اینو میخواستم تو و باقی دوستان از بزرگ تر ها مخصوصا پدر بزرگ و مادر بزرگ ها بپرسید میزان ارامش در زندگی انها با تمام کمبود های مادی که داشتند چه اندازه بود و انها در مقایسه زندگی خودشون با امروزی ها چه میگویند و علت رو چه میدانند
نقل قول: الهام
دليلش كاملا روشنه.كشور ما تو سري خوره.دارن با نام اسلام و دين رو مغز مردم راه ميرن. ياد فيلم دنيا افتادم كه شريفي نيا يه حاجي نماز خون بود.پسرش يكيو دوست داشت اما حاجي ميگفت جات تو جهنمه اين كارا گناهه،حرامه.بعد مدتي كه زنش رفت زيارت. عاشق همسايش شد و با اون اين ور اون ور ميرفت. مملكت ما همينه.جايي كه نه تفريحي هست. نه سرگرمي چرا مردمش نبايد غمگين باشن؟روزاي عيد از شب قبل شروع ميشه تا شب بعد،بعد اذان تمومه.اما شهادت كه مياد چند روز ادامه داره.بابا ما هم مثه عربا.خدا رحم كرده حضرت محمد عرب بود كه ما اين همه جلوتر از خود عربا سنگ اسلامو به سينه ميزنيم اگه ايراني بود چي ميشد؟
تا حدود زیادی با نوشته ات موافق هستم ، ولی همه اون نیست عواملی دیگه هم دخیل هستند
نقل قول: baron jon
مولاي من! تو را امام غريب مينامند، ميدانم بد ميزباني بودند و در مهماننوازي وفا نكردند. مولاي من! بعد از گذشت روزگار، حال تو ميزبان ما هستي؛ تو ميزبان گريهها و نيازها؛ غمها و دلتنگيهاي ما هستي.
ممنون باران جان متن و عکس زیبایی رو زحمت کشیدی اجرت با اقا
نقل قول: gilas
کاری به موضوع و هدف گذاشتن تاپیک ندارم
هدف من از گذاشتن این مطلب بخاطر چند نفر از دوستان که دچار مشکلات خانوادگی و جسمی هستند و من ارادت خاصی به انها دارم و با این وسیله میخواستم نشان بدهم که متاسفانه درصد بالایی از جامعه کنونی ما دچار گرفتاری و مشکلات متفاوتی هستند که ارامش انها رو نشانه رفته و بگویم انها تنها نیستند
اما گذاشتن یه نامه محرمانه که با پاکی و معصومیت کودکی نوشته شده اصلا قشنگ نیست
محرمانه دارای تعریف خاصی هست اگه تعریف محرمانه رو در اینجا بنویسی ، جواب خودت رو خواهی یافت
نمیدونم خدامای حرم تا چه حد اجازه خوندن این نامه هارو دارن
از کجا میدونی این نامه به خدام داده شده
اما اگرم هم اجازه خوندش رو دارین بیانش که شماها خوندینش قشنگ نیست
این یه درد و دل هستش با کسی که به صورت فیزیکی وجود نداره اما عتقادات باعث میشه همچین نامه ای نوشته بشه و ایمان داره که خونده میشه از طرف کسی که مخاطب قرار گرفته
دوست نداشتم توضیح بیشتری بدم فقط دوستان عزیز بدونند نامه ای محرمانه تلقی میشه که اولا نام و نشانی از نویسنده نامه در ان باشد و در ثانی حاوی نکاتی باشد که با افشای ان مشکلی برای نویسنده ان بوجود بیاید و ثالثا نویسنده قید محرمانه رو در ان نوشته باشد این نامه توسط دختری به یکی از دوستان من داده شده که خوشبختانه با مراجعه به منزل این دختر موفق به کمک رسانی مادی و معنوی شدند هر چند متاسفانه هنوز مشکل جسمی باقی است و این نامه هم با رضایت کامل این دختر در اختیار من گذاشته شده
نقل قول: maryamlondon1
ممنون معذرت میخواهم پیری وخرفتی
دستت درد نکنه هنوز منو تو اول چل چلی مون هست ، یک گل از صد گلمون نشکفته کجا پیر شدیم
محرمانه دارای تعریف خاصی هست اگه تعریف محرمانه رو در اینجا بنویسی ، جواب خودت رو خواهی یافت
چیزی که بین خودت و خدای خودته یعنی محرمانه به تعریف کلاسیک و آکادمیش هم کاری ندارم
نقل قول: محسن صائب
من نگفتم داده دست خدام من منظورم انداختن نامه تو حرم یا صندق های تعبیه شده برای نذر ها هستش
نقل قول: محسن صائب
دوست نداشتم توضیح بیشتری بدم فقط دوستان عزیز بدونند نامه ای محرمانه تلقی میشه که اولا نام و نشانی از نویسنده نامه در ان باشد و در ثانی حاوی نکاتی باشد که با افشای ان مشکلی برای نویسنده ان بوجود بیاید و ثالثا نویسنده قید محرمانه رو در ان نوشته باشد این نامه توسط دختری به یکی از دوستان من داده شده که خوشبختانه با مراجعه به منزل این دختر موفق به کمک رسانی مادی و معنوی شدند هر چند متاسفانه هنوز مشکل جسمی باقی است و این نامه هم با رضایت کامل این دختر در اختیار من گذاشته شده
محرمانه اداری با محرمانه معنوی فرق داره بالا هم گفتم رضایت این دختر خانم هم برای این بوده که نامه به دست شما برسه و شما هم حالا وسیله از طرف مخاطب اصلی نامه برای برای براورده شدن حاجتش نه رضایت برای اینکه تو سایت و برای عموم بزارید
اجر کارتون هم با خودش
نظر من تغییر نکرده درباره گذاشتن متن اصلی نامه اگرم نامه به دست شما رسیده مثل داستان همون نامه است که بچه ها تاپیکش کردن نامه ای به خدا که به واقعیت پیوست !!!
جالبه ، شما بدون اینکه این دختر رو بشناسی و از راه دور میگی که این دختر خانم راضی نیست میتونم بپرسم از کجا مطلع هستی
من نمیدونم دنبال چی هستی این سوالها یعنی چی؟ فکر میکنی قصد واقعی من از گذاشتن این نوع مطالب چی میتونه باشه ، فکر میکنی چقدر برای من امتیاز و تعریف و تمجید دیگران مهم هست برام جالبه کسی که بعنوان مدیر درجمعی حضور داره ، بایداینومتوجه بشه که من اگه این نامه در این جمع دوستانه گذاشتم فقط بدلیل احترام خاص به دوستان هست و اینکه اونا رو محرم میدونم در اینجمع افرادی حضور دارند که از اعتقادات بالایی برخوردار هستند و عشق به اقا می ورزند من این مطلب روبرای اون دسته افرادگذاشتم
دوستان باور کنند من هیچ احتیاجی به اینکه بخواهم با ارائه این نوع مطالب برای خودم وجهه ای کسب کنم ندارم، خیلی مسخره خواهد بود من با این سن و سال بخواهم با این روش ها انهم در این محیط خودم رو تخلیه روانی کنم چی بگم من خودم و دوستانی که تفسیری غیر از این دارند رو به خود اقا میسپارم که خود قضاوت کند
اینو میخواستم تو و باقی دوستان از بزرگ تر ها مخصوصا پدر بزرگ و مادر بزرگ ها بپرسید میزان ارامش در زندگی انها با تمام کمبود های مادی که داشتند چه اندازه بود و انها در مقایسه زندگی خودشون با امروزی ها چه میگویند و علت رو چه میدانند
من اين موضوع رو پرسيدم تا شما بگيد كه آيا معتقدين نسل قبل از ما آرامش داشتند؟ عقيده شما رو پرسيدم و گرنه من به چنين چيزي اعتقاد ندارم. هر نسلي گرفتاري ها و مشكلات و اندوههاي خودش رو داره.توجيهات و فلسفه هاي نسل قبل براي آرام كردن خودشون تنها مشتي عقايد عاميانه است كه به خودشون هم از صد در صد آرامش نميداده.بلكه فقط دل خوش كنكي بوده كه زمان رو با اون سپري مي كردند و مشكلات و اندوههاي نسل ما درصد بالاييش هديه ي همين افراد جاهلي است كه همه ي زندگيشون سطحي و گذر زمان بوده و همين الان هم با سنت هايي كه پايه گذاري كردند دست به گريبانيم و مشكلات زيادي بابت همين داريم.اگر آنها آرامش داشتند الان ما هم آرامش داشتيم.همين دليل براي اثبات اينكه آرامشي كه اونها ازش ياد مي كنند دروغه كافيه. .....
ابا ما هم مثه عربا.خدا رحم كرده حضرت محمد عرب بود كه ما اين همه جلوتر از خود عربا سنگ اسلامو به سينه ميزنيم اگه ايراني بود چي ميشد؟
الهام خانوم من یه چیز یادم افتاد که شاید ندونید : من کاری به زبان و اینکه در تاریخ چه اتفاقی افتاد ندارم.مهم اون چیزیه که یه آدم که مدعیه پیامبریه میگه و با خودش میاره .... من به کوروش کبیر بسیار احترام میزارم (که اسمش تو تورات و قرآن - ذوقرنین اومده و از او به عنوان مرد صالح و عادل یاد شده )ولی آیا فکر کردید کوروش این حرفا رو از کجا میاورد؟!!!!! کوروش مشاوری داشت به نام دانیال بقول انگلیسیها دنیل و او کسی نبود جز دانیال نبی که پیامبر خدا بود و قبرشم تو شوش خودمونه ..... وقتی به قرآن یه نگاه بندازید و آیات سوره های آخر قرآن مثل شمس و امثال آنرا بررسی کنید خواهید دید نظریه نسبیت عام، انبساط جهان،ذرات بینهایت(حسابی) و دریایی از اطلاعات و مفاهیم در اون نهفته که ما ازش بی اطلاعیم...حالا این کتابو عرب اورده یا عجم مکه فرقی میکنه ؟ اگه من درک درستی از رسول خدا و اولیاء خدا و کتاب قرآن و نهج البلاغه یا صحیفه و امثال آن ندارم آیا میتوانم اعراب یا سایر اقوام را زیر سئوال ببرم..... به نظر من این تیز هوشی ایرانیها بود که مسلمان شدن و تیز هوشانه تر علویت را برگزیدن (شما کتب اهل سنت را مطالعه بفرمایید تا فرق را درک کنید --- با احترام به ایشان) ....... طولانی شد ولی وقتی پروفسور حسابی اولین بار از اینشتاین با بدبختی وقت گرفت تا از او استفاده کنه با جمله ای از او مواجه شد که حیرت کرد: "شما که امام صادقتون را دارین برای چی بدنبال من هستید؟" اثبات اینکه اینشتاین ایده نحنای فضا-زمان رو از قرآن گرفت (که جاذبه نیوتونی رو برد زیر سئوال) برای من ادعای بزرگیه ولی شک نکنید که او به همراه تئوریسین پاکستانی مسلمان(عبدالسلام مبدع تئوری انبساط جهان) و حسابی در ذرات بینهایت، همگی از قرآن ایده گرفتند...... معذرت میخوام طولانی شد
الهام خانوم من یه چیز یادم افتاد که شاید ندونید : من کاری به زبان و اینکه در تاریخ چه اتفاقی افتاد ندارم.مهم اون چیزیه که یه آدم که مدعیه پیامبریه میگه و با خودش میاره .... من به کوروش کبیر بسیار احترام میزارم (که اسمش تو تورات و قرآن - ذوقرنین اومده و از او به عنوان مرد صالح و عادل یاد شده )ولی آیا فکر کردید کوروش این حرفا رو از کجا میاورد؟!!!!! کوروش مشاوری داشت به نام دانیال بقول انگلیسیها دنیل و او کسی نبود جز دانیال نبی که پیامبر خدا بود و قبرشم تو شوش خودمونه ..... وقتی به قرآن یه نگاه بندازید و آیات سوره های آخر قرآن مثل شمس و امثال آنرا بررسی کنید خواهید دید نظریه نسبیت عام، انبساط جهان،ذرات بینهایت(حسابی) و دریایی از اطلاعات و مفاهیم در اون نهفته که ما ازش بی اطلاعیم...حالا این کتابو عرب اورده یا عجم مکه فرقی میکنه ؟ اگه من درک درستی از رسول خدا و اولیاء خدا و کتاب قرآن و نهج البلاغه یا صحیفه و امثال آن ندارم آیا میتوانم اعراب یا سایر اقوام را زیر سئوال ببرم..... به نظر من این تیز هوشی ایرانیها بود که مسلمان شدن و تیز هوشانه تر علویت را برگزیدن (شما کتب اهل سنت را مطالعه بفرمایید تا فرق را درک کنید --- با احترام به ایشان) ....... طولانی شد ولی وقتی پروفسور حسابی اولین بار از اینشتاین با بدبختی وقت گرفت تا از او استفاده کنه با جمله ای از او مواجه شد که حیرت کرد: "شما که امام صادقتون را دارین برای چی بدنبال من هستید؟" اثبات اینکه اینشتاین ایده نحنای فضا-زمان رو از قرآن گرفت (که جاذبه نیوتونی رو برد زیر سئوال) برای من ادعای بزرگیه ولی شک نکنید که او به همراه تئوریسین پاکستانی مسلمان(عبدالسلام مبدع تئوری انبساط جهان) و حسابی در ذرات بینهایت، همگی از قرآن ایده گرفتند...... معذرت میخوام طولانی شد
maryamlondon1
محسن صائب
اینو میخواستم تو و باقی دوستان از بزرگ تر ها مخصوصا پدر بزرگ و مادر بزرگ ها بپرسید
میزان ارامش در زندگی انها با تمام کمبود های مادی که داشتند چه اندازه بود و انها در مقایسه زندگی خودشون با امروزی ها چه میگویند
و علت رو چه میدانند
دليلش كاملا روشنه.كشور ما تو سري خوره.دارن با نام اسلام و دين رو مغز مردم راه ميرن. ياد فيلم دنيا افتادم كه شريفي نيا يه حاجي نماز خون بود.پسرش يكيو دوست داشت اما حاجي ميگفت جات تو جهنمه اين كارا گناهه،حرامه.بعد مدتي كه زنش رفت زيارت. عاشق همسايش شد و با اون اين ور اون ور ميرفت. مملكت ما همينه.جايي كه نه تفريحي هست. نه سرگرمي چرا مردمش نبايد غمگين باشن؟روزاي عيد از شب قبل شروع ميشه تا شب بعد،بعد اذان تمومه.اما شهادت كه مياد چند روز ادامه داره.بابا ما هم مثه عربا.خدا رحم كرده حضرت محمد عرب بود كه ما اين همه جلوتر از خود عربا سنگ اسلامو به سينه ميزنيم اگه ايراني بود چي ميشد؟
تا حدود زیادی با نوشته ات موافق هستم ، ولی همه اون نیست
مولاي من! بعد از گذشت روزگار، حال تو ميزبان ما هستي؛ تو ميزبان گريهها و نيازها؛ غمها و دلتنگيهاي ما هستي.
ممنون باران جان
متن و عکس زیبایی رو زحمت کشیدی
اجرت با اقا
هدف من از گذاشتن این مطلب
بخاطر چند نفر از دوستان که دچار مشکلات خانوادگی و جسمی هستند و من ارادت خاصی به انها دارم و با این وسیله میخواستم نشان بدهم که متاسفانه درصد بالایی از جامعه کنونی ما دچار گرفتاری و مشکلات متفاوتی هستند که ارامش انها رو نشانه رفته و بگویم انها تنها نیستند
محرمانه دارای تعریف خاصی هست
اگه تعریف محرمانه رو در اینجا بنویسی ، جواب خودت رو خواهی یافت
و ایمان داره که خونده میشه از طرف کسی که مخاطب قرار گرفته
دوست نداشتم توضیح بیشتری بدم
فقط دوستان عزیز بدونند
نامه ای محرمانه تلقی میشه که اولا نام و نشانی از نویسنده نامه در ان باشد و در ثانی حاوی نکاتی باشد که با افشای ان مشکلی برای نویسنده ان بوجود بیاید و ثالثا نویسنده قید محرمانه رو در ان نوشته باشد
این نامه توسط دختری به یکی از دوستان من داده شده که خوشبختانه با مراجعه به منزل این دختر موفق به کمک رسانی مادی و معنوی شدند هر چند متاسفانه هنوز مشکل جسمی باقی است و این نامه هم با رضایت کامل این دختر در اختیار من گذاشته شده
دستت درد نکنه
هنوز منو تو اول چل چلی مون هست ، یک گل از صد گلمون نشکفته
کجا پیر شدیم
gilas
اگه تعریف محرمانه رو در اینجا بنویسی ، جواب خودت رو خواهی یافت
چیزی که بین خودت و خدای خودته یعنی محرمانه
به تعریف کلاسیک و آکادمیش هم کاری ندارم
من نگفتم داده دست خدام
من منظورم انداختن نامه تو حرم یا صندق های تعبیه شده برای نذر ها هستش
فقط دوستان عزیز بدونند
نامه ای محرمانه تلقی میشه که اولا نام و نشانی از نویسنده نامه در ان باشد و در ثانی حاوی نکاتی باشد که با افشای ان مشکلی برای نویسنده ان بوجود بیاید و ثالثا نویسنده قید محرمانه رو در ان نوشته باشد
این نامه توسط دختری به یکی از دوستان من داده شده که خوشبختانه با مراجعه به منزل این دختر موفق به کمک رسانی مادی و معنوی شدند هر چند متاسفانه هنوز مشکل جسمی باقی است و این نامه هم با رضایت کامل این دختر در اختیار من گذاشته شده
محرمانه اداری با محرمانه معنوی فرق داره بالا هم گفتم
رضایت این دختر خانم هم برای این بوده که نامه به دست شما برسه و شما هم حالا وسیله از طرف مخاطب اصلی نامه برای برای براورده شدن حاجتش
نه رضایت برای اینکه تو سایت و برای عموم بزارید
اجر کارتون هم با خودش
نظر من تغییر نکرده درباره گذاشتن متن اصلی نامه
اگرم نامه به دست شما رسیده مثل داستان همون نامه است که بچه ها تاپیکش کردن نامه ای به خدا که به واقعیت پیوست !!!
هاچو هاچو
محسن صائب
جالبه ، شما بدون اینکه این دختر رو بشناسی و از راه دور میگی که این دختر خانم راضی نیست
میتونم بپرسم از کجا مطلع هستی
من نمیدونم دنبال چی هستی
این سوالها یعنی چی؟
فکر میکنی قصد واقعی من از گذاشتن این نوع مطالب چی میتونه باشه ،
فکر میکنی چقدر برای من امتیاز و تعریف و تمجید دیگران مهم هست
برام جالبه کسی که بعنوان مدیر درجمعی حضور داره ، بایداینومتوجه بشه که من اگه این نامه در این جمع دوستانه گذاشتم فقط بدلیل احترام خاص به دوستان هست و اینکه اونا رو محرم میدونم
در اینجمع افرادی حضور دارند که از اعتقادات بالایی برخوردار هستند و عشق به اقا می ورزند
من این مطلب روبرای اون دسته افرادگذاشتم
دوستان باور کنند من هیچ احتیاجی به اینکه بخواهم با ارائه این نوع مطالب برای خودم وجهه ای کسب کنم ندارم، خیلی مسخره خواهد بود من با این سن و سال بخواهم با این روش ها انهم در این محیط خودم رو تخلیه روانی کنم
چی بگم
من خودم و دوستانی که تفسیری غیر از این دارند رو به خود اقا میسپارم که خود قضاوت کند
hadi04
خیلی زیبا بود اشکم درومد ایشالا آقا حضرت امام رضا یه گوشه ی نگاهی هم به من بندازه
ممنون داداش محسن
malakeh
اینو میخواستم تو و باقی دوستان از بزرگ تر ها مخصوصا پدر بزرگ و مادر بزرگ ها بپرسید
میزان ارامش در زندگی انها با تمام کمبود های مادی که داشتند چه اندازه بود و انها در مقایسه زندگی خودشون با امروزی ها چه میگویند
و علت رو چه میدانند
من اين موضوع رو پرسيدم تا شما بگيد كه آيا معتقدين نسل قبل از ما آرامش داشتند؟
عقيده شما رو پرسيدم و گرنه من به چنين چيزي اعتقاد ندارم.
هر نسلي گرفتاري ها و مشكلات و اندوههاي خودش رو داره.توجيهات و فلسفه هاي نسل قبل براي آرام كردن خودشون تنها مشتي عقايد عاميانه است كه به خودشون هم از صد در صد آرامش نميداده.بلكه فقط دل خوش كنكي بوده كه زمان رو با اون سپري مي كردند و مشكلات و اندوههاي نسل ما درصد بالاييش هديه ي همين افراد جاهلي است كه همه ي زندگيشون سطحي و گذر زمان بوده و همين الان هم با سنت هايي كه پايه گذاري كردند دست به گريبانيم و مشكلات زيادي بابت همين داريم.اگر آنها آرامش داشتند الان ما هم آرامش داشتيم.همين دليل براي اثبات اينكه آرامشي كه اونها ازش ياد مي كنند دروغه كافيه.
.....
ali41
الهام خانوم من یه چیز یادم افتاد که شاید ندونید : من کاری به زبان و اینکه در تاریخ چه اتفاقی افتاد ندارم.مهم اون چیزیه که یه آدم که مدعیه پیامبریه میگه و با خودش میاره .... من به کوروش کبیر بسیار احترام میزارم (که اسمش تو تورات و قرآن - ذوقرنین اومده و از او به عنوان مرد صالح و عادل یاد شده )ولی آیا فکر کردید کوروش این حرفا رو از کجا میاورد؟!!!!! کوروش مشاوری داشت به نام دانیال بقول انگلیسیها دنیل و او کسی نبود جز دانیال نبی که پیامبر خدا بود و قبرشم تو شوش خودمونه ..... وقتی به قرآن یه نگاه بندازید و آیات سوره های آخر قرآن مثل شمس و امثال آنرا بررسی کنید خواهید دید نظریه نسبیت عام، انبساط جهان،ذرات بینهایت(حسابی) و دریایی از اطلاعات و مفاهیم در اون نهفته که ما ازش بی اطلاعیم...حالا این کتابو عرب اورده یا عجم مکه فرقی میکنه ؟ اگه من درک درستی از رسول خدا و اولیاء خدا و کتاب قرآن و نهج البلاغه یا صحیفه و امثال آن ندارم آیا میتوانم اعراب یا سایر اقوام را زیر سئوال ببرم..... به نظر من این تیز هوشی ایرانیها بود که مسلمان شدن و تیز هوشانه تر علویت را برگزیدن (شما کتب اهل سنت را مطالعه بفرمایید تا فرق را درک کنید --- با احترام به ایشان) ....... طولانی شد ولی وقتی پروفسور حسابی اولین بار از اینشتاین با بدبختی وقت گرفت تا از او استفاده کنه با جمله ای از او مواجه شد که حیرت کرد: "شما که امام صادقتون را دارین برای چی بدنبال من هستید؟"
اثبات اینکه اینشتاین ایده نحنای فضا-زمان رو از قرآن گرفت (که جاذبه نیوتونی رو برد زیر سئوال) برای من ادعای بزرگیه ولی شک نکنید که او به همراه تئوریسین پاکستانی مسلمان(عبدالسلام مبدع تئوری انبساط جهان) و حسابی در ذرات بینهایت، همگی از قرآن ایده گرفتند...... معذرت میخوام طولانی شد
Kishe Mehr
الهام خانوم من یه چیز یادم افتاد که شاید ندونید : من کاری به زبان و اینکه در تاریخ چه اتفاقی افتاد ندارم.مهم اون چیزیه که یه آدم که مدعیه پیامبریه میگه و با خودش میاره .... من به کوروش کبیر بسیار احترام میزارم (که اسمش تو تورات و قرآن - ذوقرنین اومده و از او به عنوان مرد صالح و عادل یاد شده )ولی آیا فکر کردید کوروش این حرفا رو از کجا میاورد؟!!!!! کوروش مشاوری داشت به نام دانیال بقول انگلیسیها دنیل و او کسی نبود جز دانیال نبی که پیامبر خدا بود و قبرشم تو شوش خودمونه ..... وقتی به قرآن یه نگاه بندازید و آیات سوره های آخر قرآن مثل شمس و امثال آنرا بررسی کنید خواهید دید نظریه نسبیت عام، انبساط جهان،ذرات بینهایت(حسابی) و دریایی از اطلاعات و مفاهیم در اون نهفته که ما ازش بی اطلاعیم...حالا این کتابو عرب اورده یا عجم مکه فرقی میکنه ؟ اگه من درک درستی از رسول خدا و اولیاء خدا و کتاب قرآن و نهج البلاغه یا صحیفه و امثال آن ندارم آیا میتوانم اعراب یا سایر اقوام را زیر سئوال ببرم..... به نظر من این تیز هوشی ایرانیها بود که مسلمان شدن و تیز هوشانه تر علویت را برگزیدن (شما کتب اهل سنت را مطالعه بفرمایید تا فرق را درک کنید --- با احترام به ایشان) ....... طولانی شد ولی وقتی پروفسور حسابی اولین بار از اینشتاین با بدبختی وقت گرفت تا از او استفاده کنه با جمله ای از او مواجه شد که حیرت کرد: "شما که امام صادقتون را دارین برای چی بدنبال من هستید؟"
اثبات اینکه اینشتاین ایده نحنای فضا-زمان رو از قرآن گرفت (که جاذبه نیوتونی رو برد زیر سئوال) برای من ادعای بزرگیه ولی شک نکنید که او به همراه تئوریسین پاکستانی مسلمان(عبدالسلام مبدع تئوری انبساط جهان) و حسابی در ذرات بینهایت، همگی از قرآن ایده گرفتند...... معذرت میخوام طولانی شد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→