به روش ریاضی جوابتونو میدم : 57 الي 60 درصد از جمعيت زمين را تشكيل مي دهند-----------> برون گرا 25 الي 40 درصد از جمعيت را تشكيل مي دهند----------------->درون گرا در این ماتریس اگه ماکزیمم رو در نظر بگیریم همه مردم جهان یا درون گرا هستن یا برونگرا 60+40=100 ولی اگه مینیمم رو در نظر بگیرم 25-57=37 یعنی 37 درصد مردم جهان بینابین محسوب میشن هم درونگرا و هم برونگرا پس اگه بخواهیم جواب دقیق بدهیم میشه 37/2=17.5 یعنی بطور میانگین 17.5 درصد مردم جهان جزو هر دو گروهند ------>شما تو این 17.5 درصدید یه مدل دیگه هم میشه 57+25=82 ----> 82-100=18 -----> یعنی حدودا همون 17.5 درصد
آره بابا جلو گیلاس شنیدیم جنسای سفارشی رو گذاشتیم پشت برای مشتری های خاص بیارم براتون
اولا چیدیم نه شنیدیم بعدشم نفر بالاییت خالتون بود که از پس شما بر میاد بعدشم یرای اینکه مشتری گیلاسات زیاد بشه نیاز نیست داد بزنی یه نفرو استخدام میکنیم داد بزنه حالا هم که منو عصبی کردی فقط یه چیز میگم ....... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. من معذرت میخوام حق با شماست ........... (قصدم مزاح بود جسارت تلقی نکنید )
25-57=37 یعنی 37 درصد مردم جهان بینابین محسوب میشن
به نظر من 25+57=82 و 82-100=18 و 60+40 =100 و 100-100=0 یعنی بین 0 تا 18 درصد مردم جهان هم درونگرا هستند هم برون گرا!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظر من 25+57=82 و 82-100=18 و 60+40 =100 و 100-100=0 یعنی بین 0 تا 18 درصد مردم جهان هم درونگرا هستند هم برون گرا!
امین جان مرسی من میانگین 37 رو که تقریبا همون میشه گرفتم و راه دوم هم که شما تایید فرمودید ، نوشتم واسه اینکه اثبات بشه آدما چی فکر میکنن آخه ما چقدر معادله حل کنیم!!!!!!
1- شخصيتي متمايز در خلوت خود و در حضور ديگران دارند. مشتاق و احساساتي مي باشند. معمولا احساساتشان را بيان نمي كنند. در جمع ناآشنا ساكت اما در جمع دوستان خود راحت مي باشند. 2-دركشان مشكل است. اهل ايده و عقايد نو مي باشند. 3-علاقه مند به احساسات و افكار خودشان هستند، نيازمند به داشتن قلمرو شخصي، كم حرف، ساكت و متفكر. 4-ز قوانين بيزار و خواهان آزادي است. 5-ترس از آنكه فرديت خود را از دست بدهد دارد و از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد. 6- براحتی اعتماد نمیکنند و بسیار مغرورند و معمولا بهتر از آنند که نشان میدهند. 7-بيشتر از اعمال خود خشمگين مي گردند تا اعمال دیگران. برونگرا بدلیل اینکه سعی میکنی-----> از تعامل و ارتباط برقرار كردن با ديگران انرژي بگیری ،عقيده ات را با عقايد ديگران مقايسه کنی(خیلی هم برات مهم نیست)، به وقايع پيرامون خود علاقه مند باشی(ولی خیلی از مواقع برات مهم نیست) ، خوش مشرب باشی که هستی ولی بابتش زیاد تلاش میکنی،احساسات خودتو مخفی کنی ،درکت خودتو آسون جلوه بدی، از روي تجارب زندگي خود درس بگیری و نه عبرت از ديگران و .......
gilas
یه کار نکن صندوقچه واژگان لغتم و باز کنما
توش لغاتی پیدا میشه که تو دکون ( بخوانید دکان ) هیچ بقالی نیست
ژنرال
57 الي 60 درصد از جمعيت زمين را تشكيل مي دهند-----------> برون گرا
25 الي 40 درصد از جمعيت را تشكيل مي دهند----------------->درون گرا
در این ماتریس اگه ماکزیمم رو در نظر بگیریم همه مردم جهان یا درون گرا هستن یا برونگرا 60+40=100
ولی اگه مینیمم رو در نظر بگیرم 25-57=37 یعنی 37 درصد مردم جهان بینابین محسوب میشن هم درونگرا و هم برونگرا پس اگه بخواهیم جواب دقیق بدهیم میشه 37/2=17.5 یعنی بطور میانگین 17.5 درصد مردم جهان جزو هر دو گروهند ------>شما تو این 17.5 درصدید
یه مدل دیگه هم میشه 57+25=82 ----> 82-100=18 -----> یعنی حدودا همون 17.5 درصد
قربونت سینونس 13درجه رو هم حساب کن
ریکس
سوکس
استخر
اینا درسته
تو چرا اینجوری شدی
mojde
gilas
چجوری ؟؟
به این خوبی
ali41
این دیگه خیلی سخته و معادله دیفرانسیل جزئی محسوب میشه که حلش سخته منم یادم رفته
توش لغاتی پیدا میشه که تو دکون ( بخوانید دکان ) هیچ بقالی نیست
لطف کنید مغازتونو باز کنید، آخه تو میوه فروشی شما جز گیلاس مگه چیزی هم پیدا میشه
Life Dream
ماهی
ماهی
gilas
نفر بالایی هم که خود خودم هستم
آره بابا جلو گیلاس شنیدیم جنسای سفارشی رو گذاشتیم پشت برای مشتری های خاص بیارم براتون
ali41
اولا چیدیم نه شنیدیم
بعدشم نفر بالاییت خالتون بود که از پس شما بر میاد
بعدشم یرای اینکه مشتری گیلاسات زیاد بشه نیاز نیست داد بزنی یه نفرو استخدام میکنیم داد بزنه
حالا هم که منو عصبی کردی فقط یه چیز میگم .......
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
من معذرت میخوام حق با شماست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ali41
امین جان مرسی من میانگین 37 رو که تقریبا همون میشه گرفتم و راه دوم هم که شما تایید فرمودید ، نوشتم
واسه اینکه اثبات بشه آدما چی فکر میکنن آخه ما چقدر معادله حل کنیم!!!!!!
mojde
ali41
mojde
ali41
2-دركشان مشكل است. اهل ايده و عقايد نو مي باشند.
3-علاقه مند به احساسات و افكار خودشان هستند، نيازمند به داشتن قلمرو شخصي، كم حرف، ساكت و متفكر.
4-ز قوانين بيزار و خواهان آزادي است.
5-ترس از آنكه فرديت خود را از دست بدهد دارد و از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد.
6- براحتی اعتماد نمیکنند و بسیار مغرورند و معمولا بهتر از آنند که نشان میدهند.
7-بيشتر از اعمال خود خشمگين مي گردند تا اعمال دیگران.
برونگرا بدلیل اینکه سعی میکنی-----> از تعامل و ارتباط برقرار كردن با ديگران انرژي بگیری ،عقيده ات را با عقايد ديگران مقايسه کنی(خیلی هم برات مهم نیست)، به وقايع پيرامون خود علاقه مند باشی(ولی خیلی از مواقع برات مهم نیست) ، خوش مشرب باشی که هستی ولی بابتش زیاد تلاش میکنی،احساسات خودتو مخفی کنی ،درکت خودتو آسون جلوه بدی، از روي تجارب زندگي خود درس بگیری و نه عبرت از ديگران و .......
ali41
ali41
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→