ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
☼♥ صادقانه اعتراف می کنم که سوتی دادم ♥☼
KuRoSh
- اعتراف می کنم که: به این سن که رسیدم هنوز وقتی می خوام از در خونه برم بیرون اگه جورابم سوراخ باشه عوضش می کنم با این فکر که اگر تصادف کردم و آمبولانس اومد و منو گذاشتن رو برانکارد و مردم دورم جمع شدن سوراخ جورابم ضایع نباشه...
- اعتراف می کنم که: امشب بعد از 1 سال به این معما پی بردم که آقاجونم مسواکش رو کجا قایم می کنه که من نمی بینم. بارها دیدم که داره مسواک می زنه اما به محض اینکه بعدش می رم مسواک بزنم مسواکش غیب می شه. خب زیاد پیچیده نیست از مسواک من استفاده می کرده!
- اعتراف می کنم که: هفته قبل یکی از فامیل هامون اومده بود ایران و اصلا فارسی بلد نبود. من رو برد که از سوپرمارکت سر کوچه سیگار بگیریم. منم گفتم آقا یه بسته سیگار کنت با یک دونه اسپری مو بدید. بنده خدا پرسید این چیه؟ منم خیلی خونسرد گفتم این جایزه سیگاره!
- اعتراف می کنم که: اولین باری که ویندوزم پرید من کل سیستم از مانیتور گرفته تا موس رو بردم شرکت تا برام ویندوز عوض کنند. بی معرفت ها بهم نگفتند که فقط باید کیس رو بیارم. این کار یه دو سه بار دیگه هم تکرار شد!
- اعتراف می کنم که: تو اسباب کشی همسایه مون من نشسته بودم پشت وانت یه طرفم گلدونشون بود یه طرف هم تلویزیون. ماشین
دلشاد
mz56mz
بهونه
KuRoSh
اعترافت قابل قبول نیست نفر بعدی بعدش هم زیاد فکر کردی
جان کاکوووووووووووووووووووو
gilas
قبول نیست این اعترافت نصفه کاره است
baron jon
KuRoSh
نخبه
gilas
شاید خودت ویرایش کردی اشتباهی پاک شده
Life Dream
Galexy
maryamlondon1
ali41
من چقدر بگم اعترافو بزور میگیرن ما به این میگیم اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرار
ali41
مهم نیست اقرار همون اعترافه!!!!!!!
mojde
بذارين براتون يه خاطره بگم من هميشه مسواكا مون رو تو سه رنگ متفاوت ميخريدم تا قاطي نشه يه روز كه قرار بود به سفر بريم از همسرم و مبينا خواستم مسواكاشونو بيارن تا من بسته بندي كنم همسرم كه مسواكش رو آورد گفتم كه اشتباه كرده و مسواك مبينا رو آورده و ازش خواستم مسواك خودشم بياره كه با قيافه حق به جانبي گفت اين مسواك خودمه مگه تو نگفتي مسواك سبزه مال منه منم با تعجب گفتم ولي اين آبيه و تازه اونجا يادم افتاد كه مردها بيشترشون كور رنگي دارن و تو رنگهاي سبز و آبي و ارغواني مشكل پيدا ميكنن همون موقع مبينا از راه رسيد و با قيافه محزوني گفت يعني تو يك ماه گذشته .....و اعتراف ميكنم اينجا بود كه من راز نو موندن مسواك سبز رو فهميدم
ipek-n
صادقانه میگم آفرین یه شجاعتت
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→