₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » رواج روسپیگری در میان دانشجویان در انگلستان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » رواج روسپیگری در میان دانشجویان در انگلستان

بدون عکس

رواج روسپیگری در میان دانشجویان در انگلستان

1527 بازدید، 17 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

افزایش هزینه‌های زندگی، دانشجویان بیشتری را به روسپیگری واداشته است

اتحادیه ملی دانشجویان در بریتانیا مدعی شده است که تعداد بیشتری از دانشجویان در انگلستان برای تامین هزینه‌های تحصیل خود به روسپیگری رو می‌آورند.

این اتحادیه همچنین اضافه کرده است که دانشجویان برای تامین هزینه‌های تحصیلی به قمار هم رو آورده‌اند و در آزمایش‌های پزشکی شرکت می‌کنند.
    گفته شده است که افزایش هزینه‌های زندگی و شهریه‌ها، در کنار کاهش بودجه‌های آموزشی در این روند موثر بوده است.

با این حال، دولت می‌گوید که "بسته‌های حمایتی قابل توجهی" برای کمک مالی به دانشجویان ارائه می‌دهد.

استل هارت، مدیر امور زنان در اتحادیه ملی دانشجویان، به بی‌بی‌سی گفت که کاهش هزینه‌های دولتی، دانشجویان را بیشتر تحت فشار قرار می‌دهد.

او گفت: دانشجویان (برای تامین هزینه‌ها) به اقدامات خطرناکی دست می‌زنند.

خانم هارت اضافه کرد: "در شرایطی که فرصت‌های شغلی کمی وجود دارد، حمایت‌های به مراتب کمتری از دانشجویان می‌شود و افراد در اقتصادهای غیررسمی مثل شغل‌های جنسی، بیشتر فعالیت می‌کنند."

او گفت: "این شغل، کار خطرناک و نامتعارفی است و به راحتی باعث می‌شود افراد از تحصیل باز بمانند.

تماس با خط تلفن مشاوره

انجمن حمایت از روسپیان که در مرکزش در لندن، خط تلفن مشاوره دارد، اعلام کرده است که تعداد تماس‌های تلفنی دانشجویان با این مرکز در یک سال گذشته، دست کم دو برابر شده است.

سارا واکر، یکی از کارکنان این سازمان، می‌گوید که تماس‌های تلفنی دانشجویان با این مرکز مشاوره در ده سال اخیر به تدریج افزایش یافته است، ولی در عین حال، او اضافه می‌کند از زمانی که دولت اعلام کرد دانشگاه‌های انگلستان می‌توانند از سال ۲۰۱۲ میلادی شهریه‌ها را تا ۹ هزار پوند در سال افزایش دهند، تعداد این تماس‌ها از سوی دانشجویان افزایش قابل توجهی پیدا کرده است

ارائه خدمات جنسی

تنها دانشجویان دانشگاه‌ها نیستند که برای تامین هزینه‌های تحصیلی خود به صنعت روسپیگری روی آورده‌اند.

تصویر در دسترس نیست

دختر ۱۸ ساله‌ای که نام کلر را برای خود انتخاب کرده است، زمانی وارد صنعت روسپیگری شد که در دوره پیش‌دانشگاهی درس می‌خواند. در آن زمان، او دریافت که مستمری آموزشی‌اش ممکن است قطع شود.

او می‌گوید: "بدون این مستمری نمی‌توانستم به کالج بروم. هزینه‌های رفت و آمد من ۷۰ پوند در ماه بود و بدون آن، نمی‌دانستم چه کاری می‌توانم انجام دهم. نمی‌دانستم به چه کسی در کالج مراجعه کنم و نمی‌خواستم برای تامین این هزینه‌ها، به خانواده‌ام وابسته باشم."

او اضافه می‌کند: "خیلی از دوستانم در فروشگاه‌ها کار می‌کردند و در نهایت، ترک تحصیل کرده بودند. من نمی‌خواستم چنین سرنوشتی داشته باشم."

کلر می‌گوید: "دوستی داشتم که از وقتی ۱۶ سالم بود، سعی می‌کرد من را وارد شرکت خودش که خدمات جنسی ارائه می‌کرد، بکند. او می‌گفت که می‌توانم درآمد زیادی داشته باشم. ساعت‌های کاری مطابق میل من خواهد بود و همینطور می‌توانم تصمیم بگیرم که چه مشتری‌هایی را برای چه مدتی بپذیرم."

تصویر در دسترس نیست

او که هم‌اکنون از صنعت روسپیگری بیرون آمده است تا به تحصیل ادامه دهد، می‌گوید: "هیچ راه دیگری نداشتم. اما الان نسبت به وقتی که کار در این صنعت را شروع کردم، آدم متفاوتی هستم. اعتماد به نفس خودم را خیلی از دست داده‌ام و به خیلی از آدم‌ها دیگر اعتماد ندارم."

حمایت مالی دولتی

یکی از سخنگویان وزارت آمورش این کشور می‌گوید: "ما سالانه ۱۸۰ میلیون پوند را به حمایت مالی از افراد آسیب‌پذیری که ۱۶ تا ۱۹ سال دارند، اختصاص می‌دهیم تا به ادامه تحصیل آنها کمک کنیم. "

او اضافه می‌کند: "این، مسئولان مدارس و کالج‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند کمک‌هزینه‌های تحصیلی را به چه کسانی بدهند و اگر دانش‌آموزی واقعا با مشکلات مالی روبه‌رو است، باید حتما مستقیما با مسئولان مدرسه صحبت کند."
    در عین حال، پژوهشی که دانشگاه کینگستون در سال گذشته انجام داد، نشان داد که تعداد دانشجویانی که کسی را می‌شناسند که برای تامین هزینه‌های تحصیل خود در صنعت روسپیگری فعالیت کرده است، در مدت ده سال، از ۳ درصد به ۲۵ درصد رسیده است.

• الهام

نقل قول: maryamlondon1
    نمی‌خواستم برای تامین این هزینه‌ها، به خانواده‌ام وابسته باشم."

آدم وابسته به خونواده باشه و از اونا سركوفت بشنوه بهتر از اين كثافت كارياس.

• ژنرال

باز دخترای دانشجو برای تامین هزینه تحصیل این راهو دارن

تازه میتونن برای گرفتن نمره . . با استاد هم . . .

ولی پسرا . . . 387

:4: :9:

• دلشاد

واقعا دخترا واسه حل تمام مشکلات یه راه حل دارن ولی پسرا جز چاه کندن راه حلی نمیتونن پیدا کنن :44: :4:

• الهام

ژنرال,
    الان خيلي ناراحتي؟!!!!! :4:

• maryamlondon1

پژوهشی که دانشگاه کینگستو ن در سال گذشته انجام داد، نشان داد که تعداد دانشجویانی که کسی را می‌شناسند که برای تامین هزینه‌های تحصیل خود در صنعت روسپیگری فعالیت کرده است،

این دانشگاه حسن پسرم :13: حالا فعلا شهریه ها هنوز بالا نرفته از سال 2012 سپتامبر هزینه دانشگاه سه برابر میشه یعنی سالی 9 هزار پوند میشه البته به غیر از هزینه رفت وامد اجاره خانه اب برق گاز انترنت غذا .. :2:

• bijjan

این دانشگاه حسن پسرم حالا فعلا شهریه ها هنوز بالا نرفته از سال 2012 سپتامبر هزینه دانشگاه سه برابر میشه یعنی سالی 9 هزار پوند میشه البته به غیر از هزینه رفت وامد اجاره خانه اب برق گاز انترنت غذا ..

مریم خانم من میگم فعلا تا میتونین ارز بخرین فکر میکنم پوند تا آخر سال 2500 تومن بشه راستی چه قدر ارز دانشجویی میدن؟

• gilas

بد اوضاعی شده :87:

• Life Dream

نقل قول: ژنرال
    باز دخترای دانشجو برای تامین هزینه تحصیل این راهو دارن

تازه میتونن برای گرفتن نمره . . با استاد هم . . .

ولی پسرا . . .

نقل قول: ژنرال
    واقعا دخترا واسه حل تمام مشکلات یه راه حل دارن ولی پسرا جز چاه کندن راه حلی نمیتونن پیدا کنن

:23: :23: :23:
    پسرا روش بهتري دارن، استادشونو سر خيابون يا كوچه خلوت گير ميارن و تهديدش ميكنن، خيلي كارسازتره :83:

مرسي مامان مريم امروز خبرات خيلي بامزه بودن :23: نقل خودت از خودتم كه خيلي باحال بود :23:

• maryamlondon1

نقل قول: gilas
    بد اوضاعی شده

اخر الزمان دیگه :2:
    نقل قول: Life Dream
    مرسي مامان مريم امروز خبرات خيلي بامزه بودن نقل خودت از خودتم كه خيلي باحال بود

نقل خودم از خودم خیلی با حال بود یعنی چه 315
    نقل قول: bijjan
    مریم خانم من میگم فعلا تا میتونین ارز بخرین فکر میکنم پوند تا آخر سال 2500 تومن بشه راستی چه قدر ارز دانشجویی میدن؟

اخه من گورم کجا بود که کفن داشته باشم :4: همین که دارم بچه هارا میرسونم کلی هنر کردم :4: والله اگر خدا بخواد دوتا پسرام امسال فارغ التحصیل میشن .تو این مدت هر کدام هزینه دانشگاهشون هر سال 3000 پوند شده.سال 2012 میشه 9 هزار پوند :2: به غیر از هزینه اجاره خانه وبنزین وبیمه ماشین وخوراک وپوشاک وهزار کوفت وزهار مار :62: سالی تقریبا 15 هزار پوند برا هر کدام ..البته دولت کمی کمک مالی بهشون میکنه .. :1:

• ماهی

صنعت روسپیگری

صنعتم هست؟ :4:
    ای داد بیداد... :87:

• Life Dream

نقل خودم از خودم خیلی با حال بود یعنی چه 315

پست شماره هفت كه از تاپيك خودت نقل قول گرفتي! :23: تازه بعد هفتمين پست متوجه شدي اون دانشگاه پسرته! :23: :23:
    خيلي بامزه بود :83:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    پست شماره هفت كه از تاپيك خودت نقل قول گرفتي! تازه بعد هفتمين پست متوجه شدي اون دانشگاه پسرته!
    خيلي بامزه بود

این تاپیک ساعت امروز، 00:08 گذشتم یعنی ساعت 11 دیشب به وقت لندن .. روز سختی برام گذشت خیلی خسته بودم اصلا همنجوری خوندم وتاپیک کردم بعد که دوباره خوندمش ای داد بی داد این که اسم دانشگاه حسنم . :2:

• sib

چی بگم والا :2:

• ipek-n

maryamlondon1,

عجب دوره زمونه ای شده ملت یه کم حیا ندارن مامی به پسرت ...دلبندم مواظب این اهل صنعت باش کول نخوریا :62:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: