سلام دیدم که خیلی وقته از کار دست برداشتیم و بیکار و الاف می چرخیم و پدر ته جیبمان هم در آمده تصمیم بر آن گرفتیم آموزشگاهی راه اندازی کنیم و در آن کلاس های فوق تخصصی برای خانوم ها و آقایون ترتیب بدیم با ارائه معتبر ترین مدرک جهان کسانی که در این کلاس ها شرکت کنند و موفق به کسب بالاترین نمره گردند موفق به دریافت معتبر ترین مدرک جهان با عنوان بوفورد خواهند شد .
مدارک زیر برای شرکت در کلاس ها لازم می باشد داشتن حداقل مدرک پرفسوری در صورت نداشتن مدرک فوق دکترا هم پذیرفته می شود اگر هم نداشتید با زیر میزی رفع می شود داشتن کارت پایان خدمت کپی کورت ملی کپی از زیرو روی شناسنامه 12 قطعه عکس 300*400 (پشت نویسی شده ) دارای کارت خون داشتن همسر برای شرکت در بعضی کلاس ها داشتن آیکیویی بسیار پایین اگر داشتید که زن نمی گرفتید (برای بعضی کلاس ها ) زن ذلیل بودن برای ثبت نام در بعضی کلاس ها شهریه ثبت نام برای هر کلاس 50000000 بوفی می باشد استادان این کلاس ها : به زودی اعلام می شود
توجه: به دليل پيچيدگى و مشکلى موضوعات، براى هر کلاس بيش از ٨ نفر ثبت نام نمیشود
کلاس ١ چگونه جايخى را پر میکنند؟ برگزارى به صورت مرحله به مرحله همراه با نمايش اسلايد مدّت: ٤ هفته، دوشنبهها و چهارشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٢ آيا دستمال توالت خود به خود عوض میشود؟ برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد مدّت: ٢ هفته، شنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠
کلاس ٣ مسئوليت پذيري در قبال سطل زباله بردن يا نبردن ؟ برگزارى به صورت کار عملى و گروهى مدّت: ٤ هفته، يکشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٤ تفاوتهاى بنيادى بين سبد لباسهاى کثيف و کف زمين برگزارى به صورت نمايش فيلم با توضيحات تکميلى مدّت: ٣ هفته، پنجشنبهها از ساعت ١٤ تا ١٦
کلاس ٥ آيا ظرفهاى غذا میتوانند خودشان پرواز کنند و در سينک آشپزخانه فرود آيند؟ برگزارى به صورت نمايش ويديويى مدّت: ٤ هفته، سهشنبه و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٦ گم کردن ريموت کنترل و از دست دادن هويت برگزارى به صورت کارگاه آموزشى همراه با گروههاى پشتيبان مدّت: ٤ هفته، چهارشنبهها و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٧ يادگيرى چگونگى پيدا کردن چيزها ..... ابتدا نگاه کردن به سرجايش و بعد زير و رو کردن خانه برگزارى به صورت بحث آزاد مدّت: ٢ هفته، دوشنبهها از ساعت١٨ تا ٢٠
کلاس ٨ حفظ سلامتى ... گل آوردن براى همسر سلامتى شمارا به خطر نمیاندازد برگزارى به صورت نمايش اسلايد همراه با نوار صوتى مدّت: سه شب، يکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٩ مرد واقعى هنگامى که راه را گم کرد از يکنفر سوال میکند برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد مدّت: حداقل ٦ ماه، سهشنبهها از ١٨ تا ٢٠
کلاس ١٠ آيا از لحاظ ژنتيکى غيرممکن است که به هنگام پارک کردن ماشين توسط همسرتان ساکت بنشينيد؟ برگزارى به صورت شبيهسازى کامپيوترى مدّت: ٤ هفته پنجشنبهها از ساعت ١٢ تا ١٤
کلاس ١١ تفاوتهاى بنيادى بين مادر و همسر برگزارى به صورت آنلاين و نقش بازى کردن مدّت: نامحدود، سهشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢٢
کلاس ١٢ حفظ آرامش به هنگام خريد کردن همسر برگزارى به صورت تمرينات مديتيشن و روشهاى تنفسى مدّت: ٤ هفته، شنبهها و سهشنبهها از ١٧ تا ٢٠
کلاس ١٣ مبارزه با فراموشى ... به يادآوردن روز تولد، سالگردها و ساير تاريخهاى مهم برگزارى به صورت جلسات شوک درمانى مدّت: سه شب، يکشنبه و سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ١٤ اجاق گاز: چيست و چگونه استفاده میشود؟ برگزارى به صورت نمايش زنده سهشنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠
یره آرو حرف بزن صداش رو هم در نیار بوفی لند به لطف خداوند متعال تنهایی جایی هست که تفکیک جنسیتی در اون اعمال نشده اگه بلند بگی ممکنه دوستان سانسورچی بشنون و اینجا رو هم به کاف بدهند.....
خوب گفتی تخت سه نفره من گفتم شاید قرار یکی دیگه هم مهمون باشه
نقل قول: هاچو هاچو
اگر کلاس ها مختلطه اسم ما رو هم ثبت نام کن
برای شما کلاس های خاص داریم برای نخبه های تخمه ای
نقل قول: Kishe Mehr
بوفی لند به لطف خداوند متعال تنهایی جایی هست که تفکیک جنسیتی در اون اعمال نشده اگه بلند بگی ممکنه دوستان سانسورچی بشنون و اینجا رو هم به کاف بدهند.....
آره یره اون موقع میان آموزشگاه منم می بندن و به خاک سفید میشیمنم این همه رفتم قرض کردم تا تونستم راش بندازم
KuRoSh
سلام دیدم که خیلی وقته از کار دست برداشتیم و بیکار و الاف می چرخیم و پدر ته جیبمان هم در آمده
کسانی که در این کلاس ها شرکت کنند و موفق به کسب بالاترین نمره گردند موفق به دریافت معتبر ترین مدرک جهان با عنوان بوفورد
داشتن حداقل مدرک پرفسوری
داشتن کارت پایان خدمت
کپی کورت ملی
کپی از زیرو روی شناسنامه
12 قطعه عکس 300*400 (پشت نویسی شده )
دارای کارت خون
داشتن همسر برای شرکت در بعضی کلاس ها
داشتن آیکیویی بسیار پایین اگر داشتید که زن نمی گرفتید (برای بعضی کلاس ها )
زن ذلیل بودن برای ثبت نام در بعضی کلاس ها
شهریه ثبت نام برای هر کلاس 50000000 بوفی می باشد
استادان این کلاس ها : به زودی اعلام می شود
کلاس ١
چگونه جايخى را پر میکنند؟
برگزارى به صورت مرحله به مرحله همراه با نمايش اسلايد
مدّت: ٤ هفته، دوشنبهها و چهارشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٢
آيا دستمال توالت خود به خود عوض میشود؟
برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد
مدّت: ٢ هفته، شنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠
کلاس ٣
مسئوليت پذيري در قبال سطل زباله بردن يا نبردن ؟
برگزارى به صورت کار عملى و گروهى
مدّت: ٤ هفته، يکشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٤
تفاوتهاى بنيادى بين سبد لباسهاى کثيف و کف زمين
برگزارى به صورت نمايش فيلم با توضيحات تکميلى
مدّت: ٣ هفته، پنجشنبهها از ساعت ١٤ تا ١٦
کلاس ٥
آيا ظرفهاى غذا میتوانند خودشان پرواز کنند و در سينک آشپزخانه فرود آيند؟
برگزارى به صورت نمايش ويديويى
مدّت: ٤ هفته، سهشنبه و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٦
گم کردن ريموت کنترل و از دست دادن هويت
برگزارى به صورت کارگاه آموزشى همراه با گروههاى پشتيبان
مدّت: ٤ هفته، چهارشنبهها و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٧
يادگيرى چگونگى پيدا کردن چيزها ..... ابتدا نگاه کردن به سرجايش و بعد زير و رو کردن خانه
برگزارى به صورت بحث آزاد
مدّت: ٢ هفته، دوشنبهها از ساعت١٨ تا ٢٠
کلاس ٨
حفظ سلامتى ... گل آوردن براى همسر سلامتى شمارا به خطر نمیاندازد
برگزارى به صورت نمايش اسلايد همراه با نوار صوتى
مدّت: سه شب، يکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ٩
مرد واقعى هنگامى که راه را گم کرد از يکنفر سوال میکند
برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد
مدّت: حداقل ٦ ماه، سهشنبهها از ١٨ تا ٢٠
کلاس ١٠
آيا از لحاظ ژنتيکى غيرممکن است که به هنگام پارک کردن ماشين توسط همسرتان ساکت بنشينيد؟
برگزارى به صورت شبيهسازى کامپيوترى
مدّت: ٤ هفته پنجشنبهها از ساعت ١٢ تا ١٤
کلاس ١١
تفاوتهاى بنيادى بين مادر و همسر
برگزارى به صورت آنلاين و نقش بازى کردن
مدّت: نامحدود، سهشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢٢
کلاس ١٢
حفظ آرامش به هنگام خريد کردن همسر
برگزارى به صورت تمرينات مديتيشن و روشهاى تنفسى
مدّت: ٤ هفته، شنبهها و سهشنبهها از ١٧ تا ٢٠
کلاس ١٣
مبارزه با فراموشى ... به يادآوردن روز تولد، سالگردها و ساير تاريخهاى مهم
برگزارى به صورت جلسات شوک درمانى
مدّت: سه شب، يکشنبه و سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١
کلاس ١٤
اجاق گاز: چيست و چگونه استفاده میشود؟
برگزارى به صورت نمايش زنده
سهشنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠
بهونه
خیلی باحال بود دمت گرم
نخبه
mz56mz
KuRoSh
آرش رو بیار ثبت نام کنه
لطفا شهریه رو هم پرداخت کنید
کدوم قسمتش
بهونه
قسمتی پرداخت میکنم
همونی که ثبت نام کردم
نخبه
پسملم اون قسطیه
دلشاد
▧ 12 تصویر این بخش در دسترس نیست
KuRoSh
سواتش نم کشیده دیگه
داری شهریه تمام کلاس ها رو پرداخت کنی ؟؟
بهونه
دخملم منظورم قسمتی بود میمش جا افتاده بود
ماهی
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
اگه کمکی خواستید در کسوت علامه ی دهر
bijjan
KuRoSh
برای شما هم دارم کلاس
آره ت از میم جا افتاده بود
خوشبحالم پس
نفر سوم کی هست قراره پیشم بخوا به
Kishe Mehr
هاچو هاچو
Kishe Mehr
یره
maryamlondon1
من هم ثبت نام میکنم بلخصوص کلاس 10
KuRoSh
خوب گفتی تخت سه نفره من گفتم شاید قرار یکی دیگه هم مهمون باشه
برای شما کلاس های خاص داریم برای نخبه های تخمه ای
آره یره اون موقع میان آموزشگاه منم می بندن و به خاک سفید میشیمنم این همه رفتم قرض کردم تا تونستم راش بندازم
KuRoSh
مامی شما برای کلاس های مربوط به خانوم ها شرکت کنید نه آقایون
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→