₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » قابل توجه شیرین و خانوم های باردار
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » قابل توجه شیرین و خانوم های باردار

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

قابل توجه شیرین و خانوم های باردار

281 بازدید، 13 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

زنان باردار و مادران شیرده باید ویتامین D مصرف کنند

یک کارشناس پزشکی در دپارتمان بررسی مرگ‌های مشکوک در لندن تاکید می کند که همه ی زنان باردار و مادران شیرده باید ویتامین D مصرف کنند.

اندرو واکر، کارشناس بررسی مرگ‌های مشکوک در نامه‌ای به دبیر کل سلامت در انگلیس، شرح بیماری و مرگ نوزاد پسر سه ماهه‌ای را عنوان کرده است که پس از معاینات مختلف در آخر به دلیل عدم تشخیص صحیح پزشکان درگذشت و پس از مرگ معلوم شد که به یک نارسایی دریچه قلبی مبتلا بوده است.

در این نامه به نقل از یک مشاور آسیب شناسی اطفال تاکید شده است که علت بروز این نارسایی قلبی مادرزادی پیشرفت عفونتی در اثر کمبود ویتامین D در بدن مادراست که در نوزاد وی نیزبروز می‌کند.

اندرو واکر، خطاب به دادگاه ضمن ارائه این مدرک پزشکی درخواست کرد که مصرف روزانه ویتامین D برای تمام زنان باردار و مادران شیرده از سوی تمام متخصصان تجویز شود.

به گزارش روزنامه تلگراف، ‌ویتامین D در تعداد محدودی از مواد غذایی یافت می‌شود که مصرف برخی از آنها مثل جگر و فراورده‌های آن، برای زنان باردار خوب نیست. بنابراین آنها در معرض کمبود شدید این ویتامین قرار می‌گیرند و برای جبران آن باید حتما از مکمل‌های روزانه استفاده کنند.

• نخبه

چرا نوشته جیگر برای زنهای باردار خوب نیست؟

• دلشاد

نقل قول: نخبه

برای آقاشون که خوبه :1:

• KuRoSh

در موردش تحقیق کردم ولی چیزی گیرم نیومد نمی دونم دوستان اگر اطلاعاتی دارن کمک مامی شیرین کنند بچش نیوفته یک دفعه :4:

• ماهی

نقل قول: کوروش فسقلی
    که مصرف برخی از آنها مثل جگر و فراورده‌های آن، برای زنان باردار خوب نیست.

خیلی جالبه شاید به همین خاطر بوده که از ماه دوم بوی جگر از دور حس می کردم حالم بد میشد.نمی دونم شیرین مثل این که از این اداها نداره شکر خدا :4:
    ولی حتما دلیلی داره که خداآدمو اینطوری می کنه که بعضی غذا ها رو نتونی بخوری.تو اون 7 ماه لب به چایی هم نزدم :1: والبته خیلی چیزای دیگه :7:

• نخبه

نقل قول: ماهی
    خیلی جالبه شاید به همین خاطر بوده که از ماه دوم بوی جگر از دور حس می کردم حالم بد میشد.نمی دونم شیرین مثل این که از این اداها نداره شکر خدا

من حالم بد نمیشه فعلا خدا رو شکر و همه چی هم میتونم قورت بدم البته یکماه دیگه هم وقت دارم اگر تا اول بهمن حالت تهوع نداشته باشم دیگه نخاهم داشت

نقل قول: ماهی
    ولی حتما دلیلی داره که خداآدمو اینطوری می کنه که بعضی غذا ها رو نتونی بخوری.تو اون 7 ماه لب به چایی هم نزدم :1: والبته خیلی چیزای دیگه :7:
    زن داداشم هم بارداره اون دو ماهشه و همش در حال اوق اوق :30: حتی اب هم نمیتونه بخوره

• نخبه

نقل قول: کوروش فسقلی
    در موردش تحقیق کردم ولی چیزی گیرم نیومد نمی دونم دوستان اگر اطلاعاتی دارن کمک مامی شیرین کنند بچش نیوفته یک دفعه :4:

شنیدم ماهی که جیوه زیاد داشته باشه نباید بخورم ولی جیگر رو نشنیدم تازه فکر میکردم خوب و مقوی هم هست پس فعلا نخورم تا مطمئن نشدم

• ماهی

نمایش یا پنهان متن
    زن داداشم هم بارداره اون دو ماهشه و همش در حال اوق اوق :30: حتی اب هم نمیتونه بخوره

بنده هم مین وضعو داشتم.. :88: فقط روزی سه چهار تا بستنی عروسکی می خوردم.. :83:
    ولی خدائیش از تشنگی له له می زدم اما نمی تونستم آب بخورم :2:
    این مستر بین هم خیلی منو توی اون دوران اذیت کرده..چند باری حال منو تاحد مرگ بد کرده :23:

• Life Dream

کوروش فسقلی,
    اهمين ويتامين دي رو در خانمهاي باردار و شيرده نميدونستم! مرسي جلال جان :72: ديگه نميتونم مثبت بدم :10:

شيرين جان كار جگر در بدن جذب سموم بدن و دفع اونهاست! مصرف جگر خوبه ولي نه به مقدار زياد و البته براي مادران باردار و شيرده اصلاً خوب نيست چون از طريق اون سموم زيادي كه از قبل در جگر جذب شده وارد بدن شخص ميشه و از طريق خون كل بدن رو فرا ميگيره! و همچنين از طريق مادر به بدن جنين يا نوزاد هم ميرسه.
    از طرف ديگه چون اكثر گوشت دامي امروز، با هورمون هاي رشد تغذيه ميشن عوارض شيميايي و خطرناك اين هورمونها تاثيرشونو روو جگر باقي ميزارن!:1:

• gilas

الان من جز کدوم دسته هستم که اینو خوندم :23: :23:

• نخبه

نقل قول: gilas
    الان من جز کدوم دسته هستم که اینو خوندم

سر جهازی شیلین:4:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    شيرين جان كار جگر در بدن جذب سموم بدن و دفع اونهاست! مصرف جگر خوبه ولي نه به مقدار زياد و البته براي مادران باردار و شيرده اصلاً خوب نيست چون از طريق اون سموم زيادي كه از قبل در جگر جذب شده وارد بدن شخص ميشه و از طريق خون كل بدن رو فرا ميگيره! و همچنين از طريق مادر به بدن جنين يا نوزاد هم ميرسه.
    از طرف ديگه چون اكثر گوشت دامي امروز، با هورمون هاي رشد تغذيه ميشن عوارض شيميايي و خطرناك اين هورمونها تاثيرشونو روو جگر باقي ميزارن!

دیر گفتی دیروز چند سیخ میل فرمودیم :9:

• gilas

سر جهازی شیلین

از این زاویه نگاش نکرده بودم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: