حتی فکر کردن به این نوع سرویس بهداشتی هم سخت است! تصورش را بکنید دل درد شدیدی دارید و نیاز فوری به یک wc آن وقت در دستشویی احساس می کنید همه به شما خیره شده اند (من که عمرا بتونم استفاده کنم، به نظرم علت اکتشافایی که تو دستشویی شده اینه که ادم تنهاست و یک نوع حس آرامش داره. اصلا ادیسون تو همچین جایی عمرا می تونست تلفن رو کشف کنه!!! یا جازبه رو).
این سرویس ها در شهر هوستن تگزاس جدیدا شروع به خدمات رسانی کرده اند. اما نکته ی جالب آنها این است که از بیرون اطاقک توالت تماما به شکل آینه دیده می شود، اما از درون می توان بیرون را به راحتی نگاه کرد.
به نظر من یک نوع طرح جدید و شاید تجربه ای جالب برای استفاده کنندگان باشد.
bijjan
حتی فکر کردن به این نوع سرویس بهداشتی هم سخت است! تصورش را بکنید دل درد شدیدی دارید و نیاز فوری به یک wc آن وقت در دستشویی احساس می کنید همه به شما خیره شده اند (من که عمرا بتونم استفاده کنم، به نظرم علت اکتشافایی که تو دستشویی شده اینه که ادم تنهاست و یک نوع حس آرامش داره. اصلا ادیسون تو همچین جایی عمرا می تونست تلفن رو کشف کنه!!! یا جازبه رو).
این سرویس ها در شهر هوستن تگزاس جدیدا شروع به خدمات رسانی کرده اند. اما نکته ی جالب آنها این است که از بیرون اطاقک توالت تماما به شکل آینه دیده می شود، اما از درون می توان بیرون را به راحتی نگاه کرد.
به نظر من یک نوع طرح جدید و شاید تجربه ای جالب برای استفاده کنندگان باشد.
maryamlondon1
نه خیر به هیچ وجه
نخبه
با اجازه بزرگترا و فندق بلههههههههههههههه
Kishe Mehr
البته اگه این نوع شیشه بصورت رفلکس نباشه خیلی خوبه. چون شیشه های رفلکس از طرفی دیده میشن که نور بیشتری داره
ولی اگه واقعا از بیرون معلوم نباشه خب اتفاقا جای مطبوعی هست که میشه کار خودتو بکنی بخصوص اگه خیلی الطواری باشه
هاچو هاچو
دلشاد
Life Dream
shaparak64
خیلی هم خوبه
SaMaN TaJ
پری سا
ali41
به مردم در آرومترین لحظات زندگی نگاه کنی و تو این قیاس درک خواهی کرد که این تویی که فقط استرس نداری
ماهی
soheyla
سلام و سپاس
منم فکر میکنم مشکلی نداشته باشه . چون شخصیکه داخل سرویس هست که دیده نمیشه ...
الهام
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→