₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جدول جدید جرایم رانندگی - 100 هزار تومان جریمه برای عبور از چراغ قرمز
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جدول جدید جرایم رانندگی - 100 هزار تومان جریمه برای عبور از چراغ قرمز
1 2

بدون عکس

جدول جدید جرایم رانندگی - 100 هزار تومان جریمه برای عبور از چراغ قرمز

1887 بازدید، 37 پست، نویسنده: بهونه

• بهونه

نقل قول: Life Dream
    بابا مرديم از بس از روو سرعتگيرها پرش كرديم، سه چهار متر اونورتر فرود اومديم

نمیدونم چی بگم فقط اینو بدون جاییمون درست نیست که راه و ترابریمون درست باشه یه پل ساده میخوان تو خیابان بزنن 5سال طول میدن :21:

• maryamlondon1

خوب مامان مريم، اونجا حد اقل همه جاده ها، خيابونا، كوچه ها، علائم راهنمايي و رانندگي، پل ها، بريدگيها، چهار راهها، تقاطعها، سرعتگيرها و... كلاً استاندارد هستند و واقعاً ميشه راحت و بدون دغدغه رانندگي كرد، ولي خوب هيچ كدوم از اينها توو ايران بهش بهايي داده نشده، انگار يه كارگر ساده رو كردن مسول راه و ترابري و هر جور عشقش بكشه اينا رو ساختن!

اره این هم بهتون حق میدم ولی اگه به قانون احترام بزارید میتونید جلوی حوادث مرگبار بگیرید . :1: اونا هم در عوض گرفتن جرایم از مردم جادها رابسازن :2:
    نقل قول: بهونه
    خوب قانون قانون دیگه نصفه شب نداره

شما هم این قانون نصف شب رعایت میکنی :10:

• بهونه

نقل قول: maryamlondon1
    اونا هم در عوض گرفتن جرایم از مردم جادها رابسازن

مامی مریم اینجا ایران بچاپ بچاپ فقط :4:
    شما هم این قانون نصف شب رعایت میکنی

حالا بی شوخی من رعایت میکنم مخصوص چراغ قرمز شب روزم نداره :24:

• Life Dream

نمیدونم چی بگم فقط اینو بدون جاییمون درست نیست که راه و ترابریمون درست باشه یه پل ساده میخوان تو خیابان بزنن 5سال طول میدن

مثل بزرگ كردن يه قسمت از جاده شهر ما كه همش ميخوان يه كيلومتر رئو پهن كنن، الان دقيقاً چهار سال هست هر سال مرتب با غلطك از رووش رد ميشن تا صاف بشه و ولش ميكنن براي سال بعد، و سال بعد بازم با غلطك هيمنكار تكرار ميكنن و ولش ميكنن براي سال بعد! الان چهار ساله دارن همين كار ومكينن و هنوزم كه هنوزه اون يه ذره اسفالت رو تموم نكردن!!!!! :23: شده جوكي براي خودش، هر سال بودجه رو هاپولي ميكنن! 1143
    اره این هم بهتون حق میدم ولی اگه به قانون احترام بزارید میتونید جلوی حوادث مرگبار بگیرید .

مامان مريم انشالله كه تشريف ميارين ايران، از خجالتتون در بيايم! 315
    نمایش یا پنهان متن :6: :6: :8: :8:

• بهونه

شده جوكي براي خودش، هر سال بودجه رو هاپولي ميكنن!

یک هاپول هاپولیه که نگو نپرس:23:
    مامان مريم انشالله كه تشريف ميارين ايران، از خجالتتون در بيايم!

من خودم محافظشم دستت بهش نمیرسی 802
    نمایش یا پنهان متن :4:

• maryamlondon1

مامی مریم اینجا ایران بچاپ بچاپ فقط

اره بچاپ بچاپش خبر دارم مثل همون بچاب بزرگ کانادا نمی دونم چند ملیون بچاپ بچاپ کردن :4:
    حالا بی شوخی من رعایت میکنم مخصوص چراغ قرمز شب روزم نداره

سرم شیره میمالی 1209 تو ایران عمرا اگر خلوت باشه حتی اگر چراغ قرمزه راننده پشت چراغ استوپ کنه ما دامیکه دوربین بالای چراغ نیست وجریمه هم وجود نداره هیچ کس به چراغ قرمز احترام نمیزاره خودم ایران امدم ودیدم چه خبره :2:
    مامان مريم انشالله كه تشريف ميارين ايران، از خجالتتون در بيايم!

ایران فقط تو حواب میبینم ..ایران دیگه بی ایران تا سفارت انگلیس باز نشه ایران دیگه فنشششش :2: پاسپورت ایرانیم هم باطل شده پاسپورت انگلیسم هم ویزا میخواهدکه ویزا بی ویزا :2:

• بهونه

اره بچاپ بچاپش خبر دارم مثل همون بچاب بزرگ کانادا نمی دونم چند ملیون بچاپ بچاپ کردن

اینقدر بزرگ بوده که صداش به همه جا رسیده :23:
    سرم شیره میمالی

باور کن راست میگم شما باور نکن:100:
    ایران فقط تو حواب میبینم ..ایران دیگه بی ایران تا سفارت انگلیس باز نشه ایران دیگه فنشششش پاسپورت ایرانیم هم باطل شده پاسپورت انگلیسم هم ویزا میخواهدکه ویزا بی ویزا

واقعا این که بد شد شاید یه کشور واسطه بشه :2:

• ipek-n

با با جر وبحث نداره رعایت کنید دیگه :22:

• بهونه

نقل قول: ipek-n
    با با جر وبحث نداره رعایت کنید دیگه

راست میگه دیگه همچین میگه اینگار خودش نیست میگه رعایت کنید دیگه:23:

• ipek-n

راست میگه دیگه همچین میگه اینگار خودش نیست میگه رعایت کنید دیگه

من همیشه رعایت میکنم :42: فقط نمیدونم چرا این اداره پستیه با من لجه هی عکس میفرسته واسم باج میخواد :37: :62:

• بهونه

نقل قول: ipek-n
    من همیشه رعایت میکنم فقط نمیدونم چرا این اداره پستیه با من لجه هی عکس میفرسته واسم باج میخواد

واقعا برا چی عکست میاد این جای سوال شاید دستگاه خراب شده:4:

• carlos

مگه دولت چقدر كسري بودجه داره كه همه رو ميخاد از جريمه ها جبران كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:89:
    گاهي اوقات هم خب مجبوري سبقت بگيري يا بيشتر از 50 تا بري ...

راستش اكثر اونا رو انجام دادم اما از چراغ قرمز هنوز جرات نكردم رد بشم :9:
    نمایش یا پنهان متنچون با دوربين عكس ميگيرن :62: :62: :62:

• Kishe Mehr

این طور جریمه ها توهین به ماهاست :28: ولی خیلی ها باعث میشن که این جریمه ها رو وضع کنند. یادم نمیاد اخرین بار کی بوده وقتی که چراغ قرمز بوده رد شدم و یا اینکه چراغ عابر پیاده قرمز بوده رد شدم...

• بهونه

نقل قول: carlos
    مگه دولت چقدر كسري بودجه داره كه همه رو ميخاد از جريمه ها جبران كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی بیشتر از این حرفا:4:
    نقل قول: carlos
    راستش اكثر اونا رو انجام دادم اما از چراغ قرمز هنوز جرات نكردم رد بشم

همین خیلی خوبه :23:
    نقل قول: Kishe Mehr
    این طور جریمه ها توهین به ماهاست ولی خیلی ها باعث میشن که این جریمه ها رو وضع کنند. یادم نمیاد اخرین بار کی بوده وقتی که چراغ قرمز بوده رد شدم و یا اینکه چراغ عابر پیاده قرمز بوده رد شدم...

:39:

• Life Dream

ایران فقط تو حواب میبینم ..ایران دیگه بی ایران تا سفارت انگلیس باز نشه ایران دیگه فنشششش

:83: :83: فنشششششششش :11:

• maryamlondon1

واقعا این که بد شد شاید یه کشور واسطه بشه

چه کسی وساطت مارا بکنه :62: .سفارت ایران فقط خدمات فوت وازدواج وطلاق وماشابه ذالک انجام میده :4:
    فنشششششششش

the end .finish.. :4: فردا امتحان دارم پایان ترم اول :4:

• بهونه

چه کسی وساطت مارا بکنه .سفارت ایران فقط خدمات فوت وازدواج وطلاق وماشابه ذالک انجام میده

خوب همینم خوبه زیر میزی انجام میدن دیگه:4:
    the end .finish.. فردا امتحان دارم پایان ترم اول

نه فینیش خوب نیست استارت کن:53:
    نمایش یا پنهان متن:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: