₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » من از او بهترم!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

من از او بهترم!!!

595 بازدید، 7 پست، نویسنده: ashkanmb

• ashkanmb

به تکبر از مردم روی مگردان و به خودپسندی بر زمین راه نرو؛ زیرا خداوند هیچ خودپسند فخرفروشی را دوست ندارد. لقمان/ 18

خدایا! چه اتفاقی افتاده که ما آدمها فکر میکنیم خیلی مهم هستیم؟ خودمان را میگیریم و خیال میکنیم یک سر و گردن از همه بالاتریم. فکر میکنیم تافته جدا بافتهایم و حسابمان از حساب همه جداست.
    فکر میکنیم با عالم و آدم فرق داریم. میدانم که تو از آدمهای خودخواه خوشت نمیآید. میدانم که بارها و بارها گفتهای که آدمهای متکبر و مغرور را دوست نداری. باز یاد شیطان میافتم و حرفهایش.
    خدا گفت: «وقتی تو را به سجده فرمان دادم، چه چیز تو را از آن بازداشت؟»
    گفت: «من از او بهترم، مرا از آتش آفریدهای و او را از گل
    گفت: «از این مقام فرود آی که تو حق نداری در آن گردن کشی کنی، بیرون رو که تو از خوار شدگانی

فکرش را که میکنم میبینم، ما آدمها خیلی وقتها پا جای پای شیطان میگذاریم. ما هم میگوییم: «من از او بهترم.»
    چرا فکر میکنیم ما از درختها و پرندهها بهتریم، یا از زمین و آسمان، یا از هر چه که تو آفریدهای. چرا به خودمان اجازه میدهیم که هر کاری که دلمان خواست با جهان تو بکنیم؟
    ما نابود میکنیم، خراب میکنیم و از بین میبریم. همیشه هم خیال میکنیم، فقط ماییم که حق داریم چرا سهم دیگران را نمیدهیم؟
    خدایا! چرا ما همه چیز را برای خودمان میخواهیم؟
    خدایا! ما چقدر خود خواهیم، چقدر خودخواه!
    ما آدمها خیلی وقتها پا جای پای شیطان میگذاریم. ما هم میگوییم: «من از او بهترم.»
    از عرفان نظر آهاری

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی دوست عزیز :46:

• baron jon

قشنگ بود :39:
    مرسي :46:

• maryamlondon1

نقل قول: ashkanmb
    خدایا! ما چقدر خود خواهیم، چقدر خودخواه!

من از ادمهای خودخواه خیلی متنفرم :30: نمیدونم انسان چرا باید خود خواه باشه؟؟؟؟ .. انسان به چه دلخوش کرده ؟ ای انسانها این دنیا دنیای فانی به جز 4 متر کفن وبدن که اگر یک روز در هوای ازاد بمونه متعفن میشه که حتی عزیزترین کسانمون به ما نزدیک نمیشن :2:

• gilas

زیبا بود
    همیشه از نوشته های عرفان نظر آهاری لذت میبرم :1:

• mojde

خودخواهي خوبه اما به اندازه و امان از آدميزاد دوپا كه اشكالش تشخيص همين اندازست
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: