₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » سرمربی جدید و اخبار داغ داغ پرسپولیس (عکس)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » سرمربی جدید و اخبار داغ داغ پرسپولیس (عکس)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

سرمربی جدید و اخبار داغ داغ پرسپولیس (عکس)

1423 بازدید، 11 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

سرمربی سابق سپاهان جای حمید استیلی را گرفت.
    لوکا بوناچیچ سرمربی کروات که سابقه چند سال کار در فوتبال ایران را دارد، سرمربیگری پرسپولیس را قبول کرد. لوکا که امسال سرمربی سپاهان اصفهان بود و به خاطر کسب نتایج ضعیف از این تیم کنار گذاشته شد، تا چند ساعت دیگر وارد ایران می‌شود.
    تصویر در دسترس نیست
    مدیر برنامه‌های لوکا که یک ایرانی است در گفت‌وگو با خبرآنلاین این خبر را تایید کرد. البته لوکا هنوز قرارداد رسمی‌اش را با پرسپولیس امضا نکرده است. اگر به هر دلیلی او قراردادش را امضا نکند، تاپ مولر، بلاژویچ و یک مربی صرب در لیست مربیان مورد نظر باشگاه پرسپولیس هستند.
    تصویر در دسترس نیست
    مسئولان باشگاه پرسپولیس می‌خواهند با لوکا قراردادی برای نیم فصل دوم لیگ برتر ببندند و هنوز برای سپردن تیم خود به این مربی در فصل آینده مطمئن نیستند.

همچنین در جلسه‌ای که امروز مسئولان باشگاه پرسپولیس داشته‌اند، علی پروین از ادامه حضور عاشوری روی نیمکت پرسپولیس حمایت کرده و به او گفته تلاش می‌کند تا هر کسی سرمربی پرسپولیس شد، عاشوری هم به عنوان دستیار او کار کند.

انتقاد علي كريمي از عزيز محمدي پرسپوليس را وارد فاز جديدي از بحران كرد
    بيانيه رويانيان عليه استيلي

تيم پرسپوليس بعد از باخت سنگين در دربي 73 وارد فاز جديدي از بحران شد. اين باخت از يك سو باعث استعفاي حميد استيلي از سرمربيگري سرخ‌پوشان شد و از طرف ديگر علي كريمي كاپيتان تيم را رودرروي عزيز محمدي رييس سازمان ليگ قرار داد.حالا علاقه‌مندان پرسپوليس از يك سو منتظر اعلام نام جانشين استيلي خواهند بود كه قرار است امروز معرفي شود و از سوي ديگر چشم به تصميم كميته انضباطي درباره حرف‌هاي كريمي دوخته‌اند.
    تصویر در دسترس نیست
    به گزارش فارس، علی کریمی‌پس از خروج از رختکن پرسپولیس بار دیگر با خبرنگاران صحبت کرد و گفت: شما نیمکت ما و نیمکت استقلالی‌ها را ببینید و ببینید آنها چه کسانی را به بازی آورده‌اند. امیدوارم عزیز محمدی ريیس سازمان لیگ شب‌ها سر راحت روی متکا بگذارد. آخرتی هم وجود دارد. وی در خصوص استعفای استیلی گفت: ‌مشکل تیم پرسپولیس استعفا، یا عدم استعفای استیلی نیست. این مشکلی است که تیم ما دارد و طبیعتا ربط به مدیریت باشگاه دارد. ما باید نقاط ضعف را تقویت کنیم و بتوانیم اگر بازیکنی است جذب کنیم تا در مسابقات آینده تیم قوی‌تری را روانه مسابقات کنیم.
    کریمی‌در خصوص اینکه ظاهرا برنامه مسابقات مورد انتقاد پرسپولیسی‌ها است، گفت: این قضیه را شما خبرنگاران باید بررسی کنید. کجای دنیا سراغ دارید که برنامه لیگ را اعلام کنند اما دو تیم در جام حذفی بازی کنند. آیا من باید پاسخگوی این برنامه باشم؟ شماره ۸ پرسپولیس در این ارتباط که در ورزشگاه آزادی به فاصله ۴۸ ساعت باید مسابقات برگزار شود، گفت: این قانون‌هایی است که خودشان درست کردند و با این قانون‌ها خود را گول می‌زنند. زمینی که این همه برایش هزینه می‌شود مگر می‌شود نتواند دو بازی پشت سر هم برگزار کنند. مثلا زمین آزادی بهترین چمن ایران است و اگر نتواند دو روز متوالی بازی انجام گیرد، باید درش را تخته کرد.
    کریمی‌در پاسخ به این سوال که با عزیز محمدی بگومگو داشته است، گفت: من بگومگویی با عزیزمحمدی نداشتم، اما امیدوارم شب‌ها راحت بخوابد. به خاطر بازی با استقلال این را نمی‌گویم با هر تیم دیگری هم بازی داشتیم این حرف‌ها را می‌زدم. شما به من بگويید شاید من اطلاع ندارم. کجای دنیا چنین برنامه‌ای است. آخرتی هم وجود دارد البته اگر بعضی‌ها اعتقاد داشته باشند.
    وی افزود: یک ذره باید وجدان کاری داشته باشیم. از آن سردار عزیز محمدی که در رأس هرم است و فوتبالمان دستش است تا بازیکنی که بازی به او نمی‌رسد. امیدوارم روزی نرسد که چیزهایی که از عزیز محمدی می‌دانم بگویم. خودم را خیلی نگه می‌دارم، ولی اگر شده روزی فوتبال را کنار بگذارم مجبور شوم این حرف‌ها را می‌زنم.
    عزيز محمدي: كريمي مشكلات من را نگويد به فوتبال خيانت كرده است
    نايب رييس فدراسيون فوتبال در واكنش به ادعاهاي علي كريمي گفت: اگر كريمي مشكلاتي كه من دارم را نگويد به فوتبال ايران خيانت كرده است. به گزارش ايسنا، عزيزالله محمدي درباره انتقادهاي تند علي كريمي از برنامه‌ريزي دربي توسط سازمان ليگ گفت: ما پيش از برگزاري اين بازي دلايل‌مان را براي برگزاري اين بازي در هجدهم آذر اعلام كرديم و فكر نمي‌كنم كه ديگر نيازي باشد توضيح بدهم. ضمن اينكه من نمي‌توانم بگويم چه كسي مصاحبه انجام بدهد و چه كسي حرف نزند.
    وي كه تمايلي به پاسخ‌ دادن به حرف‌هاي علي كريمي نداشت به ايسنا‌ گفت: نمي‌خواهم درباره بحث‌هايي كه پيش آمد صحبت كنم، اما بايد بگويم اگر آقاي كريمي مطلبي درباره من دارد، بگويد چرا كه اگر اين كار را نكند به فوتبال ايران خيانت كرده‌ است. ضمن اينكه مطمئن باشد بيان مشكلات من باعث خداحافظي‌ او از فوتبال نمي‌شود.
    در همين رابطه اسماعيل حسن‌زاده رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هم اعلام كرد علي كريمي به خاطر رفتارش در قبال عزيزالله محمدي رييس سازمان ليگ در داربي جمعه به كميته انضباطي احضار مي‌شود. حسن‌زاده در‌اين‌ باره افزود: در رسانه‌ها عکس‌هايي ديده‌ايم و مصاحبه‌هايي از علي کريمي خوانده‌ايم که درگيري علي کريمي و عزيزمحمدي را نشان مي‌دهد. البته من خودم ناظر ويژه انضباطي داربي بودم و اين اتفاق ناخوشايند را هم ديدم. در اين باره تشکيل پرونده مي‌دهيم و پس از آنکه گزارش بازي در اين باره برسد، علي کريمي را احضار خواهيم کرد و در صورت وقوع تخلف مطمئنا علي کريمي با جريمه روبه‌رو خواهد شد؛ چرا که در آيين نامه انضباطي توهين و حمله به مقامات فدراسيون و سازمان ليگ جرايمي دارد و علي کريمي هرگز از اين قاعده مستثنا نخواهد بود.
    واما بيانيه سردار بعد از باخت در دربي محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از شکست پرسپولیس مقابل استقلال بیانیه زیر را صادر کرد كه در سايت باشگاه پرسپوليس منتشر شد.بخشي از اين بيانيه به اين شرح است:
    بسم الله الرحمن الرحیم
    مثل روز برایم روشن بود که در دربی شانسی نداریم و این عقیده و پیش‌بینی من دلایل زیادی داشت؛ اما نمی‌توانستم با اشاعه این تفکر در بین بازیکنان روحیه آنها را تضعیف کنم. چرا که مرسوم نیست یک فرمانده قبل از یک نبرد بزرگ، سربازانش را تخلیه روحی و روانی کند. شاید معجزه فوتبال به دادمان می‌رسید و از حداقل شانس سود می‌بردیم، اما اینگونه نشد. به چند دلیل نتوانستیم بازی را ببریم. در فصل نقل و انتقالات تیم بد بسته شد و حواشی فراوانی دامن پرسپولیس را گرفت. ضرب المثل «خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می‌رود دیوار کج» مبین حال پرسپولیس است. حمید استیلی اگر چه از فوتبالیست‌های بزرگ ما به شمار می‌رفت، اما سرمربیگری پرسپولیس برای او زود بود و یکی از عوامل ناکامی ‌تیم همین انتصاب در اول فصل برای هدایت پرسپولیس قلمداد می‌شود.
    من با وارد کردن برخی شوک‌ها تیم را تقویت کردم تا استیلی، شکست خورده کنار نرود، اما متاسفانه فرصت او تمام شد. استیلی بعد از بازی کنار گذاشته شد و به زودی سرمربی جدید پرسپولیس معرفی خواهد شد تا اوضاع تیم به سمت بهبودی پیش برود. من در بحرانی ترین شرایط پرسپولیس، قبول مسوولیت کردم و برای اصلاح شرایط نیز دست به هر کار قانونی خواهم زد.
    محیط فوتبال ما سالم نیست. تصمیمات فوتبالی باید به طور جمعی اتخاذ شود و مدیران باشگاهی باید به بازی گرفته شوند، اما اینجا تصمیم سازی شخصی است. در این 80 روزی که در عرصه فوتبال هستم یک بار از من مشورت نخواستند، در شرایطی که مصدومان زیادی داشتیم از سازمان لیگ خواستم تا بازی جام حذفی به تعویق بیفتد، اما این فرصت از ما دریغ شد تا با یک لشگر مصدوم به دیدار حریف سنتی و تا بن دندان مسلح برویم.

• Kishe Mehr

من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود :28:

حالا اگه میبرد همین جناب رویانیان نه میگفت شانس با ما یار نبود و نه میگفت استیلی و کریمی و... میگفت همشو خودم انجام دادم!!!! فوتبالی که رئیس پلیسش میشه رئیس باشگاه فوتبالش رو پی گیری نکنم بهتره! هر چند از قبلش هم بنا به همین دلایل پی گیری نمیکردم! جاهای دیگه ی دنیا فوتبال و ورزش و... رو میذارن واسه اروم شدن و سرگرم شدن و کم شدن امار جرم و جنایت و... اونوقت تو مملکت ما....... :28:

• الهام

اولا دم استقلال و هر چي استقلاليه گرم :est: :est:
    دوما حركت تماشاگراي پرسپوليس خيلي زشت بود. اين چه حرفاي زشتي بود كه به استيلي بيچاره زدن؟چرا تماشاگرا به داور زمين سنگ پرتاب كردن؟
    انگار يادشون رفته كه تو يكي از همين بازيهاي پرسپوليس بود كه چشم اون سرباز بيچاره كور شد :94:

• پری سا

:28: :28: :28: :28: :28:
    نقل قول: aac198000
    علی کریمی‌پس از خروج از رختکن پرسپولیس بار دیگر با خبرنگاران صحبت کرد و گفت: شما نیمکت ما و نیمکت استقلالی‌ها را ببینید و ببینید آنها چه کسانی را به بازی آورده‌اند. امیدوارم عزیز محمدی ريیس سازمان لیگ شب‌ها سر راحت روی متکا بگذارد. آخرتی هم وجود دارد. وی در خصوص استعفای استیلی گفت: ‌مشکل تیم پرسپولیس استعفا، یا عدم استعفای استیلی نیست. این مشکلی است که تیم ما دارد و طبیعتا ربط به مدیریت باشگاه دارد. ما باید نقاط ضعف را تقویت کنیم و بتوانیم اگر بازیکنی است جذب کنیم تا در مسابقات آینده تیم قوی‌تری را روانه مسابقات کنیم.

:prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:

• ali41

وی در خصوص استعفای استیلی گفت: ‌مشکل تیم پرسپولیس استعفا، یا عدم استعفای استیلی نیست. این مشکلی است که تیم ما دارد و طبیعتا ربط به مدیریت باشگاه دارد. ما باید نقاط ضعف را تقویت کنیم و بتوانیم اگر بازیکنی است جذب کنیم تا در مسابقات آینده تیم قوی‌تری را روانه مسابقات کنیم.

:prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    چرا که مرسوم نیست یک فرمانده قبل از یک نبرد بزرگ، سربازانش را تخلیه روحی و روانی کند.

فوتبال ایران ====== فوتبال نظامی ---------------> سردار فلانی ، سرهنگ فلانی -------- بزارید وارد جزئیات نشم ! :101:

• ali41

وی در خصوص استعفای استیلی گفت: ‌مشکل تیم پرسپولیس استعفا، یا عدم استعفای استیلی نیست. این مشکلی است که تیم ما دارد و طبیعتا ربط به مدیریت باشگاه دارد. ما باید نقاط ضعف را تقویت کنیم و بتوانیم اگر بازیکنی است جذب کنیم تا در مسابقات آینده تیم قوی‌تری را روانه مسابقات کنیم.

:prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs: :prs:
    چرا که مرسوم نیست یک فرمانده قبل از یک نبرد بزرگ، سربازانش را تخلیه روحی و روانی کند.

فوتبال ایران = فوتبال نظامی ----> سردار فلانی ، سرهنگ فلانی!!!!!! بزارید وارد جزئیات نشم :101:

• gilas

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: