₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کلماتت را خوب انتخاب کن
1 2

بدون عکس

کلماتت را خوب انتخاب کن

448 بازدید، 26 پست، نویسنده: ali41

• ali41

روزی خانمی سخنی را بر زبان آورد كه مورد رنجش خاطر بهترین دوستش شد، او بلافاصله از گفته خود پشیمان شده و به دنبال راه چاره ای گشت كه بتواند دل دوستش را به دست آورده و كدورت حاصله را برطرف كند.
    او در تلاش خود برای جبران آن، نزد پیرزن خردمند شهر رفت و پس از شرح ماجرا،‌ از وی مشورت خواست. پیرزن با دقت و حوصله فراوان به گفته های آن خانم گوش داد و پس از مدتی فکر، چنین گفت: تو برای جبران سخنانت لازم است كه دو كار انجام دهی و اولین کار بسیار سخت تر از دومی است.
    خانم جوان با شوق فراوان از او خواست كه راه حل ها را برایش شرح دهد.
    پیرزن خردمند ادامه داد: "امشب بهترین بالش پری را كه داری، ‌برداشته و سوراخ كوچكی در آن ایجاد می كنی،‌ سپس از خانه بیرون آمده و شروع به قدم زدن در كوچه و محلات اطراف خانه ات می كنی و در آستانه درب منازل هر یك از همسایگان و دوستان و بستگانت كه رسیدی،‌ یك عدد پر از داخل بالش درآورده و به آرامی آنجا قرار می دهی. بایستی دقت كنی كه این كار را تا قبل از طلوع آفتاب فردا صبح تمام كرده و نزد من برگردی تا دومین مرحله را توضیح دهم ".

خانم جوان به سرعت به سمت خانه اش رفت و پس از اتمام كارهای روزمره خانه، شب هنگام شروع به انجام كار طاقت فرسایی كرد كه آن پیرزن پیشنهاد نموده بود. او با رنج و زحمت فراوان و در دل تاریكی شهر و در هوای سرد و سوزناكی كه انگشتانش از فرط آن، یخ زده بودند، توانست كارش را به انجام رسانده و درست هنگام طلوع آفتاب به نزد آن پیرزن خردمند بازگشت.
    خانم جوان با اینكه به شدت احساس خستگی می كرد، اما آسوده خاطر شده بود كه تلاشش به نتیجه رسیده و با خشنودی گفت:‌ بالش كاملاً خالی شده است
    پیرزن پاسخ داد: "حال برای انجام مرحله دوم ، بازگرد و بالش خود را مجدداً از آن پرها،‌ پر كن، تا همه چیز به حالت اولش برگردد!"
    خانم جوان با سرآسیمگی گفت: اما می دونی این امر كاملاً غیر ممكنه! باد بیشتر آن پرها را از محلی كه قرارشان داده ام،‌ پراكنده کرده است. ‌قطعا هرچقدر هم تلاش كنم، ‌دوباره همه چیز مثل اول نخواهد شد!
    پیرزن با كلامی تامل برانگیز گفت: كاملا درسته! هرگز فراموش نكن كلماتی كه بكار می بری همچون پرهایی است كه در مسیر باد قرار می گیرند. آگاه باش كه فارغ از میزان صمیمیت و صداقت گفتارت، دیگر، آن سخنان به دهان بازنخواهند گشت، بنابراین در حضور كسانی كه به آنها عشق می ورزی،‌ كلماتت را خوب انتخاب كن ...

• حورا

نقل قول: ali41
    آگاه باش كه فارغ از میزان صمیمیت و صداقت گفتارت، دیگر، آن سخنان به دهان بازنخواهند گشت، بنابراین در حضور كسانی كه به آنها عشق می ورزی،‌ كلماتت را خوب انتخاب كن ...

عالی بود ممنون :46: :46:

• maryamlondon1

پیرزن با كلامی تامل برانگیز گفت: كاملا درسته! هرگز فراموش نكن كلماتی كه بكار می بری همچون پرهایی است كه در مسیر باد قرار می گیرند. آگاه باش كه فارغ از میزان صمیمیت و صداقت گفتارت، دیگر، آن سخنان به دهان بازنخواهند گشت، بنابراین در حضور كسانی كه به آنها عشق می ورزی،‌ كلماتت را خوب انتخاب كن ...

افرین به پیر زن دانا :39: من وقتی جوش میارم جلوی چشمام تاریک میشه ودود از کله ام میپره وفیوز سرم اوف میشه :4: بعد خیلی پشمون میشم :2:

• ali41

نقل قول: حورا
    عالی بود ممنون

مرسی از لطف شما :46:
    نقل قول: maryamlondon1
    فرین به پیر زن دانا :39: من وقتی جوش میارم جلوی چشمام تاریک میشه ودود از کله ام میپره وفیوز سرم اوف میشه :4: بعد خیلی پشمون میشم :2:

سلام مریم خانوم ، حق با شماست همه اینجوری هستیم :2:

• mz56mz

متشكرم عالى بود 241
    چشم :1:

• shaparak64

بعــــــــــــــــــــــله :5: دقیقا همینطوره :5:
    گرچه آب رفته، باز آید به جوی
    ماهی بیچاره، اما مرده بود

• ali41

نقل قول: mz56mz
    متشكرم عالى بود

آقا محمود لطفتون مزید برادر :58:
    نقل قول: shaparak64
    گرچه آب رفته، باز آید به جوی

داری منو پرپر میکنی با این ادبیات زیبات :62:

• maryamlondon1

سلام مریم خانوم ، حق با شماست همه اینجوری هستیم

علیک السلام علی اقا .اره همه اینجوری هستن .ولی من دیگه کتری اب جوشم :4:

دور از جون ماهی خدا نکنه :20:

• Mahboob

خیلی اموزنده بوداااااا ... مرسی 386

• الهام

جالب و بسي تامل برانگيز بود :46:

• mojde

بهترين تاپيكي بود كه امروز خوندم :110:

• نخبه

نمایش یا پنهان متندرسته منم گاهی وقتا که جوش میارم و چیزی میگم با خودم میگم میشد مثلا فلان چیز رو نگفت و سکوت کرد ولی خب شیلینه دیگه تا طرف رو خفه نکنه ولش نمیکنه:4: البته خیلی وقتا هم از گفتن حرفام ناراحت نمیشم اصلا و ابدا.. چون مطمئنم طرف حقش بود :4: هر کی یکی بگه دو تا میخوره :19:

• ماهی

شاپلی..من که نمرده م 447
    نمایش یا پنهان متن :10:

نقل قول: maryamlondon1
    دور از جون ماهی خدا نکنه :20:

1153 فدات بشم مامی جووووووووونم..خدا شما ها رو بی ماهی نمیکنه....قول داده به من.. :6:
    نمایش یا پنهان متن.آخه شما ها بدون من دق می کنید خدا نکرده :4:

نمایش یا پنهان متن :103:

طاقتم خیلی زیاده.ولی به آخرین حد که میرسه دیگه خیلی ترسناک میشم :4:
    خیلی کم این اتفاق می افته ولی به نظرم آدم اگه به جا و به موقع واکنش نشون بده یه کم سبک میشه و لی وقتی زیادی صبر می کنی هی جمع جمع میشه ، تبدیل به یه کوه آتشفشان میشه. :2:

• دلشاد

مرسی داش علی خیلی عالی بود

• ali41

Mahboob,
    malakeh,
    الهام,
    مرسی بزرگوارید :46:

• ali41

نقل قول: mojde
    بهترين تاپيكي بود كه امروز خوندم

لطف داری :1:
    نقل قول: نخبه
    درسته منم گاهی وقتا که جوش میارم و چیزی میگم با خودم میگم میشد مثلا فلان چیز رو نگفت و سکوت کرد ولی خب

شیرین خانوم منم گاهی اینجوریم :2:
    نقل قول: ماهی
    طاقتم خیلی زیاده.ولی به آخرین حد که میرسه دیگه خیلی ترسناک میشم

تا این حد دیگه نه :68:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش علی خیلی عالی بود

بهروز جان مرسی :46:

• پری سا

کلماتت را خوب انتخاب کن

عالی بود ممنون از شما :46:

• ali41