₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » مهندس...!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مهندس...!

1161 بازدید، 20 پست، نویسنده: حورا

• حورا

برخورد یک ماشین با سرعت ۱۹۳ کیلومتر به دیوار

یک شرکت کنترل ایمنی خودرو در بروکسل در سریعترین آزمایش تصادف خودرو، یک فورد فوکوس را با سرعت بیش از ۱۹۳ کیلومتر در ساعت به یک دیوار بتنی کوبید. کارشناسان برنامه ارزیابی خودروهای جدید اروپایی (EuroNCAP) معمولا برای اعطای رتبه ایمنی به خودروها از سرعت تصادم ۶۴ کیلومتر در ساعت استفاده می‌کنند؛ اما برنامه تلویزیونی Fifth Gear(دنده پنجم) برای مشاهده اتفاقات حاصل از برخورد مستقیم در سرعتهای سه ‌برابر که بیشتر خودروهای عادی از این قابلیت برخوردارند، درخواست این آزمایش را داده بود.

مهندسان در این عملیات پیچیده از یک دستگیره چرخ جرثقیل برای پرتاب این خودروی فورد با ۱۶ برابر قدرت کشش بالاتر از خودروی بوگاتی ویرون به سوی دیوار استفاده کردند. فورد فوکوس پس از برخورد با دیوار در میان هراس و شوک شاهدان، کاملا معدوم شد. سرعت این خودرو در زمان برخورد در تنها ۶۰ میلی ثانیه از ۱۹۳ کیلومتر در ساعت به صفر رسیده، درحالی که مانکن‌های چوبی موجود در آن با نیروی تا ۴۰۰ گرم روبرو شده بودند.

این مهندسان به دلیل آگاهی از آثار تخریبی مورد انتظار از عروسکهای آزمایش تصادف ارزان استفاده بودند. به گفته آنها در صورت حضور انسان در این تصادف، مرگ وی حتمی بود. الی پیرسون از موسسه خبره امنیت جاده بریک از این برنامه برای نمایش خطرات احتمالی رانندگی با سرعت بالا، تمجید کرد. وی اظهار کرد: خودروهای مدرن از قابلیت رسیدن به حداکثر سرعت در کمتر از چند ثانیه برخوردار بوده و درک خطرات رانندگی با سرعت بالا توسط مردم بسیار اهمیت دارد.

• ali41

نقل قول: حورا
    رخورد یک ماشین با سرعت ۱۹۳ کیلومتر به دیوار

فکر کنم اگه پراید ما بود سالم میموند فوقش سپر جولوش قر میشد :37:
    نمایش یا پنهان متنخداییش عنوان تاپیک یه کم با مطلبت جور نبود خواهر من :58:

• hadi04

مهندس...!

جونم؟ امري دارين؟ فقط زودتر دوستان منتظر هستن :4:

• maryamlondon1

نقل قول: ali41
    خداییش عنوان تاپیک یه کم با مطلبت جور نبود خواهر من

اره حورا جون علی اقا راست میگه :11:
    من از ماشین فورد ورینو خوشم نمیاد دزاینش قشنگه ولی ماشینهای ایمنی نیستن ..فقط بی ام دبیلو (بنز )هوندا نیسان تویوتا ( اویدی) Audi بقیه اصلا کیفیت ندارن بنز رانندگیش کمی سنگینه ایودی Audi هم لوازم یدکیش خیلی گرونه :2:

• دلشاد

برخورد یک ماشین با سرعت ۱۹۳ کیلومتر به دیوار

:13: :13: :13:

• حورا

نقل قول: ali41
    خداییش عنوان تاپیک یه کم با مطلبت جور نبود خواهر من :58:

نقل قول: maryamlondon1
    اره حورا جون علی اقا راست میگه :11:

بله قبول دارم :1:
    البته میخواستم بذارم بابا مهننس
    :56: ولی روم نشد اما واژه مهندس بد تو گلوم گیر کرده بود
    ببخشید دیگه :58:

• sib

اوووووووووووف :38:

• mojde

حالا كه حورا جون اين واژه تو گلوش گير كرده همگي باهم يك صدا مــــــــــــــــــــــــهـــــــــــــــــــــــــنــــــــــــــــدسسسسسسسسسسسسسس خانوما چرا رو* د * انقدر مكس دارين؟
    اينجوري كه همه مهندسا غش ميكنن لطفا بدون هيچ گونه لحن جلافت باري اين لغت رو فرياد بزنيد.

نه مثل اينكه حتما بايد با عشوه بگيد من پشيمون شدم اصلا همه با هم بگين

حورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اسم تاپيكت به متنش نميخورد

نمایش یا پنهان متندوستت دارم شوخي كردما :11:

• mojde

:1:

جانم كه روت كم نميشه :11:

• maryamlondon1

له قبول دارم
    البته میخواستم بذارم بابا مهننس
    ولی روم نشد اما واژه مهندس بد تو گلوم گیر کرده بود
    ببخشید دیگه

فدات بشم من :11: راستی یادم رفت من با سرعت 37 مایل یعنی تقریبا 70 کیلو سرعت داشتم ماشینم این شکلی شد .وای به حالم اگه با سرعت 193 کیلو باشه :68:
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• حورا

خدا خیلی بهتون رحم کرده :20:

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    فدات بشم من راستی یادم رفت من با سرعت 37 مایل یعنی تقریبا 70 کیلو سرعت داشتم ماشینم این شکلی شد .وای به حالم اگه با سرعت 193 کیلو باشه

مامان مريم چشاي ماشينت چرا باباقوري شده! اينطوري 711
    :23: :4: 351

• Life Dream

حورا,
    واي يادم رفت نظر بدم! :38:
    چقدر جالب، سرنشينان عقب هنوز زنده موندن :4: پرايد بود جلوييها هم زنده ميموندن :56:

• levrone

آش و لاش شد ...

• حورا

نقل قول: mojde
    جانم كه روت كم نميشه :11:

تصویر در دسترس نیستمژده جونم اینی که گفتین یعنی حرف بد? یا تعریف؟
    نمایش یا پنهان متن
    من که گفتم ببخشید :100:

• gilas

تصادم

این با تصادف فرق داره ها این مربوط به شبکه است احتمالا اینا که آزمایشای شبکه ای که انجام نمیدادن :4:

رسما خاکشیر شده 314

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: