₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » پنگوئن های همجنس گرای باغ وحش تورنتو از هم جدا شدند
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » پنگوئن های همجنس گرای باغ وحش تورنتو از هم جدا شدند
1 2

بدون عکس

پنگوئن های همجنس گرای باغ وحش تورنتو از هم جدا شدند

1558 بازدید، 28 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

تصویر در دسترس نیست

تصاویر ویدئویی "بادی" (وسط) و "پدرو" (راست) بارها در سایت یوتیوب مورد توجه بازدیدگنندگان قرار گرفته است

دو پنگوئن "همجنس‌گرای" باغ وحش تورنتو در کانادا که در میان بازدید کنندگان شهرت یافته بودند، رسما از همدیگر "جدا" شدند.

بنابر گفته مسئولان باغ وحش، "بادی" و "پدرو" دو پنگوئنی که حدود یکسال پیش به شهر تورنتو انتقال یافته بودند و در طول این مدت در یک قفس نگهداری می شدند، اکنون به خاطر تلاش برای تولید مثل آنها از هم جدا شده اند.

تصاویر ویدئویی این دو پنگوئن در حالی که یکدیگر را در آغوش گرفته اند، مدت ها در سایت یوتیوب مورد توجه بازدید کنندگان بود به طوری علاقمندان "بادی" و "پدرو" را دو پنگوئن همجنس گرا نامگذاری کرده بودند.

"بادی" اکنون در یک قفس جداگانه و به همراه یک پنگوئن ماده قرار دارد اما "پدرو" همچنان تنها نگهداشته می شود.

کردارشناسی

کردارشناسی به رشته ای از علم زیست شناسی اطلاق می شود که در آن دانشمندان تلاش می کنند رفتار جانوران را در محیط های طبیعی و خارج از آزمایشگاه یا اسارت مورد مطالعه قرار دهند

تام میسون، از مقام های باغ وحش تورنتو گفته است که ارتباط میان این دو پنگوئن نر بیشتر جنبه اجتماعی داشته و نه جنسی.

با این وجود، کردارشناسان شواهد بسیاری از رفتارهای همجنس خواهانه میان گونه های مختلف حیوانات ثبت کرده اند که نشان از چنین تمایلاتی در میان آنها دارد.

پنگوئن ها یکی از این گونه های جانوری هستند.

در میان پستانداران، سگ‌ها، اسب‌ها، شیرها، خرس‌ها، گربه‌سانان و چند گونه دیگر تاکنون توسط جانورشناسان مورد تحقیقاتی مشابه قرار گرفته اند و رفتارهایی چون همجنس خواهی و دگرخواهی جنسی (تراجنسی) در میان آنها مشاهده شده است.

دانشمندان در میان گونه‌های دیگر جانوری نظیر ماهیان، حشرات و پرندگان هم شواهدی مشابه یافته اند.

طی دهه‌های اخیر، پژوهش ها در مورد رفتارهای جنسی متفاوت در میان جانواران، موضوع ریشه‌های دگرباشی جنسی و تمایلات همجنس خواهانه میان انسانها را نیز وارد عرصه جدیدی کرده است.

در کانادا، کردارشناسان برای درک بهتر رفتار جانوران، در محیط طبیعی زندگی آنها دوربین هایی قرار داده اند که علاقمندان می توانند با مراجعه به پخش زنده تصاویر این دوربین ها، روند زندگی جانوران را در خارج ازمحیط آزمایشگاهی یا باغ وحش و هنگامی که رفتار آنها "طبیعی تر" است مشاهده کنند.

• الهام

:4: الان جاي حرفي باقي مونده؟ :4:

• نخبه

ای پنگوئن های بی حیاط :25:

• ژنرال

ای دیگه به پنگوئن ها هم نمیشه اطمینان کرد :38:

:4:

• دلشاد

:4: :4: :4:
    3 تصویر این بخش در دسترس نیست

• maryamlondon1

نقل قول: الهام
    الان جاي حرفي باقي مونده؟

نه :4:
    نقل قول: نخبه
    ای پنگوئن های بی حیاط

:4:
    نقل قول: ژنرال
    ای دیگه به پنگوئن ها هم نمیشه اطمینان کرد

نه نمیشه اطمئنان کرد :4:
    نقل قول: دلشاد
    ا

تصویر در دسترس نیست

• bijjan

نقل قول: maryamlondon1
    ارتباط میان این دو پنگوئن نر بیشتر جنبه اجتماعی داشته و نه جنسی.

آخی چه قدره خرن :83:

• gilas

الان سازمان حمایت از همجنسگراها میاد شکایت میکنه ازشون :23: :23:

• Life Dream

والا من كه اصلاً موافق اين موضوع نيستم!! خوب دو پنگوئن نر رو اوردن توو يه قفشس گذاشتن، خوب معلومه كه نزديك به هم استراحت ميكنن، پنگوئنها حيوانات گروهي و اجتماعي هستن، حتي اگرم بيتر هم توو يه قفس بودن بازم كنار هم و چسبيده به هم استراحت ميكردن، اين چه تشبيه احمقانه اي هست كه براي اين دو حيوان بيچاره به كار بردن!! :2:

مرسي مامان مريمي، كم پيدايي :10:

• maryamlondon1

نقل قول: bijjan
    آخی چه قدره خرن

:1:
    نقل قول: gilas
    الان سازمان حمایت از همجنسگراها میاد شکایت میکنه ازشون

:23:

نقل قول: Life Dream
    مرسي مامان مريمي، كم پيدايي

والله گرفتارم امروز اخرین روز مدارس بچه ها بود .دوهفته تعطیلا :4: پارتی داشتن مدرسه مارا هم دعوت کردن هدیه برا معلم های بچه ها وکارت کریسمس دمار از روزگارم دراورد :62: .دوروز نت نداشتم شرکت فرجین میگه کابل انترنت صاعقه زده :4: عوضش کلی شیرینی وکیک پختم برا بچه ها :4: دیروز هم وقت بیمارستان داشتم برا دندونم :2: .بعداز او سوار قطار نشدم عوضش چربی ام اب کردم :4: البته فش برگر مگدونالد دستم بود گفتم پیاده روی بخورم تا چربی ام اضافه نشه :4: پیاده روی تا بگبن وچرخ فلک لندن ای :4: این برنامه های سه روز که گذشت :4:

• ماهی

ارتباط میان این دو پنگوئن نر بیشتر جنبه اجتماعی داشته و نه جنسی.

من فکر می کنم بیشتر دچار کمبود محبت شده بودن :79:
    به نظرم نباید جدا میشدن..به هم دلبسته شده بودن... :2: حالا نمیشد دوتا ماده می انداختن اون وسط :4:

• Life Dream

والله گرفتارم امروز اخرین روز مدارس بچه ها بود .دوهفته تعطیلا پارتی داشتن مدرسه مارا هم دعوت کردن هدیه برا معلم های بچه ها وکارت کریسمس دمار از روزگارم دراورد .دوروز نت نداشتم شرکت فرجین میگه کابل انترنت صاعقه زده عوضش کلی شیرینی وکیک پختم برا بچه ها دیروز هم وقت بیمارستان داشتم برا دندونم .بعداز او سوار قطار نشدم عوضش چربی ام اب کردم البته فش برگر مگدونالد دستم بود گفتم پیاده روی بخورم تا چربی ام اضافه نشه پیاده روی تا بگبن وچرخ فلک لندن ای این برنامه های سه روز که گذشت

واي خدا يكي منو بگيره :23: :23: :23: خدايش پستات خيلي خيلي بامزه هست :23: :23: :11:

• maryamlondon1

واي خدا يكي منو بگيره خدايش پستات خيلي خيلي بامزه هست

کجاش خنده داشت :45: عمو مازی :4:
    نمایش یا پنهان متن 247 247 247 247 247 247 247 247 راستش نوشتهام دوباره خوندم داشتم از خنده غش میکردم ولی ویرایش نکردم گفتم بذار بمانه برا دلتنگی خوبه

• Life Dream

کجاش خنده داشت عمو مازی

هاين، دبام كردي، ديگه نميخندم. ايهي ايهي ايهيييي 343

• maryamlondon1

هاين، دبام كردي، ديگه نميخندم. ايهي ايهي ايهيييي

وایستا ببینم کجا در رفتی 368 جوابم بده خنده داشت :45: اصلا متن پنهان خواندی :22:

• Life Dream

وایستا ببینم کجا در رفتی جوابم بده خنده داشت اصلا متن پنهان خواندی

آره خوندم ولي هنوزم قهلم :79: ديگه هم نميخندم :79:
    نمایش یا پنهان متن :20: :20:

نمایش یا پنهان متن788

نمایش یا پنهان متن :4: :4:

نمایش یا پنهان متن :6: :6:

• maryamlondon1

آره خوندم ولي هنوزم قهلم ديگه هم نميخندم

مازی من دل گنجک دارم :20: گریه نکن قهر نکن باشه!! اشتی 362
    :6:

• Life Dream

مازی من دل گنجک دارم گریه نکن قهر نکن باشه!! اشتی

من برگشتم :4:
    قهر نبودم كه :56:
    خوب كردي تغيير ندادي مامان مريم :10:

• shaparak64

خدا رو شکر شاپرکا همجنس باز نیستن :4:
    در میان پستانداران، سگ‌ها، اسب‌ها، شیرها، خرس‌ها، گربه‌سانان و چند گونه دیگر تاکنون توسط جانورشناسان مورد تحقیقاتی مشابه قرار گرفته اند و رفتارهایی چون همجنس خواهی و دگرخواهی جنسی (تراجنسی) در میان آنها مشاهده شده است.

اوه اوه هنوز رو شاپرکا تحقیق نکردن 351

• هاچو هاچو

خب پنگوئن ها هم آدمن دیگه :56:
    نقل قول: shaparak64
    اوه اوه هنوز رو شاپرکا تحقیق نکردن 351

فردا میام واسه تحقیق... :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: