₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » راههايي براي افزايش سرعت فايرفاكس
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » راههايي براي افزايش سرعت فايرفاكس
1 2

بدون عکس

راههايي براي افزايش سرعت فايرفاكس

485 بازدید، 21 پست، نویسنده: ali41

• ali41

فايرفاکس تنها مرورگري بود که توانست در مقابل غولي به نام اينترنت دوام بياورد. با هر نسخه‌ جديدتري که از فايرفاکس عرضه مي‌شود، اينترنت اکسپلورر بيشتر از دور خارج مي‌شود، آخرين نسخه فايرفاکس هم از اين قاعده مستثني نبود.
    در حال حاضر من از نسخه 4 بتا 1 استفاده میکنم و سرعت این نسخه با هیچ مرورگری قابل قیاس نیست.
    برخي از کاربران ممکن است به‌خاطر نصب افزونه‌هاي زياد، فايرفاکس خود را کند ببينند، اما خيال‌تان راحت که با وجود اين افزونه‌ها هم مي‌توانيد با تنظيمات صحيح، سرعت مرورگر را بيشتر و بيشتر کنيد. حتي در برخي موارد بيشتر از سرعت دابل‌کليکتان! همه اين کارها در کمتر از 5دقيقه قابل انجام هستند و هيچ هزينه‌اي براي شما نخواهند داشت.
    1- فعال‌کردن پايپ‌ها
    مرورگرها معمولا خيلي مؤدب هستند. يک درخواست به سرور مي‌فرستند و تا وقتي که از طرف سرور پاسخي دريافت نکنند، کار خود را ادامه نمي‌دهند. پايپ‌ها (لوله‌ها) تکنيک عصباني‌تري هستند و چندين درخواست را قبل از دريافت درخواست بعدي ارسال مي‌کنند و اغلب اين روش زمان دانلود صفحه را کاهش مي‌دهد. براي فعال‌سازي آن، روي نوار آدرس‌ عبارت about:config را بنويسيد و روي گزينه‌هاي زير دوبار کليک کنيد تا مقاديرشان به True تغيير کند:
    network.http.pipelining
    network.http.proxy.pipelining
    حالا روي مقدار زير دوبار کليک کنيد و مقدار آن را روي 8 تنظيم کنيد.
    network.http.pipelining.maxrequests
    يادتان باشد که برخي از سرورها از پايپ‌ها پشتيباني نمي‌کنند و اگر شانس شما طوري باشد که سايت‌هاي محبوبتان اين تکنيک را پشتيباني نکنند، بازدهي دريافت صفحه‌هايتان پايين مي‌آيد، بنابراين خاموش و روشن‌ کردنش با شماست.
    2- راندوي سريع
    صفحه‌هاي وب بزرگ مدت زمان زيادي براي بارگذاري مي‌گيرند. در طول بارگذاري صفحه، فايرفاکس نمي‌خواهد شما را منتظر بگذارد. بنابراين به‌طور پيش‌فرض هر 12/0 ثانيه هر چه دريافت شده را نمايش مي‌دهد (که به‌اين فاصله، فاصله اعلام محتوا يا Content Notify Interval مي‌گويند). اين عمل گرچه در ظاهر سرعت بيشتري به صفحه‌ها مي‌دهد، اما در کل دانلود صفحه تاثير عکس مي‌گذارد، بنابراين بهتر است اين زمان را کمي افزايش داد تا کارايي مرورگر را بالا برد.
    مجددا روي آدرس بار عبارت about:config را تايپ کنيد و به آن مسير برويد، سپس هر کجاي پنجره که شد، يک کليک راست بکنيد و از منوي New باز شده، نوع Integer را انتخاب کنيد. و تايپ کنيد:
    content.notify.interval
    و بعد تاييد را بزنيد، عدد 500 هزار را وارد کنيد و باز هم تاييد کنيد.
    دوباره روي پنجره کليک راست کنيد و اين بار Boolean را از منوي New انتخاب کنيد. اين بار مقداري با نام content.notify.ontimer بسازيد و مقدار آن را True بگذاريد.
    3- بارگذاري سريع‌تر
    اگر براي 75/0 ثانيه ماوس خود را حرکت ندهيد و يا به کيبورد دست نزنيد (آستانه تعويض محتوا)، فايرفاکس وارد حالت يک وقفه با فرکانس کوتاه مي‌شود و به اين معني است که رابط کاربري آن به حالت کم پاسخ مي‌رود، ولي صفحه شما با سرعت بيشتري بارگذاري مي‌شود. پايين آوردن اين ميزان باعث بالا رفتن بازدهي مي‌شود و تنها يک دقيقه وقت شما را مي‌گيرد.
    عبارت «about:config» را تايپ کنيد، در صفحه راست‌ کليک کنيد و New » Integer را انتخاب کنيد. عبارت «content.switch.threshold» را تايپ و تاييد کنيد، عدد 250هزار (يک‌چهارم ثانيه) را وارد کنيد و دوباره تاييد کنيد.
    4- بدون وقفه
    مي‌توانيد حتي به فايرفاکس بگوييد که در زمان بارگذاري صفحه، رويدادهاي رابط کاربري را به‌کل ناديده بگيرد. اين کار باعث مي‌شود در هنگام بارگذاري صفحه‌ها، فايرفاکس‌تان از حالت پاسخگو خارج شده و به‌اصطلاح هنگ کند، اما اگر سرعت بارگذاري براي‌تان مهم‌تر است، اين را امتحان کنيد.
    عبارت «about:config» را تايپ کنيد، در صفحه راست‌کليک کنيد و New » Boolean را انتخاب کنيد، « content.interrupt.parsing» را تايپ و تاييد کنيد و مقدار آن را False قرار دهيد و تاييد کنيد.
    5- جلوگيري از فلش
    انيميشن‌هاي فلش ناخواسته در همه‌جا وجود دارند که از بالاي مرورگر وارد محتوايي مي‌شوند که شما مي‌خواهيد بخوانيد و سرعت خواندن و مرور را پايين مي‌آورد. خوشبختانه راه بسيار ساده‌اي براي آن وجود دارد. افزونه Flashblock را نصب کنيد (flashblock.mozdev.org)! اين افزونه از بارگذاري تمام فلش‌ها جلوگيري مي‌کند و باعث مي‌شود صفحه‌هاي وب بسيار سريع‌تر بارگذاري شود. ولي اگر فکر کرديد که بعضي از فلش‌ها آنقدرها هم بي‌استفاده نيستند، مي‌توانيد روي محل قرار گرفتن آن کليک کنيد تا نصب و طبق روال معمول اجرا شوند.
    6- افزايش اندازه حافظه نهان
    وقتي که شما سايتي را باز مي‌کنيد، فايرفاکس تصاوير و اسکريپت‌هاي سايت را در يک حافظه نهان (Cache) محلي ذخيره مي‌کند تا اگر خواستيد دوباره همان سايت را ببينيد سريع‌تر باز شود. اگر حافظه زيادي داريد، بگذاريد فايرفاکس هميشه باز باشد تا مرتبا به صفحه‌ها بازگردد. بنابراين شما مي‌توانيد با افزايش حجم اين حافظه کش، کارايي را بالا ببريد. عبارت «about:config» را تايپ کنيد، در صفحه راست کليک کنيد و New » Integer را انتخاب کنيد. عبارت «browser.cache.memory.capacity» را وارد و تاييد کنيد. سپس عدد 65536 را وارد و دوباره تاييد کنيد. مرورگر خود را ببنديد و دوباره باز کنيد تا مرورگر کش جديد و بيشتري را بگيرد.
    افزونه = Add-ons در منوی Tools
    Add-ons are applications that let you personalize Firefox with extra functionality or style. Try a time-saving sidebar, a weather notifier, or a themed look to make Firefox your own.
    راندو به عملیات رندرینگ اطلاق میشود

• نخبه

ممنون
    این تاپیک خوراک مازیاره :56:

• ژنرال

نکات خوبی بود :110:

بعضیاشو نمیدونستم. حتمن امتحان میکنم.

البته سرعت نسبیه... الان نسخه جدید کروم سرعتش بیشتر از فایرفاکسه.

اما برگ برنده فایرفاکس پلاگین ها و ادان های بی نظیرشه . . .

ضمن اینکه اوپن سورس هست و خیلی زود باگها و ایراداتش برطرف میشه و توسعه پیدا میکنه.

با بودن فایرفاکس و کروم، به نظرم دلیلی برای استفاده از هیچ مرورگر دیگه ای وجود نداره... مخصوصا IE :30:

• gilas

فعلا که فن دستگام خراب شده حالم گرفته است :20:

• ژنرال

نقل قول: gilas
    فعلا که فن دستگام خراب شده حالم گرفته است :20:

من 7ماه پیش، فن کارت گرافیکم خراب شد و در نتیجه کلاً کارت گرافیکم فاتحه :17:

• aac198000

ali41,
    سپاس کلی برام مفید بود :72:

• mojde

ممنون سيوش كردم با دقت بخونمش :110:

• دلشاد

مرسی داش علی نکات خیلی جالب بود

• ali41

نقل قول: نخبه
    ممنون

خواهش :46:
    نقل قول: ژنرال
    البته سرعت نسبیه... الان نسخه جدید کروم سرعتش بیشتر از فایرفاکسه

من تست کردم رو سیستم من اینجوری نبود :46:
    فعلا که فن دستگام خراب شده حالم گرفته است

ببرش دکتر :1:
    mojde,
    :46: :46:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش علی نکات خیلی جالب بود

لطف دارید :1:

• gilas

نقل قول: ali41
    ببرش دکتر

میبلمش دکتر خودش :5:
    اما 1 هفته باید بمونه اون یه هفته من چه کنم :2:

• ali41

میبلمش دکتر خودش :5:
    اما 1 هفته باید بمونه اون یه هفته من چه کنم

به دکتربگو اورژانسیه شاید زود خوبش کنه :4:
    اگه قبول نکرد خوبیش اینه که من هر تاپیکی دلم خواست میزنم :23:

• baron jon

دستتون درد نكنه :46:

• Kishe Mehr

دست شما مرسی تقریبا همه اش رو روی فایر اجرائیدم :4:
    ولی میگم قبلا یه پلاگینی بود که میزان اشغال حافظه توی سیستم رو به کمتر از یک مگ میرسوند :37: قبلا داشتمش ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم :101: اگه کسی دارتش خیر دنیا و اخرت بهش برسه و به من بده :9:

• ali41

نقل قول: Kishe Mehr
    ولی میگم قبلا یه پلاگینی بود که میزان اشغال حافظه توی سیستم رو به کمتر از یک مگ میرسوند

پلاگین که نمیدونم ولی در 3 DVD لورد 2011 یه برنامه بنام Firefox Ultimate Optimizer 2010 من دیدم که کارش بهینه سازی و تقلیل استفاده از منابع سیستم عامل یا منابع سخت افزار در زمان اجرای فایرفاکسه، بد نیست کمی موثره ..... :1:

• ژنرال

Kishe Mehr,
    اگر یه کلمه از اسم پلاگین رو بلدی یا اسامی شبیه بهش رو تو ذهنت داری؛ تو مرورگر فایرفاکس؛ منوی Toolsرو انتخاب کن و برو قسمت ادان ها یا پلاگین ها و سرچ کن اون کلمات رو.

به این ســـــــــــــایــــــــــــت هم سر بزنی ضرر نداره.

• gilas

اگه قبول نکرد خوبیش اینه که من هر تاپیکی دلم خواست میزنم

هههههه فکر کردی امداد های غیبی میرسه فراووووووووووووووون :4:

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    این تاپیک خوراک مازیاره

نه من از كروم استفاده ميكنم، سرعتش بهترتره :10:
    اگه قبول نکرد خوبیش اینه که من هر تاپیکی دلم خواست میزنم

:83:

• ali41

هههههه فکر کردی امداد های غیبی میرسه فراووووووووووووووون

بله ارادت دارم خدمتشون :4: :51:
    تازه اگه کسی هم نباشه google bot شما رو ، که من میبینم هوشمند شده خودش ترتیب کارا رو میده :83:

• Kishe Mehr

ali41,
    ژنرال,
    مرسی از شما دوستان :6: یه تلاش هایی کردم و از یک راه دیگه مشکلم رو حل کردم :4:

• ali41

نقل قول: Kishe Mehr
    مرسی از شما دوستان :6: یه تلاش هایی کردم و از یک راه دیگه مشکلم رو حل کردم :4:

خدا رو شکر :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: