برای مراسم شب یلدا حضور یک هندوانه قرمز امری واجب و ضروریست که نمی توان منکرش شد. ولی شاید قاچ کردن معمولی و گذاشتن برشها توی یک سینی و یا کاسه خیلی تکراری باشد چرا که همه ما دوست داریم سفره شب یلدایی متفاوت و باسلیقه داشته باشیم . در اینجا سعی کردیم با پیشنهاد چند مدل برای تزیین هندوانه ها آنها رو از اون شکل تکراریشون خارج کنیم
از بچگی یادمه مامانم شب یلدا میگفت کم هندونه بخورید بارون میاد تو رختخوابتون هیچ وقت هم بارون نیومد اخ جون شب یلدا مامانم برامون کادو میخره این هدیه شب یلدا رو خیلی دوست دارم که فقط تو خونه ما رسمه و مامانم این رسم رو گذاشته و هر سال برا هممون کادو میخره
اااااااااااا چرا.. یعنی اصلا هندونه و فال حافظ و این حرفا ندارید شب یلدای امسال؟ یعنی شب یلدا امسالتون مثل شبهای قبله من عاشق شب یلدا و دور همی خانواده و فک و فامیلم.. خیلی سال قبل وقتی مادر بزرگم زنده بود عمه ها و عموها و خانواده هاشون می اومدن خونه ما چقدر خوش میگذشت یادش بخیر
چه هندونهای قرمزی ما که هیچ وقت شب یلدا یک هندونه قرمز نخوردیم همشون از بس که سفید و بد مزه بودن درسته میرفتن تو سطل زباله
مامان من از ترسش هر سال چند تا هندونه میگیره که بالاخره یکیش قرمز باشه.. داداشام هم میخرن همه رو میارن خونه مامی اخر سر یکی از همه بهتر میشه همون رو میخوریم
نخبه
▧ 19 تصویر این بخش در دسترس نیست
maryamlondon1
نخبه
من شرط میبندم فندق پسره
نه مامان مریم اخه 3 روز دیگه شب یلداس هر چقدر دلم بخاد هندونه قورت میدم
نخبه
دلشاد
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
نخبه
اااااااااا چه باحال پیشاپیش تولدت مبارک
ماهی
ژنرال
اونم دون شده
mojde
maryamlondon1
والله باید چند تا سوال اساسی ازت بپرسم تا جواب قطعی بهت بدم انجا که نمیشه پسرا چهار چشمی نوشته های مارا میخوانن
نوش جونت ولی شب زیاد نخور تا پیک محبوبه را خواندی
shaparak64
هرز گاهی هم هنرنمایی میکنم
مامی هم هی قربون دست و پای بلوریم میره
مرسی شیرینم
نخبه
اخ جون شب یلدا مامانم برامون کادو میخره
نخبه
باشه یه بار میام یاهو سوالات اساسی بپرس ازم
پری سا
ما که هیچ وقت شب یلدا یک هندونه قرمز نخوردیم همشون از بس که سفید و بد مزه بودن درسته میرفتن تو سطل زباله
KuRoSh
اگه بشه چی میشه
حورا
ولی ما تو ماه محرم وصفر مهمونی یلدا نمیگیریم
arash52
نخبه
اااااااااااا چرا.. یعنی اصلا هندونه و فال حافظ و این حرفا ندارید شب یلدای امسال؟ یعنی شب یلدا امسالتون مثل شبهای قبله
من عاشق شب یلدا و دور همی خانواده و فک و فامیلم.. خیلی سال قبل وقتی مادر بزرگم زنده بود عمه ها و عموها و خانواده هاشون می اومدن خونه ما چقدر خوش میگذشت یادش بخیر
ali41
این مدلهایی که گذاشتیو یادم باشه برم خونه بابا درست کنم و یه پزی بدم که ما هم یه چیزایی بلدیم
نخبه
ما که هیچ وقت شب یلدا یک هندونه قرمز نخوردیم همشون از بس که سفید و بد مزه بودن درسته میرفتن تو سطل زباله
مامان من از ترسش هر سال چند تا هندونه میگیره که بالاخره یکیش قرمز باشه.. داداشام هم میخرن همه رو میارن خونه مامی اخر سر یکی از همه بهتر میشه همون رو میخوریم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→