ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
قابل توجه شیرین و خانوم های باردار
KuRoSh
یک کارشناس پزشکی در دپارتمان بررسی مرگهای مشکوک در لندن تاکید می کند که همه ی زنان باردار و مادران شیرده باید ویتامین D مصرف کنند.
اندرو واکر، کارشناس بررسی مرگهای مشکوک در نامهای به دبیر کل سلامت در انگلیس، شرح بیماری و مرگ نوزاد پسر سه ماههای را عنوان کرده است که پس از معاینات مختلف در آخر به دلیل عدم تشخیص صحیح پزشکان درگذشت و پس از مرگ معلوم شد که به یک نارسایی دریچه قلبی مبتلا بوده است.
در این نامه به نقل از یک مشاور آسیب شناسی اطفال تاکید شده است که علت بروز این نارسایی قلبی مادرزادی پیشرفت عفونتی در اثر کمبود ویتامین D در بدن مادراست که در نوزاد وی نیزبروز میکند.
اندرو واکر، خطاب به دادگاه ضمن ارائه این مدرک پزشکی درخواست کرد که مصرف روزانه ویتامین D برای تمام زنان باردار و مادران شیرده از سوی تمام متخصصان تجویز شود.
به گزارش روزنامه تلگراف، ویتامین D در تعداد محدودی از مواد غذایی یافت میشود که مصرف برخی از آنها مثل جگر و فراوردههای آن، برای زنان باردار خوب نیست. بنابراین آنها در معرض کمبود شدید این ویتامین قرار میگیرند و برای جبران آن باید حتما از مکملهای روزانه استفاده کنند.
نخبه
دلشاد
برای آقاشون که خوبه
KuRoSh
در موردش تحقیق کردم ولی چیزی گیرم نیومد نمی دونم دوستان اگر اطلاعاتی دارن کمک مامی شیرین کنند بچش نیوفته یک دفعه
ماهی
خیلی جالبه شاید به همین خاطر بوده که از ماه دوم بوی جگر از دور حس می کردم حالم بد میشد.نمی دونم شیرین مثل این که از این اداها نداره شکر خدا
ولی حتما دلیلی داره که خداآدمو اینطوری می کنه که بعضی غذا ها رو نتونی بخوری.تو اون 7 ماه لب به چایی هم نزدم
نخبه
من حالم بد نمیشه فعلا خدا رو شکر و همه چی هم میتونم قورت بدم البته یکماه دیگه هم وقت دارم اگر تا اول بهمن حالت تهوع نداشته باشم دیگه نخاهم داشت
نخبه
شنیدم ماهی که جیوه زیاد داشته باشه نباید بخورم ولی جیگر رو نشنیدم تازه فکر میکردم خوب و مقوی هم هست پس فعلا نخورم تا مطمئن نشدم
ماهی
نمایش یا پنهان متن
بنده هم مین وضعو داشتم..
ولی خدائیش از تشنگی له له می زدم اما نمی تونستم آب بخورم
این مستر بین هم خیلی منو توی اون دوران اذیت کرده..چند باری حال منو تاحد مرگ بد کرده
Life Dream
اهمين ويتامين دي رو در خانمهاي باردار و شيرده نميدونستم! مرسي جلال جان
شيرين جان كار جگر در بدن جذب سموم بدن و دفع اونهاست! مصرف جگر خوبه ولي نه به مقدار زياد و البته براي مادران باردار و شيرده اصلاً خوب نيست چون از طريق اون سموم زيادي كه از قبل در جگر جذب شده وارد بدن شخص ميشه و از طريق خون كل بدن رو فرا ميگيره! و همچنين از طريق مادر به بدن جنين يا نوزاد هم ميرسه.
از طرف ديگه چون اكثر گوشت دامي امروز، با هورمون هاي رشد تغذيه ميشن عوارض شيميايي و خطرناك اين هورمونها تاثيرشونو روو جگر باقي ميزارن!
gilas
نخبه
سر جهازی شیلین
نخبه
از طرف ديگه چون اكثر گوشت دامي امروز، با هورمون هاي رشد تغذيه ميشن عوارض شيميايي و خطرناك اين هورمونها تاثيرشونو روو جگر باقي ميزارن!
دیر گفتی دیروز چند سیخ میل فرمودیم
gilas
از این زاویه نگاش نکرده بودم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→