₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » برون گرا هستيد يا درون گرا ؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » برون گرا هستيد يا درون گرا ؟
1 2

بدون عکس

برون گرا هستيد يا درون گرا ؟

664 بازدید، 38 پست، نویسنده: ali41

• gilas

نقل قول: ali41
    دم باشه یه تاپیک آشنایی با عبارات و کلمات سخت و پیچیده فارسی برات بزارم

یه کار نکن صندوقچه واژگان لغتم و باز کنما :4:
    توش لغاتی پیدا میشه که تو دکون ( بخوانید دکان ) هیچ بقالی نیست :23: :23:

• ژنرال

به روش ریاضی جوابتونو میدم : :37:
    57 الي 60 درصد از جمعيت زمين را تشكيل مي دهند-----------> برون گرا
    25 الي 40 درصد از جمعيت را تشكيل مي دهند----------------->درون گرا
    در این ماتریس اگه ماکزیمم رو در نظر بگیریم همه مردم جهان یا درون گرا هستن یا برونگرا 60+40=100
    ولی اگه مینیمم رو در نظر بگیرم 25-57=37 یعنی 37 درصد مردم جهان بینابین محسوب میشن هم درونگرا و هم برونگرا پس اگه بخواهیم جواب دقیق بدهیم میشه 37/2=17.5 یعنی بطور میانگین 17.5 درصد مردم جهان جزو هر دو گروهند ------>شما تو این 17.5 درصدید :1:
    یه مدل دیگه هم میشه 57+25=82 ----> 82-100=18 -----> یعنی حدودا همون 17.5 درصد :72:

قربونت سینونس 13درجه رو هم حساب کن :4:

نقل قول: gilas
    همین دیگه سوات نداری
    ریکس
    سوکس
    استخر
    اینا درسته :4:

تو چرا اینجوری شدی 453

• mojde

من يه برونگراي درونگرام :4:

• gilas

نقل قول: ژنرال
    تو چرا اینجوری شدی

چجوری ؟؟
    به این خوبی :5:

• ali41

نقل قول: mojde
    من يه برونگراي درونگرام

این دیگه خیلی سخته و معادله دیفرانسیل جزئی محسوب میشه که حلش سخته منم یادم رفته
    یه کار نکن صندوقچه واژگان لغتم و باز کنما :4:
    توش لغاتی پیدا میشه که تو دکون ( بخوانید دکان ) هیچ بقالی نیست :23: :23:

لطف کنید مغازتونو باز کنید، آخه تو میوه فروشی شما جز گیلاس مگه چیزی هم پیدا میشه :83: اگه کم بیارم به نفر بالایی پاست میدم :57:

• ماهی

به شدت برونگرا هستم...هر کاری می کنم که کمی مخفی کاری کنم نمیشه..دوستی می گفت :از تو چشات معلومه چی توی دلت می گذره :1:

• ماهی

به شدت برونگرا هستم...هر کاری می کنم که کمی مخفی کاری کنم نمیشه..دوستی می گفت :از تو چشات معلومه چی توی دلت می گذره :1:

• gilas

اگه کم بیارم به نفر بالایی پاست میدم

نفر بالایی هم که خود خودم هستم :74:

لطف کنید مغازتونو باز کنید، آخه تو میوه فروشی شما جز گیلاس مگه چیزی هم پیدا میشه

آره بابا جلو گیلاس شنیدیم جنسای سفارشی رو گذاشتیم پشت برای مشتری های خاص بیارم براتون :86:

• ali41

آره بابا جلو گیلاس شنیدیم جنسای سفارشی رو گذاشتیم پشت برای مشتری های خاص بیارم براتون :86:

اولا چیدیم نه شنیدیم :77:
    بعدشم نفر بالاییت خالتون بود که از پس شما بر میاد :43:
    بعدشم یرای اینکه مشتری گیلاسات زیاد بشه نیاز نیست داد بزنی یه نفرو استخدام میکنیم داد بزنه :111:
    حالا هم که منو عصبی کردی فقط یه چیز میگم ....... :20:
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    ..
    من معذرت میخوام حق با شماست :3: ........... (قصدم مزاح بود جسارت تلقی نکنید :46: )

• بچه مثبت

25-57=37 یعنی 37 درصد مردم جهان بینابین محسوب میشن
    به نظر من 25+57=82 و 82-100=18 و 60+40 =100 و 100-100=0 یعنی بین 0 تا 18 درصد مردم جهان هم درونگرا هستند هم برون گرا!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ali41

نقل قول: بچه مثبت
    به نظر من 25+57=82 و 82-100=18 و 60+40 =100 و 100-100=0 یعنی بین 0 تا 18 درصد مردم جهان هم درونگرا هستند هم برون گرا!

امین جان مرسی من میانگین 37 رو که تقریبا همون میشه گرفتم و راه دوم هم که شما تایید فرمودید ، نوشتم :3:
    واسه اینکه اثبات بشه آدما چی فکر میکنن آخه ما چقدر معادله حل کنیم!!!!!! :23: :23: :23:

• mojde

من يه برون گراي درونگرام :4: :4: اينو گفتم واسه تاكيد بيشتر

• mojde

میخوای توضیح بدم چرا؟

304 بفرماييد

• ali41

1- شخصيتي متمايز در خلوت خود و در حضور ديگران دارند. مشتاق و احساساتي مي باشند. معمولا احساساتشان را بيان نمي كنند. در جمع ناآشنا ساكت اما در جمع دوستان خود راحت مي باشند.
    2-دركشان مشكل است. اهل ايده و عقايد نو مي باشند.
    3-علاقه مند به احساسات و افكار خودشان هستند، نيازمند به داشتن قلمرو شخصي، كم حرف، ساكت و متفكر.
    4-ز قوانين بيزار و خواهان آزادي است.
    5-ترس از آنكه فرديت خود را از دست بدهد دارد و از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد.
    6- براحتی اعتماد نمیکنند و بسیار مغرورند و معمولا بهتر از آنند که نشان میدهند.
    7-بيشتر از اعمال خود خشمگين مي گردند تا اعمال دیگران.
    برونگرا بدلیل اینکه سعی میکنی-----> از تعامل و ارتباط برقرار كردن با ديگران انرژي بگیری ،عقيده ات را با عقايد ديگران مقايسه کنی(خیلی هم برات مهم نیست)، به وقايع پيرامون خود علاقه مند باشی(ولی خیلی از مواقع برات مهم نیست) ، خوش مشرب باشی که هستی ولی بابتش زیاد تلاش میکنی،احساسات خودتو مخفی کنی ،درکت خودتو آسون جلوه بدی، از روي تجارب زندگي خود درس بگیری و نه عبرت از ديگران و .......

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: