حاضر , عصر جنگ الکترونیکی هستش . من هم از این موضوع خیلی لذت می برم
نقل قول: Gormesabzi
نبايد زياد به اين جيزا دلخوش بود ، خطرات جدي ابران رو تهديد ميكنه ، الانم ديكه اون زمان نيست كه دشمن از رو برو بياد و يكي بره رو مين ، اون يكي اسير بكيره ، ما هم بشت جبهه تن ماهي بفرستيم !! اينبار معنيش كن فيكن هست !حالا اين برادرا بيان با هوابيما عكس يادكاري بكيرن !! ما هم صلوات ميفرستيم
کاملا موافق ام . خب به خاطر همینه که در زمینه جنگ الکترونیک هم اینقدر پیشرفت کردیم و تونستیم این کار عظیم رو انجام بدیم در ضمن در اختیار گرفتن جدیدترین و پیشرفته ترین هواپیمای جاسوسی آمریکا دست آورد کمی نیست !
نقل قول: کوروش فسقلی
خبر خیلی خوشحال کننده ای بود که شنیدم
همیشه ایران ها نشون دادن که بهترین هستند
نقل قول: کوروش فسقلی
حسین حان یک سوال زمانی که یک هواپیما کنترل از راه دور هک میشه و موج رادیوی اون لو میره پس این امکان وجود داره که از ترس گرفتار شدن دیگر هواپیما ها موج رادیویی رو تغییر بدن و دوباره هواپیما ها شون رو برنامه ریزی کنند درسته اگر درست باشه تا یک مدت خبری از این هواپیما ها نخواهد بود
همین طوره . این هواپیما هم به این علت در اختیار ما قرار گرفت که تونستن به کدهای اطلاعاتی و برنامه نویسی دست پیدا کنن و هدایت اش رو در اختیار بگیرن . تغییر بدن بازم میشه به کدها دسترسی پیدا کرد
نقل قول: Life Dream
مرسي حاجي جان، اول كه شنديم برام جالب بود، راستش براي يه لحظه احساس غرور كردم، نه به خاطر سقوط اين هواپيما! بلكه به خاطر نوع سقوطش كه با كنترل كردن كامپيوتر هواپيما تونستن كركش كنن، در واقع كرك شده نه هك، چون هواپيما رو به دست آوردن و شركت دچار خسارت شده! خوب اين واقعاً يه جنگ الكترونيك پرقدرت بوده
. موافقم . اینکه بدون خسارت در اختیار گرفت انش به مراتب بسیار ارزشمندتر از خود خبر بود . قدرت جنگ الکترونیک مون رو به رخ همه کشیدم
نقل قول: ماهی
ولی آیا ممکنه که آمریکایی ها یه نقشه ی دیگه داشته باشن؟ از کجا معلوم کلکی توی کار نباشه؟ من به آمریکا مشکوکم..
به هیچ وجه ! تا قبل از اینکه تصاویر این هواپیما نشون داده بشه , آمریکا در ابتدا خبر رو تکذیب کرد , بعد از مدتی تائیدش کرد . بعدش هم که گفت هواپیما تکه تکه شده
نقل قول: mz56mz
ممنون حاج حسين عزيز ايول سربازان وطنم
نقل قول: Kishe Mehr
حاجی بابت تاپیک خیلی مرسی دستشون هم درد نکنه که تونستن حال امریکایی ها رو بگیرن... جالب اینجاست که صدای مسئولان امریکایی هم در نمیاد اما واسه من چند تا سوال مطرح بود تا ذهنم بیشتر باز بشه که میخواستم جای مناسبی ازتون بپرسم که خدا رو شکر دیدم اینجا تاپیک گذاشتید و گفتم چه جایی بهتر از اینجا...
. جدا دستشون درد نکنه . حرفی برای گفتن ندارن اختیار داری . تا اونجا که اطلاعات داشته باشم , در خدمتم
1. خب اگه از داخل ایران تونستند کنترلش رو به دست بگیرند پس چرا سالم فرود نیامده؟
میشه گفت که تقریبا سالم فرود اومده . فقط قسمت چرخ ها آسیب دیده که علت اش 1- نبود باند فرود باشه ( در این شرایط فرود اوردن در اولویت اول قرار داره تا سالم نشون دنش , نمی خواستن زمان زیادی رو از دست بدن ) . 2- هک شدن اونه ( شبیه این می مونه یه ماشین در حال حرکت باشه و شما مثل فیلم ها راننده رو بیرون بندازی و خودت فرمون رو در دست بگیری , تو این شرایط خب معلومه تعادل ماشین به هم می خوره و تا شما بخوای با ماشین آشنا شی چند لحظه ای طول میکشه . عجب مثالی زدم )
2. ایا این امکان وجود داره که امریکا بعنوان دام از این هواپیما بخواد استفاده بکنه؟ مثلا بعید نیست که بخواد با این روش به اظلاعات سری مراکز نظامی دست پیدا بکنه؟ حتما میدونید که گفته شده این هواپیما میتونه از روی بو کشیدن پی به این ببره که ایا ایران از سلاح های اتمی و... استفاده میکنه یا نه؟
اگه منظورشما اینه که شبیه "اسب تروا" یه تله باشه , بعید می دونم . فقط زمانی می تونه اطلاعات رو ارسال کنه که با ماهواره در ارتباط باشه . در ضمن آقایون حواس شون به این نکته هست
3. ایا متخصصان عزیز ایرانی می تونند از این هواپیما به اندازه ی کافی اطلاعات جمع کنند؟
به راحتی . با مهندسی معکوس میشه اطلاعات بسیار خوبی از این پهباد به دست اورد . عملی که در گذشته با این روش با موفقیت روبرو شد , ساخت جنگنده آذرخش بود که با مهندسی معکوس از روی 2 تا جنگنده F16 داخل کشور انجام شد
aliiiiiii
dadash man ye kam dir omadam vali jonet salamat hazeram
biya berim jang
hosseinhn82
خداوند همیشه پشت و پناهشون باشه و عزت و قدرتشون افزون
هم عزیزانی که رفتن و هم عزیزانی که موندن باعث افتخارن . این عکس هم به نظرم خیلی زیباست
نمایش یا پنهان متن
موافق ام . جاسوس رو باید از بین برد
ان شالله
dadash man ye kam dir omadam vali jonet salamat hazeram
biya berim jang
سلام داداش علی گل
سلامت باشی
به قول England ها : let's go to war
Holtek
الحق منم حیلی کیف کردم ، یادش یخیر خدمت که بودم یه درس داشتیم بنام جنگال ( جنگ های الکترونیکی ) ، خیلی حال میکردم با این درس.
مخلوط کن
KuRoSh
حسین حان یک سوال زمانی که یک هواپیما کنترل از راه دور هک میشه و موج رادیوی اون لو میره پس این امکان وجود داره که از ترس گرفتار شدن دیگر هواپیما ها موج رادیویی رو تغییر بدن و دوباره هواپیما ها شون رو برنامه ریزی کنند درسته
اگر درست باشه تا یک مدت خبری از این هواپیما ها نخواهد بود
Life Dream
ماهی
mz56mz
ايول سربازان وطنم
Kishe Mehr
اما واسه من چند تا سوال مطرح بود تا ذهنم بیشتر باز بشه که میخواستم جای مناسبی ازتون بپرسم که خدا رو شکر دیدم اینجا تاپیک گذاشتید و گفتم چه جایی بهتر از اینجا...
مرسی
hosseinhn82
قابلی نداشت
عصر حاضر , عصر جنگ الکترونیکی هستش . من هم از این موضوع خیلی لذت می برم
کاملا موافق ام . خب به خاطر همینه که در زمینه جنگ الکترونیک هم اینقدر پیشرفت کردیم و تونستیم این کار عظیم رو انجام بدیم در ضمن در اختیار گرفتن جدیدترین و پیشرفته ترین هواپیمای جاسوسی آمریکا دست آورد کمی نیست !
اگر درست باشه تا یک مدت خبری از این هواپیما ها نخواهد بود
همین طوره . این هواپیما هم به این علت در اختیار ما قرار گرفت که تونستن به کدهای اطلاعاتی و برنامه نویسی دست پیدا کنن و هدایت اش رو در اختیار بگیرن .
تغییر بدن بازم میشه به کدها دسترسی پیدا کرد
به هیچ وجه ! تا قبل از اینکه تصاویر این هواپیما نشون داده بشه , آمریکا در ابتدا خبر رو تکذیب کرد , بعد از مدتی تائیدش کرد . بعدش هم که گفت هواپیما تکه تکه شده
ايول سربازان وطنم
اما واسه من چند تا سوال مطرح بود تا ذهنم بیشتر باز بشه که میخواستم جای مناسبی ازتون بپرسم که خدا رو شکر دیدم اینجا تاپیک گذاشتید و گفتم چه جایی بهتر از اینجا...
اختیار داری . تا اونجا که اطلاعات داشته باشم , در خدمتم
میشه گفت که تقریبا سالم فرود اومده . فقط قسمت چرخ ها آسیب دیده که علت اش 1- نبود باند فرود باشه ( در این شرایط فرود اوردن در اولویت اول قرار داره تا سالم نشون دنش , نمی خواستن زمان زیادی رو از دست بدن ) . 2- هک شدن اونه ( شبیه این می مونه یه ماشین در حال حرکت باشه و شما مثل فیلم ها راننده رو بیرون بندازی و خودت فرمون رو در دست بگیری , تو این شرایط خب معلومه تعادل ماشین به هم می خوره و تا شما بخوای با ماشین آشنا شی چند لحظه ای طول میکشه . عجب مثالی زدم
اگه منظورشما اینه که شبیه "اسب تروا" یه تله باشه , بعید می دونم . فقط زمانی می تونه اطلاعات رو ارسال کنه که با ماهواره در ارتباط باشه . در ضمن آقایون حواس شون به این نکته هست
به راحتی . با مهندسی معکوس میشه اطلاعات بسیار خوبی از این پهباد به دست اورد .
عملی که در گذشته با این روش با موفقیت روبرو شد , ساخت جنگنده آذرخش بود که با مهندسی معکوس از روی 2 تا جنگنده F16 داخل کشور انجام شد
نخبه
hosseinhn82
آخه همه که مثل شما احساس ویار کردن بهشون دست نمیده
حورا
boof divoone
KuRoSh
خوب این که معلومه دیگه هر روشی یه ضد روش داره فقط دست یابی به اون روش و برنامه ها زمان بر هست
پس بریم جنده ها رو از فرودگاه ها بلند کنیم بیاریم این جا دیگه یه سری امواج بفرستیم با موج بلند
آخ چی میشه اگه بشه
الهام
تحت نيروي ايرانيها قرار گرفت.
ولي دم همشون گرم .كار خيلي بزرگي كردند
Kishe Mehr
مرسی حاجی، تشکر از جوابهای زیباتون
هاچو هاچو
بریم داداش
KuRoSh
من که کارشون ندارم اونا هی از اون ور مرز ها اشاره می کنند میگن بیا بیا
شاعر میگه هی بااون دوچشمون سایش به من میگه بیا بیا
خوب هنوز نگرفتمشون که ولشون کنم