₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » && هندوانه شب یلدا را اینطوری تزئین کنید&&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » && هندوانه شب یلدا را اینطوری تزئین کنید&&
1 2

بدون عکس

&& هندوانه شب یلدا را اینطوری تزئین کنید&&

1320 بازدید، 39 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

برای مراسم شب یلدا حضور یک هندوانه قرمز امری واجب و ضروریست که نمی توان منکرش شد. ولی شاید قاچ کردن معمولی و گذاشتن برشها توی یک سینی و یا کاسه خیلی تکراری باشد چرا که همه ما دوست داریم سفره شب یلدایی متفاوت و باسلیقه داشته باشیم . در اینجا سعی کردیم با پیشنهاد چند مدل برای تزیین هندوانه ها آنها رو از اون شکل تکراریشون خارج کنیم

19 تصویر این بخش در دسترس نیست

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    برای مراسم شب یلدا حضور یک هندوانه قرمز امری واجب و ضروریست که نمی توان منکرش شد

286 ما اینجا تا بستون زمستان هندوته خربزه داریم منتها هوا سرده کسی نمیخره :1: الهی بمیرم نکنه ویار هندونه داری میخواهی از انجا برا یک دونه پرت کنم تعارف نکن بگو اره؟؟؟ :4: شیرین شرط میبندم بچه ات دختره 286

• نخبه

نقل قول: maryamlondon1
    شیرین شرط میبندم بچه ات دختره

من شرط میبندم فندق پسره :4:

الهی بمیرم نکنه ویار هندونه داری میخواهی از انجا برا یک دونه پرت کنم تعارف نکن بگو اره؟؟؟

نه مامان مریم اخه 3 روز دیگه شب یلداس هر چقدر دلم بخاد هندونه قورت میدم

• نخبه

11 تصویر این بخش در دسترس نیست

• دلشاد

آخ جون تولد منم هست
    6 تصویر این بخش در دسترس نیست

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    آخ جون تولد منم هست

اااااااااا چه باحال پیشاپیش تولدت مبارک 845 845 811

• ماهی

چه خوشگل...خیلی به درد می خوره..سعی می کنم درست کنم . :110:

• ژنرال

فقط انار :85:
    اونم دون شده :85:

• mojde

عالي ؛ آموزنده و كاربردي :46:

• maryamlondon1

من شرط میبندم فندق پسره

والله باید چند تا سوال اساسی ازت بپرسم تا جواب قطعی بهت بدم انجا که نمیشه پسرا چهار چشمی نوشته های مارا میخوانن452
    نه مامان مریم اخه 3 روز دیگه شب یلداس هر چقدر دلم بخاد هندونه قورت میدم

نوش جونت ولی شب زیاد نخور تا پیک محبوبه را خواندی :4:

• shaparak64

من خیلی دوست دارم از این کارا بکنم 256
    هرز گاهی هم هنرنمایی میکنم 823
    مامی هم هی قربون دست و پای بلوریم میره :4:
    مرسی شیرینم :8:

• نخبه

نوش جونت ولی شب زیاد نخور تا پیک محبوبه را خواندی :4:

:23: از بچگی یادمه مامانم شب یلدا میگفت کم هندونه بخورید بارون میاد تو رختخوابتون :9: هیچ وقت هم بارون نیومد:4:
    اخ جون شب یلدا مامانم برامون کادو میخره :35: این هدیه شب یلدا رو خیلی دوست دارم که فقط تو خونه ما رسمه و مامانم این رسم رو گذاشته و هر سال برا هممون کادو میخره :82:

• نخبه

والله باید چند تا سوال اساسی ازت بپرسم تا جواب قطعی بهت بدم انجا که نمیشه پسرا چهار چشمی نوشته های مارا میخوانن452

باشه یه بار میام یاهو سوالات اساسی بپرس ازم :4: سوالات بی حیاتی :23:

• پری سا

چه هندونهای قرمزی :59:
    ما که هیچ وقت شب یلدا یک هندونه قرمز نخوردیم همشون از بس که سفید و بد مزه بودن درسته میرفتن تو سطل زباله

• KuRoSh

:85: یعنی میشه یدونه از این هندونه ها نصیب من بشه
    اگه بشه چی میشه :24:

• حورا

قشنگن :1:
    ولی ما تو ماه محرم وصفر مهمونی یلدا نمیگیریم :46:

• arash52

خوش به حالت که شیرین بی غمی :4:

• نخبه

نقل قول: حورا
    ولی ما تو محرم وصفر مهمونی یلدا نمیگیریم :46:

اااااااااااا چرا.. یعنی اصلا هندونه و فال حافظ و این حرفا ندارید شب یلدای امسال؟ یعنی شب یلدا امسالتون مثل شبهای قبله :20:
    من عاشق شب یلدا و دور همی خانواده و فک و فامیلم.. خیلی سال قبل وقتی مادر بزرگم زنده بود عمه ها و عموها و خانواده هاشون می اومدن خونه ما چقدر خوش میگذشت یادش بخیر

• ali41

کلا فراموش کرده بودم شب یلدا نزدیکه :3:
    این مدلهایی که گذاشتیو یادم باشه برم خونه بابا درست کنم و یه پزی بدم که ما هم یه چیزایی بلدیم :4:

• نخبه

نقل قول: پری سا
    چه هندونهای قرمزی :59:
    ما که هیچ وقت شب یلدا یک هندونه قرمز نخوردیم همشون از بس که سفید و بد مزه بودن درسته میرفتن تو سطل زباله

مامان من از ترسش هر سال چند تا هندونه میگیره که بالاخره یکیش قرمز باشه.. داداشام هم میخرن همه رو میارن خونه مامی اخر سر یکی از همه بهتر میشه همون رو میخوریم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: