₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » تقديم به تمام سربازان و مردان متاهل عزيز!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » تقديم به تمام سربازان و مردان متاهل عزيز!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

تقديم به تمام سربازان و مردان متاهل عزيز!!!

2748 بازدید، 31 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

تصویر در دسترس نیست

شباهتهای میان خدمت سربازی و زندگی زناشویی برای آقایان

۱- چه در خدمت سربازی و چه در زندگی زناشویی ، چه بخواهی و چه نخواهی کچل خواهی شد و یا بعبارت بهتر ، کچلت خواهند کرد ! البته این کچلی در خدمت سربازی توسط ماشین اصلاح و در زندگی مشترک توسط عواملی چون : استرس شدید ، سوء تغذیه ، کندن بصورت لاخ لاخ توسط همسر ، چپ شدن ماهیتابه روغن داغ روی سر و ... صورت می گیرد ! نا گفته نماند که این کچلی در آقایان به نسبت نوع مو ، جنس ریشه مو ، عوامل ارثی و ... متفاوت است ولی به هر حال به قول معروف : دیر و زود داره ولی بالاخره هممون کل پا می شیم !

۲- شباهت بعدی در زمینه داشتن فرمانده و بعبارتی ، فرمانبردار شدن است ! به محض ورود به پادگان و یا منزل مسکونی مشترک ( خانه بخت ) ، هر مردی یک فرمانبردار بی چون و چرا محسوب می شود که اگر طالب جان و سلامتی جسمی و روحیش می باشد ، باید تمام فرامین فرمانده و یا همسر خود را بر روی تخم چشمانش بگذارد و هر گونه تخطی از دستورات فرمانده و همسر ، پاسخی جز گلوله ، حبس ، اضافه خدمت ( در خدمت سربازی ) و افتادن توی سماور پر از آب جوش ، هدف قرار گرفتن با ساتور ، رفتن دست توی چرخ گوشت ، پرت شدن از پنجره طبقه هفتم به بیرون ، گشنگی و تشنگی کشیدن و ...

تصویر در دسترس نیست

۳- شباهت سوم در این نکته اقتصادی خلاصه می شود که چه سرباز و چه مرد متاهل ، میزان پولی که در آخر برج به دست او خواهد رسید ، فقط به میزانیست که کفاف بر طرف کردن نیازهای اساسی او را بدهد و چیزی جهت پس انداز کردن و یا خرج کردن در زمینه هایی غیر از نیازهای اساسی نخواهد ماند و در این میان ، سرباز و مرد متاهل ، هر چقدر هم که جان بکنند و عرق بریزند ، فرقی به حال فرمانده یا همسرش نخواهد کرد و باطبع تاثیری در جهت افزایش مستمری آنان نخواهد داشت ، بعبارت بهتر ، در هر دو جا یکی باید کار کنه تا اون یکی حال کنه!

۴- از دیگر شباهتهای موجود میان این دو قشر آسیب پذیر جامعه ، شباهت در آرزو کردن است ! بدین معنا که هر پسری پس از ورود به پادگان و خانه بخت است که قدر زندگی در خانه پدری را می فهمد و از اعماق وجودش و با تمام اعضا و جوارحش آرزو می کند که ای کاش هنوز هم در کنار پدر و مادرش بسر می برد و ایضا خودش را نیز لعنت خواهد کرد که چرا قدر آن روزهای شیرین را ندانسته است ! چرا که در پادگان و خانه مشترک دیگر کسی غذای مفت به او نمی دهد ، لباسهایش را نمی شوید و اتو نمی زند ، کسی نازش را نمی کشد و ... و فقط خود اوست که مسئول انجام تمام کارهای شخصی اش و نیز کارهای چند نفر دیگر می باشد !

تصویر در دسترس نیست

۵- از دیگر شباهتها می توان به این نکته اشاره کرد که اکثر سربازی رفته ها و اکثر مردان متاهل متفق القول هستند که در این ایام ، هر روز به اندازه یکسال برای آنها می گذرد و ثانیه ها حکم ساعت را پیدا می کنند که به احتمال زیاد دلیل آن ، مواردی مشابه موارد فوق می باشد .

۶- و در نهایت اینکه چند ماه پس از آنکه کارت پایان خدمت یا قباله ازدواج را دریافت کردید ، صدای خواندن این شعر معروف در گوشتان خواهد پیچید که : ( گول خوردی آی گول خوردی ! )
    زیرا آن موقع است که تازه دوزاریتان جا می افتد که با این کارت و قباله نه کاری به آدم می دهند و نه وام ازدواج و نه خیلی از چیزهای دیگر که شما را به بهانه آنها در این راه وارد کرده بودند ، پس متوجه خواهید شد که تنها مورد استفاده ای که برای شما خواهند داشت این است که می توانید از آنها برای امانت دادن به کلوپ جهت کرایه فیلم استفاده نمایید!!

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی داش محمود تصویر در دسترس نیست

• KuRoSh

:23:
    این عکس چقدر به آرش و شیرین و فندوق توی صندوق شبیه :23:
    تصویر در دسترس نیست

• MAJID ART

منم خوشحال بودم بعد 64 روز دردسرا میخواد تموم بشه،نگو به قول داش محمود تازه میخواد شروع بشه :2:

• الهام

MAJID ART,
    شما هم سربازي تشريف بردين؟زيارت قبول :4:

• shaparak64

عموووووووووووووووووووووو 368
    چیزی راجع به راههای حلال شدن خون انسان شنیدی؟ 263
    الان یکی از همون راهها رو طی طریق کردی عمووووووووووووووووووو 390
    روحت شاد عمویی 362
    نمایش یا پنهان متن:10: باحال بود

• mz56mz

نقل قول: shaparak64
    راجع به راههای حلال شدن خون انسان شنیدی

بله قبلا خاله مژده فرموده بودند 245

• MAJID ART

نقل قول: الهام
    شما هم سربازي تشريف بردين؟زيارت قبول

:62:

• KuRoSh

نقل قول: mz56mz
    چرا قدر آن شیرین را ندانسته است

بیچاره آرش قدرش رو دونست این بلا ها سرش اومده که تو داستانم بهش اشاره کردم :2:
    اگر قدرش رو نمی دونست فکر کنم الان اون دنیا رو قبضه کرده بود

• KuRoSh

نقل قول: MAJID ART
    منم خوشحال بودم بعد 64 روز دردسرا میخواد تموم بشه،نگو به قول داش محمود تازه میخواد شروع بشه

با هم تموم می کنیم کاکو خیالت راحت :4:

• sib

عجب،عجب،عجب :37:

• ژنرال

یک حالی میده آدم بزنه تو گوش مافوقش :4: :4: :4:

البته منظورم خدمت سربازیه وگرنه در زندگی زناشویی که مرد مافوقه و زن باید اطاعت کنه :15: :15: :15:

نمایش یا پنهان متنشوخی کردم :103:

• carlos

هيچوقت زن نگيريد 427
    دختر كه بهتره . مگه چشه ؟:9:

:4:

• ژنرال

نقل قول: carlos
    هيچوقت زن نگيريد 427
    دختر كه بهتره . مگه چشه ؟:9:

:4:

شما اول بوسو بده :11:

• carlos

نقل قول: ژنرال
    شما اول بوسو بده :11:

باشه :8: پس زود باش فقط :83:
    :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:ررررررررررررررررررررر

• ژنرال

carlos,
    داداش درسته ما رگ و ریشه مون طرفای قزوینه ولی با رفیقامون که دیگه نه :9:
    نمایش یا پنهان متن
    :83:
    :11:

• maryamlondon1

کندن بصورت لاخ لاخ توسط همسر

به خدا من موهاش لاخ لاخ نکردم خودش کچل شد :20:
    ! نا گفته نماند که این کچلی در آقایان به نسبت نوع مو ، جنس ریشه مو ، عوامل ارثی و ... متفاوت است

اره افرین ارثیه تقصیر من نبود :4:
    نقل قول: ژنرال
    داداش درسته ما رگ و ریشه مون طرفای قزوینه

محسن خان من سه سال تا کستان زندگی کردم :4: همیشه برا خرید میاامدیم گزوین :4: تو بسیج تا کستان دوسال خدمت کردم فی سبیل الله :4: یادش به خیر ایت الله موسوی شالی :4:

• ژنرال

نقل قول: maryamlondon1
    محسن خان من سه سال تا کستان زندگی کردم :4: همیشه برا خرید میاامدیم گزوین :4: تو بسیج تا کستان دوسال خدمت کردم فی سبیل الله :4: یادش به خیر ایت الله موسوی شالی :4:

باریکلا مامان مریم... قزوین خرید میکردی.. تو بسیجم که بودی :4:

ما اصالتاً مال خود قزوین نیستیم.. یه کم که قزوینو به سمت همدان میری ولایت ما میشه.. نزدیک آوج.. دقیقا قزوین پشتش به ما میشه :4: :9: :4:

راستی این موسوی شالی کیه؟ 453

• نخبه

همینی که هست ناراحته مهرش حلال جونش ولی ازاد نمیشه :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: