₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » رنگ مد سال 2012

بدون عکس

رنگ مد سال 2012

879 بازدید، 17 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

موسسه رنگ «پنتون» ، رنگ سال 2012 را تعیین و معرفی کرده است .

«واشنگتن پست» در این باره نوشته است که جهان سال آینده به رنگ خاکستری نیاز ندارد ، جهان به رنگی نیاز دارد که از آن انگیزه ، انرژی و شجاعت برای اقدام برخیزد به همین جهت موسسه رنگ «پنتون» براساس تحلیل روانشناسان خود رنگ نارنجی مایل به سرخ را به عنوان رنگ سال 2012 انتخاب کرده است .

بر اساس این گزارش ، «لیتریک ایزمن» مدیر اجرایی شرکت پنتون که استاندارد رنگ های لباس و صنایع خانگی را تعیین می کند در این باره گفته است که این رنگ بر اساس ایده تحرک و ایجاد انگیزه انتخاب شده است .

پیش بینی هر سالانه رنگ بر اساس نیاز مشتریان و آنچه آنان می خواهند صورت می گیرد و بلافاصله مورد استفاده طراحان مختلف قرار می گیرد. مدیر اجرایی پنتون در همین باره گفته است که این انتخاب یک انتخاب سلیقه ای نیست ، ما به نوعی روح زمانه را درمی یابیم و به همه خواست های دور و برمان نگاه می کنیم .

وی همچنین در این باره اضافه کرده است که مشتری نقشی اساسی در احیای اقتصاد دارد و این نارنجی مایل به سرخ است که آدرنالین تولید کرده و مشتری را به فعالیت بیشتر در جهت خرید تشویق می کند ، سالهای قبل هم صورتی گرم ، فیروزه ای و زرد هم بر اساس دلایلی خاص انتخاب شده بودند .

اگر چه انتخاب رنگ سال توسط موسسه پنتون تاثیر بسیار بالایی در تعیین رنگ البسه و وسایل دکوراسیون خانگی در کشور های غربی می گذارد ، اما این بدین معنی نیست که رنگ های دیگر مورد بی توجهی طراحان و تولید کنندگان قرار می گیرد ، بلکه بر اساس نیاز مشتری این رنگ ، رنگ غالب در طراحی و تولید در چنین صنایعی می گردد.

لازم به ذکر است که توجه به معرفی رنگ سال عمدتا مورد توجه جوانان و افرادی است که به دنبال مدگرایی هستند ، به همین خاطر هم در کشورهای غربی که اساس اقتصاد را بر مصرف گرایی بنیان نهاده اند ، تلاش هایی از این دست به وفور به چشم می خورد که متاسفانه با همان شکل و سیاق هم وارد جامعه ایرانی شده است بدون اینکه تغییری در ماهیت و هدف آن صورت بگیرد .

این در حالی است که ممکن است فضای روانی و اجتماعی جامعه ایرانی به کلی متفاوت از جامعه ای دیگر باشد که این هم در انتخاب رنگ ها برای وسایل مختلف بسیار تاثیر گذار است .

1 سپاس: ملیکا

• aac198000

mojde,
    دارم تصور میکنم از این به بعد لباس خانمها چه شود :3:

• mz56mz

ممنون خاله مژده :46:
    من تازه اسباب كشى كردم اثاث خونه جديد هم به رنگ سبز و طوسى انتخاب كرديم :1:

• gilas

نقل قول: mojde
    براساس تحلیل روانشناسان خود رنگ نارنجی مایل به سرخ را به عنوان رنگ سال 2012 انتخاب کرده است .

این که رنگ منه :93:
    هورااااااااااااااااااا رنگ اتاقم تو مد امسال :82:

• دلشاد

ممنون مژده عزیز ولی فکر کنم این رنگ چشمها اذیت کنه :41:

• maryamlondon1

چه قشنگه .ما انجا رنگ سال نداریم :2:

• حورا

چه خوشگل.... :5:

• نخبه

منم دارم وسایل نی نی رو به رنگ نارنجی میخرم :93:

• ali41

نقل قول: دلشاد
    ممنون مژده عزیز ولی فکر کنم این رنگ چشمها اذیت کنه

agree with u

• Life Dream

خيلي پروو هستن، چرا رنگ ابي رو انتخاب نكردن!
    1 سپاس: ملیکا

• ژنرال

نارنجی رنگ قشنگیه . . .

اما همه چیز یکدست نارنجی فکر نمیکنم جالب باشه :28:

• Mahboob

:37: ===> :17: ===> :44:

نتیجه : من رو مد نمی گردم :22:

نمایش یا پنهان متنمن نارنجی این رنگی اصلا دوست ندارم :32:

• محسن صائب

:83:
    یاد قضیه خودم افتادم
    اطاق ها رو قرار شد رنگ بزنیم
    به نقاش گفتم اتاق بچه ها رو صورتی و ابی بزنه و اطاق ما رو هم نقاش پیشنهاد پرتقالی روشن (یک چیزی شبیه همین رنگ ) در نگاه اول زیبا شده بود ، ولی یک هفته نتونستیم تحمل کنیم :1: و عوضش کردیم
    بعضی رنگها در عین زیبایی در استفاده روزمره اثرات روحی و روانی خاصی رو ادم میگذارند

• Galexy

من یه لباس دارم همین رنگیههههههههههههه :4:

• mati

سرویس اتاق متی نارنجیه :77: رنگ شادیه دوست دارمش

• ملیکا

رنگ فقط ابیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :est:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: