₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی
1 2 3

بدون عکس

بازتاب انتشار تصاویر هواپیمای به غنیمت گرفته شده آمریکایی

2418 بازدید، 55 پست، نویسنده: hosseinhn82

• aliiiiiii

salam dadash hoseyn
    :6: :11:
    dadash man ye kam dir omadam vali jonet salamat hazeram
    biya berim jang 1210

• hosseinhn82

نقل قول: حورا
    واقعا باعث غرور هستند مردان بی ادعا :20:

خداوند همیشه پشت و پناهشون باشه و عزت و قدرتشون افزون :48:

هم عزیزانی که رفتن و هم عزیزانی که موندن باعث افتخارن . این عکس هم به نظرم خیلی زیباست

نمایش یا پنهان متن

نقل قول: حورا
    ممنون حاج آقا :46:

:1:

نقل قول: Galexy
    ایول خیلی حرکت قشنگی بود، جاسوس رو باید زمینگیر کرد

موافق ام . جاسوس رو باید از بین برد :52:

نقل قول: ali41
    منم احساس غرور بهم دست داد

:78:
    نقل قول: ali41
    اینکه متخصصین ایرانی چه در داخل کشور و چه در MIT حرف اولو میزنن باعث غروره ............. خدا کنه طرحی که به مجلس رفته برای جلوگیری از خروج نخبه ها (با تامین آنها) به نتیجه برسه تا از هر 10 متخصص تاپ کشور 9 تاش از usa سر در نیارن!!!!

ان شالله :48:

نقل قول: aliiiiiii
    salam dadash hoseyn
    :6: :11:
    dadash man ye kam dir omadam vali jonet salamat hazeram
    biya berim jang

سلام داداش علی گل :11:
    سلامت باشی
    به قول England ها : let's go to war :4:

• Holtek

مرسی حاج حسین :1:
    الحق منم حیلی کیف کردم ، یادش یخیر خدمت که بودم یه درس داشتیم بنام جنگال ( جنگ های الکترونیکی ) ، خیلی حال میکردم با این درس.

• مخلوط کن

نبايد زياد به اين جيزا دلخوش بود ، خطرات جدي ابران رو تهديد ميكنه ، الانم ديكه اون زمان نيست كه دشمن از رو برو بياد و يكي بره رو مين ، اون يكي اسير بكيره ، ما هم بشت جبهه تن ماهي بفرستيم !! اينبار معنيش كن فيكن هست !حالا اين برادرا بيان با هوابيما عكس يادكاري بكيرن !! ما هم صلوات ميفرستيم

• KuRoSh

خبر خیلی خوشحال کننده ای بود که شنیدم

همیشه ایران ها نشون دادن که بهترین هستند
    حسین حان یک سوال زمانی که یک هواپیما کنترل از راه دور هک میشه و موج رادیوی اون لو میره پس این امکان وجود داره که از ترس گرفتار شدن دیگر هواپیما ها موج رادیویی رو تغییر بدن و دوباره هواپیما ها شون رو برنامه ریزی کنند درسته
    اگر درست باشه تا یک مدت خبری از این هواپیما ها نخواهد بود :4:

• Life Dream

مرسي حاجي جان، اول كه شنديم برام جالب بود، راستش براي يه لحظه احساس غرور كردم، نه به خاطر سقوط اين هواپيما! بلكه به خاطر نوع سقوطش كه با كنترل كردن كامپيوتر هواپيما تونستن كركش كنن، در واقع كرك شده نه هك، چون هواپيما رو به دست آوردن و شركت دچار خسارت شده! خوب اين واقعاً يه جنگ الكترونيك پرقدرت بوده :110:

• ماهی

ولی آیا ممکنه که آمریکایی ها یه نقشه ی دیگه داشته باشن؟ از کجا معلوم کلکی توی کار نباشه؟ من به آمریکا مشکوکم.. :37:

• mz56mz

ممنون حاج حسين عزيز
    ايول سربازان وطنم iran iran iran

• Kishe Mehr

حاجی بابت تاپیک خیلی مرسی :65: دستشون هم درد نکنه که تونستن حال امریکایی ها رو بگیرن... جالب اینجاست که صدای مسئولان امریکایی هم در نمیاد :4:
    اما واسه من چند تا سوال مطرح بود تا ذهنم بیشتر باز بشه که میخواستم جای مناسبی ازتون بپرسم که خدا رو شکر دیدم اینجا تاپیک گذاشتید و گفتم چه جایی بهتر از اینجا...

نقل قول: hosseinhn82
    موقع فرود فقط چرخ هاش و یه قسمت بسیار کوچیک از بال صدمه دید

1. خب اگه از داخل ایران تونستند کنترلش رو به دست بگیرند پس چرا سالم فرود نیامده؟

2. ایا این امکان وجود داره که امریکا بعنوان دام از این هواپیما بخواد استفاده بکنه؟ مثلا بعید نیست که بخواد با این روش به اظلاعات سری مراکز نظامی دست پیدا بکنه؟ حتما میدونید که گفته شده این هواپیما میتونه از روی بو کشیدن پی به این ببره که ایا ایران از سلاح های اتمی و... استفاده میکنه یا نه؟

3. ایا متخصصان عزیز ایرانی می تونند از این هواپیما به اندازه ی کافی اطلاعات جمع کنند؟

مرسی :46:

• hosseinhn82

نقل قول: Dr.GSM
    مرسی حاج حسین

قابلی نداشت :84:
    نقل قول: Dr.GSM
    الحق منم حیلی کیف کردم ، یادش یخیر خدمت که بودم یه درس داشتیم بنام جنگال ( جنگ های الکترونیکی ) ، خیلی حال میکردم با این درس.

عصر حاضر , عصر جنگ الکترونیکی هستش . من هم از این موضوع خیلی لذت می برم :6:

نقل قول: Gormesabzi
    نبايد زياد به اين جيزا دلخوش بود ، خطرات جدي ابران رو تهديد ميكنه ، الانم ديكه اون زمان نيست كه دشمن از رو برو بياد و يكي بره رو مين ، اون يكي اسير بكيره ، ما هم بشت جبهه تن ماهي بفرستيم !! اينبار معنيش كن فيكن هست !حالا اين برادرا بيان با هوابيما عكس يادكاري بكيرن !! ما هم صلوات ميفرستيم

کاملا موافق ام . خب به خاطر همینه که در زمینه جنگ الکترونیک هم اینقدر پیشرفت کردیم و تونستیم این کار عظیم رو انجام بدیم در ضمن در اختیار گرفتن جدیدترین و پیشرفته ترین هواپیمای جاسوسی آمریکا دست آورد کمی نیست !

نقل قول: کوروش فسقلی
    خبر خیلی خوشحال کننده ای بود که شنیدم

همیشه ایران ها نشون دادن که بهترین هستند

:39:
    حسین حان یک سوال زمانی که یک هواپیما کنترل از راه دور هک میشه و موج رادیوی اون لو میره پس این امکان وجود داره که از ترس گرفتار شدن دیگر هواپیما ها موج رادیویی رو تغییر بدن و دوباره هواپیما ها شون رو برنامه ریزی کنند درسته
    اگر درست باشه تا یک مدت خبری از این هواپیما ها نخواهد بود

همین طوره . این هواپیما هم به این علت در اختیار ما قرار گرفت که تونستن به کدهای اطلاعاتی و برنامه نویسی دست پیدا کنن و هدایت اش رو در اختیار بگیرن .
    تغییر بدن بازم میشه به کدها دسترسی پیدا کرد :16:

نقل قول: Life Dream
    مرسي حاجي جان، اول كه شنديم برام جالب بود، راستش براي يه لحظه احساس غرور كردم، نه به خاطر سقوط اين هواپيما! بلكه به خاطر نوع سقوطش كه با كنترل كردن كامپيوتر هواپيما تونستن كركش كنن، در واقع كرك شده نه هك، چون هواپيما رو به دست آوردن و شركت دچار خسارت شده! خوب اين واقعاً يه جنگ الكترونيك پرقدرت بوده

:84: . موافقم . اینکه بدون خسارت در اختیار گرفت انش به مراتب بسیار ارزشمندتر از خود خبر بود . قدرت جنگ الکترونیک مون رو به رخ همه کشیدم :16:

نقل قول: ماهی
    ولی آیا ممکنه که آمریکایی ها یه نقشه ی دیگه داشته باشن؟ از کجا معلوم کلکی توی کار نباشه؟ من به آمریکا مشکوکم..

به هیچ وجه ! تا قبل از اینکه تصاویر این هواپیما نشون داده بشه , آمریکا در ابتدا خبر رو تکذیب کرد , بعد از مدتی تائیدش کرد . بعدش هم که گفت هواپیما تکه تکه شده :3:

نقل قول: mz56mz
    ممنون حاج حسين عزيز
    ايول سربازان وطنم

:84:
    iran iran

نقل قول: Kishe Mehr
    حاجی بابت تاپیک خیلی مرسی :65: دستشون هم درد نکنه که تونستن حال امریکایی ها رو بگیرن... جالب اینجاست که صدای مسئولان امریکایی هم در نمیاد :4:
    اما واسه من چند تا سوال مطرح بود تا ذهنم بیشتر باز بشه که میخواستم جای مناسبی ازتون بپرسم که خدا رو شکر دیدم اینجا تاپیک گذاشتید و گفتم چه جایی بهتر از اینجا...

:84: . جدا دستشون درد نکنه . حرفی برای گفتن ندارن :83:
    اختیار داری . تا اونجا که اطلاعات داشته باشم , در خدمتم

1. خب اگه از داخل ایران تونستند کنترلش رو به دست بگیرند پس چرا سالم فرود نیامده؟

میشه گفت که تقریبا سالم فرود اومده . فقط قسمت چرخ ها آسیب دیده که علت اش 1- نبود باند فرود باشه ( در این شرایط فرود اوردن در اولویت اول قرار داره تا سالم نشون دنش , نمی خواستن زمان زیادی رو از دست بدن ) . 2- هک شدن اونه ( شبیه این می مونه یه ماشین در حال حرکت باشه و شما مثل فیلم ها راننده رو بیرون بندازی و خودت فرمون رو در دست بگیری , تو این شرایط خب معلومه تعادل ماشین به هم می خوره و تا شما بخوای با ماشین آشنا شی چند لحظه ای طول میکشه . عجب مثالی زدم :4: )
    2. ایا این امکان وجود داره که امریکا بعنوان دام از این هواپیما بخواد استفاده بکنه؟ مثلا بعید نیست که بخواد با این روش به اظلاعات سری مراکز نظامی دست پیدا بکنه؟ حتما میدونید که گفته شده این هواپیما میتونه از روی بو کشیدن پی به این ببره که ایا ایران از سلاح های اتمی و... استفاده میکنه یا نه؟

اگه منظورشما اینه که شبیه "اسب تروا" یه تله باشه , بعید می دونم . فقط زمانی می تونه اطلاعات رو ارسال کنه که با ماهواره در ارتباط باشه . در ضمن آقایون حواس شون به این نکته هست :3:
    3. ایا متخصصان عزیز ایرانی می تونند از این هواپیما به اندازه ی کافی اطلاعات جمع کنند؟

به راحتی . با مهندسی معکوس میشه اطلاعات بسیار خوبی از این پهباد به دست اورد .
    عملی که در گذشته با این روش با موفقیت روبرو شد , ساخت جنگنده آذرخش بود که با مهندسی معکوس از روی 2 تا جنگنده F16 داخل کشور انجام شد :1:
    iran

:46:

• نخبه

چه جالب همه احساس غرور کردن ولی من احساس گرسنگی کردم :4:

• hosseinhn82

نقل قول: نخبه
    چه جالب همه احساس غرور کردن ولی من احساس گرسنگی کردم :4:

آخه همه که مثل شما احساس ویار کردن بهشون دست نمیده :83: :23:

• boof divoone

فکر نکنم دیگه جای بحثی باشه که بگیم این هواپیما گم شده از کنترل خارج شده و :3:
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• KuRoSh

تغییر بدن بازم میشه به کدها دسترسی پیدا کرد

خوب این که معلومه دیگه هر روشی یه ضد روش داره فقط دست یابی به اون روش و برنامه ها زمان بر هست
    این هواپیما هم به این علت در اختیار ما قرار گرفت که تونستن به کدهای اطلاعاتی و برنامه نویسی دست پیدا کنن و هدایت اش رو در اختیار بگیرن .

پس بریم جنده ها رو از فرودگاه ها بلند کنیم بیاریم این جا دیگه یه سری امواج بفرستیم با موج بلند
    آخ چی میشه اگه بشه :23:

• الهام

نقل قول: دلشاد
    مرسی حاج حسین من تو یه چیز موندم این هواپیما چطوری روی زمین فرود اومده بدون هیچ آسیبی

تحت نيروي ايرانيها قرار گرفت.
    ولي دم همشون گرم .كار خيلي بزرگي كردند :78:

• Kishe Mehr

hosseinhn82,
    مرسی حاجی، تشکر از جوابهای زیباتون :46: :4: :46:

پس بریم جنده ها رو از فرودگاه ها بلند کنیم بیاریم این جا دیگه یه سری امواج بفرستیم با موج بلند

:68: کوروش جلالی جان 452 ..... 451 چی کار این افراد داری تو؟ :68: بابا جان ولشون کن :9:

• هاچو هاچو

بریم داداش :4: :72: بیاریم اینجا؟ :37: مگه سایت جنگنده خونه است که بیاری اینجا؟ :43: :4:

• KuRoSh

نقل قول: Kishe Mehr
    چی کار این افراد داری تو؟

من که کارشون ندارم اونا هی از اون ور مرز ها اشاره می کنند میگن بیا بیا
    شاعر میگه هی بااون دوچشمون سایش به من میگه بیا بیا
    نقل قول: Kishe Mehr
    بابا جان ولشون کن

خوب هنوز نگرفتمشون که ولشون کنم
    نقل قول: هاچو هاچو
    بریم داداش

بیا بریم چرا منتظری
    بیاریم اینجا؟

پ ن پ بیاریم اونجا
    مگه سایت جنگنده خونه است که بیاری اینجا؟

اونا خودشون برای خودشون سایت دارن :23:

• KuRoSh

منظورم جنگنده بود هاااااااااااااااا :23: چه سوتی دادم
    شب بود و تاریک چشممون صفحه رو نمی دید:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: