ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
فقط مخصوص شیرین و خانوم ها
KuRoSh
مصرف میوه ی «به» برای تقویت دریچه تحتانی مری یا دهانه معده مؤثر بوده و موجب کاهش تهوع در دوران بارداری میشود.
محمود خدادوست کارشناس طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره اظهار گفت: طب سنتی طبی پیشگیرانه است و در طب سنتی ایران برای حفظ سلامت و تندرستی افراد، باید متناسب با مزاج سن، مزاج فرد، مزاج فصل و مزاج جنس تدابیری اتخاذ شود. وی افزود:
ویار و تهوع حاملگی یکی از مسائلی است که زنان باردار با آن مواجه هستند. ویار حاملگی به عملکرد دریچه تحتانی مری یا دهانه معده مربوط می شود.
خدادوست ادامه داد: عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع میشود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج میشد، در بدن باقی می ماند و تجمع پیدا میکند، این موضوع باعت تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده میشود و این دریچه به خوبی کار نمیکند، در نتیجه موجب بروز ناراحتی گوارشی و تهوع میشود.
وی اضافه کرد: استفاده از مواد غذایی که دریچه تحتانی مری یا دهانه (فم) معده را تقویت کند، موجب کاهش تهوع دوران بارداری میشود.
دستیار تخصصی طب سنتی گفت: در گذشته به زنان باردار توصیه میشد برای این که کودکشان زیبا شود، روزانه یک عدد میوه «به» مصرف کنند علاوه بر آن «به» موجب تقویت دریچه تحتانی مری میشود و از این طریق دستگاه گوارش خوب کار میکند.
ممنون از این که با ما همراه بودید
دلشاد
مبارک مامان شیلین بچه گوگولو مقولیش
نخبه
هم خود میوه به مفیده هم دونه هاش.. چند وقت پیش که بد جور سرما خورده بودم و ضعیت گلوم داغون بود دونه های به رو ریختم تو لیوان اب و بعد از چند ساعت اب دونه به رو خوردم سه سوت گلوم خوب شد
میوه به رو هم دوست دارم البته اگه ارش امون بده چون هر چی به اسم من میخره بیشترش رو خودش قورت میده
ممنون کوروش باز هم از این تاپیکها بزار با اینکه همش در حال سرچ کردن اینجور مطالب هستم ولی تاپیکهای شما هم مفید هست
نخبه
اسم بچه فعلا فندقه چون اندازه فندقه
KuRoSh
جات خالی منم دیشب یک لیوان زدم به بدن که پرید تو گلو و بعد یه چرت خوشجل زدیم تا صبح خوب شدیم
خوراک من اینه که دونه هاش رو بجوم و با دندونم خرد کنم
قابل نداشت ولی خوب دل سرد شدم چون هرچی من بزارم تاپیک های مفید دیدی تو اینترنت یا می دونی
mz56mz
مبارك شيرين خانمهاااااااااااااااااااااااااااااااا
حورا
Life Dream
مطلب مفيدي بود مرسي جلال جان، براي تهوع آقايون هم خوبه
نخبه,
مبارك باشه شيرين
بهونه
هاچو هاچو
هاچو هاچو
KuRoSh
ها چو برو بیرون تا تاپیک رو به گند نکشیدی