₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چه كسی باید شرمنده باشد ؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » چه كسی باید شرمنده باشد ؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چه كسی باید شرمنده باشد ؟

355 بازدید، 14 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

به سختی خودش را از تاكسی بیرون می‌كشد، دو نفر پیاده می‌شوند تا به او كمك كنند، زیرچشمی نگاهشان می‌كند: "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم...".

با گفتن این جمله‌ها روی ویلچیرش می‌نشیند و با قدرت چرخ‌ها را می‌گرداند، می‌خواهد به پیاده‌رو برود اما از پل خبری نیست! چرخ را می‌چرخاند، در عرض خیابان به جلو می‌راند، سربالایی خیابان به بازوهایش فشار می‌آورد، به پل می‌رسد، عرض پل بسیار باریك است، ویلچر عبور نمی‌كند، طول خیابان را بالا می‌راند تا به پل بعدی برسد، بخشی از پل آهنی نیاز به تعمیر دارد، یكی از چرخ‌های ویلچیر داخل میله‌های شكسته پل گیر می‌كند، چند نفر می‌بینند به كمكش می‌آیند "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..."

حالا به پیاده‌رو رسیده، مقابل در ورودی ساختمان، پنج پله انتظارش را می‌كشند، تقلا می‌كند تا از پله‌ها بالا می‌رود، اما چرخ‌های بزرگ ویلچیر طاقت فشار را ندارد، نزدیك است واژگون شود، دو عابر سر می‌رسند و دو سمت ویلچرش را می‌گیرند او را بالا می‌برند "شرمنده‌ام، ببخشید باعث زحمت شدم..." و داخل ساختمان باید به طبقه دوم برود و...

تردد معلولان در سطح شهر قصه پرغصه‌ای است كه در لابه‌لای وعده‌های مدیران شهری گم شده است. روز معلولان كه سر می‌رسد خیلی‌ها كف می‌زنند و هورا می‌كشند و از اجرای حمایت‌های مالی و معنوی می‌گویند، اما همیشه پای حمایت از معلولان می‌لنگد.

هر سال از مناسب سازی فضای شهری برای معلولان از نابینایان گرفته تا ناشنوایان و معلولان جسمی ـ حركتی خبرهایی می‌رسد، اما شهرها وسیع‌تر از آن هستند كه اصلاح چند كوچه و خیابان دردی از معلولان دوا كند.

پیاده‌روهای ناامن و سنگلاخی، نبود پل‌های ایمن، وجود مانع و نیز نبود وسایل حمل‌ونقل ویژه معلولان بسیاری از آنها را با وجود داشتن استعداد تعامل اجتماعی منزوی كرده است.

در بسیاری از كشورها برای عبور و مرور راحت معلولان، چراغ‌های راهنمایی مخصوص تعبیه شده و كلید این چراغ‌ها در ارتفاعی نصب شده كه معلول بتواند براحتی آن را از روی صندلی چرخدار كنترل كرده و با امنیت از عرض خیابان بگذرد، همچنین وجود علائم برجسته در ابتدای خط‌كشی خیابان‌ها، ایستگاه اتوبوس، پارك‌ها و اماكن عمومی می‌تواند تا حدود زیادی نابینایان را راهنمایی و كمك كند، اما در ایران گویا فقط حقوق معلولان در همایش‌ها و مراسم نمادین در روزی مثل 12 آذر امسال كه روز معلول نامگذاری شده است خلاصه می‌شود، تا فردا كه حقوق معلولان و وعده‌های مسوولان از سهمیه استخدام در مراكز دولتی تا رفاه و امنیت تردد در شهرها فراموش شود ...

به امید روزی که این عزیزان هم با خیال آسوده در تمام نقاط کشور تردد کنند :48:

• ماهی

نقل قول: کوروش فسقلی
    چه كسی باید شرمنده باشد ؟

همیشه اونی که باید شرمنده باشه سرشم بالا می گیره و راس راس تو چشای بقیه نگاه می کنه :2:
    به امید روزی که... :2:

• دلشاد

"ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." "ببخشید، شرمنده‌ام، باعث زحمت شدم..." اااااااای خداااااااا آخه چرا تا کی 368

• Life Dream

شرمنده بايد اونايي باشن كه مسببين اين وضعيت هستند :frustrated:

• bijjan

متاسفانه حتی این
    نقل قول: Life Dream
    شرمنده بايد اونايي باشن كه مسببين اين وضعيت هستند

اونام اونقده پروئن که ادم میخواد :14:

• Aramesh

شرمنده بايد اونايي باشن كه مسببين اين وضعيت هستند :frustrated:

اصلاً به خدا اعتقاد دارن..؟! :44:
    ممنون کوروش جان :8:

• Kishe Mehr

ایشالله که عزیزان خودشون به این وضعیت دچار بشن بعد اندکی از مشکلات این قشر رو بفهمن. هر چند با این همه امکانات دولتی و ... که دارن چندان ککشون نمی گزه ولی همین که ذره ای هم بفهمن خودش خیلیه

• hosseinhn82

به امید روزی که این عزیزان هم با خیال آسوده در تمام نقاط کشور تردد کنند :48:

ان شالله

مرسی :buff:

• mati

یه دختر با این وضعییت توی دانشگاه ما وجود داره که همیشه برای بالا و پایین رفتن از پله ها مشکل داره و چون دانشگاه کوچیک و طبقات زیادی داره همیشه از پسر ها کمک میخواد دیدن این صحنه واسه من که خودم یه دخترم و همسن اون هستم خیلی سخت بود و همیشه بی تفاوتی پرسنل اذییتم میکرد تا یه روز رءیس دانشکده رو که با بچه ها صمیمیه صدا زدم و خواستم خودش این صحنه رو تماشا کنه و بچه ی خودشو جاش بزاره و یه آسانسور بزاره بلافاصله 2روز بعد که دانشگاه رفتم دیدم یه قسمت رو خراب کردن و دارن آسانسور میزنن ای کاش همه ی آدما مثل اون آقا بودن :87:

• KuRoSh

نقل قول: mati
    یه دختر با این وضعییت توی دانشگاه ما وجود داره که همیشه برای بالا و پایین رفتن از پله ها مشکل داره و چون دانشگاه کوچیک و طبقات زیادی داره همیشه از پسر ها کمک میخواد دیدن این صحنه واسه من که خودم یه دخترم و همسن اون هستم خیلی سخت بود و همیشه بی تفاوتی پرسنل اذییتم میکرد تا یه روز رءیس دانشکده رو که با بچه ها صمیمیه صدا زدم و خواستم خودش این صحنه رو تماشا کنه و بچه ی خودشو جاش بزاره و یه آسانسور بزاره بلافاصله 2روز بعد که دانشگاه رفتم دیدم یه قسمت رو خراب کردن و دارن آسانسور میزنن ای کاش همه ی آدما مثل اون آقا بودن

چقدر این آدم باید احمق باشه که به فکرش نرسیده صد در صد این صحنه رو دیده برای یک بار هم که شده و به خودش نگفته باید کاری کنم که انقدر این دختر عذاب نکشه :101:
    نقل قول: Kishe Mehr
    ایشالله که عزیزان خودشون به این وضعیت دچار بشن

هیچ وقت حتا برای دشمنت آرزوی بد بختی نکن آرزو کن که سر عقل بیاد تا بدبخت بشه
    نقل قول: Aramesh
    ممنون کوروش جان

خواهش می کنم آبجی
    نقل قول: Aramesh
    اصلاً به خدا اعتقاد دارن..؟!

به روح که اعتقاد دارن :4:
    شرمنده بايد اونايي باشن كه مسببين اين وضعيت هستند

:2:
    نقل قول: دلشاد
    اااااااای خداااااااا آخه چرا تا کی

تا وقتی که کسی به داد این مردم برسه و درد دلشون رو گوش کنه وعمل
    نقل قول: ماهی
    به امید روزی که...

به امید آن روز

• Kishe Mehr

هیچ وقت حتا برای دشمنت آرزوی بد بختی نکن آرزو کن که سر عقل بیاد تا بدبخت بشه

وقتی که امید به بهودی در خیلی از افراد دیده نمیشه چرا ارزوی بهبودی بکنیم؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: