شهرزادنیوز: با آغاز فصل برف، باردیگر مسأله چکمه پوشیدن زنان در دستور کار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی قرار گرفت و احمد روزبهانی، رئیس "پلیس امنیت اخلاقی" ناجا، اعلام کرد که پلیس با چکمه پوشانی که با لباس های نامتعارف ظاهر شوند، برخورد میکند.
به گزارش رسانه ها، وی در این رابطه اظهار داشته که استفاده از چکمه ممنوع نیست، اما اگر چکمه با یک لباس نامتعارف، مثلاً با یک استریج و یا مانتوی تنگ ست شود و برای جور شدن آن از شال نازک نیز استفاده کنند، این نوع پوشش ممنوع است و پلیس با آن برخورد خواهد کرد.
وی همچنین "به نمایش گذاشتن لباسهای زیر زنانه در ویترینهای واحدهای صنفی" و بر تن مانکن ها را تخلف دانست و گفت که با این واحدهای صنفی نیز برخورد خواهد شد.
به باور وی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه از "وظایف ذاتی" پلیس است و گسترش فرهنگ غرب، ترویج بی بند و باری برای "گرفتن غیرت از جوانان" می باشد.
ای بابا خب راست میگن بعضی از دخترا و زنا افتضاح میپوشن من چند دفعه تو رستوران و مرکز خرید، دیدم که با با مانتو یا پالتوی خیلی کوتاه ( گاهی هم با دکمه ی باز) ساق یا ساپورت خیلی نازک پوشیدن جوری که بدنشون معلوم بوده دیگه نباید شور هرچیزی رو درآورد که
خوب به خودش مربوطه مطمئنا جامعه اونو شاید راحت قبول نکنه ولی نباید که پلیس یاد اونو بره زندان زورشون به دخترا میرشه اگه میتونن برن دزدا و موادفروشا رو بگیرن که ککشونم نمیگزه
نقل قول: Life Dream
اي بابا پس كي ميخوان اين يدونه مشكلي كه باقي مونده رو حلش كنن! زود باشيد چكمه ها رو جمشون كنيد
منم گاهی وقتا با جین و گاهی با ساق میپوشم البته چون پالتوم کوتاهه با یه دامن زمستونی میپوشم که تا سر زانوم میاد بقیشم هم که بوته.. خوشمان می اید از تیپمان ولی معمولا وقتی تو ماشین هستم این مدلی میپوشم یا وقتی که مسیرم کوتاهه واسه راه رفتن تو خیابون به نظر خودم که تیپ پوشیده و شیکیه
هفته پیش رفتیم بودیم یه مرکز خریدی دیدیم اونجا کلاس احکام و انواع اموزشها رو گذاشتن.. نزدیک به بیست تا حاجاقا اونجا تشریف داشتند و مردم رو میخواستند به زور بفرستند بهشت
به قول رضا مارمولک اینقده از اینطرف به زور می فرستند داخل بهشت که از اون طرفش در میان
الهام, الهام جان کسی واقعا طرفدار تابلو بودن یا بد لباس پوشیدن نیست ولی کلا اینجوری برخورد کردن مسئولان یه جور لجبازی رو بین جوونا رواج میده که اینخودش بدتره
خوب به خودش مربوطه مطمئنا جامعه اونو شاید راحت قبول نکنه ولی نباید که پلیس یاد اونو بره زندان زورشون به دخترا میرشه اگه میتونن برن دزدا و موادفروشا رو بگیرن که ککشونم نمیگزه
ببین مسئله قانونه! کشور ما مثــــــــــــــــــــــــــــــلا اسلامی هست، پس باید قوانین اسلام توش رعایت شه، تازه مگه مردم هر کشور و هر جامعه ای همه ی قوانین خودشون رو میپسندن؟؟ مسلما نه! ولی مجبورن که رعایت کنن، حالا این حجاب هم همینه، مجبوریم رعایت کنیم
نقل قول: bijjan
ولی کلا اینجوری برخورد کردن مسئولان یه جور لجبازی رو بین جوونا رواج میده که اینخودش بدتره
حرف من میدونی چیه؟ من یکی در شخصیت خودم نمیبینم که 4 تا زن نکبت سر جالیزی ، بهم گیر بدن. به خاطر همینم از وقتی این بی شعوری رو شروع کردن، بیشتر رعایت میکنم
نقل قول: Life Dream
اي بابا پس كي ميخوان اين يدونه مشكلي كه باقي مونده رو حلش كنن! زود باشيد چكمه ها رو جمشون كنيد
بدبختیم دیگه! این شده مشکل کشور ما البته!!!! مشکل ما مردها هستن که با دیدن این چیزا تلنگشون میره هوا بس که ضعیف النفس هستن ( جسارت نباشه، با استناد به حرفای علما گفتم)
bijjan
به گزارش رسانه ها، وی در این رابطه اظهار داشته که استفاده از چکمه ممنوع نیست، اما اگر چکمه با یک لباس نامتعارف، مثلاً با یک استریج و یا مانتوی تنگ ست شود و برای جور شدن آن از شال نازک نیز استفاده کنند، این نوع پوشش ممنوع است و پلیس با آن برخورد خواهد کرد.
وی همچنین "به نمایش گذاشتن لباسهای زیر زنانه در ویترینهای واحدهای صنفی" و بر تن مانکن ها را تخلف دانست و گفت که با این واحدهای صنفی نیز برخورد خواهد شد.
به باور وی، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه از "وظایف ذاتی" پلیس است و گسترش فرهنگ غرب، ترویج بی بند و باری برای "گرفتن غیرت از جوانان" می باشد.
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
Life Dream
خانماي چكمه پوش = گربه چكمه پوش
shaparak64
بعضی از دخترا و زنا افتضاح میپوشن
من چند دفعه تو رستوران و مرکز خرید، دیدم که با با مانتو یا پالتوی خیلی کوتاه ( گاهی هم با دکمه ی باز) ساق یا ساپورت خیلی نازک پوشیدن جوری که بدنشون معلوم بوده
gilas
maryamlondon1
bijjan
نخبه
ژنرال
Kishe Mehr
هفته پیش رفتیم بودیم یه مرکز خریدی دیدیم اونجا کلاس احکام و انواع اموزشها رو گذاشتن.. نزدیک به بیست تا حاجاقا اونجا تشریف داشتند و مردم رو میخواستند به زور بفرستند بهشت
به قول رضا مارمولک اینقده از اینطرف به زور می فرستند داخل بهشت که از اون طرفش در میان
الهام
خداوكيلي اين ساپورت از همشون بدتره
bijjan
الهام جان کسی واقعا طرفدار تابلو بودن یا بد لباس پوشیدن نیست ولی کلا اینجوری برخورد کردن مسئولان یه جور لجبازی رو بین جوونا
رواج میده که اینخودش بدتره
shaparak64
ببین مسئله قانونه! کشور ما مثــــــــــــــــــــــــــــــلا اسلامی هست، پس باید قوانین اسلام توش رعایت شه، تازه مگه مردم هر کشور و هر جامعه ای همه ی قوانین خودشون رو میپسندن؟؟ مسلما نه! ولی مجبورن که رعایت کنن، حالا این حجاب هم همینه، مجبوریم رعایت کنیم
حرف من میدونی چیه؟ من یکی در شخصیت خودم نمیبینم که 4 تا زن نکبت سر جالیزی ، بهم گیر بدن. به خاطر همینم از وقتی این بی شعوری رو شروع کردن، بیشتر رعایت میکنم
بدبختیم دیگه! این شده مشکل کشور ما
البته!!!! مشکل ما مردها هستن که با دیدن این چیزا تلنگشون میره هوا
ژنرال
جالب بود
shaparak64
از قیافه ت معلومه که خیلی برات جالب بوده
ژنرال
آره
نمایش یا پنهان متن
یه نگاه به مثبتای من بنداز تا حرف دیروزم اثبات بشه!SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
ای تف به شانس شاپری،نه نه نه حواسم نبود>>>ایول به قلم شاپری