₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » شيرين بيا برو سر كار آخه ماماناي شاغل سالمترن
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » شيرين بيا برو سر كار آخه ماماناي شاغل سالمترن
1 2

بدون عکس

شيرين بيا برو سر كار آخه ماماناي شاغل سالمترن

382 بازدید، 24 پست، نویسنده: mojde

• ماهی

در حمایت از مادران شاغل :4: باید عرض کنم : بی مسئولیتی بعضی مادرها به شاغل بودن یا نبودنشون بستگی نداره.شغل فقط یه بهانه است برای مادری که حتی اگر شاغل هم نبود خیلی دل نمی سوزوند.این رو بعد از عمری مادری کردن و شاغل بودن و مقایسه با بقیه مادران تجربه کردم.چه بسا مادران خونه داری که ...
    ای بابا ولش کن..در یک جمله خلاصه کنم : لج منو خیلی در می آرن :4:
    یک خانوم دلسوز، شاغل هم که باشه با برنامه ریزی درست خیلی بهتر از یه خانوم خانه دار می تونه ایفای نقش مادری کنه :24:
    و یه خانوم دل نسوزِ تفلونی :4: ، خانه دار هم که باشه... :14:

• mojde

ماهی,
    نقل قول: ماهی
    یک خانوم دلسوز، شاغل هم که باشه با برنامه ریزی درست خیلی بهتر از یه خانوم خانه دار می تونه ایفای نقش مادری کنه :24:
    و یه خانوم دل نسوزِ تفلونی :4: ، خانه دار هم که باشه... :14:

خانوم تاييدات صميمانه بنده رو پذيرا باشين
    :8:

• maryamlondon1

نقل قول: ماهی
    بی مسئولیتی بعضی مادرها به شاغل بودن یا نبودنشون بستگی نداره.شغل فقط یه بهانه است برای مادری که حتی اگر شاغل هم نبود خیلی دل نمی سوزوند.

غریزه مهر ومحبت مادری کار به شاغل بودم ونبودن نداره . خیلی از خانمها چه شاغل یا خانه دار فقط به فکر مد روز وسایز اندامشون ورنگ مو ونوع ارایش وامروز خانه فلان دوستم دعوتم .وفردا بادوستم قرار دارم وووو به این مسائل بیشتر از بچه هاشون توجه میکنن :2: من از این که این زن اسم مادر داره حالم بهم میخوره :30: حالا بعضی ها میگن خوب زن لازمه هم به خودش برسه این من هم میگم اره خوبه :1: ولی اول زندگیش :1: در مرتبه دوم این مسائل که ذکر کردم :1: میدونم خیلی از خانمها من امل وعقب افتاده میدونن ولی تجربه به من میگه که هیچ بهشتی مثل خانه خودت نمیشه با شوهر وبچه هات زندگی ارام داشته باشی وماه به ماه وسال به سال بزرگ شدن جگر گوشه ات ببینی. تو این دنیا هیچ کسی نمی تونه جای مادر برا بچه پر کنه :1:حتی پدر از این نعمت محرومه :1:

• ماهی

نقل قول: maryamlondon1
    حالا بعضی ها میگن خوب زن لازمه هم به خودش برسه این من هم میگم اره خوبه

دقیقا همینطوره مامان مریم.
    تازه مسئولیت پذیری با روی مد بودن که منافاتی نداره.... ..
    حتی کیک تولدشو هم برا اینکه خیلی خوشش می آد خودم درست کنم خودم درست م یکنم...البته بعضی وقتا خیلی احساس خستگی می کنم.ولی همین که می بینم مثل یه گل داره رشد می کنه ذوقشو می کنم..و خستگی از تنم می ره بیرون.
    هیچ بهشتی مثل خانه خودت نمیشه با شوهر وبچه هات زندگی ارام داشته باشی وماه به ماه وسال به سال بزرگ شدن جگر گوشه ات ببینی.

:110:
    تو این دنیا هیچ کسی نمی تونه جای مادر برا بچه پر کنه :1:

:110:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: